VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Ja nisam Andjeo
LEGACY

Ja nisam Andjeo

55 odgovora3,806 pregleda
mala MARINAENTUZIJASTA

jun 2015.

Pozdrav svima,ja sam Marina,27 god,okolina Beograda. Pratim vas ve oko 2 god. i evo resih da se i ja pridruzim ovoj veseloj druzini. Vutru sam probala jos s pocetka srednje skole i jos uvek je koristim,nekad manje nekad vise,sve zavisi u kakvom sam zivotnom periodu.Bilo je tu i par pauza ali najduza je bila nekih godinu i po,ostale se ne racunaju jer su bile suvise kratke. Retko pijem,trudim se da zivim zdravo,ovo mi je 6-ta godina kako sam vegeterijanac. Do ove godine nisam gajila ali sam bila upoznata sa detaljima uzgoja uglavmom sa ovog foruma sto se tice teorije i imam nesto prakticnog znanja koje mi je ostalo od bivseg decka. Toliko za sad,mozda krenem dnevnik,mada neverujem jer sam vec imala neke probleme na sajtu a i mislim da je vec kasno za dnevnik posto su stare oko 2 meseca. U svakom slucaju znam da ste vi tu ako nesto zaskripi.
FroggyLEGENDA

jun 2015.

Dobro doala Marina. Nadam se da ovo nisi ti na avataru.. ako jesi bolje makni sliku jer bi ti mogli pokucat :murija:
L0oDZMAJ

jun 2015.

Dobrodosla :) a za dnevnik nije kasno i ako su matore 2 meseca,a mi smo tu svakako ;)
MeskalitoLEGENDA

jun 2015.

Welcome ! Nije kasno za dnevnik , ima jos ihaha vremena ...

jun 2015.

Mislim da je to marina iz mi nismo andjeli :)
BizzzoZMAJ

jun 2015.

Dobrodosla. Za dnevnik nije kasno. Pokazi nam sta ima :P :vutra:
TarzanZMAJ

jun 2015.

dobrodosla :) otvori dnevnik ;)
FroggyLEGENDA

jun 2015.

neznam... nepratim:popcorn::

jun 2015.

oooo kona no i neka cura, ao Marina ;-)

jun 2015.

Sve viae Vutrolina na forumu. Dobrodoala! :)
t@maraZMAJ

jun 2015.

Dobrodoala :)
StipeZMAJ

jun 2015.

Dobrodosla ! :)
HazerAMBASADOR

jun 2015.

Welcome to the club! :)

jun 2015.

Dobro doala na :vutra:
mala MARINAENTUZIJASTA

jun 2015.

Hvala svima na dobrodoslici. Ovo je moja kraljica, 01.05. proklijala. Special Queen#1
FalketLEGENDA

jun 2015.

Dobro doala :). !!!! zdravo i sretno ti bilo ,u svemu i sa sva im !!!
amrildoooLEGENDA

jun 2015.

Dobrodosla Marina, fino tebi to ide, volio bih da vidim biljke od bivseg. :)
ZblonzinjoAMBASADOR

jun 2015.

:upiii::upiii: Da su valjale ne bi joj bio bivsi.. "Nemojte pisati u mno~ini i spominjati druge (frend i ja, prijatelj, kolega, ortak... mi, nama, naae... ), forum je mesto za pojedince koji uzgajaju samostalno i za svoje potrebe. Ne prikazujte na forumu fotke tuih biljaka ve samo svojih." Btw. Dobro dosla, pamet u glavu i sretno..

jun 2015.

dobro dosla u zelenu druzinu ;)
DBROWNPOZNAVALAC

jun 2015.

velkam tu d hud :D
SiDAMBASADOR

jun 2015.

ako mu~ i ~ena imaju grow, zar je zabranjeno postati na forum... hmmm .... SMOR, kakvih postova ima, !! buuu, dajte mi vaae slike da ih zaka im na forum, da preko vas dobijem slavu i budem cool!!

jun 2015.

Welcome :) , kako kraljica napreduje? :bocni:: :respect: svim curama growericama.
mala MARINAENTUZIJASTA

jun 2015.

U nedelju idem na sajt pa ce biti fotki.Najverovatnije cu da otvorim dnevnik do tad pa cemo tamo da nastavimo druzenje.:skot::

jun 2015.

naljutili ste veterana.. nije zajebancia!! u pravu je..eyessss: tako jedan lan isto kao da e samo nediljon obilazit, .. sad apdejta 3x tjedno.. ;) JK, samo opuateno.. i tema ti je dobra, btw.. svidit e se lopu~ama! :lol::D :vozdra:
laubaZMAJ

jun 2015.

... u svakom slu aju sretno i spretno!

jul 2015.

dobrodosla...
TravuljicaISTRAŽIVAČ

jul 2015.

Da se pridru~im dobrim zeljama Marini!
Ed RosenthalAMBASADOR

jul 2015.

Ne verujem se pise odvojeno @marina

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se