VUTRA
ForumZajednicaKo ste?google
LEGACY

google

64 odgovora6,025 pregleda
marijuana loverENTUZIJASTA

okt 2006.

ja sam ovaj forum nasao na googleu,ustvari stranicu vutra.com i zelio sam se malo vise informirati jer imam malu biljkic za koju bih zelio da naraste
BeyondLEGENDA

okt 2006.

Dobrodošao, na ovom forumu æeš naèi skoro sve o uzgoju, samo treba puno èitati.
ja sam takoder naso preko google-a. nemam biljku, al bi htjeo imat :twisted: samo neznam kako bi to objasnio starcima :cry:
Ras TafariPOZNAVALAC

okt 2006.

Jednostavno je zasadi, i kada malo naraste pitat cete jeli to marihuana, ti reci da je i to je to, neboj se nishta ti se nemoze desiti ako su ti roditelji normalni, i generacija 1960 ili negdje tako onda ih posalji na vutra.org i tamo im pokazi korist od trave i to je to, tako sam ja

okt 2006.

ja sam vas isto našla prek googlea u želji da se registriram na neki forum gdje æe se prièati samo o vutri...èini se da sam ga našla

okt 2006.

googlao za travom na naaim stranicama .
Kool King TENTUZIJASTA

okt 2006.

dobro doali

jul 2007.

nasao sam vas preko poznanika koji mi je preporucio stranicu radi uzgoja biljke koju sam zasadio na balkonu u stanu(strogi centar grada):thankyou::leafblunt:.
kanehbosemAMBASADOR

jul 2007.

welcome u centar broda :)heeh:sun2:
Jim MorrisonISTRAŽIVAČ

jul 2007.

zdraaaaaaaaaavvvvvvooooooooooooooooo

avg 2007.

yeah, moj prvi post :) aaah,da, almighty google, trazila nes u vezi gljiva i evo me tu :) :) :) nda. aj uzivajte, citamo se.... :* * *

avg 2007.

welcome :)
wannabeshaman1POZNAVALAC

avg 2007.

ja sam tra~i salviu u hrvatskoj... :181:
LucidDreamAMBASADOR

avg 2007.

Ortak je trazio nesto o vutri i naso sajt i rekao mi ga je,medjutim ja samprimetio forum i ulogovao se...welcome rookies....peace & respect

avg 2007.

e da i ja overim prvi post, i ja vas nadjo preko googla josh davno (ima 3 godine ako pamtim dobro) i evo odluchih da se i ja registrujem i malo trujem okolo :sun2:

avg 2007.

kaneh mi reko za ovaj sajt. zaprao ja i kaneh smo dvije osobe iste li nosti:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
ja0ENTUZIJASTA

avg 2007.

ili stavi biljku kod maminog cvijeca da zaljeva pa kad te pita sto je to ti reci da je to grcka perunika kao sto je moj frend reko.
dobardan, naaao sam vas preko gugla, tra~ei korisne linkove za novopokrenuti blog "Ministarstvo marihuanarstva". Radi se o svakodnevnim zapisima o ~ivotu s konopljom. Stvar je u za etku al bie nam drago ako nas s vremena na vrijeme posjetite na http://marihuanarstvo.blogspot.com sve najbolje, jahi

sep 2007.

A da ti po nea da piaea za legalizacija.org? :) Samo ideja, treba i ostali da se slo~e ;)
zahvaljujem na pozivu da se pridru~im ovoj plemenitoj inicijativi--evo gledam kako mi ego bubri! na~alost, vrijeme me trenutno gazi i nisam siguran da se mogu posvetiti i marihuanarstvo blogu i pisanju na vutra.org. dakako, nemam niata protiv da se sadr~aj s marihuanarstva ovdje linka/preuzima ili ata god. ja sam siguran da emo mi na blogu komentirat i linkat i vutru i legalizaciju jer smo jednostavno dio iste pri e. kad razmislim, ne ini mi se loae da sli nih sajtova ima viae, pa neka, ehm, cvjeta 1000 cvjetova, a (virtualna) aktivisti ka mre~a neka raste. ko ata ka~e narod, zajedno smo ja i. prijateljski pozdrav jahi

sep 2007.

Google...sasvim slu ajno i neplanirano...a tako je i najbolje :sun2:

sep 2007.

mislim da nije bitno kako sam vas nasao vec da sam vas nasao i da cu rado prijateljima dati link za ovaj site :sick:

okt 2007.

google keywords: zagreb skunk ;) pozdrav ljudima dobre volje
elephant0rAMBASADOR

okt 2007.

Hahha.. dobra.. Kako prica kruzi.. poznanik moj je zasadio biljku na otoku u bakin vrt i reko joj da mu to zalijeva citavo ljeto jer mu je to projekt za faks :rofl:

okt 2007.

Inace i ja sam ga prek gugla nasao nakon kaj mi je frend rekao da ima tamo "neka" stranica o marihuani i zelenilu. Btw. svrljam po forumu vec duze. pozz svima
extranoizeENTUZIJASTA

jan 2008.

pozz svima ja sam nea guglao o salviji :icon_smile: i evo me na vutri
nekoPOZNAVALAC

jan 2008.

Preko Googla. Dosadilo mi da pusim los lebac, pa reko' da sam odgajim neki kvalitet, i eto me na vutra.org Od kada pusim? Pa poprilicno odavno, nekih 15 godina :)

jan 2008.

guglo ka golub, tra~io neku ekipu zajebanu i bie da je naoh ;-) :vb_wave:
G e r o n i m OENTUZIJASTA

jan 2008.

dobrodoaao na forum!:spliff:
marijuana loverENTUZIJASTA

jan 2008.

dobro dosli obojica tj svi dobro dosli

jan 2008.

evo i ja nesto malo guglao i naletio na ovaj forum.... pozdrav:respect:
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

Welcome...:goldmaryjane:
BlacknessISTRAŽIVAČ

jan 2008.

Pozz, evo i ja preko gugla ;) Evo bash smoto 17 cm oju hehe i naletim na vas :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se