Pozdrav svima,imam 26 godina i iz HR sam,za forum sam saznao tako sto sam trazio opremu na google (tipa grow box,hps) i izbacio mi je vas :sun2:
Do sad vas pratim sigurno 5-6 mjeseci i u tome vremenu sam skoro pa cijeli forum procitao :) i tek se sad odlucio registrirati.U planu imam vanjski grow i njih
sam danas stavio u posude(biti ce na prozoru i balkonu preko dana dok ne budu isle van),te nabavka opreme za indoor. Box cu raditi sam,neke dijelove cak i imam,a ostalo cu kupiti.
Eto toliko od mene za sad,nadam se ugodnom druzenju.:vb_wave:
hvala svima,za pocetak ce ici out posto mi je ovo prvi grow i idem na ono sta bude,bude,mada cu dati sve od sebe da bude kako treba :), a na jesen ili krajem ljeta planiram indoor,dok sredim opremu koja mi treba. moram reci da je ovo jedan od detaljnijih foruma koje sam posjecivao,toliko toga je objasnjeno i napisano da trenutno nemam nikakvog pitanja dok ne krene grow,a onda cu otvoriti dnevnik.
dobro jutro svim ljubiteljima vutre,evo nakon što sam svoju dragu uspio nagovorit da i ja otvorim svoj profil(nas je dvoje,a škatula jedna:icon_lol:)
uz njezin blagoslov ajde da vam se predstavim,my name is mr.mrkvan & im so funky;)
eto toliko za sada,ma pijem kafu,tek sam se ustao iz kreveta,a mrkva navalila da joj prepustim komp.
:vb_wave: