VUTRA
ForumMarihuanaLegalizacijaZasto i zasto ne?
LEGACY

Zasto i zasto ne?

82 odgovora7,774 pregleda
nekoPOZNAVALAC

maj 2008.

Procenite sami sta je opasnije!
ROXPOZNAVALAC

maj 2008.

Ja sam za oboje, sve dok idioti nemaju pristup
FrulaENTUZIJASTA

maj 2008.

zato sto je ovaj svijet u k***u... ljudi su postali sebicna govna i stalo im je samo do profita, kojeg od prodaje marihuane nebi imali dosta dugo.. P.S. draze mi je ovo drugo :D
bahateeENTUZIJASTA

maj 2008.

Nekad e bit ovo drugo Pa makar i za 100 godina Do emo mi na svoje

maj 2008.

Kad uskoro dodje do legalizacije necemo vise uzgajati jer ce sve preuzet 200 bogatih ala Todoric,pa njegova vutra imat ce 50% THC-a,a kostat ce koliko i duhan a mozda i koliko i blitva,svima ce bit skupa struja,gnjojiva,Ph mjerenja,H2O2,gubitak slobodnog ili radnog vremena,joint ce kostat 5 kuna na automatima,potisnut ce skupe cigarete,svi ce postat zdraviji,Pliva ce na prosjacki stap,bit ce vise starih ljudi al bit ce zivahni,kad ih posaljete u nabavu trcace do automata ili Konzuma,Keruma itd.
elephant0rAMBASADOR

maj 2008.

FIna vizija.. samo ako se legalizira netrebaju meni todorici.. samo komadic zemlje i voda.. ;)
nekoPOZNAVALAC

maj 2008.

[bez sadržaja]
elephant0rAMBASADOR

maj 2008.

Neko.. ove slike su zaaaakoon..
nekoPOZNAVALAC

maj 2008.

Svi znamo da je jos Henry Ford koristio konoplju u proizvodnji automobila za izradu karoserija. Takodje "kazu" da od konoplje moze da se dobije i Bio-dizel gorivo, evo linka http://konoplja.wikia.com/wiki/Gorivo_od_konoplje Ako je svo ovo tacno...
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2008.

E stvarno predobre su ove slike Nebi bilo loae konoplju koristit za biodizel pa nebi bar toliko rasla cijena hrane
Marex888ISTRAŽIVAČ

jun 2008.

samo zato sto ovim jebenim svetom upravlja interes i novac. od cega glavonje nemaju koristi toga nece ni biti.
:respect::respect:

jul 2008.

nju mi niko nikada uzeti nece :)
nekoPOZNAVALAC

sep 2008.

A zasto se crkva mesa ako je Bog stvorio nasu Maricu?
HolstenISTRAŽIVAČ

sep 2008.

Lepe slike xD.

sep 2008.

zbilja.. slike su praveee... ;)
BlacknessISTRAŽIVAČ

sep 2008.

Prejebene slike. Sam ih radis? I mogu li ih iskoristit za potrebu legalizacije ako jesi? ;)
nekoPOZNAVALAC

sep 2008.

Ne, nisu moje slike, pise ti dole, www.ivanart.net A preuzete su iz magazina Treating yourself http://www.treatingyourself.com/dhtml/issues.php?keyword=marijuana Vec sam postavljao ovaj link ka besplatnim magazinima. Ako bilo ko ovo smatra za reklamu, neka brise.
Slim_ShadyISTRAŽIVAČ

sep 2008.

eh da.... ali znas to i nije bas lijep prizor, vidis sta se desilo s cigaretama? Ja sebi motam duhan jer u cigarete stavljaju pun k. stetnih spojeva za ovisnost i okuse i mirise.... 5000 spojeva koji nemaju veze s duhanom... meni bi kupovanje trave koja je industrijski napravljena bilo ogavno... Kako sam cuo u coffie shopoovima oni sami uzgajaju i to je onda bas cool meni :) Ja se samo nadam da ce postat legalna pa da mozemo uzgajat bez straha i uzivat... ali kako stvari stoje (pogotovo sad s ulaskom u Europsku uniju) ako pocinju zabranjivat i pusenje duhana, neznam kako ce trava uopce zavrsit :( Al razmislite, industrije duhana i lijekova bi propale (ili oni bar misle da bi jer SUMNJAM da bi) kad bi trava bila legalna jer bi svi uzgajali za sebe.... al kazem da misle jer sta mislite kolki postotak bi pusio a kolki postotak ljudi bi uopce uzgajao.... A evo, ja se samo nadam da cu do kraja zivota moc tu i tam pusit travu i nikad nadrapat zbog toga

okt 2008.

:icon_mrgreen:slike su zakon ali ovo je jako luda tema...Mi smo previse slabi da istrajemo u tim zahtevima ali se nadam da ce bar da se legalizuje u medicinske svrhe jer pliva,hemofarm galenika,bayer zele svoj deo kolaca oni drze monopol:icon_mrgreen:
Slim_ShadyISTRAŽIVAČ

okt 2008.

cak i da se legalizira u medicinske svrhe nebus mogo kupit i duvat sam tak :/
DjerosimENTUZIJASTA

okt 2008.

U pravu si da ne bi,ali svako ko ode kod psihijatra bi mogao da izvuce recept ili dozvolu za sopstvene potrebe,tako da je je legalizacija u med,svrhe skoro pa obavljen posao za potpunu legalizaciju.
Slim_ShadyISTRAŽIVAČ

okt 2008.

tu se slazem... Em sto bi jos i ljudi bili kao "zaso oni mogu, a ja ne?" ali farmaceutske tvrtke to nebi dozvolile i zamisli sta oni mogu sa svojim parama i "znanju" o ljekovima? Dosli bi sa nekim pricama o marihuani i prodavali lazne dokumentacije o stetnosti.... Covjek se napusi i uzme speed, pocne se tuci i naravno okrive marihuanu... Covjek se napusi, popije alkohol I naravno da ce okrivit marihuanu ako se nesto desi. Marihuana kao biljka, i kao svaka druga biljka, nebi smijela biti ilegalna... Eventualno sinteticke tvari smiju biti ilegalne, ali ak ja uspijem sam napravit drogu popud DMT-a ili LSD-a il MDMA il sta ja znam, ne bi smio biti kaznjen (osim ak prodajem) I to bi po meni bilo najvise fer.... dobro... najvise fer bi bilo da sve droge ostanu legalne i da se stavljaju odredene mjere opreza, a ne potpuna ilegalizacija.
Zabljak 1992POZNAVALAC

okt 2008.

legalizacija je puko mashtanje na balkan,ne postuju se neka osnovna ljudska prava a kamoli pusenje neke biljke.najbolje sto se moze odje postici je dekriminalizacija i ja sam za to.korekcije zakona koji regulishu posjedovanje malih kolichina...a i to se ne postize blejanjem nego akcijom.niko nikad nije izborio neshto sjedjeci skrshtenih ruku.
vandalxENTUZIJASTA

okt 2008.

Mozda se nesto u hrvatskoj promijeni kad(ako) uemo u EU...
TihojlaENTUZIJASTA

okt 2008.

nema razloga za vjerovanje u neato takvo. EU nema zajedni u politiku o marihuani, razli ite dr~ave razli ito tretiraju marihuanu tako da eznutljivi pogledi u EU sa nadom da e oni napraviti neato ato mi ~elimo su uzaludni. Samo ako se mi tu organiziramo mo~emo to izboriti. no na ~alost moram ustvrditi kao ato je ve mnogo puta utvreno na ovom forumu mi neemo napraviti niata jer smo jednostavno za*****
IvoryENTUZIJASTA

okt 2008.

e momci tesko da ce se ikad u hrv legalizirati.....hrv/srb. jako jako tesko..... =).....pre malo nas je....mi smo manjina ,manjak koji ima pozitivan stav o toj svetoj nam biljcici.previse je blata po njoj prosuto =( ......zato je ovaj forum stvarno jedna super stvar i svaka vam cast ljudi....mora se scena malo ojacati!Moze li se narucit majca vutra.org?ako ne,razmislite (admin i ostali),jer bi super bilo kad bi mogli "sponzorirat" web na majcama pa bi jos vise ljudi saznalo za ovo...Peace
IvoryENTUZIJASTA

okt 2008.

Zasto bi bili za kur**?istina da nas je malo ali za kur** nismo.....:maryjane: S takvim stavom necemo daleko ni dogurat,treba razmisljat pozitivno ,prosirit ovaj forum drugima pa nek dou,nauce,vide ,steknu misljenje...posto je ova drzava sj*bana bit ce teze ali ono,nije nemoguce....kad bude neki Marihuana mara u srb/hrv,mogli bi se dogovrit pa svi skupa na prosvjede....al ono....skupit puno ljudi da se vidi da nas ima.....jebiga,za sad sam zadovoljan da mogu di nabavit malo zelenjave za popusit ....stay high,poz :RastaBong: :clap:

okt 2008.

a za hrvatsku ne sumnjam...mozda se i legalizuje...tj u obliku recepta koji mozete izvuci od svakog psihica...ali u bosni nece sigurno jos nekih 200 godina.....previse se otimaju oko nekih stvari da se i sama pomisao na vutru..ili marihuanu odmah govori kao da je to droga...ccccc jos zatupljen narod..ih ih ih hehe
wannabeshaman1POZNAVALAC

okt 2008.

dobro bi bilo napravit neki mara al budu se opet (~idovski) neonacisti prijetili :D. mene nekako full privla i ideja da skupljam sjemenke (pitat u frendicu koja uzgaja da mi ostavi i tako neke frendove...)i onda u etvrtom mjesecu da ih odem po gradu sadit na korzo u one tegle parkie,dom zdravlja i tako neka javna mjesta. planiram skupit negdje 200-300sjemenki :D valjda u uspjet za pet mjeseci. a ako onda ljudi ne shvate kako je trava neato sasvim prirodno i bezopasno nikad nee a nikad nee :D no svejedno fora bi bilo.
TihojlaENTUZIJASTA

okt 2008.

zaato smo za*****? ja sam na ovom forumu oko dvije godine i u te dvije godine sam vidio da se vrte jedne te iste teme i jedne te iste spike a rezultat nula. Ve tri etri godine se planira marihuana mara u beogradu i stvar zavraava sa "sljedee godine moramo" Svako malo se javi netko sa idejom ajmo napraviti asopis i airiti istinu a legalizacija.org stoji tamo usamljena i neiskoriatena svako malo se javi netko nabrijan gledajui neki ameri ki film i dokumentarac sa ~+eljom da napravi ono ato bi oni tamo, no kada mu se objasni da hrvatska/srbija/bih imaju malo druga ije zakone nestane svako malo se javi netko sa tvrdnjom da nam se krae ustavna prava i na tome stane - nitko do sada nije dignuo ustavnu tu~bu onda svako malo se javi netko sa idejom da se organizira referendum ali do sad nitko nije niata napravio. Svi su uvjereni da e se referendumom sve lako rijeaiti ali nitko nee pokrenuti referendum svako malo se javi netko sa idejom da se osnuje udruga ali nitko ju ne ~eli osnovati i sva rasprava se zavraava sa : ma glavno da se ima neato za zarolati i to je to, dok se ima za puaiti sve e ostati isto. treba biti realan, pogledati istini u o i i re mi smo za*****.
wannabeshaman1POZNAVALAC

okt 2008.

:heartbeat: (zato mi se i svia ideja o sadnji po gradu :D sve mogu sam. a im je neka ideja vezana uz vei broj ljudi onda se i ne sprovede u djelu, zavrai isto ko pokuaaji markiranja u osnovnoj..."ja idem ako ti idea")
pecko88ENTUZIJASTA

okt 2008.

pareeeeeeeeee..... :O Sve bi bilo monogo lakse kad bi se imalo nesto para investirati u kanabis aktivizam. Jer nije svako od nas u mogucnosti skupiti pare za lepit plakate ili doc na marsu, a kamo li pa da organizuje udrugu, referendum..... Pozdrav...:ludaci_lol:
choki123POZNAVALAC

okt 2008.

Istina pecko,a uz ovakvu zakonodavnu vlast nitko se ni ne usudi... Jer svakog na kraju krajeva boli ona stvar za dr~avu,naea sebi ljepo za puait i boli te za sve,znam da takvo razmialjanje nikako nije u redu,al pogledaj oko sebe,ako e netko shvatit ata je trava shvatit e,a neko nebi ni shvatio da je legaliziraa i neznam ata sve da uspijea jer niko nije siguran u sebe i svoja uvjerenja,ne samo ato se trave ti e,ve i ostalih stvari kao naprimjer to ato se sad raspravlja za FDA,a ljudi naai glupi majmuni treba im obrazovanje i malo pameti,a borba na kraju uvijek ostaje za entuzijaste:punch2: A to ato se ti e sadnje uokolo ja sam za to,mislim ja kao pojedinac,ali tek u nekoj skoroj budunosti akobogda a mo~da e 2012. donijet neku promjenu who knows:signs016:
Slim_ShadyISTRAŽIVAČ

okt 2008.

upravo sam gledao video na youtubu kako su zapljenili 70kg marihuane iz Crne Gore i Bosne u Hrvatsku i srce me boli... Ali ono sto sam shvatio je sljedece: Covjek kaze da je to zlo i da se mladi najvise drogiraju njom i da je to PRELAZAK U SVIJET DROGA. Eh i ja si mislim "To je laz... no ipak ja sam probao LSD npr i mozda je ipak istina" i onda mi je sinulo... pa da je legalna i da ju mogu kupit svugdje, na kiosku normalnom, AK JU MOGU UZGAJAT BEZ STRAHA, Pa ne bi mi trebale druge droge... ono, kad ce itko skuzit trippove u djepu? Nema sanse... 2-3 grama vec lagano otkriju. Em sto doma lakse od staraca se sakri... Jos da ne spominjem, samom legalizacijom nebi isli kod dilera nego u kioske... Tako bi se rijesili vecine dilera. Dakle bas zato sto je marihuana ilegalna, ljudi prelaze na teze droge.... sta ces, istina. Evo meni stvarno nedostaje, ali dati 200-300kn za nekih 5 grama supergrassa (obicne trave nisam vidio dost dugo), kojih ako stedim mogu dost dugo pusit, ali onda u strahu svaki dan... nocna mora. Da, sadnja gradom mi se svidja, vjerovali ili ne to sam si ja jos sam dost davno razmisljao, na primjer u Maksimir ili u sumama, sadite li po parkovima to se vrlo brzo skuzi i vrlo brzo eliminira... treba doc do sjemenki (sta nije bas tesko), ali jedan nebus puno mogo, trebalo bi nas vise ici u taj pohod (+ nismo svi iz iste drzave, a kamoli iz istog grada da napravimo neki okup :( )
zorg555ISTRAŽIVAČ

okt 2008.

kupite kilu dvije sjemenki industrijske konoplje (koja je isto ilegalna za uzgoj bez posebnih dozvola) u trgovini sa hranom za ptice ii tamo di slatkovodni ribolovci kupuju zgrabite aaku toga i uprolje e uz putove kji se ne odr~avaju po parkovima po aumama poljima bacajte sjemenke i tako svako prolj e tako da policja poudi od posla upanja korova i jednom e odustat od upanja a konoplja e se udoma it i raairit po svuda :devilfingers::devilfingers::devilfingers:
Kurblaj KanAMBASADOR

okt 2008.

Da i onda e postati nemogue uzgojiti outdoor sensi vutru jer e svuda bit mu~jaka okolo

okt 2008.

tesko jeste, ali treba pokusati bar pokrenuti neku inicijativu, pa i u vancouver-u nije legalna, ali nije bilo hapsenja za posedovanje kanab. poslednjih 7 godina , treba uciniti sve sto se moze da se zbog gram dva bar ne dobijaju batine od represivnih organa reda i da ti ne izlazi clanak u novinama jer su ti nasli dva keta na gajbi. naravno tesko je ljude navesti na tako nesto kao sto je s neba pa u rebra protestno okupljanje,ali za pocetak, majice, flajeri, posteri, grafiti! svako da uskoci gde je dobar [dobar fotograf da posalje sliku, dobar slikar da napravi sliku/grafit, ko ima stampariju da se otvori za malo papira za plakate, ko radi u mass medijima da provuce neku temu... majice ko moze da napravi, sigurno ce biti ljudi sto bi kupili, pa makar na ovom forumu da se proda nekoliko-malo li je? ux, al sam optimistican...heh... ali kao sto kazu, put od 1000 milja pocinje 1 korakom.
IvoryENTUZIJASTA

nov 2008.

ja sam svoje reko,gdje god da bude mara dolazim...u zg mogu kroz cjelu god ,a u bh/srb jedino ljeti...
ja sam cuo za izjavu (ne znam da li je istinita i nisam se raspitao, ali) da je predsednik holandije postavio pitanje onom najvecem inspektoru narkotike (ili sta god da je) javno na tv-u Zasto u mojoj drzavi je dozvoljena marihuana i ima mnogo manje registrovanih narkomana nego u drugim drzavama u kojima je marihuana ilegalna?? a ovaj je nekoliko puta izbegavao odgovor pa posle ne znam kojeg puta kad ga ovaj pitao inspektor je poceo da vredja bez ikakvog razloga i potpuno bez veze NE ODGOVARAJUCI NA POSTAVLJENO PITANJE! sad razmislite! cops smoke it, nurses smoke it, judges smoke it...legalize it!!!!!
Red WeedENTUZIJASTA

nov 2008.

Najjaci je onaj pop sto mazi malog ministranta....
nekoPOZNAVALAC

jan 2009.

Hocu i ja da budem zamorce :icon_smile:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se