VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Pozdrav!
LEGACY

Pozdrav!

30 odgovora2,215 pregleda

nov 2006.

Cao! Ja sam se vec usunjala u vas forum ali tek sad videh da imate i prostor za predstavljanje! To je zato sto ste mnoooogo veliki pa dok sve pogledam .... :)! U svakom slucaju sve pohvale za sajt i za trud i naravno, PODRSKA! Cini mi se da sam ja mozda malo starija od vecine ljudi na sajtu, negde sam na sredini cetvrte decenije, nadam se da to nije problem :oops: ! Inace nemam pojma kako sam vas nasla, bilo je to pre godinu dana, sad su mi bile potrebne neke informacije pa sam opet dosla i eto .... Veliki pozdrav za sve :D :D :D
Voluharica MileISTRAŽIVAČ

nov 2006.

Dobro dosla,nadam se da ces doci do novih korisnih informacija i pri tome se zabaviti.Uzivaj
dobro ti nama dosla,a sto se godina tice mogu ti samo reci da su :shock: ma salim se! :banana_skakutje:
GreenManAMBASADOR

nov 2006.

Nisi jedina koja ima problem sa godinama :rasta: Ja sam mladji od tebe,ali ne mnogo.Zgazio sam trojku. ;) :cool_smoking: Dobro nam dosla
neka vas poli nas-drustvo kao i svako ostalo,godine nebitnee :D
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

Jaoooooo Green ma koju si trojku zgazio kad ti je avatar slika od pre samo 20 godina :rofl: Inace Summer night
GreenManAMBASADOR

nov 2006.

:ludaci_lol:
kanehbosemAMBASADOR

nov 2006.

40ete su najbolje godine ;)

nov 2006.

HVALA svima na srdacnoj dobrodoslici :D :D :D ! Zaista prija naci se medju ljudima sa toliko pozitivne energije!!! A sto se godina tice ja cu jos malo 34 pa ako sam najstarija `ajde da osnujemo SAVET STARACA, znate ono- mudraci!!!!! Sede kose i dugacke lule, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nov 2006.

Dobrodosla!
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

nov 2006.

Velkam! :) btw - godine najèešæe ne predstavljaju ništa...ono što je uistinu bitno iz brojeva se ne može išèitati!
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

u bre ala si ti matoraaaaaaaa :rofl: salim se...ali ovo sam mislio ozbiljno hahahhahaha stvarno se salim evo i ja cu jos malo ... uh bre vec sam se zabrinuo kad pogledam koliko sam odmakao na numerickoj tastaturi...vec treci taster pritiskam za godine...auuuuuuu :shock: :D

nov 2006.

Lijep pozdrav sestro :D
RadeAMBASADOR

nov 2006.

Cao svima,zelim da vas pohvalim.Posao koji ste uradili do sada je stvarno zapanjujuc.Zelim vam da tako i nastavi te i naravno da mi pomognete kad mi bude potreban neki odgovor. P.S. Nasao sam vas preko Google-a
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

nov 2006.

Pozdrav i tebi! Al' nemoj biti tako srame~ljiv, otvori posebnu temu samo za sebe i tamo nam se svima lijepo predstavi! Dobro nam doaao! :)

nov 2006.

Rade je dosao na kaficu, nemojte da ga terate :wink: :D ! Pozdrav za Radeta i sve ostale!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se