LEGACY
Legalize it,don't critisize it!!! Hrvatska
24 odgovora2,662 pregleda
0 REP0%
→ Istraživač
apr 2008.
apr 2008.#1
Gledam po forumu,u Srbiji marihuana mara,u Sloveniji isto neato sli
no,a u Hrvatskoj niata! Pa kako bi mogli dobit legalizaciju kad naaa zemlja pojma nema kolko nas ima i isto tako nema pojma o marihuani!!! Zato predla~em da i mi u Hrvatskoj napravimo neato sli
no,neki marihuana mara, prosvjed,na posljetku graanski neposluh! Treba preuzeti inicijativu ako ~elimo neato dobiti. Novinari sada stalno piau sranja o vutri,politi
ari,ma kratko jasno,svi pljuju po njoj. Takoer,svrstavanje marihuane meu tzv. "lake droge" sa speedom i felgama je za mene potpuno sranje! Kemija i Priroda nisu ista stvar i to treba ljudima utuviti u mozgove,jer ako to ne u
inimo mmo~e nam biti samo gore nego sada ato se pokazuje iz godine u godinu tj. ato viae vremena prolazi,zakoni su sve stro~iji prema nama kako bi reko moj djed - haaiaarima - Da bi dobili neato,moramo neato i ulo~iti! Kod nas u Karlovcu je situacija da drotovi hvataju sitne pljugere,a kad ih uhvate tek tolko reda radi ih pitaju od kud im grass a onda ih ispeglaju ko budale (pogotovo maloljetnike) pokupe vutru sa sobom i odvezu se u svom autiu bez da pitaju uope ime,prezime,nikakva kazna,privoenje,niata osim dobro natu
enih rebara i modrica po cjelom tijelu (ovo gore navedeno se odnosi samo na naae drage pripadnike odjela za narkotike). Prema ovom gore,kod nas je legalizacija ve tu,samo ato za kaznu moramo poslu~iti murjacima za lije
enje kompleksa,a nitko nema **** da se ~ali... Sve e ovo prestat, no mo~e prestati na dva na
ina:da se malo potrudimo i probamo dogurati barem do dekriminalizacije ili da se netko ~ali na murjake kada to ve bude prekasno!!!
ispri
avam se zbog podu~eg posta, danas mi je frend zavraio u bolnici zbog pola pljuge loaeg skanka pa sam malo nabrijan...
Yami_Raziel
AMBASADOR1.929 REP12%
→ Legenda
choki123
POZNAVALAC1.235 REP71%
→ Ambasador
choki123POZNAVALAC
apr 2008.
apr 2008.#3
U ovom slu
aju klin se klinom ne izbija,ne mo~e tako da bude graanski neposluh...
A kako to da je zavraio u bolnici ajd nam reci molim te da
ujemo...:sand_play:
green_goblin
ISTRAŽIVAČ139 REP59%
→ Entuzijasta
green_goblinISTRAŽIVAČ
apr 2008.
apr 2008.#4
istina... trebalo bi organizirati nesto takvo, mozda ljudi postanu svjesni koliko nas ima...
pa vjerojatno je zavrsio u bolnici jer je dobio batina od murije
0 REP0%
→ Istraživač
apr 2008.
apr 2008.#5
baa tako,dobio je batina od drotova! ja neznam koji je njima *****!?!?!?! ako e nas ve hvatat,nek nas pohvataju,prijave,nek dobijemo nov
anu kaznu,i uredu.znamo zaato smo ju dobili,ali ovako to jednostavno nemo~e viae funkcionirati. ja osobno puaim ve nekoliko godina,uglavnom po gradu, jer mi je tako najslae (sakrivanje od drotova i te spike) i nikada nisam pao.jednom u ~ivotu me je murjak pretresao prije
etri godine i imao sam kod sebe neki panj-tadaanji za pedeset (al su bili dobbbrrriiiii) i nije mi ga naaao jer nije ni tra~io kako treba iz nekoliko razloga: 1.bio sam apsolutno smiren kad mi je preprije
io put s autom u pol noi u uli
ici i divlja
ki izletio iz auta 2.dobro sam ga sakrio 3.odnosio sam se fino i kulturno prema njemu.al u slu
aju da tako padnem i da me ispegla bezveze zbog pljuge,krajem tjedna bi mu bila sahrana,jer nedam da me ljudi za takve stvari jebu u mozak.u svakom slu
aju,netreba im dat da ti "uu u mozak" ve treba igrati istu igru kao i oni i fino, al indirektno ih jebat u mozak jer tako najbr~e popizde i jednostavno te puste na miru. kad je mene pretresao spika je bila (joa sam bio maloljetan) -
DROT-dobro ve
e...mo~e pretres
JA-nema problema,joj gospon,jel to zbog cigareta,ja sam joa maloljetan,molim vas nemojte me prijavit!ubit e me tata!
DROT-ma kakve cigare,to je tvoja stvar! jel imaa ata nedozvoljeno?
JA-pa kak mislite nedozvoljeno?
DROT-oru~je nekakvo-bokser,no~,vatreno oru~je,opojne droge?
JA-vadim iz d~epa grickalicu za nokte s kojom sam usitnjavo haa (mala skroz i ima malecki no~i (2cm) i dva lekadola.joj gospodine imam,al molim vas nemojte me privodit,stvarno nisam znao,neu nikad viae,kunem vam se!
DROT-dobro ajd mali bje~i da te ne vidim!
JA-hvala puno i laku no
JA-odem 20metara dalje i zapalim topa od 15cm i smijem se budali...
0 REP0%
→ Istraživač
apr 2008.
apr 2008.#6
al definitivno bi trebalo napravit neki prosvjed il neato tako u ZGB (neato kao Gay parada samo bez pedera :eyebrows::eyebrows:) ako niata,tek tolko da ljudi vide kolko nas ima i da se poslje svi skupa doooobbbrrrroooo napljugamo i izdegustiramo sva
iju vutru. :) :):):):):):):):):)
Bugi
POZNAVALAC1.232 REP70%
→ Ambasador
BugiPOZNAVALAC
apr 2008.
apr 2008.#7
treba uzgojit veliko polje marihuane sa velikim velikim krugom , kao oni u zitu....i skupi se nas 1000 i zapalimo polje...
1. mi ce mo biti zadovljni
2. oni koji se priblize nam se samo mogu pridruziti :D
0 REP0%
→ Istraživač
apr 2008.
apr 2008.#8
eeeee tooo je prava ideja!!!!! svaka
st na tome care,jer to uope nije loa prijedlog :hippy::hippy::hippy: pa nek murjaci dou,nek nas privedu! prije bi nam se pridru~ili...
samo ata bi bilo kad bi izgorilo sve? najebali bi gore neg ato e Korade:thewave: al bar bi ih sve dobro :bananabang: u mozak ako niata!
Ledo
ENTUZIJASTA572 REP93%
→ Poznavalac
LedoENTUZIJASTA
apr 2008.
apr 2008.#9
darko190 "neato kao Gay parada samo bez pedera"
uzivanje marihuane nepoznaje seksualnu opredjeljenost:-)
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
VutragenjoZMAJ
apr 2008.
apr 2008.#10
Evo tu sam ja nesto spomenuo za zagreb:
http://forums.vutra.org/cannabis-aktivizam/2077-marihuana-mars-maj-2008-a-9.html#post56986
6 REP12%
→ Istraživač
40 REP80%
→ Istraživač
maj 2008.
maj 2008.#12
:iamwithstupid::iamwithstupid::whacky084::leafblunt:a,dali kod vas u HRVATSKU ,SLOVENIJU,SRBIJU ima takav zakon da svi su ist kosss.i dileri ,narkosi i ljudi sta duvaju vutru.pa to nije normalno bre,,,,neznam sta oce da urade sa tim zakonom.ali ndam se da nece biti dobro.bice belaja.e to je kod nas u MACENONIJU:icon_exclaim:
40 REP80%
→ Istraživač
jun 2008.
jun 2008.#13
Ima neka fora o koliini za vlastite potrebe. Ali koja je to koliina to niko nezna. Neki i zbog pola popuaeng jointa padnu na glavu. To pak ovisi u kojem si dijelu HR. Brijem da je u Istri najbolje. No Istra je daleko naprednija od ostatka HR tak da nije ni udno!!
U Istri vladaju mlae generacije..
U biti je u cijeloj Jugi tako kako je igdje u Jugi..
Bolje je uz sebe imat gram koke, heroina nego li trave, ako si konzument..
Poato si sa gramom prvog i drugog po njima konzument, a sa gramom trave si ve diler..! Trava je jednaka alkoholu dakle neat najni~e u nekom lancu opijata no ipak je tretirana kao vrh kolaa jel ju konzumiraju vee mase ljudi. Koka je elitna stvar, pa u to g**** niko ne voli da gura nos jel ga suviae zaboli. Heroin je bolest pa tako ima i zdravstvenu potporu dr~ave i poato su to veinom jadni ljudi dr~ava ih poma~e metadonima, heptanonima i kako ve zovu legalno dopanje.
Uglavnom te tretiraju kao kriminalca..GLUPOST AL STVARNOST..no mi nepuaimo da bi od te stvarnosti pobjegli ve joj se iz dubine duae nasmijali..glup vic najsmijeaniji vic!!:ludaci_lol:
apr 2008.
1 / 13
apr 2008.
jun 2008.