VUTRA
ForumMarihuanaLegalizacijaKnjige
LEGACY

Knjige

72 odgovora15,834 pregleda
zekrtENTUZIJASTA

jan 2006.

Grinspoon Lester & James B. Bakalar: Marihuana, Zabranjeni lijek http://www.superknjizara.hr/knjiga.php?id_knjiga=2093&iskonBanner=1 Knjiga prica o ljudima koji daju iskaz o proživljenim strašnim bolestima tipa AIDS, Rak, Multipla skleroza, Glaukom... Misao je jedna, èak i ako ne moze da sacuva tvoj zivot, moze ga uciniti podnosljivijim u momentima bolesti. Carolyn Barry & Paul Dennis: Marihuana http://www.moderna-vremena.hr/novisajt/shop/prikazknjige.asp?Pid=22701 Mala knjizica koja se moze interpretirati kao: Sve sto ste zeljeli znati o Marihuani, a niste se usudili pitati. Sve sto kao pocetnik/ca trebate znatio o karakteristikama, konzumaciji, priboru itd.
nobodyENTUZIJASTA

jan 2006.

Bilo bi lepo kad bi neko postavio link sa kog bi mogli da skinemo ove knjige. Znam da sa Irie-people.com mozhe da se skine knjiga Marihuana otrov razuma ili izlechenje nacije. Avra bi mogo da postavi direktan link poshto ga se ja ne setjam.
GreenManAMBASADOR

jan 2006.

http://www.irie-people.com/media/full.zip
P.P.POZNAVALAC

jan 2006.

a ta knjiga- marihuana je super... jedan prijatelj je bio posudio u knjiznici pa mi je dao... i citala sam je u skoli preko satova, super.. to je jedina knjiga koju sam procitala, a nisam morala(ono, nije bila za lektiru isl...) super... pise sve o uzgoju, pusenju i tako... odlicno!!!
zekrtENTUZIJASTA

jan 2006.

Ja jos nisam naisao na link tag da ag je netko nasao neg stavi :)

jan 2006.

Pa u toj knjizi ima teksta sa naseg sajta.
dzontraISTRAŽIVAČ

jan 2006.

plagijatori
GreenManAMBASADOR

jan 2006.

[bez sadržaja]

jan 2006.

Hvala Green sto si nam to lijepo pokazao.
zekrtENTUZIJASTA

jan 2006.

nije zabranjeno koristiti se knjigama dokle god je navedeno ime i autor
ReggaesaurusENTUZIJASTA

jun 2006.

Ako link ne radi klikni te prvo ovde ili jednostavno prekopirajte link u neki download manager

avg 2006.

Evo neke knjige koju sam odavno nabavio, ali nisam je video ovde na forumu: Otrov razuma ili izle enje nacije? edit: typo

avg 2006.

Avrame je si ti ovo pravio batice :?: Otrov razuma ili izlecenje nacije?

avg 2006.

Ne, nisam ja pravio. Pravio je neki Vojin Vidanovi, tako i piae na prvoj strani.

okt 2006.

Zasto mi ne radi ovaj gore link. A što je s/google malo za Jorge Cervanetes ,Mel Frank & Ed Rosenthal autorima jednih od najboljih knjiga o uzgoju vanjskom i unutrasnjem .Idem sad odmah provjeriti postoji li još uvijek link za free-download cjele knjige od MF & ER ,doduše knjiga se skine bez slika jer je takva stavljena za download ali je dobra samo tako .Ja je imam kod sebe u skinutu u Wordu ali nisam baš neki s kompjuterima ne znam kako da je upload-ujem. :wink: Evo ga tu je još uvijek za sve kojima enleski nije problem . http://www.smokeys.nl/eng/ klik na downloads i onda klikni na Ed Rosenthal i Mel Frank Marijuana growers guide ,220 kB ,èini mi se . Još kad bi ovo neko vrijedan skinuo i preveo na naš to bi bila prava stvar . :bravo: :spliff:

okt 2006.

Kuburili smo sa prostorom na sajtu pa je neko izgleda obrisao... kad/ako naem oka iu opet, a mo~ea da iscimaa nekog ko je skinuo da re-uploaduje. npr. KezmanBG :)

okt 2006.

Ima ja skinuto .Gdje da stavim? Otvoriæu novu temu.Pa ga tamo okaèit ako mi upali nisam baš neki komjuteraš...U stvari kad malo bolje razmislim da li bi bilo moguæe da ga upload-ujem sa svoga kompjutera na forum kao Word.doc. Da ne šaljem ovako ðuture kao jedan post.Pa nek onda svak sebi otvara u wordu i èita . Samo kad bi mi neko malo detaljnje kako se ovdje upload-ujue .Bio bih mu zahvalan i za slike isto a i avatar nekakav da stavim. :gold_maryjane:
unknowerAMBASADOR

okt 2006.

Nemoj otvarati novu temu kad te molim...pa ne mogu vise ni ja da se snadjem... Knjige stavljaj u temu Knjige :idea: Humor u Humor a pitanja u Sve i svasta... :idea: :idea: Sve ostalo cu ti objasniti na PVMSG...

okt 2006.

Nema frke šefe neæu :lol: i ne treba da moliš . :D Evo ga upalio mi je avatar prvo nije htio kad sam stavljao onog s bracketima ali ovaj što poèinje s http od prve.Ovaj ovamo mali bebaæ mi je od sestre zar nije sladak buci - buci beba mala. :lol: A evo i link za marijuana growers guide by mel frank & ed rosenthal: http://rapidshare.de/files/36644214/growing_guide_by_mel_frank___ed_rosenthal.doc.html Evo i kako sad ovo radi opet sam u ovome rapid sahreu i šta onda ? :lamer: Aha evo ga skonto sam maloprije sam buljio u pogrešan dio ekrana ,one neke ženke kaže da su iz .....uf kako sam glup umalo ne reko odakle sam. :lol:
voxPOZNAVALAC

okt 2006.

Cao ... ja sam "autor", pre bih rekao kompilator i mislim da su svi izvori navodjeni, linkovi svih aktivistickih sajtova bili navedeni na kraju, a plus sto uz tu knjizicu ide i CD sa cuvenim "Refeer Madness"-om i brdom skinutog materijala. Naravno, nije poenta u lovorikama, mogu da iskopam DOC ako zelite da je zajedno dopunimo i sredimo. Tekstovi nisu autorski, vec je ideja bila da se razlicite teme i izvori objedine u jedno :-) Nazalost, kako je akcija sa tadasnjim marshem (kada je trebalo deliti diskove sa knjigom i materijalom) propalo, a ja sam se bavio i drugim stvarima, od tada nije apdejtovano. Poz, V.

okt 2006.

offtop: Pozdrav vox ;)
voxPOZNAVALAC

mar 2007.

Cao! Hoce neko da pomogne naredno izdanje "Otrova razuma ili izlecenja nacije"? Svi koji pomognu bice potpisani kako zele. Moguce je i kombinovanje sa drugim autorima, kolektorima, korisnim stvarima uz navodjenje autora, ali bi bilo dobro da i sami autori domacih tekstova pomognu. Primeri sa ranijih foruma: http://www.geocities.com/rashkafaraj/knjige/ Prethodni ORIN http://www.vutra.org/oriin.pdf Avrame, treba mi RTF ili DOC na [email protected] Poz, V.
Jim MorrisonISTRAŽIVAČ

avg 2007.

VOX-svaka ti dala... :)

apr 2008.

The emperor wears no clothes. The emperor online
wannabeshaman1POZNAVALAC

apr 2008.

dali se netko od vas sjea onog (ako se ne varam) weedran-ovog linka na kojem je bilo puno knjiga kao kozmi ka zmija,djela od ajka,chomskya,castanede? izgubio sam link a na vutri ga nikako nemogu opet na :D to mi je bilo kao knji~nica.treba mi sad da poka~em frendu castanedu i da pro itam joa neke od tih knjiga
RedShAMBASADOR

apr 2008.

mislim da mislis na ovaj link :) http://www.4shared.com/dir/884568/732a22e3/sharing.html
wannabeshaman1POZNAVALAC

apr 2008.

tvoje misli o mojim mislima su to ne. puno hvala.preljen sam da odem do knji~nice pa bi u nedostatku literature po eo tra~it dublje zna enje u obrisima izmeta na svom toaletnom papiru, a moja psihoza bi vrlo vjerojatno kulminirala pokuaajem konstruiranja ljudskog perpetum mobila s funkciom dostizanja apsolutne istine tako ato bih si hitrom pokretom poput ugriza kobre zabio glavu u vlastiti analni otvor. mo~da bih kroz sve ovo otkrio svoju ~ivotnu patetiku ali ishod je agoni na smrti kroz analno krvarenje te guaenje u sadr~aju vlastitih crijeva. dakle neznam kako da ti se zahvalim jer u biti ti si mi spasila ~ivot
pecko88ENTUZIJASTA

maj 2008.

covece svi su ti postovi ludnica...smejem se ko na*ran vec 2 sata :punch: citajuci ih... a sam sam sa sobom pred kompjuter...cak sam probudio i starog...usao u sobi i pita me @#$%^&*
Zabljak 1992POZNAVALAC

maj 2008.

tvoje misli o mojim mislima su to ne. puno hvala.preljen sam da odem do knji~nice pa bi u nedostatku literature po eo tra~it dublje zna enje u obrisima izmeta na svom toaletnom papiru, a moja psihoza bi vrlo vjerojatno kulminirala pokuaajem konstruiranja ljudskog perpetum mobila s funkciom dostizanja apsolutne istine tako ato bih si hitrom pokretom poput ugriza kobre zabio glavu u vlastiti analni otvor. mo~da bih kroz sve ovo otkrio svoju ~ivotnu patetiku ali ishod je agoni na smrti kroz analno krvarenje te guaenje u sadr~aju vlastitih crijeva. dakle neznam kako da ti se zahvalim jer u biti ti si mi spasila ~ivot wannabeshaman WTF?
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2008.

ovjek je samo prikazao jedan od mnogih na ina analne meditacije te njegove potencijalne opasnosti ato je uvijek korisno znati
wannabeshaman1POZNAVALAC

maj 2008.

hahahahahaha :assshaking: a ata se udia? kako ovjek mo~e imati dovoljno gibku kralje~nicu i analni otvor da si vlastitu glavu zabije u njega...ili alegorisko zna enje ovog naizgled nebuloznog posta(?) koje su aaman aandor i pecko88 po svojoj naravi virtuozno prozrijeli... mislim ne vidim aa je tu udno veina ljudske rase joa nije ni provirila iz svog aupka tako da je to situacija koja se sama po sebi namee lol (i opet ja *e*e* kvake) osvrni se oko sebe mo~da shvatia kao i ja da je ovo realnost niata viae od sadr~aj(otpatci) tvog probavnog trakta...

maj 2009.

Ova Ple kova knjiga je najobi niji pamflet koji vrvi neto nostima, ak i onim bezobrazno o iglednim kao kad npr. piae da je Hofmann LSD nazvao svojim "zlo estim djetetom", iako "Sorgenkind" zna i neato sasvim drugo. Da ne duljim: manipulatorski kreten...
deyanaISTRAŽIVAČ

jul 2009.

pozdrav ekipo ja vec odustala od unutrasnjeg uzgajanja a toliko mi je vremena i para otislo da vise nemogu ni dzojus da kupim a biljke jedva da imaju po 3 gr heda. ZATO VAS MOLIM da mi pomopgnete gde mogu da kupim neku knjigu o uzgajanju . na sajtu svako prica drugacije a ja sve probala a ono nista POMOC oko knjige HVALA
DirtyDENTUZIJASTA

jul 2009.

e na ovom forumu imas bas sve sto ti je potrebno da bi odradila super grow.... a jebiga ono ako sama ne mozes skuziti koje su tocne i korisne informacije....... ma imas sve savrseno opisano kako sta i to onako sve sto ti treba za pocetak pise u par vodica... i da te upute sljedis uz dobru opremu i sjeme ces imati 10x vise i 10x kvalitetnije nego sad... inace ako nikako ne mozes shvatiti sto je korisno onda ljepo otvori dnevnik uzgoja i ljudi ce ti rado pomoci :)...

okt 2010.

Ako vam neato zna i, pominjem marihuanu u svojim pri ama koje (se trudim da) objavljujem, i to u najpozitivnijem kontekstu. :)
euforijaAMBASADOR

okt 2010.

Sigurno da znaci! hehe pa daj stavi link il nes da malo bacimo oko! ak nije bed naravno...

okt 2010.

Hmh.... Piae moje ime na kraju teksta. :) Videu da ti prekopiram neke delove, mada opet razmialjam koliko je to sigurno.Recimo, u prvoj pri i u kojoj pominjem marihuanu, glavni lik ide tako ulicom... Naravno filozofira MNOGO, i sree nekog pijanog matorca koji le~i na ulici i pri a o teorijama zavere... I onda sa njim krene pri u o tome ko ima koristi od zabrane marihuane i sl. U vreme kada sam je pisala, bila sam prili no opsednuta. :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se