LEGACY
Današnja rasprava u saboru
18 odgovora3,001 pregleda
18 REP36%
→ Istraživač
dec 2009.
dec 2009.#1
Evo baa danas upalim tv i naletim na raspravu o dekriminalizaciji lakih droga. SDP se stvarno trudio, i bilo je epskih govora od ljudi koji se o
ito ku~e u problematiku, ali naravno da desnica tupi svoje.
Pouka: Ko glasa za KraDeZe peder! :2flip:
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
dec 2009.
dec 2009.#2
Evo ima tu videosnimka danasnje sjednice, ako nekog zanima. Traje 4h :icon_lol:
http://itv.sabor.hr:8080/OnDemand/7400.wmv
Bugi
POZNAVALAC1.232 REP70%
→ Ambasador
BugiPOZNAVALAC
dec 2009.
dec 2009.#3
Ja sam
uo i ove komentare,
da je nemogue dekriminalizirat lake droge jer smo "pred" vratima europske unije i nismo u stanju donijeti zakon koji se krai sa njihovim zakonima te da su izjave Lu
ina samo da zapo
mu svau i kaos u redove HDZ-a.
jel to tako, ili druga
ije meni nije puno briga.
lu
inove izjave stoje, argumenti su mu dobro promialjeni i pozitivni za nas. iz koje on to namjere govori nemam pojma.
samo znam da mi je ljigav kao i ostali.
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
dec 2009.
dec 2009.#4
Ma svi su oni ljigavi ovako ili onako, ali Lucin je na pocetku sve reka ... i tu je rasprava gotova ...
Dekriminalizirati odma i gotovo.
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
dec 2009.
dec 2009.#5
Eo sad sam skoro 40 prvih minuta presluao, Lu
in govori uglavnom ok stvari( nije da se slaem sa svime ali je ogroman napredak u usporedbi sa situacijom), onaj hdz lik pri
a gluposti, melje klasi
ne debilnosti poput gateway teorije koja je
ista nikad statisti
ki potvrena glupost
18 REP36%
→ Istraživač
dec 2009.
dec 2009.#6
4h rasprave, a od po
etka se znalo ato e izglasat:D
Sla~em se, i u sdp-u ima svega, al kad se usporede sa HDZ-om...
Preporu
am posluaat Stazia na 3:10:20 lik je sa~eo sve ato je bitno & optu~io vladu da atiti dilere, a zatvara konzumente. Za to je popuaio opomenu :D
Bugi
POZNAVALAC1.232 REP70%
→ Ambasador
BugiPOZNAVALAC
dec 2009.
dec 2009.#7
Ma da, ne ~elim da se i ovaj naa razgoro pretvori u joa jedan sabor,
ali moram re kako mi je ~ao bilo sluaat ovo. koliko glupih izjava je bilo, ja to nemogu povjerovat.
bilo je i dobrih ali AJME kako su neki reagirali.
doslovne rije
i "droga je zlo, i to je to, nema se tu ata razdvajati" od onog HDZ-ovca. ili kad je ona cura doala prije njega, isto tako "droga zlo ZLO, uniatava ne samo zivote konzumenata nego i njihove obitelji i druatvo"...
kako jadno. ukratko je svaki grijeh priaila drogama.
6 godina im je trebalo da usvoje "droge" umjesto "opojne droge", ato je temeljeno na znanju koje je na razini srednje akole,
jedna od zadnjih dr~ava smo koja je to prihvatila. da ne govorim o odvajanju "lakih" i "teakh"...
to govori sve o njima u vladi.
ja se nadam kako su statistike to
ne ato je lu
in rekao, da je 80% ljudi iz organizacija za borbu protiv droge za dekriminalizaciju a da u tome se samo vlada ne sla~e.
Dyon
ISTRAŽIVAČ69 REP13%
→ Entuzijasta
DyonISTRAŽIVAČ
dec 2009.
dec 2009.#8
HDZ-ovci konzerve teake, spram SDP-a. Neka, ionak znam za kog glasam :)
Nije li za ulazak u EU potrebno dekriminalizirat ? Mislim ove kazne grani
e sa zdravom pameti. Proale godine ubiju se 2 mladia nikom niata, a za oxu mozes u zatvor. Jebote svijet jebeni :(
Panawa_King_Bong
POZNAVALAC651 REP6%
→ Ambasador
Panawa_King_BongPOZNAVALAC
dec 2009.
dec 2009.#9
ma sramota hajde da za*****o eto hdz oni se zalazu za dobro - navodno a stite pravi kriminal tako je uvjek bilo i bit ce a gdje su zemlje gdje su vec legalizirali i tako to njih boli k za cjeli svijet ma daaaj =)) ova saborska rasprava je jos jedna prica za laku noc dok je hdz na vlasti ((
Fools Mushroom
ISTRAŽIVAČ57 REP5%
→ Entuzijasta
Fools MushroomISTRAŽIVAČ
dec 2009.
dec 2009.#10
Vlada ove dr~ave je zapravo otmi
ar obi
nih ljudi.
Izumiremo kao narod i potrebno je nekako osigurati funkcioniranje dr~ave,a najlakai na
in je osuditi
nekoga za bilo kakvu glupost koja nije po "zakonu" kako bi pojedinac bio prisiljen
ostati u ovoj ~abokre
ini. Za svaku vizu ili tra~enje dr~avljanstva treba predo
iti potvrdu o neka~njavanju i to
ka.
I najmanje odstupanje od ionako tanke linije se strogo ka~njava pa se mo~emo samo pitati
emu postoji
Ustav i ono ato u njemu piae? Pojedinac kao slobodno ljudsko bie ima pravo na slobodu i tra~enje sree,ali o
ito ne u ovom svemiru i
ne u ovoj dimenziji.
Bilo kakve rasprave na temu dek/leg su bespotrebne jer kad se stvari jednog dana pokrenu netko e morati
stati iza svega toga,a
itajui ovaj forum to e biti samo iznimni pojedinci...vi kao globala forum nikako
dec 2009.
1 / 10
dec 2009.
dec 2009.