VUTRA
ForumMarihuanaLegalizacijaAlkohol Vs. Vutra
LEGACY

Alkohol Vs. Vutra

102 odgovora8,650 pregleda
JahISTRAŽIVAČ

apr 2008.

Ja osobno preferiram vutru,ponekad vino crno ili pivo.Rakiju i votka-redbull smatram otrovom a popio u ~ivotu jesam,i pre pre previae za moje godine... Nije zdravo ni jedno ni drugo al,sad ako ekipa ide ata slavit,ja dam love svoj dio srollam jedan big fat blunt, aaica vina i kuliram Ja osobno smatram vutru sredstvom relaksacije ili na inom ~ivota a alkohol otrovom A vi?
JahISTRAŽIVAČ

apr 2008.

Na krivi podforum sam postao f**k
elephant0rAMBASADOR

apr 2008.

Takodjer imam identicno misljenje... ali smatram da nas vutra zblizi sa prirodom na jedan fascinantan nacin.. cak i ako ju ne konzumira covjek cesto ili potpuno prestane. Inace sto se tice djela gdje je nezdrava.. kupi si ili napravi vaporizator i onda je 0 stete u svim mogucim i nemogucim segmentima zdravstva..:vb_kez::vb_kez: nisam te bas vidjao pa :signs046:
Yami_RazielAMBASADOR

apr 2008.

ma alkohol je jebeno zlo...cak mi je doktor reko kad sam imo taj mali incident s alkoholom da sam se radje trebo napusit i izbjec sve to...^^ xDD nema do vutre...ja osobno pri konzumaciji vutre smatram da u mene ulazi pozitivan chi...odnosno pozitivina energija te da micem negativnu iz svoga tijela...sto rezultira cistim umom,relaxacijom,i svime sto nam draga vutra daje kada ju pusimo :)
wu-traENTUZIJASTA

apr 2008.

a ja mislim da nije vutra vs. alkohol nego vutra & alkohol :D haha najbolja postojeca kombinacija je pivo vutra :P al ako moram birat nek bude vutra naravno.... pis
THC mindISTRAŽIVAČ

apr 2008.

nisam za vutru i alkohol..ni u kojem slucaju ne vas dobra iskustva.... ali piva, ak se vec mora :)

apr 2008.

Jedna od najgorih kombinicaija je pijan naduvat se jer onda celije uma stradavaju puta 100. Popusit nesto pa popit pivo je skroz ok ali svaka ostala kombinacija je veoma losa. naravno a ko prati sto valja a sto ne (-:
wu-traENTUZIJASTA

apr 2008.

heh bas tako...ali popit 2-3 pive i pupusit pljugu je sasvim ok...kojim god redom...onda si bas onako ubijen a i smjeh dolazi vise do izrazaja...haha :D
elephant0rAMBASADOR

apr 2008.

Ma alkohol me toliko zatupi da ga nemam volje mirisat vise.. Da mi je cilj srozavanje mentalnih i tjelesnih funkcija onda bi ili poceo pit, ili se lupo ciglom po glavi. Uglavnom smece kombinacija i nikako ne preporucam da udje u naviku ljudima mjesat alkohol i cannabis, al sto ljudi pesta cudi..

apr 2008.

slazem se s tobom
bonggoriENTUZIJASTA

apr 2008.

meni osobno alkohol nikako ne lezi pogotovo sa vutrom cak mi je bilo dosta lose kad sam to dvoje mjesao, ali naucio sam lekciju jebes alkohol vutra rules
CasperENTUZIJASTA

apr 2008.

upravo to dobra vutra zlata vrijedi, alkohol sam presto pit gotovo skroz... onak rjetko se zalomi koja pivica jos i to je to vutra No1:thumb:

apr 2008.

a shta mislite alkohol + vutra. Po mogucnosti loza + vutra najjacha komb.
mc.DjuISTRAŽIVAČ

apr 2008.

samo vutra nista vise sportski
BugiPOZNAVALAC

apr 2008.

ja alkohol (zestice) konzumiram dvako par dana...piva mi nije draga...vino ok... ono sto pijem cesto su vodka, tequila, bacardi, konjak, a skuplja rijedje jer su skupa :/ rijetko pijem ono do besvijesti... ali ovo je zdravo pit, i to znam, umjereno i cesto... mjesanje, ako su vece kolicinje onda kako je genjo rekao, prvo duvat pa piti...pijan pusit i najjacima drze dovede do povracanja gubitka svijesti... al kod manjih kolicina nije vazno... osjetljivi ljudi, a nazalost poznajem ih, nikako nesmiju to mjesat jer odmah sve iz zeludca ide van...
greenthombISTRAŽIVAČ

apr 2008.

malo je OT al nekako mi ide uz kafu zapaliti joint,pa makar i uvece a sto se tice teme,video sam na forumu i prepoznao se u tome jos davno da kad posle mnoooogo alkohola zapalim jedan pred spavanje-ujutru sam kao nov bar sto se tice MUCHNINE!!!!
ROXPOZNAVALAC

apr 2008.

Meni: Alkohol -> party, zabava Vutra -> chill, mind expansion Necu pljuvat po nijednom jer jedno drugo ne iskljucuje. Alkohol je definitivno faktor u beskonacno vise incidenata, ali za to nije kriva substanca, neko kao i uvijek ljudi koji ju koriste (na krivi nacin) Alkohol i trava zajedno je opca anestezija sto se mene tice i nema smisla, a nije ni ugodno.
LedoENTUZIJASTA

apr 2008.

Slazem se da netreba mjesat vutru i alkohol, al ljudi moji ja pivo pijem redovno i u njemu bas uzivam... Tu i tamo se prevarim na nekim tulumima pa pretjeram, al boze moj... Ali u svakom slucaju nikad nemjesam, jer mi ne sluti na dobro:-)
Zabljak 1992POZNAVALAC

apr 2008.

Ma Pivo i Vutra su super kombinacija,poslije puno alkohola te procisti ka boca si.
Red WeedENTUZIJASTA

apr 2008.

Evo jedne anegdote: Tijekom putovanja pjesice od birtije do doma (cca 400m) bila zajebancija i murija stala, neki se razbjezali neki ostali medju njima i ja, svu su imali preko 16 god (nekolicina njih i preko 18) osim naravno mene meni falilo naravno 1 mjesec! i naravno mene potrpali u auto natjerali da starce budim bilo je cca pola 1 i sad stara se dere na murijake ja silazim i velim da pocekaju da mi stari sere! i sad stari nes potpise i odh mi spavati! Sutradan stara zove susjeda jedan od najboljih murijaka koje sam ja ikada upoznao ( oko mene, susjedi, sami murijaci jedan nacelnik, drugi kriminalist itd.) i ovaj kaze da ce srediti zove on nacelnika i kao sve sredjeno. I sad nakon mjesec dana dolazi poziv za socijalnu skrb i nista mi ono jebo im pas mater lazljivu sim tam stara luda pobila bi ih sve i nista ja i stari ( stari mi oldskul hashaman, hipie stari ali nece priznati kao da jos pusi samo mene prca) i mi provalili kod socijalne radnice i pocinje raz. (radi kojeg i ovo pricam): Ona ce meni jesi konzumirao sta, ja odg. nisam maloljetan sam i ne konzumiram alkohol, a ona odjednom kaze ma ne mislila sam na droge a ja zbunjen pa necu valjda sad trebat priznati, i onda sam slusao kako ona ima kcer mojih god ide samnom u skolu i da joj je jasno da mi pusimo travu samo se nada da nas nece uloviti radi jednog jointa jer cemo kao imat sranja ,LOL, i odjednom ona je znala jednog klinca koji je umro od alkohola i kaze bolje ti je kupiti panj negu litru zestice a ja jos zbunjeniji a rista se samo smije kao ono da vidis u pravu je. i tako to ima pametnih ljudi i drzavnoj sluzbi!
Red WeedENTUZIJASTA

apr 2008.

Ma ljudi alkohol sluzi samo da oglupite u trenucima kad vam je to potrebno a trava vam daje malo drugaciji nacin pogleda na svijet i zajebancije vise duhovno! POzz

apr 2008.

Jedna pivica,dvije uz joint najbolje(=

apr 2008.

...mjeaanje raznih supstanca je umjetnost...weed s alkoholom, uobi ajen mi scenario. :icon_mrgreen: :thankyou:
GreatboyISTRAŽIVAČ

apr 2008.

E, ja sam novi ode na forumu! :signs046: Vutra je skupa ovje e, pa se nemo~e usporeivat sa bijednim alkoholom kojeg naea na svakom koraku i od kojeg ti se samo povra a! Ali neku~im joa ove gradske pijance koji tvrde da je trava atetija od alkohola!
elephant0rAMBASADOR

apr 2008.

Gradski pijanci info o tavi dobivaju od medija i zakonodavstva.. znaju ono sta su nauceni da znaju.
Red WeedENTUZIJASTA

apr 2008.

:respect: kao ostatak drage nam balkanske nacije!!! :prof10:
wannabeshaman1POZNAVALAC

apr 2008.

nisu balkanci glupi :D ve je cijeli svijet glup... ne volim baa mijeaat alkohol i travu. 1. alkohol mi viae paae kad idem van s frendovima a travu viae volim sam uzimat ili s jednim frendom max2 jer me ljudi obi no frustriraju kad sam napuaen i neda mi se pri at s njima. Imam jednog frenda s kojim sam na istoj valnoj duljini ina e (s njim uglavnom dimim) A kad smo napuaeni uvijek zabrijemo kako dijelimo ego :D jer imamo indenti an tok misli I ne moramo uope pri a jer je to kao da vodimo monolog :D. Ili nabit sluaalice u mraku nauait se ko praut i pustit tool. A I kad kombiniram s alkoholom izgubim I ono malo kontrole ato je imam na njemu. Mislim da je alkohol puno atetniji od trave. Sve je na ovom svijetu relativno ali ovo je apsolutno :D Svi mo~emo pretpostavit ato bi bilo s tipom koji se svaki dan napuai a ata s tipom koji se svaki dan napije. Ovaj koji se napije bi posto alkos&nesposoban radit ili slo~it re enicu kako spada. Nakon nekog vremena bi vrlo vjerojatno dobio cirozu jetre i mozak poput p~enog jajeta Inkontinenciju,bacao brabonjke iz nogavice kao asa iz rukava& mo~da i umro na krizi apstinecijskoj A osobe koje se napuaavaju svaki dan&pa mislim da ih ima pun ***** I niata im ne fali&u najgorem slu aju e bit malo tupi jer e bit konstantno napuaeni Ali ako bi apstinirali nekog du~e vrijeme opet bi bilo isti kao prije trave. Dok alkos nee mo vartit skurene mo~dane stanice (iako ne ~elim re da su bitne :D ionako ih rijetko koristimo) naravno ovo govorimo o nekim krajnjim slu ajevima& ali svjedno bilo bi dobro sporvest jedan ovakav eksperiment pa jednom zauvijek dokazat ato je atetnije. Iako je i marihuana&ali sol mo~e bit smrtonosna a neophodna nam je ;) Ako postoji samokontrola&onda ni heroin nebi bio pretjerano atetan Samo ato je na nekim lakae a nekim drogama te~e izgubit tu samokontrolu.
ClarenceENTUZIJASTA

apr 2008.

cuga mi pokvari rad madia...
GreatboyISTRAŽIVAČ

apr 2008.

NEku~im te! Meni je vei guat kad se cila ekipa napuai pa svi pri amo i valjamo neke baze! Pogotovo kad se napuaim sa nekim totalno ispaljenim likovima kojima se smijea i kad nisi napuaen! :b_woot:

apr 2008.

jedna krigla jedna truba
elephant0rAMBASADOR

apr 2008.

Takodjer.. meni ista stvar :) Al mislim da neki ljudi nisu ni imali sansu iskusit nesto tako pa nemaju sa cime usporediti.. Znaci potrebno je par ljudi.. da su svi zajebanti i totalno skulirani frendovi/ce koji se znaju dugo vremena.. i onda zapale "lulu mira".. hvala bogu izasao sam van tisucu puta i napio se do usiju.. ali nema usporedbe definitivno jedno sa drugim.. Ovo je na jednoj visoj razini razumijevanja, komunikacije i zajebancije od pijanog bacanja/deranja/izbrijavanja. Al to je samo moje misljenje i jasno mi je da netko preferira nesto drugo i postujem to.. rock on :notnice:
wannabeshaman1POZNAVALAC

apr 2008.

upravo to... mislim teoretski bi mogao okupit neku "skuliranu" ekipu od mo~da pet frendova ali esto imaju faks ispite itd...razli ite obaveze pa se teako tako okupit. prije bi se dosta nas skupilo pa zajedno puaili ali frustriraju me ljudi, svi postanu hiperaktivni...stalno bi neato radili,nameu ti neke svoje debilna zabrijavanja preglasni su itd... esto im niata i ne bude pa onda se valjda samozavaravaju i glume a to mrzim. stalno bi mljeli neato...a meni se ponekad ne da pri at kad se jako napuaim. mislim volim samo u~ivat u prirodi izra~enijim osjetilima poja anoj sposobnosti vizualizacije...a s ovim frendovima s kojima puaim obi no u duetu ili triu... nema nekog nametanja ili o ekivanja koje moraa ispunit...ako autia dobro je ako meljemo ku~imo se :D i tako a i imamo i jedan i drugi prili no bolestan humor pa ne moram sluaat ona licemjerna prenemaganja kako sam bolestan... a kad se napijem :D to je totalna suprotnost od trave tu mi pak sva osjetila otupe osim ponekad dodira.pa mi nitko ne mo~e smetat :D samo sam sretan glup iracionalan i serem kvake.
iDEATHISTRAŽIVAČ

maj 2008.

Generalno ranije dok sam pio ,pio sam dok se neuse*rem ,sve od alkohola sam probao i nistavao se.e dok u 2 god. srednje skole nisam probao :maryjane: . to je bio do jaja osecaj.a vec u 4 god. srednje skole sam probao skank ... vrh ... i zakljucak je :maryjane: zakon.da bih se odradio sa alkoholom kao sa vutrom morao bih da popijem gajbu piva ... nije isplativo :D a i posle vutre ne boli me glava i nisam mramuran kada ustanem. :maryjane: rulla :rasta1:
choki123POZNAVALAC

maj 2008.

:maryjane: Heheheh,do jaja... Mramuran...ll ne budi brezobrazan....:tovarenje_banana: :bananabang:
mr. GuchoAMBASADOR

maj 2008.

ma opijanje njet, nije mi to neka baza, laganini pivica i ajd e, ak od ovog zadnjeg dima mi neide ni pivica, nego mala truba, ja i prijetelj i gledat utakmice na tv, i kupio ja 5 pivi 0,5l i ja popio 1dl od 1 i to je to, samo se stounirali i varili kako lik komentator ima neke poatapalice

maj 2008.

Teako mi je rei ata mi je dra~e...u~ivam u jednom i u drugom :) Ovisi o situaciji, ekipi i atmosferi. Btw. meni je sasvim okej pomiaati.
wannabeshaman1POZNAVALAC

maj 2008.

jel mogue srat pjenu od alkohola? jer ako je...ja ga se odri em...ne ~elim viae nikad pro~ivit taj pakao :D
DjangoENTUZIJASTA

maj 2008.

ja se volim napljugat i onda popit 3-4 pive, ipak treba pazit da se ne pretjera s alkoholom onda, znao sam imat prili no neugodnih iskustava s tom kombinacijom al ako stvarno puno puaim, onda esto i ne pijem alkohol
ŠvercegovacISTRAŽIVAČ

maj 2008.

Nalokat se i napusit u isto vrimme je smrt!Misli jedna mozda dvi pive uz joint je skroz u redu ali brate lokat uz travu neide...

maj 2008.

frulica boca vina dvi o politre i avantura mo~e po eti
TarkiPOZNAVALAC

maj 2008.

Ak prvo pijem pa onda pusim, nemogu se kretat. Doslovce. Lezim/spavam No, ako prvo pushim pa onda pijem ok sam (aj dobro, nisam bas oka al sam onak preeelud i nabrijan i lud) Tak da.. neobicno je to Ionako ne pijem vuse.. W00trah rulz!

jun 2008.

Bit opijen travom i bit opijen alkoholom je u biti donekle ista stvar.:spliff: Osim onoga o pogledu na vanjski svijet tj. ne muti vam se vid. Barem nebi smio i ne gubi se percepcija ne lelujamo itd. sam smo bolje volje i ne optereujemo ~eludac!:vomitwar: No ipak u kombinaciju baa i ne idu. Zizu lakae provarimo, podnosimo, samo ju je te~e nabaviti ato je ~alosno. Kad smo pijani, pa puaimo je isto kao da na svoje pijano stanje natovarimo eksanje nekog ~estokog pia u veoj koliini.. Kao da na vatru dodaa benzina.. Naravno ne zavrai dobro! U obrnutoj situaciji jednostavno ubijamo ~e koju ionako, uz glad, osjeamo nakon konzumacije. Dakle gasimo vatru.. :spcartman::chef2: Stoga bi ja uvijek stavio vutru prije alkohola. Od alkohola se i umire, za ganju to joa nisam uo!! A i od zize nismo agresivni..:kenny_revenge:
LuciferISTRAŽIVAČ

jun 2008.

Dok sam bio mladji smo se redovito ja i ekipa urokali prvo vutrom pa alkoholom, pa za kraj prije spavanja opet vutrom. Gadna iskustva, kasnije smo onda kad bi se uspjeli docepati prave robe i kad smo vec malo skuliraniji bili sto se tice vutre laganini samo pljugice duvali, a alkoholu ostavljali za feste. Nevolim mijeaati a osobno preferiram vutru nad alkoholom. volim ja i pivicu popit i hladni gemiat, ali sve to umjereno i isto tako i sa travom, biti umjeren u svemu je klju dugog i sretnog ~ivota :icon_biggrin: .... Mudrost dolazi s godinama:thankyou:
ako bas moram birat onda vutra naravno... vutra&alkohol...pivo&gica= :)
brendPOZNAVALAC

jun 2008.

Kako mozete da uporedjujete drogu (alkohol) sa vutrom? Pa nema smisla to raditi.
LoveLeeISTRAŽIVAČ

jun 2008.

samo jednom sam pomjesala alkohol i ganju - nikad vishe! mislim da mi je sedam dana pjena na usta isla - fuj! a doma sam morala glumatati kako je sve oke :) od tada ili jedno ili drugo, ali vishe preferiram vutru :)
OkiyKikuENTUZIJASTA

jun 2008.

Prvo se dobro napiti i onda na to jedan lagani i evo 3,2,1 SKY HIGH!!!
Marex888ISTRAŽIVAČ

jun 2008.

prvo fusi, pa onda jedno do dva piva max.i eventualno da se nastavis kad te malo ganja pusti kasnije

jun 2008.

ne idu nikako zajedno sem ako neea od sebe da pobjegnea
Kurblaj KanAMBASADOR

jun 2008.

Meni znalo bit fino par puta sam isporbao u zadnje vrijeme onako zapali se poateno i onda malo pijem vino neko onako da budem poateno zuja i onda joa mal zapalit i tak, ali ne pretjerati s cugom nikako. Jedino mi ato budem od toga dosta brzo premoren uspava me to u kombinaciji samo tako no rijetko radim ovak ata jer vrlo slabo pijem a i slabo puaim zadnjih jako dugo jer nema
NarquilaENTUZIJASTA

jun 2008.

^^^^^^^^ ovakvi postovi mi daju inspiraciju Leeeepo receno:clap: nema sta :clap: ja to nekad praktikujem-bas da bi pobjegao sto dalje od sebe-mozak pravo ono al pravo otupi---za vrijeme tog pijanonapusavanja--"nemam" brige a i ni problema- sve happy cool :eyebrows: prvo zdimim pa onda pocnem piti al polako. I nakon sto vu polako prestaje raditi ja se napio dobro i onda se "potkujem"(popravim)-ne znam kako da se izrazim, i nastavim polako pijuckat heh i eto tog tupila-koje me zna fino i lijepo smiriti, i mentalno i fizicki

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se