VUTRA
ForumMarihuanaLegalizacijaOcekivana kazna u Srbiji
LEGACY

Ocekivana kazna u Srbiji

702 odgovora121,749 pregleda

jul 2023.

Ma ne znam sa koliko da si otresao pa jebemu sustav i šamaranje.Vidi vaspitan si momak,faks ovo ono,sad na psihijatriju.,terapija..sve znaš ::sex:: im kevu i drži se brate:vutra:

jul 2023.

Idem kod psihijatra već 5-6 godina. Isto toliko na prepisanom klonazepamu. I izveštaj sam mu dao da pogleda. Rekao mu da probavam da to sredim travom. Zato sam je i imao kod sebe. Naravno da mi to ništa nisu stavili u izjavu i da su krenuli po svojem da me šamaraju i prete da bi im rekao od koga sam kupio. APSOLUTNE PSIHOPATE. Ja sam ispao glup što nisam došao da dam tu izjavu sa advokatom, nego sam. Sad bože pomozi da im ne uspe da me uvuku u neko dublje sranje...
BizzzoZMAJ

jul 2023.

Nema tu uspjet ili ne. Radi toga advokat. Da ideš i dalje sam onda bi to bilo na sreću pa ce nesto uspjeti. Nemoj se ništa kajati jer Nemozes naučiti nekad a da ne osjetis na svojoj kozi pa kroz iskustvo. Ono sto sad znas je da ne govoriš bas ništa ubuduće. Šamaranje očigledno ide rekao bilo sta ili ništa. U svakom slučaju ako ništa, znas da nisi bas komplet sam jbg. Ako ništa evo ovdje imaš vec hrpu ljudi koji ti šalju pozitivnu energiju. Ne dozvoli da te uvjeri milicija da si nesto loše napravio.

jul 2023.

Pozdrav ljudi. Uhvatili su me sa spravom u ruci, kako je dajem drugome. Teretim se za 247. st.1 K3. Jel zna neko sta se desava dalje sa tim. Rekli su mi da cekam poziv. Koja kazna ide za to i sta moze da se desava tu. Gledam na netu pise od 6 meseci do 5 god. Hvala unapred!

jul 2023.

Koje smeće od sistema, recite im da ste nabavili iz Jovanjice, sram ih bilo, degenerici..
BizzzoZMAJ

jul 2023.

@mare1 Ako ćeš si dati truda barem 4 minute pa prelistati zadnjih par stranica (s obzirom da imas problem možda da pročitaš i sve) vidjeti ćeš da ljudi s takvim iskustvom kao ti dobivaju od 70 000 - 150 000 dinara kazne plus eventualno dobrotvorni rad. Ako ti je prvi put jel.

jul 2023.

Pozdrav @mare1, Oprostices mi, ali iskoristicu ovu priliku da te naruzim malo... ali samo malo :) I svakoga ko "uleti" u dole napisan magicni sablonski krug. Prvo, krivo mi je pravo sto je doslo do toga, vjerujem da nije lijep osjecaj, ali pomozi da bi ti se pomoglo, ako me razumijes. Da li si ranije imao problema ove vrste? Da li si ikada prije "pao" na ovaj nacin? Da li si prekrsajno/krivicno gonjen konkretno sto se tice marihuane? Toliko pitanja covjece, a tako malo odgovora... Drugo, primjecujem odredjeni pattern u tom "padanju". Vecina vas je mladje raje, momaka i cura koji jednostavno mora "isfurati furku", vi morate zapaliti na nekom mjestu koje nije da se zapali, vi morate imati kod sebe, vi morate praviti rizik tamo gdje ga nema, vi morate stajati na sumnjivim kvotama, vi morate praviti od dzointa ovisnost... Da li primjecujes sablon? Akcenat je na MORANJU, a problem je bilo tako lagano izbjeci, zar ne? Ali to dodje iz guzice u glavu tek kad se desi. U biti, ne morate vi jedno veliko nista. Sta fali smiriti se, biti ispod radara do prve slobodne gajbe, ili pretrpiti se dok gajba ne bude slobodna, ili imati odabrano sigurno drustvo sa sigurnim mjestom za te stvari. Molim te da ti ovo bude jedna dobra skola. Ne zamjeri mi, ovo ti govori matorac koji ima 15+ godina iskustva i koji je prepusio BiH uzduz i poprijeko... Niti u jednom trenutku nisam izazivao sudbinu, niti sam zelio pritisak ni teret ni svojoj zeni niti porodici radi toga. Vracamo se na prvu stavku, ukoliko je na sva ova i dodatna pitanja odgovor NE, bice ti lakse izgurati sve ovo. Svakako bih trazio pravni savjet, jer ti inspektori su u 99% slucajeva degenerici koji na ovakvim slucajevima ganjaju penziju. U ovom slucaju kao sto je Bizz napisao, ceka te novcani penal i drustveno korisni rad. Ukoliko si bio ranije krivicno gonjen (a ne vjerujem da jesi cim trazis savjet ovde), pripremi se malo za, sto bi se reklo magarecu klupu... Uglavnom neka ti ovo bude dobra i debela skola i znaj da padanje radi dzointa se granici sa moralnim dnom. Ne treba padati ni radi cega, ali trehnuti radi dzointa je stvarno cirkus. Nadam se da sebi ovo neces vise uraditi nikad. Oprosti na romanu. Ziv i zdrav i uz brdo brz bio! (al' ne bjezeci od nadleznih organa :D :p )

jul 2023.

Johnny, la gente esta muy loca, What the fuck!?:rasta:

jul 2023.

Deus Ex, ako ti nije preša samo posveti trenutak paznje svakoj recenici koju sam napisao i vidjeces da sam upravu :) Pozdrav stari

avg 2023.

Pa posvetio sam zato sam i napisao wtf :) Johnny pomalo

avg 2023.

@mare1 hoce vjrv da ti stave davanje na uzivanje , ako ti je prvi put ,mozes uslov da izvuces ,ako ti nije prvi put onda dogovaraj s tuziocem ,novcanu,neki drustveni rad nesto ...

avg 2023.

Za pocetak hvala svima na odgovorima. Nikada pre nisam bio osudjivan, niti imam bilo kakvo krivicno delo. Ovo mi je prvi put globalno za bilo sta. Cimam se jer idem za Nemacku kroz par nedelja, i ne znam da li ce mi to praviti problem. Jer moram da izvadim potvrde o nekaznjavanju i potvrdu da se protiv mene ne vodi krivicni postupak. Za ovu drugu potvrdu se cimam. Ne znam da li se ovo sada vodi kao krivicni postupak, i da li ce mi izdati tu potvrdu. Obzirom da mi jos uvek nije stiglo nista, ne znam da li je pametno da idem odmah da probam da izvadim to. Iz prethodnih postova sam video uglavon da su svi kojima se desilo to prvi put prosli samo sa kaznom. Obzirom da je samo sprava bila na lice mesta, mislim da nece biti neka stroza kazna od novcane. Ako se neko razume u pravni sistem da mi odgovori za ovu potvrdu bio bih veoma zavhalan. Hvala svima jos jednom.
BizzzoZMAJ

avg 2023.

Nemaš sta nego direkt po potvrdu prvom prilikom. Pa ako ti piše sta ćeš znati direkt.

avg 2023.

@mare1 Možeš se slobodno kretat preko grane u koju god zemlju želiš.Ne brini nisi ništa tako loše napravio...Ako baš želiš vadit potvrdu o ne kažnjavanju možeš ali siguran sam da nemaš potrebe za tim...:respect::vutra:

avg 2023.

@mare1 tu potvrdu vadiš u pisarnici u Palati pravde (ako si iz BGD) odnosno u lokalnom sudu - to je uobičajen proces do te mere, da sigurno nećeš biti jedini tamo koji je vadi :D Tako se puni budžet, gledaj to na taj način :) jer ti ćeš plaćati takse za vađenje. E sad, ako se zaista vodi KRIVIČNI, ne prekršajni postupak, onda konsultuj advokata najbolje za dalje postupke. Na granici će uglavnom zavisiti od carinika, koliko ga mrzi da provuče kroz sistem tvoj pasoš, ili koliko si sumnjiv, dokle god nema poternica nema razloga da te na prvu privede - ali ako je pokrenut postupak, mislim da nije pametno rizikovati svakako ne bez konsultacija sa advokatom

avg 2023.

Mare izvini na onom mom dugom postu na prethodnoj stranici, nije mi namjera bila da budem bezobrazan ili da ti solim rane ili sirim dodatnu nervozu, samo mi ovako bude krivo kad procitam kako bezveze trehnete, eto to je sve... Sorry bro. Zelim ti svo zdravlje i srecu ovog svijeta i da rijesis to sto prije i da bez ikakvih zivaca odes za Njemacku. Cuvaj se.

avg 2023.

Zdravo! Pala sam sa travom pre oko mesec dana (oko 4g odokativno) , sad očekujem da mi stigne pismo iz suda. Pozivacu se svakako na oportunitet, pošto mi je ovo prvo krivično delo ikad, ali ono što me vise brine, da li je moguće da zbog ovog incidenta me ne puste preko granice? Planirala sam neko putovanje na jesen, i ne bih volela da rizikujem ako je moguće da me samo ne puste da predjem granicu. Svaki savet je dobrodošao, hvala mnogo!
POsramAMBASADOR

avg 2023.

Vidim da ti niko nije odgovorio, iskreno ja se ne razumem jer nisam do sada imao problema, procitaj malo vise o tome sta je pisano pre ovoga..Samo znam da je brat imao nesto malo i manje od tebe pa je platio 50.000... Tako se to nekako zavrsi obicno..Sad sve je to do sudije verovatno i kakva si ti prema njima i da li si pre toga imala probleme ali nisi tako da imas super sanse. Ja sam u gradu gde uvek vrvi od policije i onda iznosim samo ako treba da se ide negde u neki stan kucu na bleju, pazim kojim ulicama idem itd. Njuskala se nekako uvek pojave gde ne treba. Ne nosim ako se ide u neke guzve koncerte i tako to. Desilo se pa se desilo ali gledaj da se potrudis da to ne bude opet jer sto vise puta nadju time bude losije

sep 2023.

Pozdrav da li neko zna sta ce mi se desi prvi put me navatali sa 5g drugi put sa 0.45g reko sam da pusim ja
POsramAMBASADOR

sep 2023.

Nista bajo moj minimalno je oko 500 evra pa na gore za kazne spremaj pare to je sigurno, sve je do njihove dobre ili lose volje kako ces proci. U 90 posto slucajeva to prolazi sa novcanima kaznama tako da sto ti vise puta nadju i vise grama to ima vise da placas, ako preteras onda moze biti i gore

sep 2023.

Necu da idem u zatvor?
POsramAMBASADOR

sep 2023.

Ne citiraj poruku iznad samo odgovori. Nećeš ako budeš pazio. Ako ne budeš pazio svašta može da bude. Posle ovoga se čuvaj ...Nemoj nikada da ti nadju opet

sep 2023.

Ok hvala ti puno znaci platicu kaznu samo necu u zatvor za to sto su mi nasli prvi put 5g i posle 10 dana navatali sa jos 0.45g
POsramAMBASADOR

sep 2023.

Opet si citirao poruku. Ne ideš na odgovori nego samo pišeš dole ako je odma ispod poruke na koju odgovaraš. Nema na čemu!

sep 2023.

Umjesto da plaćaš kaznu trebao si nagurat petardu u usta ,a zakonu reći da dobro dolje povuku.

sep 2023.

Sve zavisi od mesta do mesta. U Beogradu nećeš dobiti ništa Max novčana kazna, meni je tužilac hteo da ponudi kao lečenje par odlaska u drajzerovoj i dvadeset hiljada dinara u humanitarne svrhe. Ali kao povratnik u delu nije moglo, pre šest meseci dobio 3 ili 6 meseci zatvora na 4god uslovno za 0,73 sopstvene potrebe ali kao povratnik u delu. Skoro sam imao situaciju kada mi je pub polomio buksnu i pustio kući uz pitanje šta ti je ovo moj odgovor duvan bacio i rekao slobodan si. Imao sam sreće jer bi time prekršio uslov.

sep 2023.

@Milanča poruka na koju odgovaraš je iz 2017 :) Moje iskreno mišljenje - uvek konsultovati advokata, pogotovu ako je delo koje se ponavlja. Iako jeste uobičajeno da pune budžet, i da uglavnom izriču novčane kazne tj oportunitet, umnogome zavisi od tužioca i sudije, lično ne bih išao na taj rizik da uštedim pedesetak evra koje bih dao advokatu. E da, i dobro nam došao!
POsramAMBASADOR

sep 2023.

Milanče legenda :) Voli čovek da pomogne pa to ti je

dec 2023.

cao dobra braco imam problem, juce me jedan krelac izcimao za 0.2 i pao sam jbg sta da se radi, moze neko da mi kaze kolka je kazna za ovo i da li treba da se ja javim tuziocu? nikad osudjivan cist kao suza

dec 2023.

ne bi se dogodilo da si nabavio box i posadio svoje no što je tu je,hmm kako nisi to pojeo ili nest pa to se ni ne vidi :zvezda::,0.2g sa papirom gamad vagala :mad:to je jako malo za bilo kakav alarm al opet želim ti svu sreću :thumb:
RAOZA.ZMAJ

dec 2023.

@mahimahi000 Ma nemaš beda ili novčana kazna ili uslov... Nemaš se šta javljati doćiće ti na kućnu adresu može sutra može za godinu dana...

dec 2023.

Trebao si im reći da platiš pola kazna na licu mjesta pa da ti pišu 0.1g smiley9934ccc kako fuj!
jesamZMAJ

dec 2023.

@mahimahi000 čekaj da se oni tebi jave zbog 0,2 ;)
BizzzoZMAJ

dec 2023.

kod mene se skupi toliko ispod noktiju od subote do subote i rezanja noktiju. :rasta: Evo sebi ne dolazim da se bave s tim.

dec 2023.

ma bre kreten napaljeni dobro batine nije dobio, slepcina jedna d nije nije, vagao samo cvetic bio sam tu ma bravo neka se oni meni napuse kurca jos degenerik krenuo nesto da me baci kaoo napalio se on mali seronja a ja 2m i 100 kg krenuo da se izivljava i to ma strasno znaci ali polako samo moj je i boziji za maltretiranje
POsramAMBASADOR

dec 2023.

Batice sta ima veze cije je ako je imao kod sebe i nosio mozda je on to sadio, ali sumnjam jer ovde obicno pisu klinci koji obicno imaju prvi susret sa travom i tako to hehe

dec 2023.

Moze doci za 3-4 godine ,a moze za mjesec dana,kod nas je veci problem to dugorocno maltretiranje zbog nicega...ako je samo posjedovanje to nije problem,najcesce novcana kazna, samo da nije prodaja pa makar I 0,01 ,tu idu veeeelike novcane i to ako imas srece...
POsramAMBASADOR

dec 2023.

Sto jes jes, ako je prodaja i ako te neko prijavi za to onda je zajebanije..Sto dalje od prodavanja :)
RabindrantENTUZIJASTA

jan 2024.

Kakav gospodin. :lol:
DipsyAMBASADOR

jan 2024.

koliko mi god bilo smisno ovako sastrane ovo je tragicno. Znas sta radis i da je ilegalno tako da budi musko i snosi odgovornost za svoja dijela i ne pribacuj na drugoga miki98
RabindrantENTUZIJASTA

jan 2024.

Ja bi čak rekao da lik trola. Ako ne trola, to mi je u rangu Keruma kada su ga gradski vijećnici prozvali u vezi neke ulice i kada će konačno biti sanirana, zbog toga što je prepuna rupa, a on na to: "Kao da ja to ne znam da se treba sanirati, šta mislite kako je meni tamo svaki dan prolaziti Ferrarijem?"

jan 2024.

Meni su nasli 0.5 pola dzointa su nasli nijr bilo ni 0.5 pa sad ne znam sta ds radim priveli me pa su me pustili posle sat vreme ne znam dali traziti advokata xa vidim koja ce kazna ds bude ili u naj gorem slucaju zatvor

feb 2024.

Pozdrav jel moze neko da mi pomogne pao sam pre jednu godinu dana sa paketom trave ima mozda 0.8 bio sam na sudu tamo su mi rekli da moram ici da pisam na test za drogu u roku od 15 dana i ako budem negativan da cu dobiti oportunitet. E sada radi se o tome sto ja pusim 5 godina svaki dan i nema sanse da budem negativan zanima me koji je proces dalje ako padnem na tom testu inace nikad nisam bio osudjivan ovo mi je prvo delo. Molim vas za pomoc zanima me samo koja je dalja procedura ako padnem sta moze da se desi? Hvala

feb 2024.

Prvo ce izvuci zakljucak da si se opet drogiro, pa ce se nadovezati sledeci, logicni zakljucak, da si imao s cim da se drogiras, pa ce se zapitati odakle ti droga.., a mozda i nece :) Malo da se nasalim. Vjerovatno ces izgubiti oportunitet i fasovati kaznu. Valjda su ti saopstili kakva te sleduje.
ĆyroZMAJ

feb 2024.

Ja bi probao na dan testiranja pit jako puno vode doslovno da pisas svako 15-20 minuta. To je bas forsiranje s vodom. Tako imas sanse da se test pokaze negativan. Ja sam to na sebi testirao a tesko da pusis vise od mene, nalon 3-4 litre u prilicno kratkom vrmeenu krenes na wc svako 15ak minuta i tad mokraca doslovno bude bijela kao voda. Ja sam tad bio negativan.
BlackBirdENTUZIJASTA

feb 2024.

Najgluplje sto moze covek da uradi jeste kad ga pitaju odakle si KUPIO da kazes da kupio sam tu i tu od tog i tog. Tu ste vec priznali krivicno delo KUPOVINA zabranjene supstance i onda najeb krece,nisam kupio nasao sam na ulici itd...Ako uhvate i onog ko ti je prodao to je vec udruzeno delo i moze da se sudi kao organizovani kriminal gde su kazne 3+ godine.
RAOZA.ZMAJ

feb 2024.

@BlackBird pa samo ko ima viška kostiju za slomit će reć da je kupio od tog i tog.. :D To je zadnje da izdaš lika od kojeg kupuješ ili bilo koga to se skupo plaća.... Da mogu napakovat šta god žele..
FridomISTRAŽIVAČ

feb 2024.

Zdravo dobri ljudi. Izgleda se vracam ovoj stranici samo kad me strefi nesto, mada i nema nekih novosti koliko sam video. Pisao sam pre 4-5 godina da sam pao sa nesto malo vutre - dobio za to novcanu kaznu, a nedugo posle toga pao na dreger testu, sto boli malo vise - novcana, bodovi i sporazumom 4 meseca zabranje voznje (nije bilo prijatno). Evo me opet al pod drugim okolnostima. Dogovorim se sa drugom da dodjem do njega autom, stanem ispred kuce, on dodje, i posle 2 minuta policijska vozila kao u filmu iza i ispred auta, prilaze sa pištoljima. U tom trenutku sam konacno realizovao vas lepi savet - pojeo paket. Izbacuju me iz auta i provaljuju me da zvacem, krecu da me pritezu (cak i pesnicama) da ispljunem ali se ja nisam dao - pojeo sam. Tu su me išutirali, izpesnicili muški, nikad nisam dobio takve batine. Traze mi da priznam, nisam nista rekao. Vode me sa lisicama u stanicu i tu mi rade dreger test na koji sam naravno pozitivan. Opet ista stvar sa sporazumom 4 meseca zabrane. Razmisljam se da ne priznam krivicu za sta sam optuzen a nisam kriv za "voznja pod uticajem psihoaktivnih supstanci" jer nisam bio "zaustavljen" kako pise u izvestaju. Dobio sam i batine i kaznu, bole me i rebra btw.... zato cu morat da priznam kao sto je i bilo da sam se uplasio i progutao, te se nadam na taj nacin ne dobijem zabranu voznje. Izvinjavam se na dugackom postu. Pozdrav
RAOZA.ZMAJ

feb 2024.

Ne vjerujem brate ja ne bi priznao jer ti nisu našli ništa. Ja bi advokata i ozljedni list ganjao. Smradovi fuuuuuuj... Dosta stvari tu smrdi naklatili su se na tebe nešto puno...
FridomISTRAŽIVAČ

feb 2024.

Pa i da priznam nema dokaza, a opet za posedovanje nije velika kazna. Vodili su me posle i kod doktora valjda da sam sposoban da odlezim u pritvoru 12 sati, doktor nije nista primetio, a ja se nisam ni zalio, sta imam od toga. Nesto sam se nadao da ce mi izaci u susret. Izvinjavao se ovaj pas videvsi da je preterao... Ljudski je hah. Ma brate ovog druga su prisluskivali, nije diler, al eto. Prosli dreger test mi nisu vadili krv, ovaj put su mi vadili 2 puta u razmaku od 4 sata. Mozda su mislili da sam progutao kokain nemam pojma. Uglavnom pokusavam da izbegnem samo zabranu pa taman platio barem 50 soma. Posao mi je da vozim.
RAOZA.ZMAJ

feb 2024.

Htjeo sam da napišem u prvom postu Da su tebe ili njega prisluskivali ali nisam htjeo da te "uvredim" da ne ispadeš lerdi. Vrlo moguće pa su brzo intervenciju uradili. Ako si ga zvao na pljugu ili on tebe ili je on završio pa tebi da, da neka dojava je bila... Čuj istuć nekog i reć mu izvini.. Ma ništa ti nemoj priznati i ne kreći se tim ulicama više ako je mooguće... Zapamti ga dobro ;)

feb 2024.

Drugaaaaaari, jel vi pricate o nekom filmu ili cemo biti realni i objektivni ?! Da bi se neko prisluskivao, treba odobrenje od suda a to se dobija skoro pa ko i 7ica na loto, onda panduri to rade nelegalno ali sve sto cuju tada ne mogu da upotrebe protiv tebe, jer do tih dokaza su dosli nelegalno i nisu validni ali im je i vise nego dovoljno onda da vas uhvate na delu i da im to bude usmerivac dalje istrage zbog cega to i uglavnom rade, ali da bi generalno se cimali oko tebe ili drugara, za to mora biti debeo dobar razlog, cak i da ste sitni lokalni dileri ni tad vas ne bi lovili na taj nacin, pre ce biti da vas znaju i da ste ozloglaseni u pandurskim krugovima i kad vas vide zajedno u mraku, jedva docekaju da se malo sile, ili zaista nesto radite al onda bi bio apsurd ovde traziti pomoc i odgovore, samo realno.. Budi pametan i sve najbolje..
RAOZA.ZMAJ

feb 2024.

Za mobitel im je bitan broj sim kartice. Kada dobiju broj počinju sa prisluškivanjem poziva i poruka.. Ne treba im nalog od suda jer to rade ilegalno. Jedino ilegalno ne mogu prisluškivanje radit kod fiksni telefona za to mora bit sudski nalog barem je tako prije bilo. Dalje kada na tom mobitelu promjeniš sim karticu i ubaciš novu u vrlo kratkom roku im dođe da koristiš drugi broj i radnja se nastavlja. Jer jednom kad krenu preslušavanje mobitela imaju MAC broj tvog mobitela i tako te love. Postoje cake samo mozak treba uključit. Obično to traje nekih 6-7 mjeseci prikupljajući dokaze. Društvene mreže je još lakše prate ne treba nikakav nalog (WA, Viber, Insta, FB) imaju app koje ne mogu pratiti. U globalu sve što ima mail i broj za logovanje se lahko prati. Jer npr Whatsapp kad želiš da se uloguješ traži broj daš broj dođe ti kod na broj, a broj prate i onda lahko uđu i u WA. Neke dijele neke ne dijele podatke sa trećim licima kod prikuplja podataka neke prikupe i drže, a kod nekih se ne prikuplja zato se prikuplja u mobitelu zato neka app kad install ima 1GB nakon 1godinu ima 5GB i kad obrišeš app obrišeš sve što si prikupio.. 499706499707 Pa kad prikupe dokaze tad traže od suda nalog kad dobiju nalog imaju pravo da dobiju pozive od prvog do zadnjeg poziva ali oni već imaju dokaze te su ti dokazi validni i onda idu ostali postupci koje su naumili.. Kao što kolega kaže trn si im u oku. Mene tako kad bi startali i prebili ne bi baš ostao miran džaba što sudove i ljekare u šaci drže ;) Na sudu više se ne pika toliko policijska riječ barem kod nas iz razloga što je svaki 3-5 policajac u sitnom ili organizovanom kriminalu. Prošle godine 16 policajaca u akciji u Kaknju uhapšeno zbog org. kriminala na ulicama ostali samo ležeći policajci.... Otac inspektor sa kolegom dozvolio kćerki da valja nekoliko desetina kila droge prošle godine, busted.... Inspektor (25) prilikom pretresa pronađeno 5kg spida... Itd itd Drug je dobio policajca na sudu te je oslobođen presudne. Sad je pokreno postupak protiv istog i dobit će ga ima i dobrog advokata. Ne gledaj što je od policajac. Ne daj da te na caku rade ako su vadili pištolj to je već ozbiljna stvar... Ne daj se budi pametan posavjetuj se sa advokatom... Baš me razljutilo i iznervirao postupak plave svinje! Gdje se nalaziš da dođem da te izbatinam i da ti kažem izvini:p
FridomISTRAŽIVAČ

feb 2024.

Hvala ljudi na podrsci i savetima. Videcu sa advokatom da li moze sta da se uradi, ali time bih rizikovao da izgubim mogucnost sporazuma tj najmanje kazne. Kao da sam negde nasao ovde na forumu da je taj dreger test u Češkoj ukinut jer dokazuje samo prisustvo kanabisa u pljuvacku, sto ne znaci da je neko "pod uticajem". To je verovatno nemoguce dokazati. Probacu na kartu da me nisu zaustavili, vec parkiranog startovali, ja progutao, uhapsili i tek u stanici radili test, sto opet oni mogu da slazu i da kazu nije tako bilo - veruje se njima jbga Btw nije me nesto uradilo to sto sam pojeo :)
RAOZA.ZMAJ

feb 2024.

Ako si bilo šta potpisao i slično to su sve kompilacije dalje. Advokat ako ima slučaj i kad mu kažeš 50/50 on pristaje lahko. Jesil makar povratio paket :D
FridomISTRAŽIVAČ

feb 2024.

A jbga jesam potpisivao. Nisam razumeo to za advokata. Nisam povratio, proveravali me u pritvoru dal sam dobro, rekoh aj pustite me da spavam. Jao izgleda cu morati motor da vozim kako stvari stoje.
RAOZA.ZMAJ

feb 2024.

Pa svaki advokat kad mu objasniš šta se desilo i kad vidi da ima slučaj da može dobit na sudu svaki će pristat. Kad tužiš dobiješ oštetu tebe su druže maltretirali, dobio si batine, navedeš duševnu bol svašta nešto. Kažeš mu 50/50 pare ako dobije. Drug je tako sa advokatom kad se sudio sa policajcem oslobođen optužbe. Pa ga tužio mora mu platit što je plaćao advokata, prevoz, pa tu ide duševna bol jer ga 20 policajaca u centru hapsilo, udario mu na obraz itd itd. Znaš koja je sramota kad te dobije neko na sudu, a ti policajac "vlast" hahaha sramota za policisku stanicu ko ga drže u stanici itd ;) Ali nisi ti to nikako organizovano odradio, ni ozljedni list ni ništa. Potpisao si nagodio si se idemo dalje. Ljeto ide motor kupuj, pamet u glavu :)
FridomISTRAŽIVAČ

feb 2024.

Kad tako kazes dao bih mu 100 posto. MAli je grad, ne zelim nikom problem da pravim, hteo sam samo sebe da spasim. Na neki nacin su mi prijali udarci jer sam bio u šoku, a pritom uspeo u cilju da pojedem...smejao sam mu se facu dok me boksirao i konstantno ispitivao sta sam progutao. Smijesno to kako misli da cu da priznam. Jos su prijetili ako ne priznam da mi dodje 20 policajaca kod kuce na pretres. Rekao sam ok neka dodju i nisu naravno. Nije to sad sve "joj ne moze to tako" jer kad si u takvoj situaciji sve je pod znakom pitanja. Nismo mi pravnici... Da ne duzim... Ostalo je izgleda samo da pricamo o tome kakav bi motor mogao kupit posto nemam pojma, nemam za vece kubikaze polozeno. Usput, dok ja predam, a oni odrade to, ima da dodje ponovo zima. Nema nekih novosti u drugim kategorijama foruma tipa nemacka legalizovala, koluvija napravio peticiju...baš ste STONED :)
RAOZA.ZMAJ

feb 2024.

Standard pandurske cake i zastrašivanje... Iskreno žao mi je što ti se desilo. Dakle možeš do 50kubika vozit. Ako možeš growat indoor kući 2-3 biljke za svoje potrebe. Ne kupuješ na ulici tako uštediš novac i ne zavisiš od dilera nemaš problema sa murijom nemaju te na radaru, smiriš se kad zapališ prvi put svoj cvijet rećeš: " šta sam do sad pušio?" :) Ima, ima https://www.vutra.org/threads/vesti-iz-medija-slobodno-dopunjujte.10236/page-315#post-787208

feb 2024.

Izvinite, pao sam u subotu, tj komsija mi pobeze iz auta, debil.Ubicu ga, ja sam pivopija.Ne znam ni sta je imao kod sebe, vutru.Zanima me, iz iskustva za kolliko stize poziv, posto moram do Nemacke na 3 nedelje, kod sestre na vencanje.Hvala unapred , dobri ljudi.

feb 2024.

Sada ga ispituju on samo glavom klima laže drotove u oči jer njegov buraz je lima :vutra:

feb 2024.

Izvinite, pao sam u subotu, tj komsija mi pobeze iz auta, debil.Ubicu ga, ja sam pivopija.Ne znam ni sta je imao kod sebe, vutru.Zanima me, iz iskustva za kolliko stize poziv, posto moram do Nemacke na 3 nedelje, kod sestre na vencanje.Hvala unapred , dobri ljudi.
banemaISTRAŽIVAČ

maj 2024.

Verovatno je skontao da nije ispoštovao proceduru ..... Inače imam par drugara koje startuju redovno.Naravno neki su im već i poznati.Mislim da je to do stava, hoda, oblačenja(kapuljača), "nošenja" sebe na ulici itd.ja sam npr. opušten, nikad ne razmišljam o onom što imam kod sebe i imam bukvalno 0 startovanja ;) .
VasicaLEGENDA

maj 2024.

mnogo je do toga. ako ides ulicom suskavac brze gilje sav u gasu pederusa preko ramena svaki indijanac pub ce da te iscima. svi bi da furaju ono brzi smo mangupi smo style, pa onda i trpite da vas cimaju. obuces se kulturica ne glumis po ulici delikventa, ne blejite na mestima koja su poznata po okupljanju ljudi koji duvaju ili koji se drogiraju kojecime, ne hodate ulicom kao copor huligana, nego i ako idete negde a nosite nesto sa sobom onda svako za sebe ide, ili po dvoje i sl. a najbolja opcija kako god da zazvucim nekome duvati sam, ili sa devojkom ako je taj gas. slazem se lepo je druziti se i sve ali kad dodje do frke 98% tih koji su ti ortaci vadice svoju bulju, vrlo cesto na stetu tebe. veruj da oni za koje kazes ne bi nikad taj e ti pevaju bez batina a kamo li da ih panduri malo nalupaju samarima, teske batine i zlostavljanje ne bih ni pominjao i uzimao u obzir
POsramAMBASADOR

maj 2024.

Pa velika većina klinaca vole tako da se oblače i šetaju, kada vidim koliko njih samo ide u komplet crnom, kacket i kapuljača.. kao da želi da ga cimaju pa da se hvali drugarima. Balkan stil hahahah. Klinci kao da su namjerno glupavi. Prođe to otom potom
DemonijakAMBASADOR

maj 2024.

JA citav zivot u duksu, trenerci, starkama i kapuljacom na glavi i nikad nisam imao problema, mozda 2 puta za 30 godina evo da su me rovili. Licno smatram da stav i odgoj omladine dosta vise utice na to nego sama odjeca.
POsramAMBASADOR

maj 2024.

Kad te policajac vidi ne zanima ga kako si odgojen hahahah
DemonijakAMBASADOR

maj 2024.

Kad kazes policajcu "sta hos jarane" umjesto "dobar dan", onda i treba da te pegla. Ako si vec tako odgojen. Ja kazem da u duksu i trenerci nikad u zivotu nisam imao problem. U sred Sarajeva.
POsramAMBASADOR

maj 2024.

A pa tako sigurno hoće hahahah.. NS je po pretresima dosta ozbiljan ...
DemonijakAMBASADOR

maj 2024.

bio sam 09og bas u NS, svirka riblje corbe... vala sam ga planuo u sred onog parka ::listomahanje::

jun 2024.

Mene interesuje jedna stvar,na koju foru je onaj kao pevac Rasta "priznao" da je pola kila skunka za svoje potrebe? Tu rec PRIZNAO su provlacili kao da je to normalno u njegovom slucaju,a kod ostalih to ne prolazi nikako. Niko ti ne veruje da je to za svoju potrebu,pogotovo po kile. Planiram da napravim neku akciju tipa ,da krenem iz SRB kolima preko Nemacke do Holandije,Amsterdama i da svuda stajem i uzimam pelcer,klon i da se slikam,a da uz fotku ide text tipa ,seme demokratije se lose primilo u Srbiji,zato sad uzimam pelcer-klon demokratije. Takvu neku pricu da napravim,sa nekom nevladinom organizacijom i da na taj nacin nadjem sponzora za nas cetvoricu. Imam auto i puno dobre volje. Ima li ko ideju ,ili hoce da nas sponzorise?
AragamiPOZNAVALAC

jun 2024.

Čitam i ne vjerujem... smiley9934 Koje je ovo bježanje od rada, Igorče, nadmašio si i mene. :lol: Prije bi se vrag tamjanom namirisao, nego se ti motike uhvatio. Pogotovo mi je genijalan ovaj dio: Drugim riječima, ekipa i ja ukantani putujemo svijetom, naslikavamo se i dokumentiramo kako beljimo jezik Vučiću, dok sve to netko tamo izdašno financira i tako do zaslužene penzije. Phahahahahaha!!! :rofl:

jun 2024.

Paaaa tako nekako ::listomahanje:: Hteo ja u Amsterdam,nekih 2000km u jednom pravcu,pa se setih Nemacke ,duplo blize. Samo mi zafalilo par hiljada € , ali volju ne gubim,makar morao sam da idem:rofl:
AragamiPOZNAVALAC

jun 2024.

Igorče, ako je bivši ministar poljoprivrede, a kasnije i unutarnjih poslova, gospodin Aleksandar Vulin mogao lomiti leđa na Jovanjici, onda se i ti možeš uhvatiti motike.
dedeorAMBASADOR

jul 2024.

Tek nakon ovog videa sam zapravo postao fasciniran celom pricom o Jovanjici. Ko nije gledao ,reko bi da moze da bude zanimljivo . e9wslSpQvUo Radilo se sta se htelo , a eto i koliko dugo :)
ĆyroZMAJ

jul 2024.

Imas kakav link na pozdinsku pricu ovoga, @dedeor ?
dedeorAMBASADOR

jul 2024.

t1N5x3Tztm4 Zapravo sam i mislio prvo da sam ovaj link okacio . No tako reci , sad je sve tu :)

sep 2024.

Jel video neko sto baja u crnoj gori pade sa 3700 komada outdor...
FridomISTRAŽIVAČ

okt 2024.

Da ne pišem ponovo o tome kako sam dobio zabranu za vožnju... Sad vozim biciklom i nije tako loše. Samo sam hteo da napišem kako sam baš sa biciklom zamalo udario policajca njegovom krivicom, jer je zaustavljajuci auto izleteo na put ne gledajući ka meni. Ukopao sam se kočenjem, njegova reakcija "izvinite, izvinite". Drugi policajac preko puta se smejao i rekao mi "trebao si ga udarit". Nisam nista rekao, valjda me posle svega strah policije. Eto samo da bacim ovu ironiju da me zabrane a ja ih zamalo udarih. Treba jos biciklo da mi zabrane. Noge.

nov 2024.

Napravih u jednom danu dva udesa,prvi sam se izvukao sa EU izvestajem,a dok sam zurio da popravim stetu,na mom taxi vozilu,ja pozurim i napravim jos jedan udes,ali sa jednom zrtvom,lakse povrede. Ja sam ta zrtva i matrrijalna steta,nebitno. Zbog zakona su me idveli na psihijatriju dao mokracu i bio PAS pozitivan. Dobio sam od DRa ( neuropsih) da mi je on prepisao ulje za bolove. Imam li tako olaksavajucu okolnost? Dal se ovo racuna u Srbiji?523294

nov 2024.

Stvarno ga pretjeruješ :fuck:

nov 2024.

nov 2024.

Sa korumpiranim sudstvom, kriminalcima koji vec duze od 2 decenije drze tapiju na vutru, nema olaksavajucih okolnosti. Mislim da sa ovim u Srbiji mozes "da obrises dupe" Pardon maj frenc. SIlni bolesni ljudi koji koriste ulje su zaglavili tvorzu. Jedino ako naletis na nekog IOLE normalnog sudiju pa da ti progleda kroz prste.

dec 2024.

"Samo" to i zelim. Trenutna zelja i molba Bogu da mi sudija bude mladja osoba,koja iole poznaje koriscenje i delovanje vutre. Nisu mi nasli nista osim u mokraci,nisam imao posla sa narkoticima,samo saobracajna. Sem dozvole ne verujem da ce neko lezanje,nanogicu da mi daju. Mozda kazna koja je propisana,jer sam ja pre dve veceri uzeo ulje,a test pokazuje THC na 21 dan. Videcu i sa advokatom,dal mogu sam il da ga angazujem za dz.
ExxplosivePOZNAVALAC

dec 2024.

Pozdrav, duga je prica, pokusati cu da skratim da bude jasnije. Ima sam 3-4 uspjesna indoor growa dok me rodeni brat nije otkucao bivsoj zeni. Dakle, ima pik na mene jer je trebala placati alimentaciju, a nije dok je nisam ovrsio preko Fine. Prijavila me centru za socijalnu skrb koji je poslao prijavu na policiju, sto su oni i potvrdili. Moram ici na testiranje jos 5 mjeseci, ukupno godinu dana, sve vrijeme sam cist naravno. Da budem jasan, ima jednu sliku lista od vutre, ne vidi se nista drugo. Rijesio sam se opreme i growa. Nema nikakav dokaz. Sad, to se sve dogodilo u 5. mjesecu ove godine, niti mi je bila policija u pretresu, niti sam kaznjavan ikad, jedini sam pao sa jointom 2004 godine. Ne znam sto da ocekujem, svrbi me neki grow napraviti, ali mi je paranoja da ne bi banuli. Sad sam na drugoj adresi. Znaci centar me poslao ne testiranje jel imamo sina, nisam vidio ni P od policije. Zemlja je Hrvatska, ispricavam se unaprijed.
AragamiPOZNAVALAC

dec 2024.

Ako je ovo što pišeš istina, neće ti se dogoditi ništa, barem ne u vezi konzumacije i uzgoja. Čak i ovoj hrvatskoj govnari si siguran. Odvjetnik. Ali ne kokošar koji se bavi svime i svačim, već traži nekog koji radi za postotak, specijaliziranog za ovakav tip slučajeva.
ExxplosivePOZNAVALAC

dec 2024.

Je, istina ziva, dobro kazes, prava govnara. Bilo tko moze reci bilo sto na centru za soc. Pokrenula je i parnicu da manje vidam maloga i da ja njoj placam alimentaciju. Uzeo sam super odvjetnika koji mi kaze da je sve super, nema dokaza nema nista. Bilo je saslusanje, sutkinja nije ni trepnula, samo me pitala jer se protiv mene vodi kazneni postupak i da li je ta "policija" bila sto naravno je ne i ne. Posebni skrbnik je stao na moju stranu, procitao je skroz. Sad cekam od centra izvjesce jer je trenutacno posebni nadzor.
AragamiPOZNAVALAC

dec 2024.

Priča je daleko šira nego što misliš. U obiteljskom pravu, majka je u 90% slučajeva ona, koja dobija skrbništvo nad djecom. Mene zanima što je CZSS izvorno odlučio - tjedan : tjedan, ili što? Kod koga su djeca? Kakav je dogovor o alimentaciji?
ExxplosivePOZNAVALAC

dec 2024.

Podijeljeno skrbnistvo s tim da se ona slozila placati alimenaticiju jer nije 4 godine zivila s nama, sad se predomislja ocito. Sad je mali tjedan tjedan, ali sam povukao na sudu da se alimentacija nulira da je skinem s grbace.
AragamiPOZNAVALAC

dec 2024.

Pokušaj bivšoj ženi dati do znanja da je najbolji interni dogovor. Ukoliko upetljate sudove, razvaliti će vam novčanik, čak i ako zatražite medijaciju. Zakaži kavu, objasni bivšoj ženi što vas u slučaju sudske borbe očekuje, naglasi troškove pristojbi koji u tom slučaju nastaju... pokušaj pronaći zajedničku riječ. Nikada, ali nikada, ne pokušavaj se svađati, nastupi prijateljski. Budi pametan.
ExxplosivePOZNAVALAC

dec 2024.

To i pokusavam rijesiti sudski jer s ovom nema pameti, nestabilna ludakinja. Ne svadam se, cak pokusavam i tu alimentaciju nulirati. Ali mora ici sudski jer je teski lazov, nepouzdana.
Boris BrejchaAMBASADOR

dec 2024.

Jebo brata koje smece
ExxplosivePOZNAVALAC

dec 2024.

Je, brat rodeni, pusio samnom, davao mu svaki dan da ima, ne pitaj, jos me drob boli :/
Boris BrejchaAMBASADOR

dec 2024.

Zao mi drug drz se

jan 2025.

Ortak pao za 100g ravno, licna upotreba. Zaista je za licnu upotrebu, poznajem coveka 30 i kusur godina i zaista ne prodaje. Zamalo, zamalo, za dlaku izbegnuto 3 godine lezanja. Kazna 200 000 plus odvikavanje u Drajzerovoj, sta god to odvikavanje podrazumevalo. Nije ni on jos isao pa ne znam detaljnije oko toga.
DemonijakAMBASADOR

jan 2025.

Ja cu samo reci: "Pa sta ako je imao tonu marihuane, nije imao tonu kokaina". Zalosno :(

jan 2025.

Sa tonom koke si Bog, svi ti ljube noge.

jan 2025.

Boli te djoka, meni su 40 somuna kaznu nabili..Nek si živ i zdrav!

jan 2025.

Odlicno je prosao,iskreno. Ne bih da baksuziram,ali su poceli da daju manje kazne ako dokazes da ne prodajes. E to ide malo teze,jer ako hoce mogu bilo koga sa ulice da dovedu i cao, tako bar rade ovde. Ako ga je sudija pustio sa 100g, pustio bi ga i za 300-400g. 1g dnevno =365g= 1biljka ...

pre 20d

Braćo zanima me kakve su sad kazne posto svake godine ubacuju nesto novo meni su nasli 3-4g ne znam tacno ali uglavnom je izmedju, pa me zanima kako se krecu kazne sta dalje ovo mi je prvo delo sto se toga tice imao sam pre za saobracaj ali za ovo jos nisam i nisu je nasli kod mene ja sam bacio i nije i mrzelo da traze po korovu ali ovigledno nisam dobro bacio hahahahahaha

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se