VUTRA
ForumMarihuanaLegalizacijaOcekivana kazna u Srbiji
LEGACY

Ocekivana kazna u Srbiji

1330 odgovora121,749 pregleda
ColdsmokeISTRAŽIVAČ

sep 2017.

Pozz forumasi,treba mi pomoc nekog upoznatog sa sistemom.E ovako,pao sam 27.08 ove godine.Nasli su mi u vratima auta zip kesicu bruto 1.9 g i u kaseti cigaret kesicu bruto 0.5 g koju je ostavio drug koji je bio samnom na koncertu.Oduzeli su mi i noz koji koristim za pecanje seciva duzine 8.5 cm ali me on ne brine.Potpisao sam zapisnik kojim preuzimam sve na sebe i da drug nije znao sta se nalazi u autu (od njega nije ni izjava uzeta).Zadrzali su nas u stanici jedno 45 min i pusteni smo.E sad cekam poziv za sud i drhtim u iscekivanju.Da napomenem da mi je dosije cist,stalno zaposlen,imam 34 god.Znam da postoji mogucnost DKR,novcana kazna i najgora solucija zatvor i gubljenje posla.Mnogo bi mi znacila pomoc nekog ko zna sta me odprilike ceka,hvala.
rKj420ZMAJ

sep 2017.

Za tu gramazu od 50 do 100 hiljada, to mozes i na rate kako se dogovoris sa njima.Ne brini nece biti zatvora :thumb:
paswordAMBASADOR

sep 2017.

Niti ces izgubiti posao niti ces ici u zatvor, kao sto ti je rKj420 napisao dobices novcanu kaznu od 50.000-100.000 dinara koju od kako krenes da placas imas rok godinu dana da isplatis sve u celosti. Mozda ti i ponude opciju da uplatis jos neku sumu (20.000) u dobrotvorne svrhe i nece ti biti ni u dosijeu, tjs kad budes vadio potvrdu iz mupa da nisi osudjivan mocices da je dobijes. Samo lagano i bez sikiracije, jbg desilo se sad ces morati da platis i samo pazi da te opet ne navataju zato sto tada moze da bude problem. Takodje moze da ti se desi da te niko sledecih 6 meseci ni ne pozove i da ne dobijes nikakvu postu, nemoj puno da se radujes nisu te zaboravili :murija:
changadmtLEGENDA

sep 2017.

niste mu dali bas tacnu informaciju...U koliko si iz Srbije,ako ti je prvo delo, i terete te samo za posedovanje, neces ni ici na sud, nego ce ti tuzilac ponuditi oportunitet, to jest, odlaganje pokretanja krivicnog postupka sa nalogom da uplatis neki odredjeni iznos u dobrotvorne svrhe,ili odradis odredjen broj sati drustveno korisnog rada...meni su za 5 g dali da uplatim 70 000 za 6 meseci, ali izgleda je sad to ipak nesto jeftinije nego ranije...znaci, bez brige, kod sudije neces ni ici, samo kod tuzioca, i ostaces cistog dosijea...:)
paswordAMBASADOR

sep 2017.

manje vise je bitno da niti ce izgubiti posao a ni videti zatvora :)

sep 2017.

Cao ljudi, ovde NisamKriv. Imam slucaj kao dosta vas vezano za travu. E ovako, 12.07.2017 godine na Novom Beogradu, zaustavili su me policajci u civilu, nasli su mi smotani dzojint u 100s velicina jedne cigare od 1gram. Sa time da se u toj smotanoj cigari nalazilo 90% duvana i 10% trave, sto ni ne iznosi 0,25 grama. Priveli su me u stanicu bez lisica, bas smo se i raspricali ovako u kolima, vezano za zivotne probleme, zene i ljude dok smo se vozili do mup-a na NBGD-u. Potpisao sam Potrvrdu o prevremeno oduzetim predmetima. Dao sam izjavu sta se i kako desilo i to je to... Posto nikada ranije nisam osudjivan ni za sta u zivotu za svojih 27 godina skoro zivota, jer me ne zanimaju ti putevi droge i kriminala, niti sam huligan i neki mangup... Imam posao za stalno, zenu i dete malo, upisao sam akademiju IT, zeni otvorio preduzece i cimam se za bolji zivot kao i svi vi ostali sto se borite.... Na pitanje Inspektora odakle mi marihuana i od koga sam je kupio i zasto je imam, odgovorio sam da sam je uzeo a ne kupio od nekog ortaka, koji to preko nekog drugo ortaka i taj drugi ortak preko treceg nekog tamo i sve u krug i da uopste ne znam kome odakle i gde ko to nabaljva jer nisam u tim vodama i nebavim se tim stvarima kojima se bave dileri i osobe koje u tome grade zivot i neku karijeru. Travu sam imao kod sebe samo za licnu svojevitu upotrebnu na medicinskom smeru iz razloga sto radim dosta tezak posao u magacinu i veliku kolicinu robe i tezine prebacim za jedno osmocasovno vreme i da takav posao zahteva ozbiljnu fizicku spremu ali ja kao ni neko drugi koji se bavim takvim poslom nije robot da moze 24h/7 dana da ima istu fizicku spremnost kao prvog dana posle odmora. Sa tim da sam tu travu koristio kao medecinsku svrhu za opustanje misica jer dobijam ucestalo misicne grceve u nogama koji mi prave problem vezano za dalji rad i da nemam namera niti ikom zelim to sto za sebe koristim da nekom preporucim jer kao sto kazem nebavim se time i ne zanima me ko kome prodaje ili dalje.... Nisam za to da se Marihuana koristi non-stop i da se svaki dan duva, i ne treba, jer kako ima lekovite dejstvo u odredjenom doziranju tako ima i velike nus pojave na covekovo fiziciko i psihicko stanje... NE TREBA SE IGRATI TIME... Inspektor mi je rekao da se nista ne brinem, da necu ici u zatvor za ovaj prvi put i da je dobro sto imam cistu pozadinu iza sebe i sto nisam privodjen i osudjivan, samo mi je reko da polako pare sakljupam zbog novcane kazene... E sad mene zanima, sta vi mislite o tome ??? Jer ponekad me hvataju tripovi da sam bas najebao....

sep 2017.

pa inspektor ti je sve rekao, spremaj kintu, dobices kaznu tipa npr. 50.000 dindzi i to je to, nema zatvora, nema dosijea, nisi najebo. sve to ide vec po automatizmu, ako je prvi put ide novcana kazna a ti pazi dalje sta radis. mada mi nikad nije bilo jasno kako to tako iz cista mira plavci u civilu zaustavljaju i pretresaju i jos ubodu pa nadju. zar ne bi trebalo samo da te legitimisu, odakle sad to pretresanje

sep 2017.

Ima ih u civilu zbog pojacane kontrole na tom podruciju Beograda, jer verovatno ima puno dilera, nisu bez razloga u civilu. Ja sam baksuz, doduse bio sam obucen u 3/4 urban kamo, dole japanke, narandzasta majca i cvikeri bele boje na glavi, pa zato, po odeci i obuci su posumnjali i eto uboli ko da su pa znali.... Izgleda da nema vise samo legitimacije, sad rade kao i interventna policija. Njemu je to duznost pa duznost a i ima prava da te pretrese od glave do pete. Jbg ja budala, ostalo mi u donjem dzepu, barem da sam slutio pa bacio ko svako pametan, ja budala nosio. I sad cu da repnem tik 50kk umesto da sam te pare iskoristio za dete i za more. To ti je kad covek nerazmislja. Al tako mi i treba..... Sam sam kriv, sam sam i pao.... Al evo od tada vise ne uzimam travu i ne zelim, skroz sam cist.... Naucio sam se pameti...

sep 2017.

Bitno da ti NisiKriv :D

sep 2017.

Imaju li ti inspektori duse?! Ja bih se zalio na njihov nesavjestan rad. Da su sacekali malo, dobili bi pohvalu za uzimanje urina na vrijeme. Sad ce ortak da fasuje, zbog tvog ceifa, i objasnjava inspektoru ko je drugi ortak, a taj drugi ce objasnjavati ko je taj treci... Korektnije bi bilo da si im rekao da nije tvoj dzep :D U igri je spas. Ucimo kroz igru. Kroz igru razvijamo intelekt.., igrajmo se. Nema se sta misliti. Vidim da si i sam svjestan da si najeb'o :D @NisamKriv Nemoj sta zamjeriti. Nekad travka odradi mozak retroaktivno. Sinoc mot'o, a sad me osljakalo :D

sep 2017.

Hahahahaha ima istine :D Ma ortaka nebih nikad odao i da mi 100,000 dinara stave kaznu :D Ma ajde, krupne zverke bre ne hvataju a mene privode za dzojint manji od 0.25 grama ako i tolko ima u smotanoj cigari....
KrmeljENTUZIJASTA

nov 2017.

Ima li neko informaciju kakva je aktuelna situacija sto se tice kazni za licni uzgoj(bilje-dva)?

nov 2017.

@Krmelj zna i do koli ine je, i koliko puta si ve do sada padao, i naravno na kraju do suca.. ako je ustao na ljevu nogu.. izvor: https://www.vice.com/rs/article/ypd7jk/sta-se-desi-kada-te-uhvate-sa-drogom-u-srbiji
ColdsmokeISTRAŽIVAČ

dec 2017.

Pozz narode,samo da javim novosti.Bio sam jutros kod tuzioca,kaze trazice najmanju novcanu kaznu (10 000 din),nadam se da ce sudija da se slozi.Tako da izgleda nisam lose prosao.
ColdsmokeISTRAŽIVAČ

dec 2017.

Zadnja vest,jutros sudjenje,presuda 10000+2x5000 sudski troskovi.
rKj420ZMAJ

dec 2017.

Super si prosao :thumb: izgleda da su smanjili minimalne kazne sto je dobro :razvaljen::

dec 2017.

Prekrsaj?
ColdsmokeISTRAŽIVAČ

dec 2017.

Ne,i dalje je krivicna prijava samo sto je ovo minimum za prvo delo.Bolje od ovoga nije moglo.Inace isao sam bez advokata pa sta bude.A onaj oduzeti noz se nigde ni ne pominje niti sam ja pitao :)

dec 2017.

Ja bi to trazio da mi se vrati. Mada ne vidim ni zasto su ga oduzimali.
hazeriZMAJ

dec 2017.

Jesi rijesio da se brise dosje?
ColdsmokeISTRAŽIVAČ

dec 2017.

Pa kazu da se brise ali imam neke ortake kojima su to isto rekli pa kad su nakon 5,6 godina imali neku proveru pominjali su to tako da mislim da strumfovi mogu to uvek da vide.
hazeriZMAJ

dec 2017.

Upravo zato sam i pitao:thumb:Da nebi bilo negdje na aeodromu negdje u Tunguziji skidanje do gola i latex rukavice;)E...to nije ugodno,pogotovo ako je neki poslovni put sa suradnicima:fuck:
Ig0rLEGENDA

jan 2018.

Izvinite na spamu ali evo moram prokomentirati , najjaci su mi ovi padobranci , koji ulete kao i nas drug NisamKriv , dode postaviti pitanje jer ga je strah , sta ce se desiti , pa onda fino dobije odgovor i nestane :) Ali bitno je da on NijeKriv da se ne valja igrati sa vutrom jer ti ima nus pojave na covjekovo psihicko i fizicko stanje . E da i sada si pao , i ne uzimas vise travu nucio si se pameti i sada si cist :) Ok to znaci onda ovako , da mi svi koji ovdje uzimamo travu na dnevnoj bazi da nismo bas normalni i da vjerovatno svi imamo nekakve nus pojave psihicke i fizicke , ali si nas svejedno dosao pitati za savjet ? E da i mi naravno nisamo pametni i nismo cisti jer svaki dan pusimo travu ? Nije da hejtujem i da zelim da se covjek lose osjeca nego eto , kao aktivni clan foruma koji je na forumu na dnevnoj bazi po par sati , i koji je procitao vecinu tema i postova , smatram ovo kao bezobrazno ponasanje nekoga tko se tek registrirao . Ovdje sam upoznao neke ljude koji su bolji prijatelji i kvalitetniji i zdraviji ljudi ( mislim psihicki ) od vecine ljudi sa kojima sam proveo cjeli zivot , i spremni su pomoci iako te neznaju tako da ta prica o pameti i o psihickim i fizickim nuspojavama ne drzi ti vodu :) Da sam ja neka faca ovdje na forumu ja bi fino stavio pravilo da novi clanovi nemaju uopce opciju bilo sta komentirati niti pisati u bilo kojoj temi prvih mjesec dana , pa onda da vidimo ko se registrirao da pita nekakvo pitanje za svoje dupe ili ko zeli biti clan foruma , upoznati se sa pravilima i onda ako mu se svidi ostati a ako ne svojim putem :) Eto pis out ljudi ostanite mi dobri , volite se i sve sto ide uz to :)
misko123AMBASADOR

jan 2018.

Pozz ekipa nije vezano za kazne u Srbiji ali ajd ako nije mjesto za pisati nek ovi sa vrha briau ili premjeste.Elem da podijelim svoje iskustvo sa :murija:i studijom.Povezem jedne prilike 2:murija:koji se vraali sa terena da se razumijemo nije u pitanju grad nego selo tako da se manje viae poznajemo ali ja mamlaz nisam sklonio dzoju sa instrument table zna i stanje u najavi odmah po elo bla bla kako to kako ovo morat ea sa nama a ja molim Boga da samo rijesim 10gr iz prsluka ali nebi bio peh da mene ne prati marphy do kraja idemo Direkt do stanice pretres i eto sranja dala se izjava potpisala i Mars ciku.Dodje poziv na sud ja sjeban joa sudija da bog sa uva nakaradan tako ga opisuju ali valjda ustao na desnu daje mi 3 opcije ka~e 1.to te nemiran niata pitat idea u zatvor 2.moram te pitat dali ~elia druatveno korisni rad 3.to me moraa zamolit da te osudom na 1 god uslova.Ja sav sjeban gledam tu~ioca koji mi onako hladno ka~e "pa zamoli" i tako prodje sa uslovom. PS nisu sve sudije iste ima i dobri mada ka~u......sry ako sam fulao temu mjesto ali sam morao iskuckat ovo:respect:
VirtualHLEGENDA

jan 2018.

E sad moje iskustvo.... Otiali ja i prijatelj u obli~nje seleace da uzmemo vuvulje za puait. Kao i obi no ne uzimam gram dva, vec nas dva uzmemo 100gr, meni 50 njemu 50, jeftinije nas izae, a bolje vuje uzmemo. Sve smo mi to fino pokupili, zapalili usput 2 dok smo se vracali u grad i prije grada, dakle prije ulaska u grad, auto iz suprotnog smjera mi blica kao "ima policije", u tom trenutku u autu oblak dima, zna i OBLAK !!!, kako sam izaaao iz krivine, policajac vec svjetli lampom prema meni na nekih 100-150metara, da bi me zaustavio, u tom trenutku otvorimo sve prozore i onaj oblak hukne vani, PREOFIRNO, al u tom trenutku sjeb, i bila jedna okoladna mala bananica, koju sam ne znam ni sam kako otvorio nabrzaka sebi nabio pola u usta i frendu pola u usta samo da proguta da ubije smrad trave iz usta.... I zaustavlja nas policija, prilazi policajac a ovaj drugi u autu sjedi, momci molim isprave ovo ono, i u tom trenutku ka~e policajac " momci hladno pravo jedle" i ja sa suvoza evog sjedala KRETEN ka~em "vakat duge gae nosit" i kako sam ja to reko, on se sage kroz prozor da pogleda u mene i ka~e "`TA VAM OVO LIJEPO MIRI`E U AUTU, HAJ SAD OBADVOJICA VANI" Meni se noge posjekle, ovaj samnom pobjelio, doduae, skulirani smo bili, nisu se ruke znojile, nije nitko mucao hahaha I ode ovaj drugi u naae auto i nae dvije kese po 50g trave, al po fine kese ono hahha, ka~e kralj oemo li sad zvat inspektora N/N ( necu mu ime navest, ugl glavni inspektor u krimu), te ja rjeai da ovjeku fino objasnim...ja reko gledajte ovo imamo obadvojica predobre poslovee, ateta bi bilo da ih izgubimo radi ovoga, a to joa vu e svaata za sobom, reko poali zapalit jedan i svratit tu dole u fastfood pojesti i kui, reko, nije problem evo odmah idemo kui, zadr~ite travu... a ovaj drugi uporan da zove inspektora, navalio i Bog i meni vec pomalo ide na kurac al rjesim da se smirim... Kad uze ovaj prvi policajac obe kase, jednu dade meni, jedu njemu i govori " ne budite hableine pa puait u autu, nismo mi glupi, ako Vam se ve puai, provozajte se malo dalje, negdje u neki atek nabrzaka zapalite i dovienja a ne ovako, sljedeci put ce ici prijava i jadna vam guzica" Iskreno, tad sam sree imao, jer da nisam sad bi gulio :D
DegustatorLEGENDA

jan 2018.

e, idi zgazi u baru !
DegustatorLEGENDA

jan 2018.

e, idi zgazi u baru !
changadmtLEGENDA

jan 2018.

@hazeri policijac kada te zaustavi u tvom gradu, i proveri te, vidi svaki put kad si priveden, bez obzira na to da li si ti na sudu osudjen/oslobodjen/dobio opurtunitet ili sta vec...znaci da, iz dosijea u sudu se mozda brise, ali lokalna policija "nije zaboravila" da te je privodila...e sad, kad bi te zaustavili u nekom drugom gradu, ili na granici,policajac onom najobicnijom rutinskom kontrolom ne vidi koliko te je puta cimala lokalna policija, vidi samo da li si osudjivan, na poternici i slicno... to je mozda ranije bilo tako...danas, u mom gradu, cim si u grupi sa par mladica i ako pored vas prodje interventna policija, postoji velika sansa da ce vas pretresti i to tako detaljno, da ne pomaze ni sakrivanje trave u gace...pre par meseci su mi presreli auto auto u pokretu, i skinuli nas sve do gola, samo zato sto nas je bilo cetvro muskih mladih osoba u kolima, sto je ocigledno danas dovoljno za njihovu sumnju (a nismo ni navijaci, ni dileri, niti izgledamo tako)...i to u sred bela dana....luda sreca je da niko vise nije imao ni za dzok...
hazeriZMAJ

jan 2018.

Da...nazalost se jos uvijek tako ponasaju prema mladima u parku,kod kluba kao prema kriminalcima...strasno..

jan 2018.

Brate, ne ljuti se, al' "odvadi" malo... Nemoj tolk'o.
VirtualHLEGENDA

jan 2018.

Ne kuzim ?

apr 2018.

Imam slicnu situaciju uhvacen sam sa 1,5 g. Recicu da je moje posto su videli kako bacam. A ja i drug ce da podelimo kaznu po pola inace smo obojica maloletni i nemamo dosije prvi put da su nas privodili. Koliku kaznu da ocekujem. Inace sam iz Srbije.

apr 2018.

iz pravilnika foruma
NogudAMBASADOR

apr 2018.

kao maloletan neces dobiti nista, mozda stroziji nadzor roditelja..
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

U problemu sam, pomagajte. Padnem danas sa etiri biljke na kvadratu u kui na selu. U kui u gradu mi nadju 2,3 grama za puaenje i vagicu koju nisam u svrhu vutre koristio, gajim pse pa mi treba za odmeravanje vitamina i inekcija. Ina e, imam 44 godine, ozbiljan posao, dvoje dece, ~enu, nikad osuivan. Sedim kui, hou da se ubijem od muke Ne znam ata da o ekujem, koliko u da najebem. Advokat mi ka~e da mo~da uspe, ako imam sree, da se nagodi sa tu~ilaatvom da ne idem na suenje. Ka~e da teako mogu uslov da dobijem, kakva su vaaa iskustva. Brinem zbog posla, jer ako zaglavim ode i posao
hazeriZMAJ

maj 2018.

A koja je optuzba? I dali imas svjedoka kontra tebe? E iz ovoga sto si napisao sam dosao do zakljucka kako te prodao taj od kog si kupio..Dali je on znao tvoje aktivnosti?Kako su uopce dosli,na temelju cega na pretres stana?
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Advokat mi ka~e da je ote~avajua okolnost i to ato sam gajio ispod lampi, A ne u dvoriatu
hazeriZMAJ

maj 2018.

Advokat ti prodaje pricu...jebes te uhljebe.nego,kako su dosli na ideju da ti rade pretres?
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Taj koji mi je nabavio nije znao moje aktivnisti. A oni su sve pretresli pod sumnjom da sam pre neki dan zavraio koli inu sa namerom da preprodam, tim re ima I onda su tra~ili da ih vodim u selo, jbg ata u neg u kola i sa njima. Sve su pretresli i naali ata sam rekao.
hazeriZMAJ

maj 2018.

Da skratim pricu...prodao te netko tko zna za tvoje growanje..a sta da ocekujes,nisi osudivan..neki uvijet izvuci...:thumb: Ajd drzi se,ima puno gorih stvari od 3 sata murije i malo suda..dobro ti dode da shvatis neke stvari:thumb::thumb:
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Advokat mi ka~e da u ako imam sree dobiti nanogicu na 6 meseci Jebe me posao, izdr~avam porodicu od njega, to mi ~ivot Po struci sam dipl.el.in~.,pun licenci i dozvola za rad, porodi an ovek. Sve mi je ovo jako teako palo. erkica od 11 godina je bila tu kad su pretresali kuu, plakalo dete posle
hazeriZMAJ

maj 2018.

Shvacam te..sta je tu je.Odradi tih sest mjeseci,probaj dogovoriti sa poslodavcem neplaceni dopust.Jos bolja solucija je sud zamoliti neki rad za opce dobro ili neki uvijet.Placi tamo na sudu,hebiga..imas obitelj,uredno radis..nebi trebao da dobijes nogav..
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Nadam se. Nadam se i uslovu, ata da radim. Advokat mi je dobar drug, radi krivicu samo, on mi re e da zna i sudija ata je ljudski, ali je najbolje ka~e zavraiti sa tu~ilaatvom da ne ide sudjenje klasi no Jel neko zna za sli an slu aj, interesuje me sve sad
hazeriZMAJ

maj 2018.

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=14&ved=0ahUKEwiNwJS--evaAhVQmbQKHdbMCtQQFghrMA0&url=http://legalis.hr/topic/84924-pao-sa-biljkama-marihuane/&usg=AOvVaw3QCn357bxB530VZBLi64GN I odi na njihovu stranicu sa upitom;):thumb:
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Pro itao sam, prvo ja sam iz Srbije, verovatno je kod nas druga ije. Sli na nam je situacija, ali je pitanje kako to u Srbiji reaavaju. Ja li no molim Boga za uslov, jer mi je to najbolje, ali ne znam imam li kakve aanse Mnogo mi je tesko ljudi, raspadam se. Stomak me ubi od jutros. Ko mene da zaatiti, kakav sam ja kriminalac, ceo ~ivot ispravno ~ivim, gajim decu i pse i ata da radim kad i vutru volim, baa je volim, preko 20god puaim, faks sam zavraio napuaen I to elektrotehni ki fax u BGu Ni jednu godinu pao I sad da me hapse u moje 44 godine, sede kose. U~as ljudi moji, u~as. Tako mi je loae

maj 2018.

aman covek, jasno mi je da si u panici al koliko bar malo pratim, ako do sada nisi kaznjavan advokat ce da izvuce nesto tipa drustveno korisni rad ili kazna u kinti, obicno za prvi put nekih 50.000~100.000, cak milsim da moze i na rate. al nisam bas u tim vodama, poenta je da se smiris, racionalno sagledas situaciju i sa advokatom napravis dogovor o najbezbolnijem mogucem ishodu. sve najbolje
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Hvala drug na savetu, sutra u biti bolji, Danas se sve izdeaavalo, jutros. Nisam nikad osuivan, sem prekraajno za auto. Samo se uslovu nadam, ali mi moj advokat- drug ka~e da su male aanse za uslov, najmanje nanogica 6 meseci, pa posle dva meseca da mi skinu da idem na posao. Voleo bih uti neku re utehe ovde, dal je neko sli no skoro nagrabao

maj 2018.

ne znam frend, al mozda da procitas opusteno temu od pocetka :) evo samo jedan citat:

maj 2018.

Volkodav, nisi nikad kaznjavan, nemas dosije, porodican covjek, imas posao od kojeg egzistiras ti i tvoja porodica i nikad nisi imao problem sa zakonom. (saobracajni prekrsaji se ne racunaju, to nam je svima svakodnevnica) Znaci, sa ovim gore kad istupis pred bilo kojeg sudiju, (ako i budes uopste isao kod sudije) taman da je najgori, mozes proci samo sa novcanom kaznom. I eventualno uslovna. Nista drugo. Znaci, udahni duboko, nemoj stvarati paniku radi sebe i djeteta (djece) jer nervoza ti je sad najveci neprijatelj i lako se prenese na sve oko tebe. Javi nam svakako, sta bude na kraju, da znamo i mi za ubuduce. :)
ColdsmokeISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Druze,veruj mi potpuno znam kako se osecas.Kao sto mozes procitati bio sam u slicnoj situaciji i prosao odlicno.Znam dosta njih koji su takodje prosli sa novcanom kaznom ili DKR om.Kao sto ti napisao sale82ful proba da se opustis i slazem se za njim da kad izlozis sudiji situaciju i vidi da si cist,normalan covek,prolazis sa maximalnom novcanom koja je kod nas 100 000.Ali ce trebati par meseci dok te pozovu kod tuzioca tako da probas da se smiris,gotovo je sad i polako skupljas pare.Moram napomenuti i da sam ja bio bez advokata(imas pravo na istog) dok svi ostali slucajevi su isli sa istim.Drzi se i sve najbolje.
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Hvala brao, puno mi zna i svaka re vaaa. Ostae do kraja ~ivota jedno pitanje: pa gde mene, kakav sam ja ulov za njih, ko me preporu io... U nalogu za pretres piae da sam u periodu od 1.4. do 3.5. po nabavljanju vee koli ikne istu diatribuirao po gradu, a ja muka par puta ket zavraio da imam dok moje ne stigne. Srce me boli, da ste samo videli kakve su lepotice to bile, channel + i blueberry, etiri lutke, tek po ele da cvetaju, modro zeleni listovi, ma vrh sam. I eto, ata sad i dal ikad viae da probam da gajim, strah mi u kostima

maj 2018.

Nema to veze sa tim da li si ti njima ulov ili ne, oni rade ono sto kaze zakon, njima je to dovoljno da opravdaju svoju platu. Tacnije receno, bas na takvim slucajevima poput tvog opravdavaju svoju platu. Oni u tebi uopste ne vide kriminalca, nisu budale, vide oni da ti to nisi, bili su ti kuci (iako se tako ponasaju, jer im je to posao) nego dnevnicu, priliku za unapredjenje i slicno. Mislim, previse si to sve primio k srcu. Samo opusteno, i bice to ok, ako budes pametan.

maj 2018.

pa trazi da to dokazu. ne kontam kako to mogu da napisu sem ako od nekog nemaju izjavu da si dilao. + "vece kolicine"... par grama koje spominjes ne mogu da se podvedu pod vece kolicine sve i da je koka u pitanju :) + "vagica", ako je za to sto kazes trazi da uzmu uzorke sa vage pa ce se videti sta je mereno edit: kako su znali za selo

maj 2018.

Mene najvise cudi kako nisi popio pritvor, oni to gledaju isprva na pravljenje, distribuciju i omogucavanje drugima jelte, da se djiraju. Tak ako nisi to dobio, nanogica ti negine, ako ti je taj drug iole dobar advokat dobices poso-kuca varijantu. Eto, moj prijatelj pao isto tako kao i ti i to je dobio.
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Bio sam danas sa advokatom koji mi opet ponavlja da e biti djavolski teako da mi izvu e uslov, ili nanogicu i da sa uvam posao. Velika je frka ka~e to ato sam imao mini labaratoriju, a ne gajio u baati. @Ceracki Mustang Za ata je pao tvoj drugar, koliko je imao Moram da priznam da sam pre viae godina imao neki sukob sa nekim pandurom, ne ti e se vutre, ti e se njegove ~ene, zaljubila se luda u mene I sve mirise na smeatanje, a ja sam im dao povoda. `ta ako mi dovedu nekog narkomana i on ka~e jeste od njega sam kupio viae puta

maj 2018.

ti opet po pitanjima, a gde su odgovori na ono sto sam ja pitao. ajd evo jos jednom - kako moze da pise "da sam u periodu od 1.4. do 3.5. po nabavljanju vee koli ikne istu diatribuirao po gradu" ako to nije istina. to kao da su napisali da si u tom periodu silovao veci broj maloletnica. jel to sto pise istina ili nije. ako nije, trazi da dokazu, pa ako ne mogu mozes da ih tuzis. ako jeste, onda vidi sa advokatom sta dalje, jel to onda nije prica koju nama prodajes. - to nabavio i distribuirao vece kolicine se ne uklapa sa tvojom pricom o 3~4 grama - kad nadju vagu, jasno je sta ce da pomisle, pogotovo sto su nasli i vutru pa kasnije i biljke. ako je ne koristis za vutru, vec napisah, trazi da se analizira bris i utvrdi sta je sa njom vagano. - ako su te capili u gradu, kako su znali za selo, ko im rekao, nisi sam sebe ofirao nadam se u indooru po pravilu dobijes manje nego u outdooru, nema to veze da li si gajio napolju ili unutra. bice da advokat zna nesto sto nama nisi rekao jer ne bi to ponavljao bez veze. zna se da za nekog za koga nema dokaza da distribuira nego gaji par komada za svoje potrebe, i nije ranije kaznjavan ide uslovna kazna, odnosno najcesce novcana kazna kako i pise u ranijim postovima u ovoj temi i daj molim te, sta imas napisi u jednom postu da ne skakucem za tobom i spajam postove. imas i opciju edit pa udji u isti post i dopisi sta imas edit. ako dovedu nekog narkomana onda je njegova rec protiv tvoje, on mora da iznese detalje gde i kada i kako je obavljena kupovina, imas advokata a verovatno i alibi pa to opovrgni. ili mozda nemas alibi, bem ga, ne znam sta se izdesavalo al nesto nije kako treba a sta je povod. kako su uopste dosli do tebe. ocigledno postoje neki tragovi koje si ostavio a izbegavas da kazes. ja licno ne znam da je ikada ikome policija banula a da za to nije imala razlog, tj. bar opravdanu sumnju. dakle, otkud oni kod tebe na vratima, i to verovatno sa nalogom. ko je drukao, sta se zapravo desilo, jesi prodao nekome makar pola grama u tom periodu, ili ranije... gomila pitanja o kojima ne znamo nista a ti bi neke odgovore, jbg. kako to da izvedemo

maj 2018.

Neko ga je drukno,za selo mislim. A Power ima pravo puno cinjenica koje iako nisi rekao one su te koje koce da ti neko da ozbiljniji odgovor. Ne moras ovde odg. ali sebi odgovori da znas na cemu si.
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Napisali su to, jer mi ka~e advokat uglavnom svima isto piau. Kunem se u decu da nije istina. Iaao sam na aemu po ket par puta, ali bez ikakvih neprijatnosti. To jutro sam ustao, stavio dete u kola i krenuo u vrti. Startovali su me u 6:45 ispred vrtia, dozvolili da ostavim dete, A za to vreme druga grupa upada u kuu gde su ~ena i starija erka. Dok smo ispred obdaniata oni od kue zovu i tra~e da ka~em gde mi je vutra. Ja im ta no ka~em, druga fioka, sve minijaturne staklene kutijice i u njima 2, 3 grama. Nezadovoljni pretresaju sve, gara~u, aupe, sve. Onda onaj glavni ka~e aj sve da priznas, znamo za selo i idemo. Dolazimo tamo, a ispred kapije nas ve ekaju druga kola. Kad sam ih uveo i pokazao razo arali su se, o ekivali su neko udo od labaratorije. Onda su sve po upali i izmerili 2.5kg sirove bruto. Posle toga su me odveli u stanicu gde je doaao i advokat i najvea ironija je da su mi rekli da e mi max izai u susret da mi pomognu. U akciji je bilo najmanje pet aest kola i njih desetak. Svaata su o ekivali o igledno. Ne petljam sa prodajom niata, kad uzimam uzimam samo za sebe, puaim kui i u selu. Nemam ata da krijem. Za mene znaju da sigurno puaim, jer je grad mali, viae puta sam i pretresan jer sam bio sa nekim ljudima ato su baa jaki ovde, ali nikad kad sam bio s njima. Radim javni posao i ne krijem da volim vutru, Ne pri am na poslu o tome, ali kad pri am opuateno na piu branim svoj stav i uverenje da je vutra lek. Imao sam baa te~ak oblik alkoholizma, umalo porodicu nisam izgubio, vutra mi je pomogla da budem dobar kao nikad do sad u zadnjih deset godina, ona je moj lek za sve

maj 2018.

e onda te je neko ko zna za stan i selo drukao, da bi sebi spasao dupe, il sto te mrzi, il misli da si mu ostao duzan, ili nesto trece, pa jos malo napakovao ako su se panduri razocarali u "ulov". sad razmisli ko zna o cemu iz tvog zivota, jer nisu te locirali iz avaksa sigurno ne znam, al mi malo ne deluje logicno. ako ne mogu da dokazu mislim da ih mozes tuziti jer te okrivljuju za nesto sto nije tacno
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Pitao sam i to, da ih tu~im, samo se nasmejao i rekao da ne mislim o tome, jer uvek imaju nekog bolida ko e za njih da potvrdi i oni su slobodni optu~be

maj 2018.

raspitaj se malo o celoj prici kod nekog drugog advokata, ne moze da skodi, skokni do prvog veceg grada ;)
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Imam ka~em 44godine, 25 godina puaim, znaju me svi i po tome, a i po tome da vodim ispravan druatveni ~ivot, imam divnu porodicu, sve sam upakovao, zadnja dva meseca ~ivim svoj san, radim pre podne, a popodne u~ivam sa svojom decom i psima. Realno bodem o i jer mi je lepo, ali sve od poatenog rada, dobre plate i dobrog planiranja Danas sam naaao joa jednog, isto znanac moj, pa emo videti od ponedeljka. I on mi ka~e da je sve ovo u startu tri godine

maj 2018.

moze biti drug, al neko ti je iz nekog razloga smestio, ne bi izvodili akciju hvatanja ujutro ispred vrtica. alooo, znaci pratili su te, znaju gde ides i vide sta radis... jbg. ja vise pomoci ne mogu, dosta mi je stvari mutno i nejasno, sta sam mislio izneo sam, srecno dalje
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Ljudi imaju iskrivljenu sliku o vutri i to svi znate. Ljudi su zavidni. Pa zamislite samo kad jedan duva kao ja lagano zavrai ETF dok drugima strejt bolidima niata od ruke ne ide. Pa onda sve po redu, porodica, kua, pa dobijem neko nasledstvo u selu, kupim motor, ovo ono, ali sve od mojih deset prstiju i rada. Ne mogu da pri am koji mi je posao, ali u rei da niko nije imao muda da ga prihvati, ja jesam i obavljam ga estito skoro 5 godina, posao gde se greaka plaa glavom, ili koata par miliona dinara. Sve to bode o inesposobnima i zavidnim, pa ko vele aj mu lomi vrat, jer eto imaju vutru za porok koji je ne smatram porokom i neu je se nikad odrei. Vutra je obele~ila moj ~ivot Ma pratili su oni mene mesec dana najmanje

maj 2018.

nije nam preterano bitna tvoja biografija, to ostavi za tuzioca. i ne znam zasto pises u mnozini, drukao te je neko konkretan, neko ko zna da imas vutre kuci, i za selo i za biljke pod lampom. na tebi je da vidis ko i zasto. privoditi nekog dok vodi dete u vrtic nisam video ni u americkim filmovima, ne znam cemu ta teatralnost zbog samo par grama i 4 biljke, al ako je samo tako kako kazes ne znam cemu 3 godine, nisam cuo da je neko za tako nesto dobio uopste zatvor. al verovatno tvoji advokati znaju bolje, il i oni malo sebi dizu cenu :)
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Rekoh da su imali dojavu, koja je ista la~. O ekivali su par kila i sto biljaka. Ka~em baa su bili razo arani. Prvo ato mi je rekao pandur ispred obdaniata aj nemoj se praviti lud, trgovao si sa bosancima,priznaj, sve znamo. Ja reko lud si ovek, kakvi bosanci, kakve kile, ko to ka~e. A on meni znaa ti odli no, pametan si ovek, razmisli malo. Da li je to neko njihovo bacanje, ili sta drugo, ali istina nije. I naravno posle svih pretresa su uutali i kao postali ortaci, hoe da mi max pomognu, ovo ono.

maj 2018.

ne secam se da si spominjao dojavu, a sto kaze jedan nas kolega sto prati ovu temu:"... sad se i bosanska mafija ukljucila u pricu", u svakom postu po nesto novo :)
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

I meni su sve te izjave neato novo. Ali verujte da vas ovde na forumu ne la~em, nemam razloga, tra~im samo informacije ko je sli no nagrabao i kako je proaao. Neki moji drugari su No1 u gradu za sve, znamo se iz detinjstva, nikad ih se nisam odrekao bez obzira ato su takvi, jer su me uvek poatovali, moj rad, akolu i sav uspeh, a sa druge strane sam uvek bio fer sa njima, poatovao ih kao dobre ababe. Mo~da su se nadali da u nekog od njih da namestim, ili sta ve drugo. Ali naravno to nikad, nikad drugog u blato da bih svoju guzicu izvukao.

maj 2018.

Netko je svoju guzicu izvlacio na racun tebe. Sad zapisi imena osoba koje su znale za tvoje growanje i vidi ko je od tih osoba pricao dalje ili te netko od njih drukao iz nekog razloga.

maj 2018.

previse stvari iznosis koje su nebitne za pricu
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Izvini PowerSeed, jesu mo~da nebitne, ali mi se svaata mota po glavi. A za growanje niko nije znao, jedino ato je bilo neobi no da idem esto u selo, promena navika upada u o i Samo bih voleo da ujem sli an slu aj: naali su 2, 3g u kui i vagicu i u selu biljke i to je apsolutno sve.

maj 2018.

onda probaj kontaktirati clana koji zna tako nekog, jedino sto ne znam jel i taj pao u kuci a znali su i za selo. tamo moz cesto da se ide i da uzgajas povrce, mozda imas vocnjak, vinograd, gajis zivinu il bilo sta drugo. sto bi to bilo sumnjivo. i kome. ocito se radi o nekom ko ti je smestio, nema nacina da te prate, pa privode ujutro pred vrticem i vozaju se sa tobom do sela ako nije tako. nemoj da se vrtimo u krug, sve zavrsava jos od juce na drukanje. kontaktiraj clana pa vidi sta je tamo bilo, il sacekaj da se javi ako vidi da smo ga prozvali evo sada @Ceracki Mustang ma daj covek, jel cujes ti sebe. niko nije znao za grow?

maj 2018.

Jako zanimljivo sa puno nelogicnosti... Drug je pao s 50 mica skanka i par mladih biljoza u boxu. 6 meseci nanogice posao kuca, ima i fora posao padinjak. Neznam di si jbg... Pusti "drug" advokat. Proveri koliko je slucajeva imao i kakvih. Neki malo bolji advokat koj non stop radi krivicu bi ti to resio cas posla. Jbg, morao bi i lepo da platis, al nas kako kazu sloboda je skupa...

maj 2018.

Meni je taj njegov "drug advokat" od pocetka sumnjiv. U vise navrata sam mislio napisati, ali sam cekao razvoj diskusije. Njemu bi najbolje bilo da se sam brani bez ikakvog advokata. Bolje ce proci. Kad sam procitao, da i onaj drugi prijatelj advokat procijenjuje da ce dobiti 3 godine, umal' se nisam upiaao od smijeha. Farbaju ga oba "prijatelja" advokata, da sebi nabiju znacaj, cijenu ili sta vec. Pa kod nas za ubistvo jedva dobijes 5 godina, a izadjes za tri. Mogu da se kladim da je mnogo toga precutio, a ovdje trazi nekakvu laznu utjehu za sranje koje je napravio.
hazeriZMAJ

maj 2018.

U mom selu postoji jedna..."ko ima jednog advokata ima problem..ko ih ima dva taj zna da ce imati problem";):thumb:
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Ne tra~im la~nu utehu, sve sam vam ispri ao kako jeste, sve ata su naali i sve ata sam radio, a jedino ata sam radio to je da sam puaio i niata drugo. U frci sam, jer imam ~enu i decu koji zavise od mog posla i primanja, bolesne roditelje, oca kojeg ne mo~e da smiri jer je toliko bolestan da luta po gradu pravi cirkus, itd. Hvala vam na svemu, nemojte me samo joa i ovde grditi i suditi. Ponavljam, sve je kako sam vam rekao, niata preutao. Izvinite na vaaem izgubljenom vremenu, tra~io sam samo sli ne slu ajeve, da budem spreman na sve, jer moram posao po svaku cenu sa uvati, u pitanju je ~ivot moje poridice, dvoje male dece, eto to je.

maj 2018.

Ne znam kako bi ti pomogao ali dr~im ti fige da sve proe ato prije i bezbolnije
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Hvala na svemu, ostaje mi nada

maj 2018.

ostaje ti da nadjes dobrog advokata koji se vec uspesno bavio tom problematikom, drugovi su za druzenje. evo verujemo da je tako kako si rekao al za to se ne ide u zatvor nego das neku kintu drzavi i gledas da se ne ponovi jer onda ides u zatvor. ajd opusteno koliko mozes, nece te sutra zvati, raspitaj se za nekog advokata koji te ne zna jer samo tako moze biti objektivan i zastupati tvoju stranu. apsolutno mi nije jasno sto te ti tvoji drugari-advokati odmah trpaju na 3 godine u zatvor, budalastina za par grama i 4 biljke kako vec kazes. trebalo bi da znaju da se prica moze i drugacije zavrsiti
blaskeLEGENDA

maj 2018.

Zelim ti sve najbolje i da se nadas da ces proci sa uslovnom + novcana kazna.Mislim da nema razloga da bude drugacije.Inace iz tvoje price cini mi se da te je neko drukno.Kada radis grow za sebe treba se pridrzavati nekih pravila,a najbitnija su da ne pricas nikome i da ne dilujes.Ali mislim da je za tebe growanje zavrseno.
blaskeLEGENDA

maj 2018.

Ne znam ja bar ne bih rizikovao pogotovu zbog porodice,a verovatno ce te pratiti neko vreme.
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

Nisam ni mislio ove, ni sledee godine, ono 2021

maj 2018.

meni ovo smrdi na tastu/punicu :D ne! nismo mi pravnici krivicari da baratamo takvim informacijama. ovde si vec tri godine i pises tako nesto, ovo je edukativni forum za uzgajanje kanabisa za svoje potrebe. ima i paprike doduse ali to je hobi :)

maj 2018.

nisi poceo da resavas trenutni problem a vec razmisljas da pravis novi. ljudi bi trebalo da nesto nauce na sopstvenim greskama. malo mesto, svi te znaju, bodes oci, dosta zavidnih, sad ces i kod tuzioca i pitanje je kako ce sve da prodje. a ti razmisljas o 2021. no comment
VolkodavISTRAŽIVAČ

maj 2018.

U pravu si, serem gluposti. Teako mi pada da moram od vu da se odvojim du~e vreme, ali moram. Sad fokus na vaenje. Oprostite na gluposti, mozak mi radi nepravilno Samo da me sve ovo ne koata posla, sve drugo u lako srediti.

maj 2018.

Imam samo pitanje, kako prolaze maloletnici sa gram ili dva?
hazeriZMAJ

maj 2018.

Zakon o maloletnim u iniocima krivi nih dela i krivi nopravnoj zaatiti maloletnih lica (Slu~beni glasnik Republike Srbije, broj 85/2005) je svojim odredbama materijalnog krivi nog prava regulisao i ka~njavanje maloletnika za u injena krivi na dela, te se tako njima mogu izrei sledee krivi ne sankcije: 1) vaspitne mere, 2) kazna maloletni kog zatvora i3) mere bezbednosti. Navedeni Zakon navodi da je svrha krivi nih sankcija prema maloletnicima da se nadzorom, pru~anjem zaatite i pomoi, kao i obezbeivanjem opateg i stru nog osposobljavanja uti e na razvoj i ja anje li ne odgovornosti maloletnika, na vaspitavanje i pravilan razvoj njegove li nosti, kako bi se obezbedilo ponovno uklju ivanje maloletnika u druatvenu zajednicu, dok je svrha maloletni kog zatvora, pored navedene svrhe, i vraenje poja anog uticaja na maloletnog u inioca da ubudue ne vrai krivi na dela, kao i na druge maloletnike da ne vrae krivi na dela ( lan 10 ZMUKD).Naj eae krivi ne sankcije koje se izri u maloletnicima su vaspitne mere (nezavodskog i zavodskog tipa) i mogu se izrei i mlaim i starijim maloletnicima. Vaspitne mere se mogu sistematizovati u tri grupe: 1) mere upozorenja i usmeravanja: sudski ukor i posebne obaveze; 2) mere poja anog nadzora: poja an nadzora od strane roditelja, usvojioca ili staraoca, poja an nadzor u drugoj porodici, poja an nadzor od strane organa starateljstva, poja an nadzor uz dnevni boravak u odgovarajuoj ustanovi za vaspitanje i obrazovanje maloletnika; 3) zavodske mere: upuivanje u vaspitnu ustanovu, upuivanje u vaspitno-popravni dom, upuivanje u posebnu ustanovu za le enje Preuzeto sa Zakona o maloljetnicima u Srbiji stranice...

avg 2018.

Pozdrav ljudi, Evo imam ja novi slucaj za vas. Pao sam pre neki dan sa dve pvc kesice (vrv 0.8 po kesici - svi znamo kakvi su dileri) u sred beograda. Interventna me je uvodila u dzip da me skida iz gaca i tom prilikom su naisli na pakete. Prilikom privodjenja u stanicu dobio sam potvrdu o oduzetim predmetima koju sam potupisao i poziv da moram da se pojavim kod inspektora u istoj toj stanici za koji dan. Prvi put sam privodjen. U takvoj sam situaciji da zivim jos sa roditeljima jer sam student i naravno ne bih voleo da oni dodju do tog eventualnog poziva na sud pre mene sto je velika verovatnoca jer mi je otac u penziji i mnogo cesce kod kuce nego ja. Pa bih voleo da neko podeli sa mnom neko iskustvo vezano za ovu situaciju. Ima puno prica da su ljudi presretali postare i placali ih da im ne donose pismo vec da dobiju cedulju u sanduce pa da moraju da idu do poste po pismo. Iskreno ne znam ni sam kad dolazi postar na moju adresu i kako mogu da "navatam". Da li ja mogu nekako da dobijem neku tu informaciju od poste - kad uglavnom dolazi postar na moju adresu, ko je postar (eventualno kontakt telefon?)? Osim toga da li moze da se dodje do nekog dogovora sa postom npr da im kazem da sam na putu a da ocekujem poziv pa da ga oni ni ne salju na adresu? I krajnje, da li je moguce da ja nekako preduhitrim taj poziv i pojavim se na sudu pre vremena, tako da ga oni ni ne posalju, ili bar da ih zovem svako malo da dobijem informacije da l je stigao moj slucaj na red i da li su poslali poziv? Bio bih zahvalan za sto vise informacija i eventualno bar nekog olaksavajuceg resenja za ovu moju muku. Nadam se da ce sve da bude glatko i da cu dobiti oportunitet a i da ta uplata u dobrotvorne svrhe bude manja od 50.000... Cuo sam od drugara da su njemu dali opciju da plati u prvih mesec dana malo manje nego inace ko u saobracaju...

avg 2018.

... Sve ok, ali meni nije jasno, zasto ti ustvari, nisi otisao do svoje najblize poste, i dobio info iz prve ruke? Dok si ovdje dobio odgovor (i to beskoristan, ali grouchi ti je ovo isto rekao, samo na svoj nacin) mogao si to saznati, pa cak i nas obavijestiti kako stvari stoje. :) (sta se desava sa forumom???)

feb 2019.

Nisam drzavljanin Srbije, ali su me u Srbiji uhvatili s manje od 0.5g, uhapsena sam i odvedena kod tuzioca koji mi je uzeo izjavu i receno mi ke da ce mi na adresu doci kazna. To je bilo prije 4mj. Zna li neko nesto o tome kakva ce biti kazna i koliko treba tome da dodje. I da li se moze preko granice bez da zajebavaju dok se to ne plati hahah Hvalaa

feb 2019.

Uvek mozes da odes do tuzilastva do saltera i da pitas onu gospodju sto tamo radi dokle je stigao predmet. U nekim slucajevima ti cak i kazu koji je tuzilac zaduzen za tvoj predmet, pa mozes otici i direkt do tuzioca pa sa njim videti kako i sta. Mozda mozes da ostavis neku drugu adresu na koju ce ti poslati poziv, ali onda ces morati zvati kad kad tuzilastvo da pitas da li je poslat poziv, da ne bi zakasnio. U slucaju da se ne pojavis na sudjenju, salju jos 2x poziv, ako se ne pojavis treceg puta, onda salju miliciju po tebe.

feb 2019.

Meni su rekli npr jer nisam iz srbije da posaljem mejl tuziocu koji mi je uzeo izjavu. I ja posaljem, pitam do koje faze je dosao predmet pod tim i tim brojem i dam svoje ime. Ovaj odgovor sam dobio. Zna li neko sta to sad tacno znaci?

feb 2019.

rekao bih da je zena jasno napisala, ne postoji tvoj slucaj u njihovoj evidenciji. dakle, nemaju predmet koji se vodi pod tvojim imenom u njihovoj kancelariji :) ukoliko nisi pogresio adresu na koju si se javio, trebalo bi da je sve cool

feb 2019.

Ma da to je ta zena koja mi je uzela izjavu, stoji njeno ime na papiru. Znaci nista onda nema kazne nije ni otislo na sud hahah nekako too good to be true, al ono pao sam sa manje od pola grama pa mozda im se ne isplati sve to plus slati u drugu drzavu Hvalaa

feb 2019.

Razumna zena. Zasto da maltretira turistu zbog malo provoda po Srbiji. Da su bar malo pameti pokupili od tuziteljice upravo ti sto su pronasli travu kod tebe ne bi te ni slali k njoj. Al sta da se radi, ne vrijedi s kursadzijama razgovarati. Vise od pola danasnjih policajaca jedva da je osnovnu zavrsilo, da nebi stele ni to nisu kadri.

feb 2019.

Slazem se Znaci ovo ispada da nema nista od kazne?

feb 2019.

Kao sto ti je Power vec napisao, nema predmeta koji se vodi pod tvojim imenom - nema osnove za kaznjavanje.
fizzikaISTRAŽIVAČ

mar 2019.

strah

mar 2019.

Za ovako nadahnute prve postove na forumu kazna je klecanje na kukuruzu
fizzikaISTRAŽIVAČ

mar 2019.

Papa papa i to su sjecanja

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se