VUTRA
ForumMarihuanaLegalizacijaHrvatska
LEGACY

Hrvatska

70 odgovora6,844 pregleda

jul 2005.

Uhvatila me frustracija i jednostavno moram ovo napisati. Slusam Cure, zavrkavam sa frendom joint i sve je super pa se pitam: zivim u zemlji u kojoj ima vise suncanih nego kisnih dana, zivim u zemlji bajne klime, zivim u zemlji u kojoj se pitam zasto ljudi mogu sjesti na kavu, popusiti kutiju Malbora a ne zapaliti jedan mali socijalni joint. Tko nade odgovor na to pitanje neka javi!
zekrtENTUZIJASTA

jul 2005.

..jebiga..to je zato sto zivimo u hrvatskoj, mnogo sjebanoj.. ::placko ..sa sjebanim ljudima oko nas.. kojima je stalo samo do para, materijalizma uopce, i nicega vise.. ::zidoglav

jul 2005.

nije samo u Hrvatskoj....... i ovde je, inna SCG
zekrtENTUZIJASTA

jul 2005.

..ma, situacija je slicna na cijelom Balkanu..ali..zato smo tu 0029
GreenManAMBASADOR

jul 2005.

Svuda je to slicno.Kao sto je neko primetio takvo nam je javno mnjenje.Kich,shund i fusherica vladaju celim svetom a kamoli ovde.Ali dobro je dok ima jos nas koliko toliko normalnih i razumnih. 0028

jul 2005.

ma mani budale. Mi prouèavamo kako treba variti dio po dio ::super
zekrtENTUZIJASTA

jul 2005.

..ma, nismo mi normalni, pogledaj sto je danas normalno.. ..ali..ali..netko na ovoj bini fali.. mi moramo ostati ludi ludi jer da je na ovom svetu malo vise ludih i srecnih, bio bi on mnogo bolji.. ::tojlet
trusHardyISTRAŽIVAČ

jul 2005.

::super
FernandezISTRAŽIVAČ

avg 2005.

...Da na ovom svetu ima malo vise ludih i sretnih, bilo bi i malo manje ratova i ostalih sranja. :petak
zekrtENTUZIJASTA

avg 2005.

...Da na ovom svetu ima malo vise ludih i sretnih, bilo bi i malo manje ratova i ostalih sranja. :petak potpisujem ::super
parameciumENTUZIJASTA

avg 2005.

ja mislim da smo mi normalni a oni ludi ~~

avg 2005.

gledajuci iz nasheg ugla da, ali njima je obrnuto najnormalnija stvar... ::tojlet

sep 2005.

zato sta crkva kaze da NE SMIS... a posto je 90% 'rvata krscani (ROTFL), sam zakljuci...
dakiiISTRAŽIVAČ

sep 2005.

zato se ja selim... u holandiju! :) danaZ sam upoznala jednu baqu odande, al' zhena ima pedeZ godina i vari "RIBA" :) uzhivancija... tam' tju ja da zhivim! :)
zekrtENTUZIJASTA

sep 2005.

..veruj mi, odi sto pre.. ::super
dzontraISTRAŽIVAČ

okt 2005.

i povedi nas sve ~) ~) :petak
iz0t0pENTUZIJASTA

okt 2005.

taman sam hteo da napisem preseli se u holandiju :D a sto ne bi mogao da smotas mali socijalni dzoint sa hashishom umest sa dzejom? ko ce jos da izvali sta pusis? ja sam non stop na faxu pusio na pauzam hashish i veruj mi da me niko nije izvalio sem ortaka kome sam rekao i koji je pusio samnom... samo lepo smotas ravan da bude kao pljuga i opusteno mozes da pusis gde god hoces :D
too_liquidISTRAŽIVAČ

okt 2005.

Ebga...ovde je vlast usko povezana s' kriminalom tako da ne nazirem dan kad ce doci do legalizacije na nashim prostorima...a ogromna je lova u opticaju ako me razumete shta hocu da kazem... "FOTELJA PERE EVRE DOK JA JEDEM DJEVREK"

okt 2005.

puno mie bolje zapalit na nekoj klupici u parku, negu u kafiæu uz kavu; a i kad oæu zapalit uz kavu to bi obavio kod kuæe uz mjuzu kaku ja volim i uz kavu koju napravim onako kako ja volim... važnije mie moje mišljenje nego mišljenje veèine; vjerujem da je i vama tako...
doomerLEGENDA

okt 2005.

sve u svoje vrjeme cekajte malo pa jos su zivi i na vlasti ovi starci i konzerve kad cemo mi doc na njihova mjesta a oni fala k umrjeti onda ce sve biti bolje za nasu djecu i opcenito za javnost jebga kasnimo rat simo tamo glupi ljudi blakan hm hm itd.. a do tad kao sto kaze ovaj post prije mene !~

nov 2005.

Nikad... Na njegovo æe mjesto doæ njegova veza,tj. netko postavljen od kolosualnog materijalnog stupa naše institucije svima nama dobro znane kao DRŽAVA! LIFE IS A JOURNEY, NOT A DESTINATION!!!
|{ 1 T @ENTUZIJASTA

nov 2005.

nemogu da se više složim s tobom, mentalitet starijih generacija je jakoo zaosao zbog èinjenica da se ljudi boje svega što je novo i boje se promijene (nekažem da je marica nova stvar, ali nova je njena pojava kao dio svakidasnjeg zivota). Ja to ovdje mogu najviše u zagrebu da vidim, nisam upozno još nitijednog èovjeka iz kvarta koji mi nije rekao da je ustaša itd., to se meni osobno gadi. Kad sam isao na maturalac u grèku onda smo sreli jednu grupu mladih iz beograda, i dok su jedni od nas smekali njihove trebe (::balonja ) drugi su se dobacivali i izmijenjivali pozdrave sa raznim nacionalnim uvredama i pokazivanjem 2 odnosno 3 prsta. Mozda ja to shvacam tako jer sam mijesan (ja hrvat a baka srpkinja) no opcenito mislim da bi svi mi trebali zaboraviti rat i to sto su se nasi djedovi meðusobno klali a onda nama pricaju kako bi i mi trebali isto (ovo mozete shvatiti na razne nacine). Ako nis drugo bar postoji ovaj forum di se svi super slazemo pa nek tako i ostane. Evo nisam mislio ovo iznositi al tak sam fakat osjetio poriv. Enjoy !!
parameciumENTUZIJASTA

nov 2005.

I ja osetih poriv da stavim post ovde. Ljudi ni u Srbiji nije bolja situacija nego li u Hrvatskoj, I sve sto ste rekli moze da se odnosi i na Srbiju. A sto je tice Hrvata uvek cu ih gledati kao sabracu bez obzira sta politicari i istoricari pricali. Znam mnogo bolje od njihive propagande. Ajd zivi bili i pozdrav :pivo

nov 2005.

Svaka èast! Tako se govori! El eto, šta æe te kad država namjerno oživljava i drži na životu povijest, koja s nacionalizmom i predrasudama èini obièan program predhodno èisto i jednostavno isplaniran. Svaki dan, svaki dogaðaj i svaka misao je planirana i ima svoju svrhu! Budimo pametniji i shvatimo da život u mržnji i bijesu nije moguæ i da je ljepše živjeti zajedno u težnji za uzajamnom pomoæi i boljitku! Nije problem šta su ljudi na èelu stari, da staviš mlade isto bi bilo dok je mentalitet isti. Stvar je u novcu ne u godinama. Naravno, moæ dolazi uz to... Jer osoba i od 80 godina u politici ako vidi zaradu u novom zakonu (a vutra æe bit èista zarada uskoro u svijetu kao u Amsterdamu) postat æe njen najveæi podržavatelj i istomišljenik preko noæi. NEK JE BITNO TKO JE NETKO, A NE ŠTO! LOVE&PEACE :pivo
gang manISTRAŽIVAČ

nov 2005.

tako je ljudi...peace

nov 2005.

e pozdraf..ja sam novi ovdje pa eto.. u našoj kroejši nema ništa dok se ovak nešto naðe na webu prvo OK http://www.iskon.hr/znanost/page/2005/10/17/0254006.html zatim bed http://iskon.hr/znanost/page/2005/10/20/0494006.html
dzontraISTRAŽIVAČ

nov 2005.

ma neka duvaju ~~
GreenManAMBASADOR

nov 2005.

Jes jes na pacovima i na misevima sprovedeno ispitivanje pa nije merodavno,a zato je 1000 drugih ispitivanja koja su navodvno pokazala stetnost isto tako uradjeno na misevima i pacovima ali to je merodavno.Ma kako ih samo nije sramota bre,jao koji slepci.Pa kad se tako ponasaju ljudi u vladi kako treba da se ponasamo mi obicni ljudi(da ne kazem misevi :))?Uvek ista prica sta god da je u pitanju,teraj vodu na svoju vodenicu,nek ide meni u prilog a za istinu i objektivnost zabole koga.Ma...umph..da ne lajem... :pegla
OresarISTRAŽIVAČ

nov 2005.

je,bas politicari znaju sta je dobro za mozak a sta ne,meni recimo nije dobro za mozak veliki rast nezaposlenosti,veliki porezi,to mi bas onako przi mozak a ono ce onaki pametni ici nadmudrivat cinjenice a neki od njih su i sami priznali da su u mladosti pusili travu

nov 2005.

hehhe...a za Busha se pretpostavlja da je èovjek pušio vu i uzimo bijelo... tko zna šta još??? ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija
OresarISTRAŽIVAČ

nov 2005.

on sigurno uzima nesto iz svemira,jer tesko da od bilo koje droge ili cak i prirodno,netko moze biti tako glup

nov 2005.

Pametno govoriš!!! ::histerija ::histerija ::histerija
zekrtENTUZIJASTA

nov 2005.

Ma sto se tice predsjednika, govori se da je D~ord~ Waaington imao Vutru za druga..
brendPOZNAVALAC

dec 2005.

Jel mozete da zamislite Kostunicu sa dzointom u ustima dok Dzordz Bus izvlaci bele linije?
GreenManAMBASADOR

dec 2005.

Ne znam za busha al ovaj nas Kostunica mi vise lici da je na nekim zescim tripovima i da ima haludze po ceo dan...
parameciumENTUZIJASTA

dec 2005.

Meni Voja vise lici na prinudnog pozadinca, nego li na coveka koji u tripovima.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se