LEGACY
Pozdrav
16 odgovora771 pregleda
27 REP54%
→ Istraživač
15. jan 2026.
15. jan 2026.#1
Pozdrav svima na forumu
Da se predstavim dolazim iz BIH/RS
Imam 29 god aktivno pusim vec 15 godina kad kazem aktivnom mislim da u tih 15 god mogu na prste nabrojati dane kad se nije zapalilo
Za to vrijeme pusilo se svasta od domaja crncuga skankova sitova i naslusalo se prica raznoraznih
Zbog problema sa organima gonjenja nisam se usudjivao za grow ovde u RS
u narednom periodu planiram se preseliti u Njemacku (cekam jos neke sitnice za vizu) i tamo nakon nekog perioda dok se malo snadjem i to planiram poceti svoj prvi grow.Ne znam koliko ce mi predstavljati problem pusenje jer planiram da radim u brzoj posti za pocetak dok se ne nadje nesto bolje znam da je njemacka rigorozna sto se tice kazni za voznju pod uticajel marihuane tj ne bi pusio dok radim ali dzaba mi i da ne pusim 2-3 dana kad cu opet na testu biti pozitivan ali snacu se nekako nadam se (ako neko zna za nesto konkretno sta mogu uraditi po tom pitanju nek pise)Za sad skupljam informacije gledam opremu i citam aktivne i zavrsene dnevnike i sanjam kad cu u njemackoj uspjeti preci sam u svoj stan i pocetiti sa svoji grow(nadam se da ce do kraja godine biti bar jedan zavrsen )
Do tad puno pozdrava svima i srecno sa vasim biljkama.
26.240 REP
15. jan 2026.
15. jan 2026.#2
eka te dobar posao i plan ti je kvalitetno postavljen:cool23:Imaa fore krenuti najkasnije u kolovozu kako bi do kraja godine pobrao i osuaio ::listomahanje::. Ako imaa rijeaeno pitanje stana preko poznanstava, tim bolje. Ako ne, ra
unaj da potraga mo~e potrajati:objesen:Moja preporuka je izbjegavati cimere i sli
ne kompromisne opcije bez obzira na zakon.;) Po
ni tra~iti stan ato prije i pristupi svemu promialjeno. }elim ti puno sree.:cool23::let:
Little_Wing
ENTUZIJASTA378 REP45%
→ Poznavalac
Little_WingENTUZIJASTA
15. jan 2026.
15. jan 2026.#3
Tamo je sve ko kod nas. Joa mo~da i viae naaih nego doma :D tako da ne brini puno, sna ea se ;) sretno u novim avanturama i dobrodoaao!
A za vo~nju , rizik uvijek postoji, samo budi dobar, vozi normalno i ne radi pizdarije, jer baa kao i kod nas, ako test poka~e da si pozitivan imaa problem. Ali pretpostavljam da svejedno vozia i sada ;) eto ja 8u godinu guram i nije mi nimalo ~ao, a nisam nikada imao ni problema sa zakonom.
Bizzzo
ZMAJ166.557 REP
BizzzoZMAJ
15. jan 2026.
15. jan 2026.#4
Moj jedini savjet je da probaa radije Komisioniranje i slaganje robe u skladiatu. Place su ok, imaa premije i svaata, plus nikoga ne brine koliko puaia skroz dok si u nekom prosjeku. Ima i napredovanja. A sla~e se s poslom i growanje. Uglavnom, neka ti taj prvi posao ne bude majka kolijevka i komfort zona nego samo odsko
na daska za dalje, a dalje
im dobro nau
ia taj posao da mo~ea stvarno reci da znas. Sretno ~elim.
Ćyro
ZMAJ67.043 REP
26.240 REP
16. jan 2026.
16. jan 2026.#6
Najbolje bi bilo da imaa mogunost Ostat u svojoj domovini ,stranac ea bit gdje god odea a nigdje ti ne mo~e biti kao kui ;) Ili jesi ili nisi,para e uvijek Trebat..oni koji su vani seru kako je vani super a
ekaju ko ozeblo sunce da se vrate ..vjeruj mi
Infinity
ZMAJ52.079 REP
InfinityZMAJ
16. jan 2026.
16. jan 2026.#7
A opet, ako si stranac u svom na svom...
Bolje biti stranac u Njema
koj nego u BiH. Nisam joa otiaao nigdje, al sve mi je primamljivije. Nisam lokal-etno patriota, pa mi ostanak ovdje sve manje ima smisla.
U suatini,
ovjek treba da bude zadovoljan i vesel, pa gdje god naaao taj mir:)
Mir u tebi stanuje:D
26.240 REP
16. jan 2026.
16. jan 2026.#8
Ma bro ja pri
am openito :cool23:;)haha premalo ljudi znam koji vani bolje ~ive od mene osim bizee koji ima 3 boxa viae od mene:lol::respect::vutra:
27 REP54%
→ Istraživač
16. jan 2026.
16. jan 2026.#9
Hvala svima na porukama dobrodoslice.
U jednu ruku mi je drago sto idem odavde jer mi je ovde svaki dan ko na ledu da sam a u drugu ruku mi je krivo jer idem iz svog stana u neki drugi pod kiriju ali sta je tu je uvijek se imam gdje vratiti ako ne bude islo i ako mi se ne bude svidjalo pa sto kazu ajmo probat nesto novo.
jan 2026.
1 / 9
jan 2026.
16. jan 2026.