VUTRA
ForumMarihuanaLegalizacijasvi na ulicu
LEGACY

svi na ulicu

98 odgovora8,450 pregleda
hemicarISTRAŽIVAČ

nov 2005.

ajde da se organizuje na prolece neko do jaja okupljanje mislim lepo je sto ovde svi kenjamo ali ajmo malo da potresemo javnost neka setnja do po gradu blokiranje ulica ali da nas bas dodje ne nekih 200-300 nego minimum par hiljada svako kad bi doveo svojih 5 drugara koji vare bilo bi nas do jaja dosta da se uradi nesto konkrettno a do proleca ima dosta vremena za neku strava organizaciju
|{ 1 T @ENTUZIJASTA

nov 2005.

lijepa ideja, ali imaj na umu da nas tu na forumu ima 600-tinjak, s tim da nebi bash svako dosao i s time da su korisnici ovog foruma razbacani po cijeloj ex Yu. Eventualno da se u sve 3-4 drzave organiziraju zasebni skupovi ali u isto vrijeme, to bi bilo fora no kako bi se to oraniziralo, nemam pojma.... Enjoy ! ::dzok
xarabasENTUZIJASTA

nov 2005.

Samo nek se meni plati put i eto mene i bilo koje selo kao podrska ~)
dzontraISTRAŽIVAČ

nov 2005.

ja sam placam put samo da se protestvuje mirno ili naduvano
hemicarISTRAŽIVAČ

nov 2005.

e to je dobra ideja istovremeni protest u ljubljani,zagrebu i beogradu e to bi bila fora a to se da organizovati,da vide kako se ujedinjuje ex yu
jozoISTRAŽIVAČ

nov 2005.

ljudi,nebi bilo sretnijeg od mene da se to desi al.......ja nemogu okupit frendove da odemo u kino !~

nov 2005.

Èujte, nas 20tak u Zagrebu, 30 tak u Beogradu itd. pa taman da fino svi stanemo u kombi rije... ::histerija Šalim se naravno... Okupljanje bi bilo jako dobra zamisao, no kad bi se dogovorili (uz to bilo bi poželjno onda i postavljat plakate zbog veæeg broja potencijalnih posjetioca)... Šta se mene tièe, mogu do Zagreba... :pivo Ne smije se razmišljat: pa ja bi došo al nitko ne bi pa neæu ni ja...
zekrtENTUZIJASTA

nov 2005.

Bas smo ja i cimer razmisljali da napravimo nesto u Varazdinu recimo pred ljeto sljedece godine. To je cini mi se vreme kad su svi liberalniji (znas ono aoping, kraj skole, pocetak praznika) i nasmjeseniji, sve je nekako u pokretu i sl. A mogli bi da to prebacimo u Zagreb sto se tice Hr, pa cak i ako nas bude malo, mogli bi da napravimo nekakav stand ili organizujemo nekakav koncert. Evo, Kistra je udruga koja deluje u Sisku (dobro, bas i ne deluje u poslednje vreme - fax, Varazdin)..a cini mi se da i u zg postoje neke udruge koje vole Vutru za drugara, pa bi mogli da organizujemo nesto..
rendomISTRAŽIVAČ

nov 2005.

Istina, u Zagrebu smo veæ imali dva "Marihuana marša". Mislim da su dva... Uglavnom, ja sam za i imam barem 15-ak ljudi koje bi mogao dovuæ (pod uvjetom da je u Zg-u). Bilo bi super da istovremeno krene marš u barem tri glavna grada bivše Juge (Ljubljana, Beograd i Zagreb). Imamo dosta vremena i mogli bi to složit. Ja æu pogledat malo što je bilo sa ovim prvim marševima i probat kontaktirat ljude koji su to organizirali.
BloodspillerPOZNAVALAC

dec 2005.

Mislim da bi prvo trebalo dovesti na ovaj forum podosta ljudi. Kad se skupi odreðeni broj ljudi trebao bi se otvoriti topic i poèeti se dogovarati o protestu. I to bi svi trebali shvatiti ozbiljno jer ja sam za protest i ako bude u zg dolazim 100% a ako bude u rijeci 200%! ~) Trebalo bi napisati gdje bi se održao taj protest, kada i koliko bi ljudi sa foruma došlo. Ako bi bilo sa foruma malo zainteresiranih ljudi za protest onda o daljnjem okupljanju nemamo šta govorit. ::placko A svatko tko reæe da bi došao nek reæe i koliko bi frendova mogao dofurati na protest da vidimo dali se ima smisla uopæe dogovarati o bilo kakvom protestu. !~

dec 2005.

Treba bit sve fino iatampano na bijelo da ne bi bilo ata bi bilo kad bi bilo. 0029
BloodspillerPOZNAVALAC

dec 2005.

Slažem se ali kako æeš to postiæ?
zekrtENTUZIJASTA

dec 2005.

Niata, ovoga, ajmo se okupit onda u Zagrebu??? Al ozbiljno..

dec 2005.

Najozbiljnije :pivo
BloodspillerPOZNAVALAC

dec 2005.

Ja sam za. Ali ozbiljno. Ja bi uspio sakupit barem 10 frendova, a i ako ne doðu idem sam!
speedballENTUZIJASTA

dec 2005.

i sta ces time postici ako odes sam. ::behehe
BloodspillerPOZNAVALAC

dec 2005.

Ako uspijemo organizirati masovni protest u zagrebu doæi æe 100% Bilo s frendovima ili sam. Nisam mislio da æu sam iæ na prosvjed. ~~
zekrtENTUZIJASTA

dec 2005.

Moras da imas u vidu da ce matori da te vide, znaci, ako su oni protiv, prosto receno: najeb´o si.. Ja svoje obradjujem vec dve godine i mogu reci da sam slabo odmakao, ali ide to polako.. ~)

dec 2005.

Misliš da bi bilo na tv pa bi vidili? Što se tièe moji staraca...moji ne podržavaju travu, al nakon svog tog laganja i stresa zbog skrivanja, izvlaèenja...puko sam i sad starci znaju da pušim (svaki dan)...Govorim im o vu na objektivan naèin al naravno da teško ide jer su mi roditelji i shvaæam njihovo stajalište i brigu. Al nije mi problem jer uživam u objašnjavanju svih sitnica i detalja vezanih uz vu: pušenje, moguænosti, medicina, intelekt itd. I mogu reæ da sam sad jako sretniji.
BloodspillerPOZNAVALAC

dec 2005.

matori???

dec 2005.

starci
BloodspillerPOZNAVALAC

dec 2005.

Samo treba znati sa starcima i nikad neæe ni posumnjati na tebe da pušiš travu! (ako ti se naravno neda s njima o tome) Mislim barem je meni tako. Nikad nisam imao problema sa starcima oko toga!
zekrtENTUZIJASTA

dec 2005.

Zamisli si filma: mama upali TV i vidi sina na dnevniku kako govori: Ma ne, Trava se ne mora iskljucivo pusiti.. postoje nacini.. A mama ce: A u qrac pa dete mi na TV-u.. pa sta on to govori, pa sta je ovo, pa jesam ovo ja pa... ::histerija ::histerija

dec 2005.

::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija Ja bi svoje jedva doèeko, a kad bi ih vidio reko bi im: "Eto, sad djelujemo i na meðunarodnoj razini" ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija
P.P.POZNAVALAC

dec 2005.

e da moja mama zna koliko ja toga znam o vutri, o pusenju, uzgoju, cak i kuhat... he he he he ::histerija popizdila bi da sazna nesto...
BloodspillerPOZNAVALAC

dec 2005.

Ma moja stara ne gleda televiziju! ::histerija

dec 2005.

Al je fora npr. (sad ozbiljno) da nitko ne bi smio bit (za vrijeme prosvjeda) sa nekom maskom il maramom prekrivena lica: dali bi krivu poruku ljudima koji bi to vidjeli, jer bi ispalo da se skrivamo i da se time i osjeæamo kao da èinimo nešto loše.
BloodspillerPOZNAVALAC

dec 2005.

Pa tko je uopæe razmišljao bit na prosvjedu s maramom na glavi. Mene živcira to što bi došao ja koji imam školu, mogu me vidjet profesori i zamrzit, starci pa me tlaèit itd. a onaj koji nema šta za riskirat, koji je stariji i ne ovisi o nikom a isto je za legalizaciju, neæe doæ. To baš nije u redu a znam da ima takvih ljudi. Ljudi kojima se jednostavno neda zalagati za ono što bi željeli i za ono što vole. Zbog toga æe nas uvijek svi smatrati budalama a država æe uvijek raditi što želi i kako želi!
P.P.POZNAVALAC

dec 2005.

ma sve je to istina itd.... lako je sve to rec... ali isto nije tako jednostavno... pogotovo mladjima... npr. da me vide moji na tv u, pa svi bi me u obitelji zamrzili, neki nebi ni pricali samnom, mama bi me poslala u komunu, zivim u malom mjestu, pa bi se pricale gluposti, iako mene nije briga sta se prica, to bi mi sjebalo obitelj...itd... ima toga pun kurac... znam da bi bio dobar osjecaj i da bi se dobro osjecala, da dodem i da znam da sam pomogla i sve to... ali isto...

dec 2005.

Nažalost, svega sam svjestan... A opet, neke se stvari ne mogu uèinit bez žrtve...
hemicarISTRAŽIVAČ

dec 2005.

pa jebi ga svakako da rizikujes da ce neko da te vidi...al jebi ga ako se budemo krili po kucama niked nista necemo uraditi...
BloodspillerPOZNAVALAC

dec 2005.

Meni starci nikad nisu saznali da puaim ali i da saznaju jednostavno me boli kurac. `ta je najgore ato mi mogu napravit? Treba imat svoj stav prema starcima.

jun 2006.

dali mi iko moze reci sa sigurnostcu. hoce li doci do legalizacije u hrvatskoj , u roku 10 godina? jer ako u roku 10 godina nece bit legalizacija onda nemam nis protiv nje. :wink:
ReggaesaurusENTUZIJASTA

jun 2006.

Ne, niko ti ne moze reci :!:
GarincoENTUZIJASTA

jun 2006.

ako govorimo o okupljanju nas samih mislim da smo mi to vec resili i da se na EGZITU svi vidimo.Genjo jel tako beše?Kako smo rekli na Dunavskoj plaži kod kampa tabla sa natpisom www.vutra .org i SVI smo tu,po meni to je najjednostavnije i najbolje rešenje,a evo ga EGZIT samo što nije poèeo,pa ljudi polako skupljajte neku lovu i lagano planirajte da nas posetite ,nas u Vojvodini,Srbiji,na moju žalost bez Crne Gore. :cry: Ali necemo o politici samo sam je dotakao nemojte mi na ovu moju reèenicu replicirati MOLIM VAS.Hvala i vidimo se na Dunavskom pesku i suncu. :)

jun 2006.

Haha nisam citao sve postove , ali kontam da bi shokirali javnost !!! Bash , bash poshteno . Kako je u Amsterdamu doshlo do legalizacije ???
korisnièko vimeENTUZIJASTA

jun 2006.

Šteta jedino što su osakatili plažu, sve su drveæe posekli :cry: Kažu da je moralo jer mu je došlo vreme, ali kako se kreteni nisu setili da saèekaju jesen pa da ga onda iseku, da bar još ovo leto uživamo. Sad em je ružno, em nema hlada. Šteta je i zbog EXIT-a jer æe doæi mnogo stranaca i biæe odliènih nastupa dj baš na toj plaži, a sve bi to mnogo lepše izgledalo da je ostalo kao pre. Inaèe pre koji dan su zaplenili 100 kg koje smo trebali da zdimimo na EXIT-u. Gledao sam intervju posle nastupa Cypress Hill-a na EXIT-u i stvarno su kraljevi. U Americi održavaju dobrotvorne koncerte kojima podržavaju neku njihovu nacionalnu organizaciju zalegalizaciju marihuane (ne znam taèno kako se zove), u njihovoj državi su uspeli da izbore legalizaciju u medicinske svrhe. Baš me je zaèudilo koliko je tip ozbiljno prièao o svemu tome, tako bi trebalo i kod nas da se radi. Samo ko kod nas od javnih liènosti koje uživaju kakav takav ugled ima muda da nešto konkretno uradi po tom pitanju?

jun 2006.

Ajde stvarno bismo mogli. Jel' ima ovde neko iz NS-a, mislim da bi njemu bilo najlakae da to organizuje ( itaj: da nas sqpi).
sallyISTRAŽIVAČ

jun 2006.

ja sam isto na exitu za vikend; petak, subota, nedjelja. ajde, bas ce bit zakon ako nabasamo na vutra.org tablu... veselje veliko.. :)
WickoISTRAŽIVAČ

jul 2006.

e, ja sam novi pa nezna od kud su ljudi no znam da nas varazdinaca ima dosta koji puse i da bi se u varazdinu sigurno moglo organizirati neki skup... i mislim da bi to bilo najbolje za vreme spancirfesta dok u varazdinu ima gomila ljudi.. samo trebali bi ljude koji znaju dosta o travi i organizirati stand di bi objektivno davali informacije o njoj... (neci nekog doktora mozda :D ) treba ljude prvo informirati..iako sam za legalizaciju to je dosta tesko jer satriji ljudi su jos uvjek u banani kaj se toga tice... a politicari koji mozda misle pozitivno o njoj (MOZDA IMA JEDAN) ne govore jer kak ste vec i rekli nezele unistiti ugled. mislim da prvo treba na nekim javnim zbivanjima pojaviti se informativno i privuci medije da pocnu o toj tem...jer samim prosvjedima nist se nebu promjenilo previse...
outdor@cENTUZIJASTA

mar 2007.

.........u amsterdamu je legalizirana,jer ju je toliko bilo da je nisu mogli suzbiti........moja stara je iza kue odavno vidjela industrijalku i sku~ila me da puaim kad sam par puta doao kui urokan........mislim da sam jedini na sajtu iz moga grada prema tome teako da u ikada prosvjedovat......mada bi to jako jako volio.....i potegnut u joa 3 prijatelja koji e se registrirat na forum.....pa onda mo~da i bude ne ega.........
Misticni YaracISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Bas bi bilo fino da se skupimo na egzitu, ja idem na sva cetiri dana pa se nadam da vam ne bih smetao ako banem na koju buksnicu :) Povescu i neko drustvo... Stvarno je super ideja.
SarmaisterISTRAŽIVAČ

mar 2007.

meni je svaki dan protest (doduse di zivim policija vec 8-10 godina NE SMI uc pa me boli k....) , al ako ocete napravite protest u Beogradu , i u Zagrebu i u Sarajevu na isti dan , e to bi odjeknulo , a siguram sam da ih ima puno koji bi sudjelovali , za pocetak lipite plakate po sto vecem broju gradova , i onda ce rulja pohrlit (pogotovo ako im date pit :) )

mar 2007.

Bie, bie, ... 5. maja 2007. globalni Marihuana mara! Svi na ulice u svim gradovima!
cannebosanacPOZNAVALAC

mar 2007.

Hvala svim ko za moj roendan izae na ulicu , jesam sretan jebo te dan zbog toga rodio sam se na 5.5 jedne godine , u svom ovome sranju jedna od stvari koja me vadi da ~ivim jest injenica da mi je roendan 5.5. i to je taj neki prvi dan u Maju svake godine i baa mi je dobro svake godine. Eto u~ivajte za moj roendan hvala vam svake godine ,tj. svake 4. godine svejedno u~ivajte . Popuaite jedan dobar i hvala vam :icon_lol:
cannebosanacPOZNAVALAC

mar 2007.

Svake 4. godine cjeli svjet maraira za moj roendan i aipu vutranciju.... 5.5.xxxx. godine jebe sve .
cannebosanacPOZNAVALAC

mar 2007.

Jes tako je samo im joa treba dat i joa smotat ako neznaju. Ma treba ih jebat sve da izvinea. Sorry brate al ovdje bi se svi jebali samo da im ne ue , ako kako mo~e . I svi bi neato protestirali kad bude gotova stvar. Samo neka odjekne jedva ekam ...uglavnom ovdje na pravi mara mo~ea ra unat tek kad bude sve legalize, on kad ozakone sve onda e da se ustanu i po nu protestirat , tek onda e da se ustanu iz meeeg sna i po eti neato da drmaju guzicama . Odma da me ne bi posral ja sam puaio na javnimmjestiam davno kad su svi mislili da sam za mentalne bolnice ,i nizaata drugo . Joa e sutra ovi vlasnici kojekakvih head i smart shopova da me/vas pitaju za savjete ma mogu svi da mi popuae jedan ruderalis mjeaan s indicom ,fenotipa sativaris , i sve skupa pro aieno vaprorizaris + vodena lularis .Sad su doali da mi prodaju vutru i pri e neke , sve je to u suradni sa ovim aupcima iz vlade ina e ne mo~e druga ije ,majmuni koji su prije 5-6 godina srali da nema razlike s heroinom,i prodavali pri u ,"ma puca dobra je pravo, ma ima u njoj to ti je te ha ce ima tog u njoj u ovim listovima to ti je neato mikroskopsko, a ni jedan od tih nema **** ni pameti osim utoke ispod sakoa i veze u vladi " i sad bi mi oni prodavali lampe,sjeme i ostale stvari ma mogu mi popuait K U R A C , stvarno sorry ako sam nekoga povrjedio ali aj aorencija, od mene , ima da uzgajam za se i samo neka mi neko doe neato rei zaklau ga ko prase u da mu j e b e m mater .Trebalo bi samo joa da mi majmun neki povezan sa nekim aupkom u vladi prodaje ,materijal za uzgoj robe ,samo preko mene mrtvog , mogu mi popuait K U R A C , i to samo za u ne i raziskovalne potrebe neka gledaju kako im sperma ska e u mozak . Ma nemoj molim te , a da ti nije mo~da Josip Broz Tito bio deda , popuaite mi ga molim vas , ej smart shop.hr ako mo~e ikako da me ne jebete u zdrav mozak . Ej halo ja u da uzgajam za sebe i svoju raju i ako kome naplatim neka mi jebe moju roenu mater u mozak i neka me popiaa po ustima ali ovo ata se u nas dogaa meni nee prodavat pa nisam ja bola vesla siso i motku u selu veselom ... hoete li mo~da Macromedia flash player da ovo pro itate nabijem vas na K U R A C , sad odjednom javljaju se neki majmuni kao oni bi mi prodavali neke stvari i kao oni imaju **** da otvaraju neke stvari na osnovu nekih kvazi rupa u zakonu koje im je tamo neki strikan ustvari napravio kad su jebali ono malo usrane bivae dr~ave , ma neka mi popuae i ako im treba savjet eno neka itaju a netu imaju mnogo dobrih stvari i na ovome vutra.org forumu. E ovako ti ja kad popijem koju ....In Vino Veritas. Smoke only homegrown !!! Aj u~ivajte .
cannebosanacPOZNAVALAC

mar 2007.

}alosno ali jebo me svak ako nije tako..........money,money,money,money,money,money,money,money,money,money,money,money,money,money,money,money,money,money i jebe ih ~eae money,money,money,money,money,money,money,money,money,money,money,money,money,money,money,money,money,money.
cannebosanacPOZNAVALAC

mar 2007.

Kad sam ja pušio vutru po ulici i na trgu Bana Jelačića i u Sarajevu evo ako da ovaj glavni urednik odozgo dozvoli i u Begešu ću za koji dan samo bez sakrive.... aj vidimo se na Kalemegdanu . Neka dođe i Ivica Kirin(HR) i ovi moji šupci iz BiH svi odreda i neka dođu i ova gospoda iz Srbije i a i Crne Gore ako hoće pa da smotamo jednu bez tinte i bez viška papira . A ako imaju i koriste neka ponesu vaporizere one od 380 € pa da se ne trujemo nego da jednu ko braća zapalimo uf oprostite tj. da malo vaporiziramo ako nije veliki problem s ministarstvom zdravlja...?* *........
SarmaisterISTRAŽIVAČ

mar 2007.

slazem se da ce drzava od toga profitirat , al ono brate meni je stalo do toga da mogu slobodno u svojoj drzavi (ovako skurcana kaka jest) bar zapalit joint ako se vec nicemu drugom nemam nadat. 5.5. cu definitivno bit u zg (ako toga bude u zg) i popusit jednoga naocigled i onih koji se tome protive , i onih koji fumaju , al tad nece prisustvovat (a bit ce ih previse). jebe mi se , to radim radi sebe ne radi vlade ,sabora , biznismena , idiota niti bilo koga drugog.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se