VUTRA
ForumMarihuanaLegalizacija0,3 grama marihuane 5.000 kn kazne
LEGACY

0,3 grama marihuane 5.000 kn kazne

76 odgovora11,114 pregleda
GreatboyISTRAŽIVAČ

jul 2008.

E, pandurija me uvatila u gradu prije tjedan dana sa jednom zamotanom ojom (spremnom za puaenje), odvelo me u postaju i izvagali 0,7 grama skupa sa filterom, duvanom i papirom, i dali mi nalog o preuzimanju opojne droge! Sljedei tjedan tj. ju er mi je u plavoj kuverti stigla kazna 5.000 kn za posjedovanje marihuane i 200 kn sudskih troakova, a nisan uope dobija poziv za sud i nikakvu uvjetnu samo uplatnice, a u obrazlo~enju piae ako neplatim, da u morati platiti prisilno, a ako neplatim ni prisilno onda mi sljedi 17 dana zatvorske kazne! ita sam u novinama da je lika uvatilo sa 8 grama trave pa je dobija samo uvjetnu kaznu od 6 mjeseci! Jel to normalno? `ta da radim? Pomozite!
TarkiPOZNAVALAC

jul 2008.

Pa 5000 keaa je bolje od 6 mjeseci uvjetne... vjeruj mi nije ugodno bit 6 mjeseci a da znas da ne smijes ni najmanje sranje napravit, tipa prebit nekog ili ucinit bilo sta sto je kazneno djelo A ti se probaj zalit na tu kaznu, ak mozes, al tesko da ce ti ista proci... Tak da si u principu u kurcu, osim ak zelis 17 dana u buksu, a vjertuj ni to ne zelis...
Yami_RazielAMBASADOR

jul 2008.

zast ne? radje bi bio 17 dana u buxi nekoj,nece te sad u nesto prestrogo stavit..imat ces smjestaj i hranu :)) bolje to neg platit 5k kuna za sugavi joint...
FrulaENTUZIJASTA

jul 2008.

jjjbttt led.. 5000 kuna je previshe za to :( ak izaberes ovo 17 dana zatvora moras li dalje ic na neke kontrole ili tako nest? mislim ak moras sam odlezat 17 dana brijem da je to bolje.. istina sto yami kaze... imas smjestaj i hranu :)

jul 2008.

Vrijeme je da promijenia potpis brate ;)
TravoljubISTRAŽIVAČ

jul 2008.

ma uzmi sedamnaest dana, to ti je natta, dobit ea ionako neki dobar zatvor, kad sve zavrai smijat ea se svemu tome skupa
TarkiPOZNAVALAC

jul 2008.

Jeje to kaj te nece u strogi bacit, to je lutrija, nek te bace u Rijeku ko kompica mog pa ces vidit kak je ljepo u buksi... ocito niko nije bio u buksi i 17 dana je puno jebi to brate buksa je buksa nije sam tak tamo biti ni 3 dana
krasta-zgPOZNAVALAC

jul 2008.

u buxi ti je jedan dan ko 10 dana,vjeruj mi! samo ti to mogu rec!
pecko88ENTUZIJASTA

jul 2008.

Ja bi prije platio, nego li da idem u zatvor....cccc...:icon_mrgreen: Zatvor je zatvor, ko je bio makar i na jednog dana, zna i je osjetio da 17 dana su preeeeeeeeeeevise.. Inace o kojoj se drzavi izrekuju ovakve kazne, jer ovde u MKD, nema paricnih kazna. I ako eventualno te osude paricno, onda to ne mozes zamjeniti zatvorom, platices ili ce ti doci kuci da konfiskuju sta god oni misle da vredi.
BugiPOZNAVALAC

jul 2008.

moja sucut covjece :( zasto nije bilo sudjenja jel netko zna?

jul 2008.

Nije lako kad te udare po dzepu,a jos je teze ako si na uvjetnoj...ako nemas za platit onda pozajmi jer bolje ti je to nego pola godine trzat oces li napravit neko sranje,hoce li te opet uhvatit,hoces li se posorat s nekim u gradu ili bilo gdje...pozajmi i plati...sretno
DjangoENTUZIJASTA

jul 2008.

ma piai ~albu, mislim da je po zakonu moraa napisati u roku tjedan-dva mo~ea i ovdje pitati http://www.legalis.hr/modules/newbb/ i baa me zanima koliki su troakovi za jednu osobu po danu u zatvoru, kakvo je to bacanje novca iz prora una zbog takvih "zlo ina"...
neo_81ISTRAŽIVAČ

jul 2008.

django je u pravu pishi zhalbu... ne znam jesi prije kazhnjavan ili sl.... najbolje bi ti bilo da nadjesh nekog frenda odvjetnika da ti to srochi oni znaju shto treba naglasit... obichno pishesh svoje socijalno stanje (loshe), nikad kazhnjavan, student, pushio sam al nisam inhaliro ;DDDD ... sve u svemu mislim da to mozhesh spustit na nekih 2000kn ako se potrudish.... rok za zhalbu ti je 15 dana
DimISTRAŽIVAČ

jul 2008.

e ljudi mene su ulovi prije par dana s 1.5 gram vutre i bio sam u stanici i to prosao pa pitam po ato sam maloljetan i ovo mi je prvo kazneno dijelo kakvu bi kaznu mogao dobit?
neo_81ISTRAŽIVAČ

jul 2008.

ha stari moj najvjerovatnije te cheka socijalni radnik i centar za prevenciju oviosnosti da razgovarash sa psihologom.... bivat chesh testiran narednih 3-6 mjeseci (urin) i najvjerovatnije nechesh dobit novchanu i od suda eventualno ukor i od staraca dozhivotnu robiju ;DDDDD
DimISTRAŽIVAČ

jul 2008.

a za alkohol mi nece srat ako budem pio?
krasta-zgPOZNAVALAC

jul 2008.

rok za zalbu je 15 dana a troskovi za osobu po danu zatvora-300kn!!!
neo_81ISTRAŽIVAČ

jul 2008.

neche za alkohol ;DDDDDD samo nemoj noch prije testiranja pit tolko da chak i ujutro imash alkohola u sebi ;DDDDDDDDDDDDD
DimISTRAŽIVAČ

jul 2008.

e hvala ti puno sad mi je malo lakae :D

jul 2008.

za alkohol nema frke,samo se suzdrzi nekolko mjeseci i pazi da te opet ne uhvate,ono nemoj biti ofiran i sve ce biti u dure...
GreatboyISTRAŽIVAČ

jul 2008.

Nikad prije nisam bio ka~njavan! Napisat u jednu ~albu, a ako neupali odo ja uzatvor! Jel mogu u zatvor ponit neke svoje stvari kao ato su gitara i laptop? Ako mogu nee mi bit teako izdr~at 17dana, jer prvih 5 u spavat , drugih 5 igrat igrice, a ostalih 7 pisat pisme o nepravdi! Samo mi je problem ata u zatvor idem tek za godinu dana, pa u tih godinu dana radit na crno, jer ako radim legalno onda kaznu plaam prislno.:icon_evil: Druge dr~ave imaju mafiju, a naaa mafija ima dr~avu!

jul 2008.

ma proce ti tih 17 dana dok trepnes,jedino ako zaglavis s nekim ludjakom pa te siluje e onda ce ti se 17 dana cinit ko 17 godina...hahahahahahahah
neo_81ISTRAŽIVAČ

jul 2008.

every time I plant a seed......he said .... KILL THEM BEFORE THEY GROW ;DDDDD
GreenManAMBASADOR

jul 2008.

Plati kaznu i sledeci put budi oprezniji i pametniji. p.s. Odakle ti samo suluda ideja da ces ti u zatvoru da radis sta ti hoces?I jos bi i gitaru da nosis?Jel se ti to zajebavas ili?
NarquilaENTUZIJASTA

jul 2008.

U trenutnoj situaciji to ti nije olaksavajuca okolnost. Na to se gleda prije nego sto te osude/kazne a ne sada Pa ne ides na godisnji odmor. Mozes ponijet samo sapun, dowe po mogucnosti. Moj savjet ti je da platis to i zavrsis pricu. Pa odlicno si prosao bez uslovne, samo novcana a ak ne platis zatvor. Zato pozajmi pare i plati, nemoj ici tamo gdje ne moras Plati rjesi se toga, mogao si i gore proc a za ubuduce pusi na nargilu;)
StonedISTRAŽIVAČ

jul 2008.

znam da bi se ja prije odlucio na uvjetnu ili u cuzu na 17 dana...jbg puno para al u zatvoru bi koristio tecni sapun za svaki slucaj... :P good luck anyway

jul 2008.

hahahahahahahahahahhahaaha...stoned prejebeno ja sam mu reko da se samo pazi da ga neko ne siluje u guzu

jul 2008.

zeznuto...zali se...obavezno...a ako nista...vidi makar da nadjes neku vezu...
DjangoENTUZIJASTA

jul 2008.

p.s. Odakle ti samo suluda ideja da ces ti u zatvoru da radis sta ti hoces?I jos bi i gitaru da nosis?Jel se ti to zajebavas ili? za tako neato moraa se baviti ili gospodarskim kriminalom ili bit istaknutiji lan zlo ina ke organizacije...

jul 2008.

a django pusti momka da masta...ne moras mu tako krutno unistit snove...
bruno93ENTUZIJASTA

jul 2008.

Kolko znam smije se uzet neka knjiga ili tako nesto ali ne gitara i laptop.

jul 2008.

Dopuste ti da poneses neku knjigu tipa,njoj se guzi u cuzi ili gladijajator ili ispovijest velikog uda...

jul 2008.

bahaahahahhaahah... Ajde molim te radi swih nas s wutre mojne u TworZa:)) ..nije ti to OZ brate!!
TarkiPOZNAVALAC

jul 2008.

Nema padanja sapuna u tusevima Ali zato ima pikanja, izbijanja zubi, modrica po tijelu Pogotovo ak neko sazna da ces u buksi bit samo 2-3 tjedna Onda ce ti dati ljepi tretman Da ih ne zaboravis :D

jul 2008.

i izadjes sa sifilisom i zarazis i pocnes prenosit na druge...
TravoljubISTRAŽIVAČ

jul 2008.

zavisi gdje, moj frend je ponio neku malu liniju, cimer ve ima telku, a mogo bi se i donest komp, samo ata niko nee, tak je u Lipovici, al to je ipak jedan od najboljih zatvora, ograda stoji samo radi formalnosti, mo~e ju svako presko it, al niko nije lud jel zna da ako ga uhvate u bijegu ide u neki augavi zatvor
Yami_RazielAMBASADOR

jul 2008.

a i nikad neznas...mozda bas dobije solo celiju...ili su to zvali samnica? xD
doomerLEGENDA

avg 2008.

ignoriraj to, moras dobit poziv na prekrsajni ili kazneni sud, vjerojatno ce ti tek stici poziv za prekrsajni i tamo obavezno otidji. ovo ti je bilo sa kaznenog al tak je i meni slicno bilo samo sto su meni dali 6 mj uvjetno a zena na prekrsajnom snizila maximalu na 300kn kao opomena simo tamo, ovo sa kaznenog 0 bodova prvo se prekrsajni pita cini se...... meni su nasli 0,2g mjesavine duhana i marihuane : ) izlio sam joint al nisam zalizo i ostalo malo kod filtera hehe nasli stakori na travi
4herbsPOZNAVALAC

avg 2008.

Nebrini se za zatvor idi slobodno odle~i tamo ti je zajebancija...ccc nema pedera i takvih sranja,ve ina tamo mrzi pedere...imat ea uvijek cigara i hrana je predobra pa mo~da nabacia koju kilum ak ima i kola a:) njam njam ljudi su ve inom predobri pa mo~da naea neke dobre veze za ganju i nemoj se udit ako budea i tamo pljugo poato ima i tamo dima...najgora su ti prva dva tri dana u tom razdoblju ea razmialjat koliko je sloboda dragocjena i da nije sve sjebano koliko mislia nego da si sam bio glup i dopustio si da te uhvate i mislim da e ti bit dobro kasnije i malo ea bit pametniji:) nemoj se samo bojat smatraj to pla enim godianjim ne e te nitko tu i silovat to su ti sve dedeki neki hehehe

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se