VUTRA
ForumMarihuanaLegalizacijaLEGALIZACIJA U MAKEDONIJA (Ceka se nova dopuna zakona)
LEGACY

LEGALIZACIJA U MAKEDONIJA (Ceka se nova dopuna zakona)

62 odgovora7,995 pregleda

maj 2019.

Zdravo ovde cemo obljavljivati , novine oko zakona koji treba da se izmeni oko legalizacije kanabisa u Mk jer ipak zakon je nedorecen.Sad treba malo da se promene neke odredbe kako bi mogli svi kuci da uzgajaju do 4 biljke pri tom kaznana politika i politika drzave da bude da se privuce sto vise potencijalnih growera da otvore svoje oranzerije u Mk i bez problema da mogu prodavati svoji odgojeni kanabis na svetskim berzama ,a pri tom da nemaju zabrane ts ekspicitnu potraznju da moraju prodavati proizvod umesto delove u smislu (cvet,list,stabaljka) cekamo da dodje novi pa da vas obradujem :).Inace samo radi informacije Makedonija je jedina zemja u Evropi koja nema krajnih granica oko strainova kje mozes da odgajash, sto ce reci u Mk mozes da odgajas sve strainove hibride koje imaju cak i sad do fantasticnih 40% THC Pozz i nadam se da cemo uskoro imati promene ovog starog zakona i dobiti novi koji donece potpunu legalizaciju i slobodu biljke.

maj 2019.

pa to je sjajna vest,darago mi je to u Makedoniji brzo napreduje.
likfrikLEGENDA

maj 2019.

Zna i: Mjenjam kuu u EU za njivu i aator u Makedoniji! Hvala!
djonideepAMBASADOR

maj 2019.

Jedna od grupa aktivista Bilka Makedonija je navela da ce posle predsedatelske izbore, ubrzo biti donet zakon izmene u vezu cannabisa . Vreme ce pokazati jel ce da bude samo za vlijatelne i mocne ljude bliske vlaste. Da ne bude samo ono gladna koka , proso sanja.

nov 2020.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/makedonija-legalizira-marihuanu/2232335.aspx
stardustAMBASADOR

nov 2020.

Napokon nekakav pomak,doi u kao turist na probu::listomahanje::....Sve estitke Makedoniji

nov 2020.

Tra~i se makedonka... :banana_rasta: ::sex::::lulamira::
Big LLEGENDA

nov 2020.

Mjenjam hrvatsku ~enu za makedonsku uz moju nadoplatu!

nov 2020.

Poklanjam bosanku!

nov 2020.

A po mogu nosti da makedonka ima razumjevanja za nas ko dado topi, pjeva ato ima i pjeva i sve...eee 'e:smoke:

nov 2020.

Al' se ovde lako odricalo svojih ~ena, za malo legalne vuve :)

nov 2020.

Bit e pla i jauk kada ~ene krenu u Makedoniju :) ccCpB6vY0IU
Perke94ISTRAŽIVAČ

dec 2020.

Zna li ko ,obzirom da je legalizovana marihuana u makedoniji, da li prodaju semenke tamo, imaju li neki seeds shop ili tome slicno?

dec 2020.

Josh ne ali uskoro trebalo bi ;)

avg 2021.

Zakon je zavrsen doradjen i usvojen sad na 1sep krece u primeni ali od 28.7.2022 radi za sve.Ko voli nek izvoli.Bicemo
Perke94ISTRAŽIVAČ

nov 2021.

moze li malo opsirnije o ovome, kako sta ? :D
changadmtLEGENDA

nov 2021.

da li neko zna, kada bi mogle semenke da se nadju u prodaji u makedoniji?

nov 2021.

Jel ima kakve nove vijesti o ovome?
hejzoniAMBASADOR

nov 2021.

Sadi se na veliko, imamo i mi par licenciranih klijenata, tako da sa shippingom nema problema. A za seedshop u Makedoniji, nemam pojma :zvizd:
panoramaAMBASADOR

nov 2021.

ima jedan kvart zove se kisela voda,i tamo drug moj da,ja mu predlo~io ime za strain Kisela voda Haze ili k1,neznam

nov 2021.

Seedshop 2022 otvaramo ga...
BizzzoZMAJ

nov 2021.

To se ceka :D
dzidzoLEGENDA

nov 2021.

Joa kad bi bilo po etkom godine bilo bi vrh :D
panoramaAMBASADOR

nov 2021.

jeste li znali da na svom grbu makedonija ima afione
dzidzoLEGENDA

nov 2021.

Gdje?
BadiZMAJ

nov 2021.

U Makedoniji mi ~ivi neka daljnja rodbina, nikad nisam bio tamo i moram priznat da mi je krivo:D, al dobro joa uvijek stignem:). Je istina, dr~avni grb Sjeverne Makedonije prikazuje dva zakrivljena vijenca snopova paenice , liae duhana i opijumski mak (plodovi), vezani ukraaenom vrpcom tradicionalnih makedonskih narodnih motiva.
panoramaAMBASADOR

nov 2021.

obii,vrh zemlja
Perke94ISTRAŽIVAČ

nov 2021.

Jesu li ovo puste zelje ili nesto konkretno??

dec 2021.

Ma samo da nastimamo VLADU i evo nas kao SPAIN....Za kvalitet vutre zna se da je ovde vrh ;)
panoramaAMBASADOR

dec 2021.

Kisela voda haze
Lesa23ENTUZIJASTA

feb 2025.

Jel moze u MKD da se kupi ulje ili vu u apotekama? Kakva je situacija?
ForpENTUZIJASTA

mar 2025.

Moze Ali samo CBD situacija je ista kao pred 2016te :(, radi samo 10%oranzerije a otvorili se 90tak sa zeljpm da proizvode I THC proizvode I CBD Ali Tu su najvise najebali stranci jer su skontali da su prevareni
sourdieselISTRAŽIVAČ

jun 2025.

Makedonija je stvorena za outdoors. Da se toga prime po nu saditi stru no i u turisti ku ponudu plasiraju slobodu kao u Holandiji, samo zbog te vrste turizma bi se Makedonija obogatila. Dovraga, bio sam proalu jesen 1 puta u Rotterdamu i 1 puta u Amsterdamu jer sam prevoditelj.A bio sam prvi puta 1984-e i nata se nije promjenilo osim ato su vee gu~ve pred coffee shopovima. Ako Makedonija uvede slobodu/zakonsku toleranciju duvanja i to plasira na Tursiti ka tr~iata biiti e u overbookingu naredne 3 godine i joa e morati da grade nove hotele-0% tolerancije za sve prave droge.-ali premijer koji to predla~e bi to trebao hitno iskomunicirati MK turisti kim agencijama jer to mjenja kompletan image destinacije na bolje. Tko ne bi sa zapada iaao na prekrasno mjesto di mo~ea kupit super Makedonski Haze ili Skopje Skunk :)te iste slobodno konzumirati i u~ivati u svemu ato Makedonija (i njeni divni ljudi) imaju za ponuditi. Pa tko ne bi doaao. Ako to stvarno implementiraju idem na ljeto u MK. Makedonija ima i klimu savraenu, a bolji su naduvani mirni gosti nego kad se aoraju pijani Englezi i Njemci. Tamo gdje sunce vje no sja....naaa draga Makedonija. A> A@5\0 MK :thumb::clap::

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se