VUTRA
ForumMarihuanaLegalizacijaTrebam informaciju!!!
LEGACY

Trebam informaciju!!!

10 odgovora1,836 pregleda

maj 2010.

Uhvacen sam nedavno sa 6 jointova ukupnog sadrzaja 6 grama (1joint/1gram) od cega je cca 2,5 grama marihuane ukupno. Nisam diler niti sadim, uzeo sam za osobnu upotrebu, ali prije sam bio kaznjavan. Pusten sam i cekam ponovni poziv. Ako mi netko moze reci kakva me kazna ocekuje. Hvala unaprijed.
dr.manijakAMBASADOR

maj 2010.

Verovatno novcana, ili uslovna kazna, a ako si vec na njoj onda ono najgore.. E sad ako cekas poziv za jos neko delo a u medjuvremenu si nakalemio jos i ovo ne pise ti se bas najbolje, nemam pojma sta da ti kazem, drzi se ali si u zaje**noj situaciji. Moras da imas dobar alibi, ali ja mislim da ce ti za 6 Dzointa Srolanih to nakalemiti kao (Spremljeno za prodaju). Sve najbolje ti zelim i sledeci put pamet u glavu i ne nosi sa sobom. Da inace jel si punoletan?

maj 2010.

ne cekam kaznu za prijasnja djela,odsluzio sam vec dok sam bio maloljetan,nisam prije imao uvjetnu samo dobrotvrni rad ako to sto znaci.znaci najvj. novcana kazna?

maj 2010.

Uf tebre ne znam sta bih ti rekao, uzmi dobrog advokata jer je moj ortak za 2 gr platio kaznu 15000 din, pored toga nije bio osudjivan, mada pre par dana citam u 24 h, da je ukinuta kazna zatvora zbog pusenja marihuane, tako da gledaj da se izvuces na to da si spremio to za tebe, zelim ti sve najbolje.
SiDAMBASADOR

maj 2010.

ako si poznat od prije policiji vezano za marihuanu onda si u malo te~oj situaciji, imao si prekraaja ovo ono simo tamo, ... ali opet s druge strane nemora biti da e gledati tako, sve ovisi o tvojoj izjavi i o dobro udnosti suca i onoga tko ti radi prijavu.. tu nikad neznaa na emu si... ~elim ti sve najbolje da proe sve kako spada, te da proea samo s lakaom/nov anom kaznom... moj moto je: "ne nosi vutru NIKAMO NIKAMO sa sobom" znam da je teako otii na neki tulum pa ne donjeti niata sa sobom, ali na taj na in nosia glavu u torbi, kao ato si se i sam uvjerio! nadam se da e sve ispasti u redu.. javi nam joa kako je proalo u svakom slu aju! - mo~da ti joa netko odgovori sa boljim informacijama, ovo je sve rezerva kaj sam ti napisao!

maj 2010.

Prije svega puno vam hvala na podrsci! Kaznjavan sam zbog sudjelovanja u kradi samo zato jer sam im pomogo taj materijal vozit na odredjeno mjesto (jbg lopovu drzo ljestve ili lopov bio isto je... no nebitno) i kao sto sam napiso odradio tu kaznu kao dobrotvorni rad, ali od prije policiji nisam poznat u vezi marihuane.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se