VUTRA
ForumMarihuanaLegalizacijaŠto svaki aktivist za legalizaciju treba znati
LEGACY

Što svaki aktivist za legalizaciju treba znati

14 odgovora2,792 pregleda
TihojlaENTUZIJASTA

feb 2007.

Evo pripremio sam par linkova na tekstove koje svaki aktivist za legalizaciju mora pro itati. `to je to prohibicija ? Koja je razlika izmeu dekriminalizacije i legalizacije? `to je to zlo in bez ~rtve? koji je status kanabisa prema UN-ovoj konvenciji o drogama? U kom smjeru se kreu inicijative oko dekriminalizacije/legalizacije kanabisa? `to je to "rescheduling"? Zakonski aspekti kanabisa (kakvo je stane u svijetu?) Zaato je Nizozemska legalizirala travu? `to je to Marijuana March `to ka~u neke poznatije face o travi Pa pobogu ljudi jel ima atogod na ovom sajtu da se i ja aktiviram? IMA!!!!
InqAMBASADOR

feb 2007.

Zaato je Nizizemska legalizirala travu? Ovo nisam znao i zvuci nekako nebulozno...
kanehbosemAMBASADOR

feb 2007.

pa da i meni je to malo blesavo, a opet ima mi smisla,ljudi legalizirali i svi se oladili:costumed-smiley-027 @tihojla svaka ast na threadu,al promaklo mi je naprimjer mmm u internacionalnim inicijativama,vjerjatno zato ato je wiki tak super izvor ne?il zato ato ja to nisam vidio jer me mrzi tra~it:crash: i da nemogu vjerovat da nisi stvaio da bi svaki aktivist trebo znati za L C jumadrfakr :)
InqAMBASADOR

feb 2007.

BUAHAHAHAHA Citao sam jos malo i koliko sam ja shvatio zabranjeno je gajiti vise od 5 biljaka u Holandiji ali kofi shopovi su izuzetak od istrage... odnosno niko ih ne pita odakle im tolike kolicine kanabisa.
TihojlaENTUZIJASTA

feb 2007.

Most policymakers in the Netherlands believe that if a problem has proved to be unsolvable, it is better to try controlling it instead of continuing to enforce laws with mixed results dakle zato ato su shvatili da ne mogu rijeaiti problem i zato su ga odlu ili kontrolirati .... druga re enica... ako te zanima malo detaljnije a ako te zanima to no i konkretno probaj nai Baan Commision report na netu. Ovo nisam znao i zvuci nekako nebulozno... Teako. Ako prodaa viae nego ato si proizveo od kuda dolazi razlika? viae info PS. evo izmjenio sam
InqAMBASADOR

feb 2007.

Ma znam zasto su leg. vutru... nego si ti to napisao u prvom postu a ja nisam quote-ovao slucajno.... A onaj tekst je bio pod tim linkom mislim ono: . What is certain is that coffeeshops do sell cannabis that comes from countries where it is illegal. sve u svemu Hvala na linkovima...
outdor@cENTUZIJASTA

mar 2007.

..........u holandiji je vutra legalna.........a prosjekom imaju najmanje narkomana.......pa zar to ne govori ovim naaim glupim vlastima da ce smanjiti konzumiranje i prodavanje teakih droga........
dejanvfvISTRAŽIVAČ

nov 2012.

a ko kaze da velik deo vlasti zeli da se smanji broj narkomana......ne odgovara im finansijski....

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se