VUTRA
ForumZajednicaKo ste?Moje prvo javljanje
LEGACY

Moje prvo javljanje

28 odgovora1,153 pregleda
KalahariENTUZIJASTA

apr 2019.

Hay! Ja sam iz Primorja. Naala sam vas kao i ostali, kopajui po netu na temu pravljenja ulja da budem preciznija. Htjela sam pomoi bolesnom psu. Na~alost ona to nije do ekala. Ja osobno nemam nikakovih do sad iskustava s travom, nisam u ~ivotu probala dim. Puaim obi an duhan. Uglavnom nisam odustala od namjere da napravim ulje. Kupila sam sjeme koje mi poznanica uzgaja u eakoj. Tamo je dozvoljeno za vlastite potrebe uzgojiti 2 stabljike. E sad ato se ti e mog sjemena... Biljka se zove pineapple chunk. To je sve ato znam, osim da se njoj (poznanici) svia aroma (ona radi mast i pije aj). Da ne krenem odmah s romanom, zavrait u svoje predstavljanje. Lijep pozdrav svima :wave:

apr 2019.

Dobro dosla na :vutra::respect:
likfrikLEGENDA

apr 2019.

dobrodoala, nadam se da e ti se svidjeti ovdje sa nama. :rasta::rasta:
KalahariENTUZIJASTA

apr 2019.

Ma ne sumnjam u to, sude po pro itanom. Jako kvalitetan forum po mom mialjenju. Hvala na dobrodoalici!

apr 2019.

welcome sister, jel to planiras unutra ili napolju. sorta je ok, nije nam nepoznata, samo ukucaj pineapple chunk u pretragu gore pa vidi sta je ekipa radila :)
KalahariENTUZIJASTA

apr 2019.

Planiram ih vani saditi. Trebala sam pripremiti zemlju najesen, obzirom da je to zapuateno tko jako kamenito, ali obzirom da sam bila nemarna, pa nisam, sad sam u dilemi da li u kante ili u tlo. Imam vremena dok malo ovdje prou im iskustva da se odlu im. Hvala na dobrodoalici i savjetu btw.
jesamZMAJ

apr 2019.

welcome to :rolleyes:

apr 2019.

Sretno,:thumb:
gica-prasicaAMBASADOR

apr 2019.

Sretno u avanturi :thumb::thumb: ::banjahanje::
KalahariENTUZIJASTA

apr 2019.

Hvala svima, dragi ste <3
ledeni6AMBASADOR

apr 2019.

Isusek Isusek kaj bu ve Dudek rekel? Zakaj tu trstinu sadis? :)
KalahariENTUZIJASTA

apr 2019.

Dudek bu rekel: Ak si si ti to zamislila da je ispravno, onda bum te ja podrzall Regica
StipeZMAJ

apr 2019.

...kad se gruntovcani presele u kalahari :D dobrodosla :) imas i suseda @Imbra Presvetli tu je negdje :D

apr 2019.

pa gde je sad sun ece mu presvetlo

apr 2019.

Imbra i Regica su tu...Dudeka smo zgubili po putu negde Sretno s koaicama

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se