VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Pozdrav od krtice
LEGACY

Pozdrav od krtice

34 odgovora1,613 pregleda

nov 2019.

Pozdrav svima.Novi sam na forumu a nasao sam vas preko googla.Trazio sam neki nas forum vezano za kanabis.Spremam svoj novi tj drugi grow pa da vam se pridruzim.

nov 2019.

krtica sam oduvjek zelio biti :rasta:

nov 2019.

Dobrodosao :)

nov 2019.

Viae me niata nemo~e iznenadit! Ti si sebi otvorio temu, da se predstavia, a sami nick, vi e"bje~i" Imaa temu, gdje se mo~ea predstavit i daj pro itaj pravilnik! I joa jedna tema, ode za Mirogoj:grob:

nov 2019.

Opusteno stranccce :) Ovo je pravo mjesto za prve teme. Mozemo upoznati krticu.

nov 2019.

Hahaha dobra.Tek sam doso , easy spider.:rasta:
1310ZMAJ

nov 2019.

Dobro dosao, vidim novotarije donosia u pomalo u malu sredinu ~eljnu svje~e krvi i ideja. Gradia boks ili aatoriraa?

nov 2019.

Satoriram ::listomahanje::

nov 2019.

krtonjo....svidjo, oe poginea ko vepar u malom loviatu... :rasta: :D:clap:: za ulet, mislio sam da si do veeri u komadima...samo opuateno, pravilnik je ovdje neato ko kuran ort. muslimanima....pre~ivljavanje na forumu 6 mjeseci treba kila indike, samo najopakiji prou obuku jel...:)):rasta::wave:

nov 2019.

Ma star sam ja za komadanje.Proso sve i svasta tako da sam chill and smile i uvek sam high :rasta:

nov 2019.

welcome :vutra:

nov 2019.

I jos jednom hvala vam na dobrodoslici svima "love you all brothers and sisters" :puuuh::

nov 2019.

nov 2019.

Tako i meni bilo prve 2 godine growinga ,aerodrom pored glave ,neznam dali ti je u spavaoj ali meni je bil.:ajnstajn:

nov 2019.

Da u spavacoj samo sto podesim tajmer da me budi u 7h ujutro a gasi 1h tokom perioda 18h svetla.

nov 2019.

pf, to je hobi, ja montiram 2 hps-a 400, stari kov, hand mejd sjenila limena, zvoni sve ko u ljevaoni, bruji ko u brodu, balasti u limenim ku iatima, ko u ludnici... izdr~o sam par growowa.....
YaichiiAMBASADOR

dec 2019.

neato mi govori da Krtica ima jako dobar smisao za humor :) dobrodoaao, ja osobno prvi puta sadim ( zadnji puta sam imao zemlju u rukama kad sam bio klinac od 3 -4 godine pa sam je stavljao u usta ) tebi drugi grow pa vec imaa bar nekog iskustva , al svejedno mozemo zajedno istrazivat ovaj svijet nepoznatog i carobnog.
GoLeeAMBASADOR

dec 2019.

Dobro doaao u krticnjak

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se