VUTRA
ForumMarihuanaLegalizacijaPrva Država!!!
LEGACY

Prva Država!!!

22 odgovora2,314 pregleda

mar 2010.

Naime ako ste gledali kasno ve ernje vijesti vidjeli, ste da su u kanadi vrlo blizu k tome da se marihuana legalizira... Kad lanak izae na internetu kopirati u ga... (ispriavam se ako sam temu stavio u krivi podforum):icon_lol:
KrejzyPOZNAVALAC

mar 2010.

Ajd super onda za njih :P

mar 2010.

pa nije to onda prva dr~ava u kojoj e bit legalizirano...kolko znam ve se mo~e puait u nizozemskoj,a mislim da je i u americi u nekim dr~avama legalizirana
KrejzyPOZNAVALAC

mar 2010.

u nizozemskoj cini mi se nikad nije bila ilegalna tako da se ne ubraja medju sve to, a u SAD-u je samo medicinski u nekim drzavama legalizirano tako da se isto bas ne moze ubrajati u tu kategoriju. Pogledajte si National Gegraphic-ov dokumentarac Marihuana nation, daje prilicno dobru sliku kanade i njihovu politiku i glediste na cannabis.

mar 2010.

LOL ja sam mislija da je legalna samo u gradu amsterdamu ne i u ciloj dr~avi, lol di mi je logika ali ukratko VIVA la Canada heh
mario_m3ISTRAŽIVAČ

mar 2010.

Sad ce bit legalno u cijeloj Californiji u SAD, pa u kanadi, a od nedavno je legalno i u ceskoj, u Nizozemskoj je legalno vec godinama, samo tako neka nastave!! :)))

mar 2010.

da, ali do tada ja sam kriminalac

mar 2010.

Ipak nisi ako ne radia kriminalna djela,a biljka rasla u tvom domu ili na Jamajci ista stvar. Tvoj dom-tvoja biljka ali je ne vucaraj po dr~avnom imanju!
aost100ENTUZIJASTA

mar 2010.

haha, to ti mo~e pro - na forumu - na sudu - nemo~e.

mar 2010.

Mislim da gresis tebra... Po tebi je ako ti recimo nadju HOLY biljku kuci-nisi kriv dok je pusis(kuvas caj od nje itd itd :) kuci? Eh sto nije tako -.-
KrejzyPOZNAVALAC

mar 2010.

ono sto nitko ne zna nikog ni ne boli :P , mislim da je to htio reci Greenpower
svizac71ISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Mislim da je onaj simpson odigrao veeeeliku ulogu u tome. Mislim da je on prvi probio led, ali je zavrsio jbg na kraju u zatvoru. Jednog dana ce mu spomenik dignuti.....

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se