VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Pozdrav od Petra ...
LEGACY

Pozdrav od Petra ...

22 odgovora1,061 pregleda
GoranmasterISTRAŽIVAČ

sep 2011.

Zdravo, ja sam Petar Milivojevic. Zivim Brckom gde sam i posadio svoj prvi mali snop biljkica, koje se nalaze nedaleko od moje kuce na jednoj njivi od Mileta Petrovica a on jos nezna to :eyebrows: Pronasao sam vas tako sto su mi vas preporucili drugovi Mirko i Slavko. Oni su braca i gaje vec odavno ovu nasu svetu biljku :) . Kada sam ih pitao za upute, prije nego sto su mi prodali sjemenke, rekli su mi da odem na vas sajt i da su se tako i oni usavrsili. Eto, drago mi je bilo...pozdrav :)
Z&NZMAJ

sep 2011.

[bez sadržaja]
crookrutniENTUZIJASTA

sep 2011.

O ito nisi pro itao pravila foruma , tebi i sli nima treba odmah trajni ban uvalit .
SiDAMBASADOR

sep 2011.

kaj ste napali ovjeka, pa to je sprda ina.. Mirko i Slavko, Mile Petrovi :rofl: a osobno njegovo ime je vjerovatno izmislio :icon_lol:

sep 2011.

:signs046:
imenjakENTUZIJASTA

sep 2011.

hahahha, dobrodoaao, pa sigurno se ova zove goran poato mu je nik, a ovo ostalo je izmialjeno..
xxrobixxAMBASADOR

sep 2011.

:signs046::signs046::signs046::signs046::signs046::signs046::signs046::signs046::signs046::signs046::signs046:
sharpLEGENDA

sep 2011.

:signs046:reci "prijateljima" da se sjeme daje a ne prodaje, ili ne ...:signs046:
$DoLaR$POZNAVALAC

sep 2011.

tebi i takvim ko ti bi trebalo banat zauvijek.....kaj ste svi turbo ozbiljni na vutri...pa niste doktori canabiasa jebate......
derataurPOZNAVALAC

sep 2011.

:b_evil:nemoj covjeka odmah napadat...pa nije on kriv sto mu treba malo duze da shvati :b_evil:
crookrutniENTUZIJASTA

sep 2011.

Gle DoLaRs ja sam samo pro itao pravilnik i dr~im se tih pravila . Koja ka~u : pisanje u jednini , ne spominjanje imena i drugih osoba , bez ponude i potra~nje na ovom portalu jer je zabranjeno kaznenim zakonima u svim dr~avama ove regije i na kraju maloljetnicima zabranjen pristup . Ja ta pravila nisam napisao ve osniva ovog portala i njegovi moderatori , lijepo piae tko god prekrai pravilo da e ga se banirati . Ja sa svojim godinama i sijedim u glavi ~elim bit ozbiljan , jesam za fleksibilnost i aalu . Smatram da je to mjesto na brutal oftopicu i joa par topica sa glazbom a i na chatu se skupi dobra ekipa pa se aali . Sad odi na vrh stranice i ispod loga od vutre ti ovo piae : Dobrodoali na Marihuana Druatvo. Ne tra~imo ime, prezime i adresu. Kad ste po eli puaiti, ime se bavite itd.
He-ManLEGENDA

sep 2011.

/sarkazam EOD Welcome :maryjane:

🔒 Ova tema je zaključana