VUTRA
ForumZajednicaKo ste?ejjjyyyy
LEGACY

ejjjyyyy

12 odgovora981 pregleda

dec 2012.

Cao ja sam Len i ~ivim na istarskom poluotoku imam punoljetne godine,ina e duvam svaki dan vec nekih 6,7 godina,zavraio sam akolu napuaen,promjenio sam dosta poslova napuaen, zaradio sam pare napusen i zaljubio se par puta takoer napuaen...ina e najbolja pizza se radi ako je majstor napuaen. tra~io sam arobne gljive na netu i naletio na ovo mjesto i tako mi je drago aaljem vam svima jedan veliki pozdrav. Ina e jako volim biljke Fascinira me alkemia Zapraauju mi nebo svaki dan i ja puaim travu i nesramim se priznati jer bi se oni trebali sramiti samih sebe. Treba u proljee zasadit cjelu obalnu stranu velebita,ko e znat:P
DJFlyHighLEGENDA

dec 2012.

tako je :) ko ih je*e :) i samo ti pusi i nek te nebude sram :) :signs046:
naturaPOZNAVALAC

dec 2012.

dobrodosao, i da, ko ce ga znat :vb_wave:
He-ManLEGENDA

dec 2012.

Welcome Len :thumb: Proavrljaj malo po forumu, za sve ato te zanima vjerovatno ve postoji odgovor. =) A ako ga nema ili se baa ne snalazia iz prve, slobodno se javi u neku od postojeih srodnih tema. Ina e za gljive i ostale prirodne psihoaktivne supstance sko i na naa sestrinski forum The Majka - https://www.themajka.com/ p.s. baci oko i na pravila foruma, za svaki slu aj ;)
bozgaLEGENDA

dec 2012.

Uspio si sve napuaen to je dobro znati :icon_mrgreen: dobrodoaao :signs046:
dite_splitaAMBASADOR

dec 2012.

:signs046: samo nek se pusi :D

dec 2012.

dobrodoshao Len.. ( josh jedan istrijan..koliko ih/nas ima ovdje ? ! ? )

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se