LEGACY
Dobar dan ekipa
16 odgovora2,564 pregleda
Marven
LEGENDA5.315 REP3%
→ Zmaj
MarvenLEGENDA
feb 2019.
feb 2019.#1
Bok svima. :wave:
Evo da se i ja predstavim svekolikom pu
anstvu. Dolazim iz Hrvatske. Forum sam slu
ajno naaao na netu, kad god bih pretra~ivao neato oko marice naletio bih na ovaj forum, uvijek. :D
Tek nekoliko puta sam
itao malo iz znati~elje koliko se mo~e kada nisi registriran, ali se nisam ohrabrio za registraciju, jer kao... no, no, ne treba to meni, haha. :eek:
Prvi puta sam zapalio prije nekih 3-4 godine s prijateljima koji su na puno viaoj razini i znanju, nisam ina
e imao ikakvog doticaja s ovim svijetom. Veinu vremena sam bio rekreativni puaa
uz ekipu ako bi netko imao/ ponudio, nisam se samostalno bavio time do unazad 2 godine, jer financije nisu dozvoljavale, a i ekipa oko mene se brzo mijenjala. Joa uvijek sam totalni po
etnik oko bilo
ega. Koliko sam mogao vidjeti u ovo malo vremena, ekipa se ovdje u svim segmentima profilirala u apsolutne profesionalce vezanog za vutru, joa ne vjerujem koliko je ovo fucking detaljno, cijela znanost. Vidim da na forumu ima toliko toga re
enog, za bilo koje pitanje. Svaka
ast znalcima, mo~e se puno nau
iti i pro
itati, haha. :respect::respect:
Kao ato rekoh, po
etnik sam, ako se barem tako mogu nazvati. Joa uvijek se mu
im s basic stvarima, kao ato je najobi
nije motanje pljuge, to za sada traje 15- 20 minuta, nekada je bilo i po 45 minuta za motanje. :plac: Iata viae od toga meni joa niata ne zna
i, kakve su i koje rizle, filteri, grinderi, tehnike i na
ini motanja, kvaliteta i razlike same trave, itd, you get the point. Dakle, kao da me enolog vodi kroz vinski podrum i objaanjava sve o vinima, a ja samo znam da u vinu ima vode. :lol:
Nisam baa imao od koga nau
iti, jer mi se ekipa
esto mijenjala, pa "sve" ato veinom znam sam saznao ili ovdje ili na youtubeu. Vjerojatno i sada hrpu stvari radim krivo. Volio bih da sam mogao viae toga nau
iti uz nekoga u~ivo, ali ato je tu je. Dosta sam nepovjerljiv oko vutre jer, khm, znamo svi o
emu se radi u okviru zakona, a mene paranoja hvata oko toga, zasada nikad problema s organima reda. smiley9934 Nabavim zalihu uz frenda (nemam ni vlastitog dilera:oops:) i trkom bje~im doma da me tko ne zaustavi dok nije na sigurnom. Joa uvijek se ne usudim nadimljen hodati ulicom ili zapaliti vani, jer se ne mogu kontrolirati, izdaju me o
i ili smijeh. :rofl:
Volio bih ako mo~e na brzinu mala pomo da ne lutam kroz cijeli forum. Zanima me kako skroz fino o
istiti grinder? Zadnja zaliha je bila dosta masna i jako se uhvatilo za zube. Grinder je 40 mm airine, ne bih htio previae
a
kati oko zuba da ih ne zatupim. Na youtubeu sam vidio preporuku za koriatenje alkohola 80% ili viae ato nije problem, to mogu nabaviti, litra je oko 80 kn/ 10 eura.
Hvala na pomoi sadaanjoj i buduoj, vjerujem da u imati hrpu blesavih po
etni
kih pitanja, so stay patient with me. ::listomahanje::
L0oD
ZMAJ85.106 REP
L0oDZMAJ
feb 2019.
feb 2019.#2
Dosao dobro na :vutra:
Ja sam ga valjao(grinder) u alkohol,pa cetkica za zube i na kraju metalna cetka,ona nija bila potrebna,al ga je ocistila,to jes usjajela,dobio noviji nego sto je bio :)
Da napomenem da nije plasticni grinder :))
Uzivaj na forumu i opusti se...
Stej haj
mr.Smooke_Allot
ZMAJ45.658 REP
mr.Smooke_AllotZMAJ
feb 2019.
feb 2019.#3
Dobro doaao na :vutra:najbolji forum na balkanu.::listomahanje:::clap::
.i.
ZMAJ27.266 REP
.i.ZMAJ
feb 2019.