LEGACY
2. Hrvatski simpozij medicinske i industrijske konoplje
36 odgovora3,453 pregleda
SuperAngel
POZNAVALAC1.434 REP93%
→ Ambasador
SuperAngelPOZNAVALAC
apr 2012.
apr 2012.#1
Pozdrav, nije me vec dugo bilo ovdjeali eto trebao bih na jedan sluzbeni dogadjaj vezan uz nasu biljku pa da podijelim s vama:
| 2. Hrvatski simpozij medicinske i industrijske konoplje
Naime ovaj vikend u hotelu Panorama u Zagrebu odvija se 2. Hrvatski simpozij medicinske i industrijske konoplje. Na simpozij bi trebao ici sluzbeno ali se cini da zbog problema s nekim stvarima na poslu necu moci. Svakako cu traziti da mi posalju barem knjizicu s sazecima. Ako netko drugi ide neka ovdje slobodno podijeli dojmove. Inace simpozij je ponovo debilno koncipiran zbog dolaska onog gubitnika Klarica (njemu je u interesu da trava ostane itekako ilegalna) ali eto...
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
Napušena Vjeverica
AMBASADOR2.763 REP36%
→ Legenda
Napušena VjevericaAMBASADOR
apr 2012.
apr 2012.#3
Otisao bih ja al 100kn za to ne dam, sorry, ima svega toga i na netu. Ali lijep dogadaj, pohvale vrijedan. :)
SuperAngel
POZNAVALAC1.434 REP93%
→ Ambasador
SuperAngelPOZNAVALAC
apr 2012.
apr 2012.#6
Jes skupo je al to je zato jer je namjenjeno struci, drugi dan je 100kn i moglo bi se isplatit zbog okruglog stola. Bilo bi ljepo da je bar okrugli stol otvoren za javnost (provjerim pa javim)
Napušena Vjeverica
AMBASADOR2.763 REP36%
→ Legenda
apr 2012.
apr 2012.#7
Brate mili, 490kn bi dao za rucak samo ako za desert dobijem vutra kolace :D
hehe, salim se naravno... nego, ti si Super bio na proslom simpoziju? O cemu se radilo? Jel bilo ikakve prakticne koristi od tog simpozija ili ono "trla baba dlan da joj prode dan" ?
SuperAngel
POZNAVALAC1.434 REP93%
→ Ambasador
SuperAngelPOZNAVALAC
apr 2012.
apr 2012.#8
Nisam bio prosle godine nazalost. Iskreno mislim da je "trla baba lan" kako ti kazes: oni pricaju a nasi ne slusaju, ajd bar nizozemac i austrijanci spasavaju stvar. Na kraju je odluka o bilo cemu cisto politicka...
PS: Najvise me boli sto se svaki put poziva Klarica kao nekog vrhunskog strucnjaka... Tip je clan IDEC-a pod direktnom kontrolom DEA-e i radi u Uredu za sprecavanje zlouporabe droga koji je pak indoktriniran od UNODC-a (vesela ekipa iz UN koja nas je svrstala u isti kos s teroristima, trafickerima ljudi, peracima novca...). Strucan je toliko koliko sljedi naputke tih organizacija...
DEDE
POZNAVALAC1.005 REP45%
→ Ambasador
DEDEPOZNAVALAC
apr 2012.
apr 2012.#9
Pozz
Pa kako "trla baba lan".
Kod vas se vec drugi simpozijum treba da se obavi, sto znaci da se o tome uveliko prica. Jer da se neprica o tome nebi ni bilo simpozijuma.
Ni Rim nije nastao za jedan dan. Svemu treba vremena ali je jako pozitivno sto se prica o tome i ima po koja emisija.
Zamisli sad " sedis kuci sa roditeljima i gost pocne pricati o medicinskoj strani. A ti dobacis pa jer sam rekao da je lek i pocinje diskusija. I ti posle emisije onako zagrejane roditelje pomalo besne ( posto vecina misli da je to droga ) zoves do kompa i palis dobrog druga Google i pustas im film od Rik Simpsona sa hrvatskim prevodom. Garantujem da ce vecina roditelja ostati bez teksta i poceti razmisljati dali je to moguce. Barem trecina ce se pitati dali je sve ove godine bila u zabludi a tek kad dodju na posao sa kolegama "jesi li juce gledao onu emisiju pa nemoguce, a onaj moj "bilmez" mi posle pokazao jos neke klipove gde su se ljudi izlecili sa marihuanom".
I ti si time obavio svoj posao sirenja pravih informacija o konoplji. Kada bi to uradili svi oni koji posecuju ovaj sajt a iz Hrvatske su po meni bi se postigao veliki uspeh veci nego bilo koji flajer ili nesto slicno.
Dokle god se prica o tome ima nade za uspeh ili ?
PS: Jos ako bude javna debata pa tek onda bih bio tamo ( da sam iz Hrvatske ) i ovo sto si napisao ( bez psovki ) lepo pitao tamo i naravno jos neka dobra pitanja. Pa onda neka razmisljaju koga da pozovu sledeci put.
Ala bih uzivao ; ))))
SenzaPieta
POZNAVALAC1.129 REP59%
→ Ambasador
SenzaPietaPOZNAVALAC
apr 2012.
apr 2012.#10
Mogu reci da sam blizu i da bih vrlo rado isao,ali 490kn mi i nije bas malo za dati. Mozda za 2. dan 100kn jos i ajde.
Budem jos video...
ganja_farmer
ZMAJ35.697 REP
ganja_farmerZMAJ
apr 2012.
apr 2012.#11
http://4dportal.com/hr/kultura/2726-2-simpozij-industrijske-i-medicinske-konoplje-gg-konoplja-na-velika-vrata-usla-u-hrvatsku
mr.dr.Smok
ZMAJ15.245 REP
mr.dr.SmokZMAJ
apr 2012.
apr 2012.#12
Svi koji su sa ovog foruma i koji su htjeli do
i moogli su i to besplatno.
E da sam znao da si tamo mogli smo na pivo od konoplje Super Angel. ;)
Gala ve
era na bazi konoplje je bila odli
na mora da priznam.
Predavanja viae menja.Ko ata ka~e Napuaena Vjeverica svega ima na internetu.Ve
ina nas to sve zna.Al na simpoziji se ide ne tolko zbog informacija ve
zbok kontakata.Upoznaju se ljudi koji
e ti mo~da u ~ivotu trebati.
Sve u svemu pozitivni simpoziji.A najviae me iznenadijo Dubravko Klari koji je nasprav prvog simpozija promjenio plo
u skroz na skroz.
Snjezana1971
AMBASADOR1.575 REP2%
→ Legenda
Snjezana1971AMBASADOR
apr 2012.
apr 2012.#13
Ovo je ipak ve poprilian pomak nabolje glede dostupnosti informacija kako i izlaganja u javnosti kojih do sada nije bilo ili su uglavnom svi bili protiv ovakvih izlazaka u javnost.Kree se nabolje i to je najbitnije:icon_lol: Proitati neato i vidjeti na TV-u glede "vutre" bilo je nemogue ili sve uglavnom uvijeno sa hrpom dezinformacija i klasinih negativnih stavova kako je za sve kriva "vutra" i kako je to zlo iz "pakla" i sami izlasci i javna edukacija je veliki pomak nabolje i vjerujem da e se to uskoro promijeniti pogotovo glede "medicinskog uzgoja i koriatenja" ato vjerujem mnogi ekaju:ridinghorse:.
Petar Pan
POZNAVALAC677 REP9%
→ Ambasador
Petar PanPOZNAVALAC
apr 2012.
apr 2012.#14
Eto Anelu, jel ti sada jasnije zaato ga se zove svaki put? :-) Pa svrha tih simpozija i je otvaranje o
iju onima koji su popuaili pri
u o sotonskoj travi, biljci koja uniatava ~ivote mladih ljudi, vodei ih prema heroinu itd. Mi smo
esto nepoateni prema ljudima koji imaju druga
iji stav od nas. Nama mora postati jasno da su ljudi izmanipulirani od strane velikih korporacija, medija, vlada itd., i da nam oni ponekad ~elei ono najbolje, rade zlo. Upravo iz neznanja, a ne iz zlobe. Stoga je naaa zadaa airiti znanje i istinu, a ne voditi verbalne i neverbalne ratove protiv njih. A istina polako ali sigurno izlazi na vidilo, jer kao ato lincoln jednom prilikom re
e: "You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time."
SenzaPieta
POZNAVALAC1.129 REP59%
→ Ambasador
SenzaPietaPOZNAVALAC
apr 2012.
apr 2012.#15
Znaci pucao bih si u celo sad,a razmisljao sam se zaleteti onako na slepo i sam, pa reko snaci cu se vec,i nisam papak :violent018:
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
apr 2012.
apr 2012.#16
@Petar Pan
Neki ljudi su takvi kako si ti lijepo opisao, meutim, ja sam se na ~alost uvjerio da su mnogi gamad koja se okree kako vjetar puae.... a zapuhao je drugi vjetar, tome smo svjedoci ve godinama, dok su naai vrli "stru
njaci" iz sebinih razloga postavili vjetrobrane. Sada su shvatili (neki) da su im vjetrobrani beskorisni, pa su okrenuli plo
u. Mo~da dotini gospodin nije jedan od tih, ali ne mogu se oteti dojmu da mo~da i je...
Kako god bilo, sretan sam ato se neato napokon pokree :)
Napušena Vjeverica
AMBASADOR2.763 REP36%
→ Legenda
apr 2012.
apr 2012.#17
Sta? cekaj ja sam u cijeloj prici skuzio da se za 400kn dobila vecera od vutre?
Pa zasto to niko nije reko dao bi ja i 800 pa nije bed ak je prava stvar. A joooj
Edit:
Aha ovo si dobio ha :D
594.IPB
I... sto ste pametno raspravili?
Kenny Dalglish
LEGENDA8.184 REP32%
→ Zmaj
Kenny DalglishLEGENDA
apr 2012.
apr 2012.#18
evo u 3 dnevniku HRT-a malo o simpoziju pred neki dan ako je tko propustio
HRT: Emisije na zahtjev kliknite na dnevnik 3 datum 24.04. tamo pri kraju naravno ,od 18:44 nadalje
ipak se kree :)
apr 2012.
1 / 19
apr 2012.
dec 2014.