VUTRA
ForumMarihuanaLegalizacijaGuardian Poll
LEGACY

Guardian Poll

14 odgovora1,511 pregleda

okt 2011.

Takes just 2 seconds to vote: Should cannabis be made legal? | Comment is free | guardian.co.uk
oprezENTUZIJASTA

okt 2011.

96.5% Yes 3.5% No This poll is now closed mislim da se raja izjasnila :vb_whip:
leSpectreISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Record-High 50% of Americans Favor Legalizing Marijuana Use no nazalost, zivimo u naprednim demokratskim vremenima, zvanim i kao pseudodemokracija, gdje niti jednoj stranci/vladi ne pada na pamet pitati vecinu sta misli o konkretnoj stvari koja se tice svih nas - onog dobrog starog marxovog, Negrijevski obnovljenog "the commonsa", koji je danas presao cisto u ruke kapitala i anticki zastarjele, gotovo jos uvijek na zidovima prosvjetiteljskih vremena, ruke zakona.. nekako to treba prvo progurati u politicki plan i manifest stranke, a to su vrlo stresne akcije, na kojima se moze vrlo lako izgubiti vjerne pse.. um, tj glasace, naravno

okt 2011.

Koliko je to ono ljudi glasalo? Ne vidim da igdje pise.... Nadam se da je raja, a ne nekolicina. Jer ima 88 komentara - nekolicina.
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

Jucer sam bio na forumu do cca 22h i sad dodem on, vidim poll i naravno idem glasat a ono vec zatvoreno.. Pa jos ne vidim broj glasaca..smrc..
oprezENTUZIJASTA

okt 2011.

I mene to ful zanimalo, nisam nasao podatak..mozda je pisalo dok je jos poll bio otvoren.

okt 2011.

suma sumarum, prilicno lose realizovano za jedan The Guardian, kao reda radi de se dotaknu teme, ne kontam

okt 2011.

http://www.youtube.com/watch?v=jUpc0VdflsA&feature=player_embedded

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se