VUTRA
ForumMarihuanaLegalizacijaMoje pitanje upuceno Milanovicu ili vam Kukuriku koaliciji!!!!!!
LEGACY

Moje pitanje upuceno Milanovicu ili vam Kukuriku koaliciji!!!!!!

100 odgovora8,515 pregleda
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

Moje pitanje : Dobar dan,kome kako? Neznam.. Ali zelim odgovor na pitanje? Nevolim pit alkohol,i nije mi u cilju da to vama namecem,znam da drzava realno zaraduje na tome! i na cigarama! I sto pricaju ljudi,vjerujem i vi,kako ljudi postaju narkomani kad puse travu,svi ti narkomani su prvo poceli sa cigarama i alkoholom! Ja samo volim u svoja 4 zida da zapalim joint,zar sam zato kriminalac? daj ljudi,gospodine Milanovicu probali ste nama dragu biljku?! Sta mi imate rec,svi mi ljudi nismo kriminalci,cak stovise ima i sudaca,i visoko obrazovanih ljudi koji puse travu,zasto nas svrstavate u narkomane? nerazumijem??? I takve rigorozne kazne? Ako je budala budala,bice ovisna i o cokoladi! Pa hvatajte ubojice,prevarante,aljamove i sve ostalo! `vicarska je legalizirala.. Niko nikad dokazano nije umro od trave,koliko je ljudi od alkohola,napravilo gluposti,umrlo,poginulo..? Ja nisam diler,cak stovise,volim se sam opustit,i to smece sto kupujem na ulici,sto je prskano ko zna cime,i nije zdravo!! Probajte malo pogledat situaciju,molim vas! Pozdrav! I onda nas metnete zbog grama trave u zatvor,sa ubojicama i ko zna kakvim ljudima,a vrlo smo drustveni i normalni ljudi.. Nekazem,dilere u zatvor,ali nam omogucite nesto?! Hvala i pozdrav! Cestitam na pobjedi,dobili ste moj glas! NJihov odgovor (vrlo skromno puj) :*****, Hvala na komentaru i na glasu, ve smo odgovorili na sli no pitanje, legalizacija ne, ali dekriminalizacija da! Leaving Facebook... | Facebook Moj odg:"Konzumenti droge su ~rtve i njima treba pomoi" Pricate nerealno,oprostite ali mi nismo na heroinu ljudi?! Kad cete to shvatit? Izgleda nikad,zna proci i mjeseci da nepomislim na travu.. Neznam sta da kazem,zalosno.. ali hvala makar na dekriminalizaciji,da nebudemo s silovateljima ubojicama i ostalima u rangu! hvala! To je to,moro sam otvorit temu,jer... Oni moraju nama pomoci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oprostite,al moro sam!
derataurPOZNAVALAC

dec 2011.

pomoci?! malo realnosti,dobro da ce uopce dekriminalizirati...
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

"Konzumenti droge su ~rtve i njima treba pomoi" eto njihov odgovor,zalosno brao,jebeno ~alosno!!!! Makar to aj!
tinitusENTUZIJASTA

dec 2011.

dekriminalizacija i znaci da posjedovanje za sebe vise nije kazneno djelo (za sta se ide u zatvor) nego prekrsaj - za sto se plaza novcana kazna, nesto kao ne vezanje u autu. a samim tim ce (po mom misljenju) i policija lagano olabavit i napokon se uhvatit pravog policijskog posla.
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

Svi mi to znamo brate :) ali vidis da nam oce pomoc?! pa nismo mi na ~utom jbt,da mi moraju pomagat,neznam koji im je *****? a definitivno da se murija mozda i promjeni,nece im bit zanimljivo... mozda.. kerovi!
BabaRogaISTRAŽIVAČ

dec 2011.

Ali ako posjedovanje za sebe nije kriminalno od koga u nabaviti kada taj koji nee posjedovati samo za sebe e biti kriminalac? I hoe li to zna iti da smijem sjemenku zasaditi za sebe? I koliko tom zakonu treba vremena??
Z&NZMAJ

dec 2011.

Isto sr*nje, drugo pakovanje... Sve dok nam barem ne daju da 5 biljaka smijemo posadit, sve ostaje prakti ki isto. Nov ana kazna mi je jednako nepravedna kao i ona zatvorska. Znam koja je razlika, da me ne razumijete krivo, ali je nepravda jednaka.

dec 2011.

je nepravda je to velika al nemozemo ocekivat odma najbolji cenari treba ic korak po korak a prvi korak je dekriminalizacija koja ce dovest do toga da ce murija smanjit malo dozivljaj oko toga jer kad postane prekrsajno poslicija se nece htjet toliko bakcat s time zato sto nije u podrucju kaznenog te nece sprovoditi statistike o dilerima i konzumentima trave dok je ovako ko sad sa time sto uhicuju pusace i sitne dilere mogu punit svoju kotu i time pokazivat da nesto rade ,a samim time nemoraju ganjat vece ribr u moru jer su ljencine kojima je lakse pretrest hasisara na cesti i srusit ga nego trazit nekog ko radi sa bjelim ili zutim ma u svakom slucaju gamad al bolje i dekriminalizacija i podjela lake i teske droge nego da je sve u istom koau :D
FrulaENTUZIJASTA

dec 2011.

ovo vec i mala djeca pjevaju u skoli. svi mi to znamo, znaju oni i koji puae a nisu na forumu. prvi korak nije dekriminalizacija nego obrazovanje. nekim ljudima ne postoji sklopka u glavi koja bi im omogucila da oni shvate ato je zapravo trava - njima automatcki dolazi - trava = droga = heroin = smrt = kaos = anarhija = sve pobit / u zatvor strpat. NE MO}E` nikako preskocit obrazovanje, nikad, u bilo kojem slucaju.
BabaRogaISTRAŽIVAČ

dec 2011.

Ja sam se dopisivala s nekim de kom iz Srbije i pitala sam ga onak, znati~elje radi, jel kad puaio maricu. Odgovorio mi je: "Jel ti ja izgledam kao narkoman?". :(
derataurPOZNAVALAC

dec 2011.

jesi sigurna da nije bio zapravo neki dedica sa druge strane tipkovnice? :icon_rolleyes:
naturalmysticENTUZIJASTA

dec 2011.

kako je to zalosno da na ovom svijetu covjek zabrani covjeku da nesmije koristiti prirodu...pa jel to normalno???????
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

Frula mislim da si ti sve reko ovdje,i stvarno je tako,pazite,men starci znaju da duvam i stari mi nekad zapali,al to od nedavno... Kad malo sjednes i popricas s ljudima,objasnis,doneses dokaze i sve sto to prati,onda te malo skontaju.. ali za njih to ostaje droga uvjek,uvjek!!! Neznam sta da kazem ljudi,zalosno je.. Sve ste vec rekli! i baba,normalno da nemozes sadit za sebe,to se smatra dilanjem odma,stavljanje u promet iste,mozda jednu biljku kao za svoje potrebe,ali i to je tesko.. neznam.... Edit: jbg natural,eto vidis,sve se moze! Ugl najvise me zasmetalo to.. Sto su rekli... Da nam treba pomoc :(
naturalmysticENTUZIJASTA

dec 2011.

ali nadam se da ce biti legalizirana
hazeboyENTUZIJASTA

dec 2011.

bok ljudi. nisam ja super je tekst.samo trebao si malo gramaticke greske ispravit i malo to uredit.ne radi mene nego kada oni tamo dobe takvo pismo odma si u glavi stave to je pisao neki doper bla bla bla.jel ljudi te procjenjuju po tvojoj "nazalost"odjeci,vokabularu,nacitanosti itd.pa dajte zamislite da ti svi od rodenja govore da je trava heroin bla bla bla.normalno da ti to ostane usadeno u mozgu.isto tako kada te roditelji razmaze,nauce psovat itd i kada tako zivis godinama,tesko je onda starom jarcu misljenje promjenit.ja cu vama nesto rec.napravit ce oni goli k......nisu sposobni isplatit penzije,otvorit radna mjesta itd cemu tezi cjela hrvatska a kamoli tek nas par "narkomana"koji smo se uzkokodakali i zelimo neka prava.to oni misle o nama a normalbo je da neces dobit povratni mail "suti doperu ne zanimas nas"itd.bit ce pristojni i obecavat tako da ne izgube glasove slj.godine.znam da je teze napravit nesto za hrv.nego potpisat dekriminilizaciju,al ljudi pljunite mi u post ovaj ako se nesto promjeni.da promjenit ce se..neces radi jointa ic u zatvor na 5 neg SAMO na 2.vaaauuuuu.to su sve puste price ljudi.
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

Thx haze,nisam imo volje uopce da pazim na gramaticke greske,al eto moj minus svakako.. Al ako po tome gledaju,onda ispada da sam narkoman,stvarno nisam imo volje... Hebala ih gramatika,kosorka nezna engleski,dok ga ja pricam savrseno,i pisano je nabrzaka,bio sam kod frenda nasta je on otvorio stranicu,i odlucio sam napisat im nesto.. Sve ostalo sto si reko,stoji u boga!!! Znaci nema sta zao mi je,a iznerviro sam se da sam hebo i boga i narod i sve sveto i sve sto potoji i ja i frend kad su rekli da nam trebaju pomoc,nabijem ih nazalost na kitu!!!
hazeboyENTUZIJASTA

dec 2011.

ma shvacam ja to ja sam jos gori s gramatikom.(hrvatski u skoli jedva 2 imao hahaha)ali te trupljage gledaju na to.makar je to manje bitno s obzirom da su zatupljeni i jedna kosorica kojoj je marihuana crack i kojoj je sin okorjeli pusac bio ce uvjek tvrdit za travu da je droga.zivimo tu di zivimo i sumnjam da ce bit promjena.tolko puta smo bili prevareni od politicara.ma da mi kazu da je nebo plavo nebi im vjerovao.al naravno treba se borit!!!!IDEMO SVI PRED VLADU DANAS SA JOINTEVIMA U RUCI I TEGLICOM U DEPU.pa nek probaju malo nase skunkice pa ce vidjet kako ce im bit bolje u zivotu.
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

hahahahha... brao haze,ja neznam zasto se nismo okupili ono kad je dan vutre,tamo po drugim zemljama,da odemo na trg i zapalimo nase d~okove nek plamte :D imo sam ideju al ipak jako tesko sprovest,jer bi nas kosorica odma sve pozatvarala,ali sad mozemo nesto napravit sto se toga tice :D ma i ja sam imo 2 al hebes gramatiku,da se to sredt al nisam imo volje :D usput,ako idemo,ponesite za mene jer trenutno sam prazan :) haha
naturalmysticENTUZIJASTA

dec 2011.

''IDEMO SVI PRED VLADU DANAS SA JOINTEVIMA U RUCI I TEGLICOM U DEPU.pa nek probaju malo nase skunkice pa ce vidjet kako ce im bit bolje u zivotu.'' hahahahaha odlicno si to napiso hazeboy
Z&NZMAJ

dec 2011.

I ato si mu rekla na to? Takvima se ne ostaje du~an. Ako nemaa argumente za daljnju raspravu, ne postavljaj to pitanje ;)
kolumboISTRAŽIVAČ

dec 2011.

*a kamoli tek nas par "narkomana"koji smo se uzkokodakali i zelimo neka prava* haze sa svim se slazem gore osim sa ovim... pa gledam malo po gradu ekipe ima nas dosta stari dobar postotak :sun2:
sHR00mISTRAŽIVAČ

dec 2011.

Teako da e iata biti od toga. MO}DA dekriminalizacija, ali to je jedno ogromno mo~da. Legalizacija nikako, dekriminalizacija je ve ogroman korak. Ali kako gospoda u kukuriku koaliciji ka~u, razmatraju prijedlog za dekriminalizaciju... Bumo vidjeli ato e biti od toga. Nadajmo se samo najboljem. Velik problem je neinformiranost ljudi i ato vjeruju isto tako neinformiranim i neupuenim medijima. S takvim ljudima uope nema smisla ii u neku raspravu jer tjeraju neku svoju politiku, ne ~ele nikog drugog sasluaati. Njihov glavni argument je "Marihuana je droga, tako sam uo u medijima, ilegalna je, bla, bla, sra , bljuv.". A kada takve ljude pitam mogu li mi nai JEDAN primjer da je netko umro, radio probleme, tukao se, poginio zbog utjecaja marihuane, e tu rasprava staje i obi no ka~u argument koji sam naveo ranije. Isto tako kada pitam "Zaato se na nekim mjestima mo~e kupiti medicinska marihuana?" odgovor bude uglavnom "Ma to je neka posebna marihuana, nije to to, (i opet) bla, sra , kenj, bljuv...". Muka mi je viae od takvih izjava. Koga ugro~avamo puaenjem marihuane? Uskraena nam je sloboda u~ivanja u ne emu ato izraste iz zemlje, dolazi od boga, prirode... Napisao sam hrpu teksta, obrisao, ponovo napisao, obrisao, ponovo napisao i sada ovo postam. Previae sekiracije zbog nepravde u ovoj usranoj dr~avi.
hazeboyENTUZIJASTA

dec 2011.

ne kazem da nas ima malo ali naspram 2.5 miliona hrvata koji glasaju iskreno ne vjerujem da nas ima redovitih pusaca vise od 500 000.naravno punoljetnih koji mogu glasat.volio bi da nas ima vise.ko zna...mozda i ima.ja nisam glasao.osobna mi istekla a putovnica isto nula bodova.mislim da vozacku ne primaju.
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

Ja zivim u naselju,ali samo to naselje ima 500-tinjak stanovnika vrlo blizu sam granice,i nebi vjerovo da samo u tom mom naselju,bez okolnih sela, od 500 ljudi 50 ljudi duva :D vjerujem da nas ima dosta,od djece od 16 god,do lika kojeg osobno znam 64g :D

dec 2011.

De ki i cure, polako, dekriminalizacija je korak naprjed, ne tako velik korak, ali dosta zna ajan, zaboravljate da ~ivimou konzervativnoj dr~avi punoj velikih katolika kojima je svaki spomen na marihuanu smrtni grjeh i razlog da gorite u paklu za sve vjeke vjekova. Sla~em se sa Frulom, obrazovanje je klju svega, ali dekriminalizacija e nam bar omoguiti da airem krugu ljudi krenemo airiti istine o ovoj biljci, da od zle droge u njihovim o ima marihuanu pretvorimo u korisnu, ljekovitu biljku, i na kraju dugoro no gledajui marihuana postane i legalna.
naturalmysticENTUZIJASTA

dec 2011.

sto se tice legalizacije, nazalost nist od toga....mozda deskriminalizacija ali to je vec ogroman korak...jedino mi ljudi mozemo pokusati otici na ulice i probati nagovoriti vladu da je legalizira...al za tako nesto treba jedan ogroman broj ljudi za prosvjed..otprilike 500,000 do milion ljudi bi trebalo izaci na ulice i protestirat...od 50,000 ljudi apsolutno nist od toga..ali prije negoli se izade na ulice treba ljudima nafilati mozgove...stavljati razne plakate, odrzati razne prezentacije po gradovima, tu se mora uloziti puno truda oko legalizacije.......eto ljudi to je moje misljenje za legalizaciju ako sam u krivu ispravite me...PEACE..:))
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

Definitivno je tako nesto,samo ljudi su paranoicni i ja sam moram priznat,nije mi bas lako izac na ulicu sa joxom u rukama i trazit neku pravdu,pogotovo,sto sam vec negdje piso,ljudi koji imaju zenu i djecu,mislim da im to netreba... Al eto ako bi skupili muda,osli mozda bi se nesto promjenilo,al brijem da bi doslo nekih 2-3- tisuce ljudi jer bi druge bolio k... neznam,jako tesko je to postic!
BabaRogaISTRAŽIVAČ

dec 2011.

Pa kako je doalo do legalizacije u zemljama u kojima je sada legalna? Vjerujem da su na strateake pozicije doali ljudi koji i sami vole zapaliti s vremena na vrijeme. :) Naai su uatogljeni i ne opuataju se esto. Zato i nee doi do legalizacije skoro.
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

Trazi pa ces vidjet kako je doslo do legalizacije u Nizuzemskoj :)
derataurPOZNAVALAC

dec 2011.

kolko sam ja shvatio u zemljama legalne trave u vecini slucajeva vlada desnica,tako da je to radjeno cisto radi financijskih prioriteta(npr.turizam)+to sto su shvatili da nije tolko opasna kao sto se propagira...u svakom slucaju legalizirana radi financijske koristi:fun_61:... ...u hr ne postoji financijska korist drzave samo postoji financijska korist pojedinca:bis:,ili zajednice(hdz):family1:
FrulaENTUZIJASTA

dec 2011.

dajte da ja vas neato pitam: znate li vi uopce sto bi to znacilo da je trava legalna? i ata pricate o legaliziranoj travi u nizozemskoj? Ko vam je reko da je tamo to "legalno" ? malo istrazivanja nebi skodilo ni vama
kolumboISTRAŽIVAČ

dec 2011.

Frula previse :sick:
SiDAMBASADOR

dec 2011.

potpis na frulu.. de ko je skroz na mjestu.. i tak treba reagirati.. sla~em se 1000% ina e, danas ljudi samo baljezgaju, 90% ne koristi niti 2% mozga.. samo "misle" da znaju... ajajaj
Z&NZMAJ

dec 2011.

Bla bla bla bla bla bla.......Niat od toga svega. Opet e nam bacit kajmak u o i i prodat nam mooda pod bubrege, a ofce su tu da bi ih se aiaalo...ma ko nas aiaa :icon_razz: :lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock:
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

Frula,Sid, zasto sam reko,trazite pa cete vidjet zasto je legalizirana vutra u nizuzemskoj :) I kancelarka tamo ima prste u tome kad joj muz dobijo rak :D Postat cu pastir,cuvat ovce sadit bilje,citat knjige,i uzivat u slobodi :D phaha
SiDAMBASADOR

dec 2011.

"postat u pastir"... mislia da je to lako.. mi seljaci se mu imo sa time dosta, a kamoli da e netko eto, tek toliko "postat" pastir :)) ali... sretno ti bilo... evo ti zakon o kanabisu ato se nizUzemkse ti e... http://www.droga-online.com.hr/pdf/politika_prema_opojnim_drogama_u_nizozemskoj.pdf
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

Ouu thx sid,procito sam sve,i mogu rec da ima rupa u zakonu i tamo i to dosta :) haha edit: znam sid kako je cuvat ovce i sve ostalo,radio sam to :) Nije lose ali je dosadno u pm,i nije ni lagano,ali kad imas 5 komada,uzivas u svemu tome i prirodi,mrzim kad se zagubi pa je trazim,glupi psi! haha
derataurPOZNAVALAC

dec 2011.

kakve rupe npr.?procitao sam ugl.sve al nisam uoci nikakve nepravilnosti...
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

Dali rupe,ili zajebi,dode na isto jbg,procitaj jos jednom!
derataurPOZNAVALAC

dec 2011.

mogu ja citat kolko ocu kad ne kuzim di si ih ti vidio? radje odi cuvat tih 5 ovaca da ti jedna ne pobjegne kad se neznas normalno razgovarat
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

Zaheb tipa smijes uzgajat,al kad ti to otkriju bice ti oteto,derataur,da budemo na cisto,nemoj se pravit pametan,nisam ti nista lose reko a ako ti smeta brate,nezivim od tvoga komentara,ako sam ista lose reko onda izvini,al nemoj odma da provociras.. I cuvanje ovoca je za ljude,i zaradivanje za kruh kad nemas sta jest,zato stari opusteno..
derataurPOZNAVALAC

dec 2011.

pitam di si vidio te rupe,ti mi kazes da citam...znam da skupljas postove al mogao si i iz prve odgovorit,hvala na odgovoru.
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

Ok izvini na tome jbg,ali nemoras odma stari tako navaljivat.. Nisam nista lose mislio,Cuj skupljam postove.. Joj der,necu nista komentirat,opusti se i uzivaj..
sHR00mISTRAŽIVAČ

dec 2011.

@derataur: Nije mislio "zajebi" kao da ti zajebea, nego zajeb u zakonu. Ovdje ne vidim da je iata ru~no upueno ikome, tako da nema potrebe da se palia bezveze. Ma u svakom zakonu ima rupa, ali te rupe ili ignoriraju ili te uhvate na neato drugo, tako da ti doe na isto... U `vicarskoj (ako se ne varam) je zakon takav da po glavi ukuana smije biti etiri biljke, tako bi se smanjilo crno tr~iate. Potpuno podr~avam, jer od uli nih dilera mo~ea dobiti svakaka smea od trave prskana s ko zna kakvim govnima. Ovako imaa svoje i boli te... Samo naai su preblesavi da bi se napravio takav korak. A koliko samo policajaca i ovih kretena u foteljama duva. Pa baa bila neki dan vijest kako je pronaeno nekoliko vrsta droge u jazbini gdje se skupljaju politi ari. EDIT: malo ste me preduhitrili dok sam tipkao :P
derataurPOZNAVALAC

dec 2011.

@sHROOm ,nisam ni mislio da mi je nesto ruzno rekao,pitam ga di je vidio rupe a on umjesto da mi kaze di je vidio kaze da citam...pa nismo djeca,kad nesto kazes onda treba i stajat iza toga @Nisam ja ,sve 5 :thumb:
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

Nisam nista lose mislio,reku ako nisi skontao procitaj ponovo,nista lose jbg.. Al eto,zna se zbog gluposti desit vake stvari di se nerazumjemo,nije bed :D opusteno,normalno nismo djeca,pa nije ni bedak da se zbog vakvih stvari svadamo ili ko zna sta :)) izvini moj bed sto nisam odma odg jbg.. Ugl,da predemo na temu,neznam.. stvarno neznam sta ce bit i kad ce bit,i realno mislim da se nece puno toga promjenit,ljudi su sve rekli vec ovdje,nista posebno s ovim,frula mi je dao najbolji odgovor,sto je i sid podrzo..nadam se makar jednog dana,necemu boljem.. :(
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

Jedna pjesma za kraj,i mozete zatvorit ovu temu,sta da kazem,poslusajte ju slobodno i hvala :) http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=09CQz3Q0bp8 "banana ripablik,ripablik banana,nemam jopa,nemam stana,d strits puno pantagana,ju gou to prison for marihuana,ripablik banana" :))
FrulaENTUZIJASTA

dec 2011.

opet vi o "legalnosti", a nemate pojma - Legality of cannabis by country - Wikipedia, the free encyclopedia
Nisam jaENTUZIJASTA

dec 2011.

opet vi o "legalnosti", a nemate pojma - Legality of cannabis by country - Wikipedia, the free encyclopedia

apr 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=M58kGCQLwxU

jul 2014.

Da malo poguram ovu staru temu oko legalizacije Ko jebe politi are koji su sada na vlasti. Od njih nikakve koristi. Mirela Holyje javno rekla da ako doe na vlast da e legalizirati uzgoj konoplje i upotrebu medicinske konoplje. To je jako dobar po etak i ima jako velike aanse da na izborima dobije dosta veliki broj glasova. Da bi dobila joa vei broj glasova mogu pomoi i lanovi ovog foruma koji ~ive u Hrvatskoj. Ja sam danas uspio nagovoriti jedno druatvo dase u lani u stranku Orah i predamnom su ispunili pristupnice za lanstvo. Meu mlaom populacijom stanovniatva sa pravom glasa se to jako brzo airi i nikoga nekoata niata da je malo viae propagiraju. Nemora se odmah u bebu o konoplji mo~e se o ekologiji i zaatiti okoliaa, vidite odmah kako druatvo reagira tako i teme nadopunjujete

🔒 Ova tema je zaključana