Pozdrav..
prvo se ~elim ispri
ati moderatorima ili kome god,tko je alergi
an na pokretanja novih tema izvan ve postojeih sli
nih tema,nije baa da imam vremena za pogledati sve postove,a nije baa ni da sam toliko dugo
lan ovog foruma,pa da bi mi moglo biti poznato gdje ve postoji ovakva sli
na tema..
Dakle,~elim sa vama podijeliti jednu pri
u iz osobnog iskustva.
Pri
u u kojoj sam se jako naljutila na druatvo,pri
u u kojoj sam vidjela kako su ljudi glupi i zatupljeni,pri
u u kojoj ete i sami vidjeti da je legalizacija jedna velika borba protiv vjetrenja
a..sve dok imamo ovakve ljude u policiji i na vlasti.
Prije nekoliko dana,nesretnim slu
ajem sam se naala u razgovoru sa jednim policajcem o konzumiranju marihuane.
Htjela sam zapo
eti raspravu sa njime o pozitivnim utjecajima marihuane i dobiti nekakve povratne informacije od njega,da vidim kakvo je njegovo mialjenje. Mo~da glup potez od mene,ali
ak i u tom trenutku bila sam jako znati~eljna.
Kroz neobavezan razgovor sam mu spomenula kako neki ljudi koriste to za lijek, rekla sam mu da sam preboljela anoreksiju zbog marihuane (naravno nisam,ali budui da sam sitna,to je bila jedina stvar oko koje sam mu u tom trenutku mogla rei da poma~e,koju i on o
ima mo~e vidjeti i do~ivjeti i najva~nije od svega,mogla sam se kvalitetno sa njime upustiti u raspravu oko toga sa medicinske struke)..Rekla sam mu da sam imala prije 6 mj 40kg,i da ova kila~a koju mo~e vidjeti na meni sada je rezultat konzumiranja marihuane..On je mene onako blijedo pogledao,rekao mi da ja trebam pomo psihijatra,na ato sam mu ja rekla..
Poatovani,zavraila sam medicinski fakultet,
ak i da posjetim psihijatra,to ne mo~e promijeniti stanje u mojem mozgu,brzinu izlu
ivanja i prenoaenja neurotransmitera,jer vjerovatno ne znate,ali anoreksija mo~e biti uzrokovana razli
itim stvarima,uglavnom je to promjena kemijskog sastava mozga..u
emu mi razgovor kod psihijatra ne mo~e pomoi,a lijekovi koje bi mi prepisao su za razliku od marihuane..droga.
Izbezumljen mojim monologom i koli
inom medicinskih rije
i,rekao je..marihuana ima jedino placebo u
inke..
Naravno,prvo ato sam ga htjela pitati je bilo to..da li je ikad zapalio pljugu da zna kakva te ~elja za hranom i glad uhvate nakon pljuge..Sreom shvatila sam na vrijeme da bi to bio jako glup potez,pa sam onako odrjeaito rekla.da li i ljudi koji izlije
e tumore i teake bolesti uljem od konoplje isto do~ive placebo u
inke?
Ve polako iziritiran mojom pojavom..:D
bezobrazno,ali samodopadno mi odgovara..
"da ja napiaem na nekom portalu da atomska bomba kad eksplodira poma~e kod ne
ega,svi bi povjerovali"
Prvo sam onako u
udu stajala jedno dobrih par sekundi,jer nisam vjerovala koje je dvije stvari usporedio..i onda sam mu rekla..
da ali za pozitivne u
inke i djelovanje marihuane postoje znanstvena istra~ivanja i znanstveni dokazi.
Nakon
ega je gospodin zaautio i nastavio se baviti svojim glupim poslom.
Kasnije sam bila,tj zapravo,joa uvijek sam,pod takvim dojmom njegove gluposti,da sam shvatila da sve dok budu postojali takvi ljudi koji imaju limitirane i jako uske poglede na svijet, stanje u naaoj dr~avi vezano za legalizaciju,bit e jako teako sprovedivo.
Ali,lijepo je ~ivjeti u nadi i vjerovati da e jednoga dana ljudi uspjeti proairiti svoje vidike i obogatiti svoje primitivne umove.
..pozdrav iz dizzeelanda..