VUTRA
ForumMarihuanaLegalizacijaDanašnja rasprava u saboru
LEGACY

Današnja rasprava u saboru

18 odgovora3,001 pregleda

dec 2009.

Evo baa danas upalim tv i naletim na raspravu o dekriminalizaciji lakih droga. SDP se stvarno trudio, i bilo je epskih govora od ljudi koji se o ito ku~e u problematiku, ali naravno da desnica tupi svoje. Pouka: Ko glasa za KraDeZe peder! :2flip:
He-ManLEGENDA

dec 2009.

Evo ima tu videosnimka danasnje sjednice, ako nekog zanima. Traje 4h :icon_lol: http://itv.sabor.hr:8080/OnDemand/7400.wmv
BugiPOZNAVALAC

dec 2009.

Ja sam uo i ove komentare, da je nemogue dekriminalizirat lake droge jer smo "pred" vratima europske unije i nismo u stanju donijeti zakon koji se krai sa njihovim zakonima te da su izjave Lu ina samo da zapo mu svau i kaos u redove HDZ-a. jel to tako, ili druga ije meni nije puno briga. lu inove izjave stoje, argumenti su mu dobro promialjeni i pozitivni za nas. iz koje on to namjere govori nemam pojma. samo znam da mi je ljigav kao i ostali.
He-ManLEGENDA

dec 2009.

Ma svi su oni ljigavi ovako ili onako, ali Lucin je na pocetku sve reka ... i tu je rasprava gotova ... Dekriminalizirati odma i gotovo.
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2009.

Eo sad sam skoro 40 prvih minuta presluao, Lu in govori uglavnom ok stvari( nije da se slaem sa svime ali je ogroman napredak u usporedbi sa situacijom), onaj hdz lik pri a gluposti, melje klasi ne debilnosti poput gateway teorije koja je ista nikad statisti ki potvrena glupost

dec 2009.

4h rasprave, a od po etka se znalo ato e izglasat:D Sla~em se, i u sdp-u ima svega, al kad se usporede sa HDZ-om... Preporu am posluaat Stazia na 3:10:20 lik je sa~eo sve ato je bitno & optu~io vladu da atiti dilere, a zatvara konzumente. Za to je popuaio opomenu :D
BugiPOZNAVALAC

dec 2009.

Ma da, ne ~elim da se i ovaj naa razgoro pretvori u joa jedan sabor, ali moram re kako mi je ~ao bilo sluaat ovo. koliko glupih izjava je bilo, ja to nemogu povjerovat. bilo je i dobrih ali AJME kako su neki reagirali. doslovne rije i "droga je zlo, i to je to, nema se tu ata razdvajati" od onog HDZ-ovca. ili kad je ona cura doala prije njega, isto tako "droga zlo ZLO, uniatava ne samo zivote konzumenata nego i njihove obitelji i druatvo"... kako jadno. ukratko je svaki grijeh priaila drogama. 6 godina im je trebalo da usvoje "droge" umjesto "opojne droge", ato je temeljeno na znanju koje je na razini srednje akole, jedna od zadnjih dr~ava smo koja je to prihvatila. da ne govorim o odvajanju "lakih" i "teakh"... to govori sve o njima u vladi. ja se nadam kako su statistike to ne ato je lu in rekao, da je 80% ljudi iz organizacija za borbu protiv droge za dekriminalizaciju a da u tome se samo vlada ne sla~e.
DyonISTRAŽIVAČ

dec 2009.

HDZ-ovci konzerve teake, spram SDP-a. Neka, ionak znam za kog glasam :) Nije li za ulazak u EU potrebno dekriminalizirat ? Mislim ove kazne grani e sa zdravom pameti. Proale godine ubiju se 2 mladia nikom niata, a za oxu mozes u zatvor. Jebote svijet jebeni :(

dec 2009.

ma sramota hajde da za*****o eto hdz oni se zalazu za dobro - navodno a stite pravi kriminal tako je uvjek bilo i bit ce a gdje su zemlje gdje su vec legalizirali i tako to njih boli k za cjeli svijet ma daaaj =)) ova saborska rasprava je jos jedna prica za laku noc dok je hdz na vlasti ((
Fools MushroomISTRAŽIVAČ

dec 2009.

Vlada ove dr~ave je zapravo otmi ar obi nih ljudi. Izumiremo kao narod i potrebno je nekako osigurati funkcioniranje dr~ave,a najlakai na in je osuditi nekoga za bilo kakvu glupost koja nije po "zakonu" kako bi pojedinac bio prisiljen ostati u ovoj ~abokre ini. Za svaku vizu ili tra~enje dr~avljanstva treba predo iti potvrdu o neka~njavanju i to ka. I najmanje odstupanje od ionako tanke linije se strogo ka~njava pa se mo~emo samo pitati emu postoji Ustav i ono ato u njemu piae? Pojedinac kao slobodno ljudsko bie ima pravo na slobodu i tra~enje sree,ali o ito ne u ovom svemiru i ne u ovoj dimenziji. Bilo kakve rasprave na temu dek/leg su bespotrebne jer kad se stvari jednog dana pokrenu netko e morati stati iza svega toga,a itajui ovaj forum to e biti samo iznimni pojedinci...vi kao globala forum nikako

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se