VUTRA
ForumMarihuanaLegalizacija!deja
LEGACY

!deja

38 odgovora2,895 pregleda
bongashLEGENDA

nov 2007.

}ena mi danas ulee sa ovim. Ka~e dobila na nekoj prezentaciji. Mo~da je ve vieno, ali mene je naprosto oduaevilo. :carrot: Odli na ideja za promociju hempa, usudio bi se rei u inkovitije od maraeva i agresivnog pristupa ...

nov 2007.

Ta firma je nas novi sponzor. Sve je dogovoreno vec :-) Baner stavljam za koji dan.
bongashLEGENDA

nov 2007.

vidia ti kako se brzo proairilo. :thumb: ... i doalo u prave ruke. :icon_biggrin:

nov 2007.

Zakon Genjo :))
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

wooo hoo :facesjump:

nov 2007.

evo pokusao (ne ide mi, valjda zbog manjka thc vitamina) sam ovo stavit pod zivotinje i ostalo ali moglo bi se i tu zgurat nego prije jedno godinu i pol ili dvije kupio ja hranu za male ptice, reko da promjenim da ne jedu proso nonstop i uzmem ja u petcentru u zg nesto za male ptice (kanarinca tocno) kutiju dodjem kuci i isipam kanarincu u posudu kad ono sjemenke trave gledam ja zbunjen, citam na kutiji, pise cannabis sativa nisam to ni probao sadit, vjerojatno je neki "hemp" e sad kak moze petcentar to uvozit na kutije vjerojatno je neka industrijska koja bi imala premalo vitamina u sebi da se uzgoji mozda bi to trebalo istrazit, ja malo kopo po nekim zakonskim regulativama no kad god nekog vjerodostojnog pokusam priupitat, klasika sto to tebe zanima......

nov 2007.

Momak, sve je to ok... nego... skim ti pricas ako smijemo znat?
elephant0rAMBASADOR

nov 2007.

Sa ljubicastom maglicom izgleda :)))
GreenManAMBASADOR

nov 2007.

Pa momak se nije prvo malo informisao. :) Planira da seje semenke iz hrane za papagaje. :icon_mrgreen:

nov 2007.

super ima da mu nikne papagaj

nov 2007.

Ja mislim da mu je zadrhtala ruka sebiga zima je...pa skreno mis na potpuno drugi forum. :alien555: Ptice i sjemenke, krema i legalizacija sve u jednoj temi pa to je divno.

nov 2007.

eto desi se i najgorima :( javim kakve su boje papagaji kad niknu
RadeAMBASADOR

nov 2007.

Gnom je izgleda kljucao mnogo semena pa se ovako prebacio??????????
Bezze_SaAMBASADOR

nov 2007.

Ne gledaj na mene nista... :) nije moj "reon" :) hehehehhe :b_cowboy:
marijuana loverENTUZIJASTA

nov 2007.

e a sta ta krema radi? ili je samo tako?ko sto u amsterdamu imas recimo lizaljke s okusom marihuane ali unutra nemas thc?to nesta tako?

nov 2007.

Pa ono, mozda postoji jos koja primjena konoplje osim stoniranja :) Ako je krema za njegu tijela, onda mozda njeguje tijelo.. brate mili...
LedoENTUZIJASTA

nov 2007.

ako je za njegu tjela... Mozda je dobra i za stopala???

nov 2007.

Pretpostavljam da znate da je krema THC FREE.
kotvaENTUZIJASTA

nov 2007.

a kaj e mi to onda????:ludaci_lol:

nov 2007.

Pa THC je samo jedan od lijekovitih marihuana sastojaka.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se