VUTRA
ForumMarihuanaLegalizacijaCbd trava legalna ali cudna pravila?
LEGACY

Cbd trava legalna ali cudna pravila?

126 odgovora17,617 pregleda

jan 2021.

Kupio sam cbd weed od vise trgovina, ali na svakom pakovanju pise nisu namijenjeni za oralnu upotrebu niti za konzumaciju, i da nisu odgovorni nakon otvaranja?, znaci mogu tvrtke praviti organsku cbd travu ali im je preskupa:zvizd: ili nekuzim
COM5LEGENDA

jan 2021.

Ovisi odakle si. U Hrvatskoj se CBD trava slobodno prodaje imaa je kupit u Garica web shopu i u dosta trgovina i trafika :) Max THC dozvoljeni mora biti ispod 0.3 ili 0.2 nisam siguran

jan 2021.

I ja mogu, doma, napravit organski uzgojenu biljku! Zato ju puaia, a ne jedea:) Nakon otvaranja, nema povrata!

jan 2021.

Pa zapravo i na Garica proizvodima piae da nije za konzumaciju.... vjerojatno neka njihova pravna "ograda" ako se uguaia ne znam, filterom.... znaa da je 21. stoljee doba kad treba bit disclaimer za sve
.i.ZMAJ

jan 2021.

Prodaju muda pod bubrege, niti jedna sorta sa sortne liste nije navedena na deklaraciji, cesto se osjeti da su parfumirane.... uzgojis sam pa znas na cemu si
Big LLEGENDA

jan 2021.

Ajme hvala isusu da nisam jedini. Uzeo sam jednom samo da probam iz garice, otvorio pakovanje, i cim sam otvorio i stavio nos unutra mi se zeludac digao. Strain je bio Strawberry Cough i miris je bio po jeftinom djecjem parfemu od jagode. Uzas i sramota
.i.ZMAJ

jan 2021.

Probao sam od svih koje ima kod mene u gradu kupiti, sve isti k drugo pakovanje, par upita na tu temu sam slao nadleznima ali... balkanska posla u glavnom
truareZMAJ

jan 2021.

Probao sam i ja na viae mjesta viae razli itih vrsta, cvjetova i haaiaa... meni osobno to ne valja jer mi psiha o ekuje da se razbijem kad palim joint, ali recimo mojoj ~eni koja ina e ne puai vutru je taj cbd bio ok. Al opet ne svaki.. neato ato bi mogao izdvojit su alien haze, gelato cvjetovi i afgan hash od 25%... ugodan dim, bez kojekakvih mirisa.. al opet.. ne mo~ete o ekivat da e te se napuait od toga.. ja ak iata osjetim to je neko jako lagano jedva primjetno opuatanje... ako krenem puait viae od jedne za redom onda me samo glava zaboli i pak postanem napet.. a trebalo bi kakti opuatat. Uglavnom.. meni ta sativa L koja god bila ne valja niata.

jan 2021.

G a nj a bez thc-a ,Benzin bez oktana,pivo bez alkohola,zgodna lezibejka :) haha..sve je to tu negdje slicno. Prodavanje muda pod bubrege !
COM5LEGENDA

jan 2021.

Imena koje garica stavlja biljkama su doslovno nasumična jer to nisu te sorte. U pravilniku o ovjetima za uzgoj konoplje u RH postoje točno deklarirane vrste konoplje koje se mogu uzgajati. Moram napomenuti da se poštovanje zakona provodi veoma redovnim inspekcijskim kontrolama kao i stalnim nadzorom nadležnih državnih službi. Lista dozvoljenih sorti: – Armanca – Asso – Beniko – Bialobrzeskie – Białobrzeskie – Cannakomp – Carma – Carmagnola – Chamaeleon – Codimono – CS – Delta-llosa – Delta-405 – Denise – Diana – Dioica 88 – Epsilon 68 – Fedora 17 – Felina 32 – Ferimon – Fibranova – Fibrimor – Fibrol – Finola – Futura 75 – KC Dóra – Kompolti – Kompolti hibrid TC – Lipko – Lovrin 110 – Monoica – Red petiole – Santhica 23 – Santhica 27 – Santhica 70 – Silesia – Silvana – Szarvasi – Tiborszállási – Tisza – Tygra – Uniko B – Uso-31 – Wielkopolskie – Wojko – Zenit Pravilnik je objavljen u lipnju 2016 godine i od tada se lista sorti nije mijenjala ... tako da sva imena osim ovih su izmišljena :)
GronaZMAJ

jan 2021.

Mijenja se, Carmagnola se mi e sa liste. Dolazi neka ''nova'' doraena verzija...Ne mogu se sjetit imena
COM5LEGENDA

jan 2021.

Super ato dodaju novu sortu ali uvijek mo~ea uzgajat i opozvat se na retroaktivnu promjenu zakona. Mo~ea uvijek re da si te biljke stavio na klijanje prije no ato su promjenili zakon. Ako te dalje ne istra~uju miran se. Isto tako da se razumimo ova danaanja trava koju puaimo sa 20% THC-a nije "izvorna" trava jer su danaanje sorte puno potentnije od starih orginalnih sorti ali smo kri~anjem dobili puno ja e sorte.

jan 2021.

Carmagnola se tek 30.6.2021. briae sa liste, zna i ako posejea, pa posadia pre 6 meseca (ato i hoea) ka i te tek sledea sezona..
trevorAMBASADOR

jan 2021.

Nisam bog zna kako informisan sem sto tu i tamo po forumu procitam ponesto o tim kudeljama. Zasto pobogu pusiti kudelju uopste? Ajde kontam da te sorte imaju neku medicinsku svrhu, zdrava hrana i te fore..ali zasto loziti buksnu time?

jan 2021.

Dali itko zna, jel ima gdje u EU gdje se mogu slati uzorci na test za spol biljke? Ovaj ima svoj PCR ureaj, to bi bilo joa bolje:) EQlUIb-nugI
Big LLEGENDA

jan 2021.

zaboravio si aute na struju :rofl: samo ne znam ato fali zgodnim lezbijkama, nikad ti ne znas kad ce se ona preobratiti, a mozda bas onda ti budes u blizini
Chilliman420AMBASADOR

jan 2021.

Citam na vutropediji o tom legalnom uzgoju industrijske konoplje i kao preko nekog cid-a (udruge) su omogucili legalan uzgoj na manje od 1ha, ko fol omogucili indoor, a u onom obrazcu moras navest katastarsku cesticu na kojoj sadis, pa kaki su ovi nasi panduri da imas i racun od sjemena oni bi te shebali u indooru jer ko bu njima objasnio jel to cbd ili thc, a da provjere stvarno nema, mogli bi proizvodit svoje podvrste sa vise thc i cbd u kombinaciji iako to ne smijemo... Moje misljenje, jel i vi tako mislite ili se ja varam u pretpostavkama...?

jan 2021.

E tu ce vec malo razmisliti. Ne bi bilo imati jednog Rimcevog :) a, opacupa. Pitam bas jucer, curu iz Tisak trafike... Jel' se prodaje ovo? Prodaje se ko ludo :) Pa jel' radi to ata??? Ma neradi nista :D

jan 2021.

Ma ne radi niata, al ja gledam ako to preplavi tr~iate postaje puno te~e organima reda odr~avati zakon, a to opet zna i jedan korak bli~e kona nom cilju tj apsolutnoj legalizaciji.... Mo~da bi svi trebali po et puait cbd po ulici i zatrpat im sustav "la~nim slu ajevima" :D

jan 2021.

25€ / 3 grama
lemonjuiceLEGENDA

jan 2021.

Ima ak i na njuakalu

jan 2021.

20.4. svi na trg zapalit jednu cbd frulicu :razvaljen::
GronaZMAJ

jan 2021.

Ima i lanova foruma sa oglasom svog CBDa na njuakalu...i pristupa na je cijena ;)

jan 2021.

Je li iko probao cannamama CBD ulje (Srbija)? Valja li to i emu?
lemonjuiceLEGENDA

jan 2021.

I mislio sam :D

feb 2021.

Ako volite ovu naau biljku onda ste zainteresovani za itav spektar kanabinoida u njoj, svaki ima svoje vrline i mane, trenutno je to jedina varijanta selektivnog uzgoja i naravno da se svi nadaju legalizaciji, od ne ega se mora po eti, pa neka sadi ko ata hoe.. Sla~em se da po kioscima prodaju smee, a smee je jer su je "sprali" pa joj posle sve vraali kao npr. terpene, itd..
truareZMAJ

feb 2021.

Mislim da nisu niata "sprali" ve je velika razlika u koncentraciji terpena u marici i industrijskoj konoplji, dok ih je u prvoj preko 200 u drugoj ih je tek par da su u nekoj zna ajnoj koncentraciji. Zato se dodaju drugi terpeni nakon ekstrakcije dok se i cvjetovi apricaju sa istim. E sad druga je stvar tko to i kako radi jer dodavanjem mo~da previae terpena na cvjetove cbd-a mo~e imat negativan efekt.. od potpunog maskiranja onog originalnog okusa pa imate osjeaj da puaite neato umjetno sve do ne~eljenih posljedica poput glavobolja i sl.

feb 2021.

CBD cvjetovi prodaju se kao aromatski proizvod. CBD cvjetovi konoplje prodaju se isklju ivo u industrijske svrhe ! Proizvod kao suvenir ----- CBD cvjetovi nisu deklarirani ni certificirani kao hrana ili duhanski proizvod, stoga kao takvi nisu namijenjeni za konzumaciju. jedni od primjera ko ima link di pise cbd cvijet/hash za pusit nek stavi

feb 2021.

Jeli legalno uzgajati cbd cvijet u kuci, necu da bude labaratorij dilera naden u kuci,zatvor 10 godina:lol:,
Chilliman420AMBASADOR

feb 2021.

https://rjesenje.org/ Legalno je ali moras popunit obrazac na stranicama ministarstva poljoprivrede...
.i.ZMAJ

feb 2021.

Nije legalno, ebali vas obrasci s internera, tom ligikom mozete sami sebi rjesenje napisati....
Chilliman420AMBASADOR

feb 2021.

Varas se frend, legalne su ti sorte ispod 0.2% thca, pogledaj eu listu i nase zakone pa ces skontat, al obrazac moras popunit da oni znaju da uzgajas inace si nahebo...
.i.ZMAJ

feb 2021.

Recimo da sam trenutno preglup za citanje pravilnika i zakona, nabacite mi link na Narodne novine u kojima je (kroz bilo koji zakon), izrijekom dozvoljeno uzgajanje konoplje sa usdjelom thc manjim od 0,2% za osobne povtrebe. U zatvorenom ili na otvorenom, bez registriranog opg-a
Chilliman420AMBASADOR

feb 2021.

http://www.propisi.hr/print.php?id=6447
Chilliman420AMBASADOR

feb 2021.

Vrste konoplje s EU sortne liste: [*]Armanca [*]Asso [*]Austa SK [*]Balaton [*]Beniko [*]Białobrzeskie [*]Cannakomp [*]Carma [*]Carmagnola [*]Carmaleonte [*]Chamaeleon [*]Codimono [*]CS [*]Dacia Secuieni [*]Delta-405 [*]Delta-llosa [*]Denise [*]Diana [*]Dinkatou [*]Dioica 88 [*]Earlina 8 FC [*]Eletta Campana [*]Epsilon 68 [*]Fedora 17 [*]Felina 32 [*]Férimon [*]Fibranova [*]Fibrante [*]Fibrol [*]Fibror 79 [*]Finola [*]Futura 75 [*]Futura 83 [*]Glecia [*]Gliana [*]Glyana [*]Henola [*]Ivory [*]KC Bonusz [*]KC Dora [*]KC Virtus [*]KC Zuzana [*]KCA Borana [*]Kompolti [*]Kompolti hibrid TC [*]Lipko [*]Lovrin 110 [*]Marcello [*]Markant [*]Monoica [*]Orion 33 [*]Rajan [*]Ratza [*]Santhica 23 [*]Santhica 27 [*]Santhica 70 [*]Secuieni Jubileu [*]Selun [*]Silvana [*]Succesiv [*]Szarvasi [*]Teodora [*]Tiborszallasi [*]Tisza [*]Tygra [*]Uniko B [*]Uso-31 [*]Villanova [*]Wielkopolskie [*]Wojko [*]Zenit [*]Adzelvieši
.i.ZMAJ

feb 2021.

Trebao sam napisati /sarkazam off ali ok, kao i za oruzje treba se registrirati, uzgoj bez dozvole je i dalje ilegala kao i pozivanje na one gluparije sto ih cid promovira.... nema mi smisla sudjelovati u ovakvim raspravama, Over and out
Chilliman420AMBASADOR

feb 2021.

"Dozvola" ti je obrazac za ministarstvo poljoprivrede, to popunjavas i za kukuruz lik hahhaah
truareZMAJ

feb 2021.

Koliko vidim u tim propisima piau i uvjeti tko se mo~e baviti tim tj. posjedovati gotov proizvod. "Trgova ka druatva koja su odobrena za obavljanje djelatnosti proizvodnje i prometa veterinarsko-medicinskih proizvoda, u skladu sa Zakonom o veterinarsko-medicinskim proizvodima" Zna i moraa prvo registrirati svoj opg i dobiti odobrenje. Ili dalje joa navodi.. ako si doktor veterine.. itd itd Zna i nije samo da ispunia obrazac i poaaljea, ve prije toga moraa imati odobrenu djelatnost od strane... dalje trenutno nemam vremena itat...
truareZMAJ

feb 2021.

Koliko sam sku~io prakti ki samo veterinari koji mogu koristiti biljku kao hranu za ~ivotinje i lije enje istih. Ako ne planiraa uzgajati u te svrhe vjerojatno ne bi ni dobio dozvolu za uzgoj. Zato sve ove cbd trgovine uvoze te proizvode iz njema ke, eake itd.. nitko tu u nas ne uzgaja za njih. Nek me netko slobodno ispravi ako sam krivo shvatio.
Chilliman420AMBASADOR

feb 2021.

Krivo, cito si za medicinski uzgoj i posjedovanje (thc sorte) cbd je drugo, to se vodi ko industrijska konoplja (manje od 2% thca)
truareZMAJ

feb 2021.

itao sam samo ovo ato si ti zaka io. Ono ato sam napisao gore je lanak 10, stavka 1 koji se referira na lanak 2 stavka 1 koji ka~e: lanak 2. (1) U Republici Hrvatskoj dopuateno je uzgajati konoplju (Cannabis sativa L) u svrhu proizvodnje hrane i hrane za ~ivotinje. (2) Konoplju iz stavka 1. ovoga lanka dopuateno je uzgajati ukoliko sadr~aj tetrahidrokanabinola u suhoj tvari biljke ne prelazi 0,2 %. Ako bi mogao objasnit gdje sam pobrkao jer mi stvarno nije jasno.
Chilliman420AMBASADOR

feb 2021.

Procitaj cijeli tekst u narodnim novinama, pa ces skontat...

feb 2021.

Dozvola za uzgoj konoplje iz lanka 4. ovoga Pravilnika izdat e se pravnoj ili fizi koj osobi koja:  je upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava,  uzgaja konoplju na poljoprivrednom zemljiatu u vlasniatvu ili posjedu ili temeljem koriatene poljoprivredne povraine upisane u ARKOD sustav, na povraini od najmanje 1 ha.  nije pravomono osuena za kazneno djelo zlouporabe droga u zadnjih pet godina od datuma podnoaenja Zahtjeva. (2) Dozvola iz stavka 1. ovoga lanka vrijedi za jednu sjetvenu sezonu. _________________________________________ Prije ce Mirela Holy legalizirati vutru neg sto cu ja posadit cbd cvijet
jesamZMAJ

feb 2021.

ovo gore je po starom zakonu, nema ogranicenja od 1 ha, a msm ni ovo za zloupiorabu droga nije aktualno, al vrijedi da dozvola vrijedi 1 godinu

feb 2021.

Pa ljudi je ve sade i jedan kolega je opisao kontrolu ministarstva! Koliko ja znam, nema ni obrt, firmu. Ka~e, oni znaju zakon, manje od nas, dok je Thc ispod 0.2(ata je isto problem) sve je ok! Drugi je uzgajao u kui, ali taj nema slike, da to potvrdi:) Mora se imat ra un od sjemena, ato si sijao i sve je ok! Njima je problem (ako se javi super), ako konoplja pree 0.2thca,ne mogu je prodat shopovima, pa ju sami prodaju, ato nije legalno! Kod nas je zakon u banani. Za otvorit taxi obrt ili firmu, ne moram imat ni voza ku. Vozi se preko ugovora o djelu, koji za tu djelatnost nije legalna. Znam, da sam skrenuo s teme, ali kod nas je svaki zakon, podlo~an promjenama, koje si sam iskopaa! Ne bi se htio prepirat, jer nisam sam uzgajao, ali u kontaktu sam sa nekim ljudima, koji se bave time i to e i i preko OPGa, jer je lakae, kasnije prodat! Uzgajat za sebe je isto legalno,ali se mora upisat pod medicinski uzgoj! To je ono ato znam iz prve ruke! Da se mo~e uzgajat ispod hektra, to je novi zakon! Ima joa ato se propisa ti e, ali je i za mak, pa ima ata itat! https://poljoprivreda.gov.hr/vijesti/proizvodjacima-industrijske-konoplje-olaksan-uzgoj-i-omoguceno-koristenje-cijele-biljke/1371?fbclid=IwAR3cto0tcznPrnRh6w7Ofq0AnsushRipI2YDCGvz3y0Z_na25GsVuNIR3zM Navode, da su se zakoni izmjenili(baa udno), baa iz razloga, navedenog u postovima prije.... ovaj je dio bitan, kome se ne ita, cijela dopuna zakona(bit e ih joa) :)
Chilliman420AMBASADOR

feb 2021.

Aj da se nekom dalo objasnit sve ove izmjene, svaka cast decki, ugl industrijala je legalna a ona je s 10 - 15% cbda i 0.2% thca max....
SitriPOZNAVALAC

feb 2021.

@0Marac0 ka~ea da je uzgajati za sebe legano, ali mora se upisati kao medicinski uzgoj. Da li to pri aa o CDB travi, zna i ispod 0.2% ili nekoj drugoj sorti sa znatno viae THCa? :)

feb 2021.

Samo industrijska konoplja. Zna i sa manje od 0.2% i moraju biti na popisu strainova koje kasnije mo~ea prodat. Ako mislia stavit neki drugi strain, a nije na popisu, moraa nabavit ra un ili kupit sa popisa, a koju si sortu posadio, to ne mogu znat. Imaju ureaj ato pokazuje postotak thca i dok je on ispod 0.2% nemaa problema! Ako si mislio na indijsku konoplju sa 1%thca,a puno ve im CBDom, te nisu legalne. To se vodi, kao da sadia normalno sa thcom!
jesamZMAJ

feb 2021.

samostalni uzgoj za vlastite potrebe dozvoljen je pod istim uvjetima kao i za OPG ili poduzea, ali bez mogunosti daljnje prodaje nema medicinskog uzgoja, trebao je biti donesen u nekom odreenom roku Pravilnik o uzgoju medicinske konoplje, ali nije, a prema kojem bi, msm, Agencija za lijekove izdavala dozvole, ali isklju ivo for big Pharma industry CBD, a pogotovo njegov izolat je i dalje u EU, pa tako i u H, u nekoj sivoj zoni , pa se CBD ulje prodaje kao kozmeti ki proizvod, a cvjetovi kao suvenir, aromaterapeutski pripravak ili kolekcionarski primjerak ovaj lanak dobro opisuje situation https://smarter.hr/nedoreceni-propisi-opet-stete-trzistu-rh/, a puno zna i i ova EU presuda https://drugsinc.eu/hr/sud-eu-odbacio-zabranu-cbd-u-francuskoj/
SitriPOZNAVALAC

feb 2021.

@0Marac0 ma zbunilo me je "medicinski uzgoj". U pravilniku ga navodi isto. Pa sam se poveselio da mi je neato promaklo i da je medicinski uzgoj npr. Indice dopuaten. `to bi zapravo imalo smisla s obzirom da Kohom (koordinacija hrvatske obiteljske medicine) navodi indikacije koje se mogu lije iti medicinskim kanabisom sa viaim udjelom THCa. http://kohom.hr/mm/wp-content/uploads/Propisivanje-medicinskog-kanabisa-i-kanabinoida.pdf Na~alost za sada oni propisuju samo pripravke odreenog proizvoa a i ta za drasti no manji broj bolesti u odnosu npr. na SAD. Makar vjerujem da e se to uskoro promijeniti i da e se lista oboljenja proairiti pod utjecajem dobrih rezultata iz SAD i Kanade. A navodno je i neki Zakon u Hrvatskoj u pripremi, koji bi bolje regulirao lije enje medicinskim kanabisom. Pa emo vidjeti ato e od toga biti.

jul 2021.

Pozdrav ekipa! Kako zadnjih mjesec dana nikako ne mogu doi do kvalitetnije vutre nego samo do smrdljive albanuae reko idem uzet na tisku greenhouse CBD Lemon Haze. Otvorim teglicu i onako na prvu miris nije loa, ali moglo bi to bolje, usporedbe radi pravi Lemon Haze koji sam prije koju god imao prilike probati je bio puno intenzivnijeg mirisa nego ovaj CBD. Kako sve ato zapalim testiram vaporizerom tako sam i ovo, okus limuna je vrlo mali, ako ga uope ima, a vrlo malo mi daje i pare (manje od bilo ega sa THC-om, pa ak i od neke loae uli ne vuje). Probao ga puaiti na 180 celzijusa gdje navodno cbd najbolje isparava i bude neato sitno pare, poja am na viae joa malo se zapari i to je to, znatno manje nego sa THC cjetovima. Rad sam po sebi ne postoji, eventualno malo opusti ili je to placebo, zna i ni pribli~no ne mo~e zamjeniti preavi THC cvijet, pa ak i onaj loai jer i taj opali kako tako, a ovo niata iako tu nisam imao nikakva o ekivanja iskreno, ali ovo po pitanju okusa, mirisa i pare me malo razo aralo. Sad ne kontam jel to ato prodaju toliko smee ili su jednostavno CBD cvjetovi puno manje potentni? Takoer piae da nije za konzumaciju pa me zanima jel to uope sigurno na puaiti? Probao znati~elje radi u nedostatku ne eg kvalitetnog pa ostao razo araniji nego sam mislio.
Smooth smokePOZNAVALAC

jul 2021.

Sve sta ne valja je legalno

avg 2021.

Samo da napomenem da ono preko CaiDa nije glupost, ja kad sam imo pretres taman pokupio cid carmagnola sjeme, jer sam sluzb. Djelitelj sjemena za slavoniju, kad su vidili sjembe i pakiramje rekli to nas ne zanima..
Chilliman420AMBASADOR

avg 2021.

Jel imas jos sjemena za podijelit, ja svoje jos nisam pokupio, a ic ce unutra svakako...?
BizzzoZMAJ

avg 2021.

Gospodo. Dijeljenja cemo ostaviti za neka bolja vremena. Evo pravilnika https://www.vutra.org/threads/pravilnik.10131/

avg 2021.

Koji dio pravilnika Krsi djeljenje CBd sjemena koje je legalno? Il smatrate cid konkurencijom nekom ? Ne kuzim.. @Chilliman420 regaj se na cidu. Sve ti tamo objasnjeno.. Imas i moj broj..
BizzzoZMAJ

avg 2021.

Razmjena dobara? Doduse, dobro ti je i pitanje. Cemo da raspravimo pa javim koja je tocno situacija.
lemonjuiceLEGENDA

okt 2021.

Ekipa molio bih jednu informaciju, gdje i kome bi se mogao obratiti ato se ti e otkupa cvijeta CBDa u RH? Svaka informacija dobro doala. Hvala
ironymousLEGENDA

okt 2021.

BalkanPharm iz Visnjevca. Probaj snjima stupiti u kontakt.
FatOneZMAJ

nov 2021.

Tu se je najvise raspravljao o toj vristi "vutre". Jasno mi je nema thc, ali ima CBD on je isto kanabiod. Mene zanima dali bi osoba bila pozitivna na testu na droge nakon konzumacije ovog? Jer ako mjere ukupne kanabiode u to ulazi i CBD i recimo onda bi se mogao vuc na ovo dok idem na ljecnicki. Ili bas mjere thc kanabiode? edit: @Sjaj o iju , @hejzoni Hvala momci, nista onda stvarno moram pljugu odlozit neko vrijeme, ide malo teze s punim teglama ali ajd vozacka je u pitanju.

nov 2021.

Skoro sam radio analizu krvi i mokrae tako da mogu preneti iskustva. U mom slu aju, test na drogu raen je uzorkom iz urina i tra~eno je prisustvo amfetamina, THC i opijata. Verujem da se ne analizira prisustvo CBD jer postoje legalni preparati koji sadr~e taj kanabinol.
hejzoniAMBASADOR

dec 2021.

Evo bas neki daD imali clanak na blogu https://www.weedstockers.com/cbd/does-cbd-show-up-on-a-drug-test/ Po svim pravilima bi trebao biti negativan, jedino ako nema vise THC-a unutra nego sto pise na etiketi :D

mar 2022.

*puaenjem ili konzumiranjem CBD proizvoda mo~ete biti pozitivni na THC Tr~iate legalne vutre se pretvorilo u divlji zapad kako kod nas tako i u cijeloj EU,ato je bilo i za o ekivati . Sve ato kupite na kioscima i automatima je u 99% slu ajeva isprani cbd cvijet ,te je onda apliciran (aprican) izolat CBD-a u nekim malim postocima+terpeni za miris, zato veinom ljudi ne osjete niata jer puae niata,a konzumiranje tog cvijeta nije ni sigurno jer ne podlje~u nikakvim kontrola osim o postocima kanabinoida,koje su u dosta slu ajeva i la~ne. Sve ato se sadi sa EU sortne liste prelazi daleko od 0.2 thc-a i ljudi su u velikim problemim,puno ljudi je ualo u uzgoj a nitko nema tr~ite kamo sa cvijetom+ cvijet im nije legalan ,i sada imate na ulicama sve viae vutre koja je spricana sa razli itim kemijama ,i prodaje se pod pravu. Ista stvar se deaava i vani jer naravno sve za zaradu. Puaite samo provjereno :djede:
BizzzoZMAJ

mar 2022.

Samo da dodam. Uzgojite si svoje! A puaite sta vec puaite jer opcija bas nema na pretek :)

mar 2022.

to je i cilj tog projekta ::listomahanje:: zato sto dosta sorta postigne veci postotak thc od 0.2 i onda proizvodaci moraju ispirati taj cvijet bog zna kako da se nebi slucajno narod napusio od 2% thc na tipa 12% cbd i onda zbog tog ispiranja ispadne srot

maj 2022.

Bok, zanima me šta je bolje. 1. Moonrock sa polenom 82%cbd, 2. Ice moonrock sa kristalima cbd-a 85%cbd, 3. čisti kristali cbd-a(najpovoljnije) 99%cbd , ili 4. obični cvijet(najskuplje) do 45%cbd. Imam priliku kupiti 10g kristala za 30€, to bi mi bilo za 3 mjeseca dovoljno, tako da to mi je najpovoljnije. Jel puno gubim od raznoraznih cbg-a, cbd-a ili terpena da nije to baš najzdravije. Inače vejpam na Dynavap i mikrodoziram, oko 50mg cbd-a. Ako je puno bolje ipak uzet moonrocke radi prirodne komponente? Gdje Vi kupujete svoju konoplju? Ova cijena za kristal je iz JustBob, talijanska stranica. Kakvi su oni? I još nešto bi pito. Ovaj kristal/prah , dali je potrebno ga izložiti temperaturi da se aktivira. Za cvjetove sam čuo da je potrebno dignuti temp. na 180-220°C da bi cdb prešao u aktivni oblik. Ali ovaj prah je prošao sigurno termičku obradu, da ga recimo stavim ispod jezika trebao bi raditi bez topline. Dupli post opet. www.vutra.org/pravilnik preporuka stvarno da pogledas pravilnik. Jos 10 bodova i forum pali sam hladjenje.
Chilliman420AMBASADOR

maj 2022.

Ako nekome treba besplatno sjeme carmagnole za ovu sezonu, nek se javi u inbox, dobijete komplet s racunom i svom potrebnom dokumentacijom (sjeme ide preko CID-a) , tako cete barem znati sta pustite, jer ste sami uzgojili taj cbd sto bi pustili, bar moje misljenje, pa tko voli neka izvoli... Nadam se da ne krsim neko od pravila foruma, posto se radi o legalnom uzgoju koji morate prijaviti, a ako krsim pravilnik molio bih moderatore da izbrisu moj post... Hvala

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se