VUTRA
ForumZajednicaKo ste?veeeeeliki pozz iz Bosne
LEGACY

veeeeeliki pozz iz Bosne

38 odgovora1,837 pregleda

feb 2009.

nema se sta posebno za rec, velika lijencina (najbitnije) xD slucajno sam naletila na vas, trazeci neke teme za seminarski na faxu hihiih ucinili ste mi se kao dobra raja, nadam se da to i jeste :icon_lol: mala napomena: volim se zajeb...frkavati, pa to nekad zna prec granicu nemojte uzimat za zlo xD pozz sve clanove i svaka cas na ovakvoj org

feb 2009.

Ne mozemo ti nista obecat :-)
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2009.

Nisi sam ne brini
Red WeedENTUZIJASTA

feb 2009.

Poz i od mene, inace ne pozdravljam nove clanove ali ti mi se cinis ko dobra zajebancijaaaaaaa.... ihaaaaaaaaaaaaa
krasta-zgPOZNAVALAC

feb 2009.

Pozdrav vico

feb 2009.

dobro ak sam rekla da volim zajeb... druge, ne znaci da drugi mogu mene (namijenjeno Red Weed) hahahah ma zajeb... se :))) mislim da trebam malo bolje prelistat pravilnik xD
mr.skunkAMBASADOR

feb 2009.

ej mnogo se ti zajebavaa :icon_lol::icon_lol: :signs046::signs046::signs046:
FrulaENTUZIJASTA

feb 2009.

mnogo puno pozdrava i tebi :)
ZOKIAMBASADOR

feb 2009.

pa ovde prava zajebancija .. sve curi i mirise dobro dosla vico......

feb 2009.

hvala ppl na tako lijepoj dobrodoslici... i ja sam vika not vica xD
EXARPPOZNAVALAC

feb 2009.

Hello wicca...:respect: si u kakvon cownu ili nako freelancer...:hippy: Just kidding :icon_wink:
Ramona_RedENTUZIJASTA

feb 2009.

U 'covenu' Exarp ;-), ne?e te sku?it ?ena ... Poz wiccashetze (mah-mah)! :-)

feb 2009.

Kojim vi to jezikom pricate? (pljas-pljas). :icon_lol:
mr.skunkAMBASADOR

feb 2009.

to su bodulizmi :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

feb 2009.

bwaaaaaaaaaaaaaa xD noop ja sam samo svoja, idem svojim putem i naravno veliki podanik ''majke prirode'' hahaha joj danas sam veoma prirodno napusena, s tim koliko je sati veceras il bolje receno danas xDxD bolje da bjezim ak nastavim pricat bice svega i svacega hehe
Metal_WeedPOZNAVALAC

feb 2009.

jos jedan poZZzZz iz BiH
EXARPPOZNAVALAC

feb 2009.

I tebi care :respect: Dobrodoaa... Inae, super avatar; mudre rije i, mudre...:eyebrows: @Ramona Hebga, sele...napuaena mi gramatika bila...:spliff:
ataraxiaISTRAŽIVAČ

feb 2009.

ye, dobar avatar..pure morning od placeba?hehe.neka.. pozdrav i vama. enjo(y)/(int) :)

maj 2009.

vidim javljaju se Bosanci, pa da i ja uletim.... svaka cast prava ste ORG, nema sta....
hirnISTRAŽIVAČ

avg 2009.

hhh i ja sam iz bih pa velik pozzz za bih

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se