VUTRA
ForumMarihuanaLegalizacijaPotpisivanje prijedloga za pokretanje postupka za ocjenu suglasnosti s ustavom ..:rh:
LEGACY

Potpisivanje prijedloga za pokretanje postupka za ocjenu suglasnosti s ustavom ..:rh:

76 odgovora9,210 pregleda
SiDAMBASADOR

okt 2011.

Evo ovo sam prebacio u novu temu tako da svi bolje vide... ovako, radi se o potpisivanju prijedloga koji se vrlo lijepo ve~e za rjeaavanje problema s marihuanom u dr~avi Hrvatskoj.. na sljedeem linku nalazi se taj prijedlog koji biste si trebali isprintati, pro itati i potpisati.. Potpisani materijal aalje se na adresu Ustavnog Suda: USTAVNI SUD REPUBLIKE HRVATSKE Trg svetog Marka 4 10000 Zagreb LINK: http://www.zelenisvijet.biz.hr/wp-content/uploads/2011/10/prijedlog_za_pokretanje_postupka.pdf Takoer Vas molimo da ovaj primjerak poka~ete i date na potpis i drugim ljudima koji se sla~u sa ovom idejom.. Ovo bi mogao biti dobar korak za smanjivanje kazni i lakai ~ivot ato se ti e biljke kanabis.. Pro itajte sve, na vama je dali biste potpisali ili ne, stoga preporu am prvo da se dobro pro ita, jer nemora zna iti da svima odgovara ono ato se ovdje spominje.. Ovo je Vaaa odluka, nitko Vas na to ne tjera, odlu ite, razmislite, potpiaite.. mo~da se jednom i uspijemo izboriti za lakae disanje barem nas nekolicina koji volimo uzgojiti svoje i u~ivati u tome u miru svojega doma, bez panike da e nas netko uhapsiti na cesti dok se kupuje od dilera, ija trava je usudim se rei zloglasna, i zbog ije trave i mi spadamo pod "zloglasne" lanove tog prirodnog svijeta... Uredniatvo Vutra Organizacije!
..:Flok:..ISTRAŽIVAČ

okt 2011.

Ovo je extra brate sve,samo.. Realno,kad procitaju prvi dio brijem da nece dalje ni citat,i prozvat nas narkomanima i sta ti ja znam,ko i uvjek.. Jebena drzava,koju vode jebene starkelje,bitno da mogu u pae metnut lovu,a ja nemogu imat ni slobodu.. Piss.. vjerjojatno cu ija poslat,ali mislim da cemo bit jedini brate..
SiDAMBASADOR

okt 2011.

ubaci malo optimizma :icon_lol: ima nas ovdje dosta, takoer svi mi imamo prijatelje, roake, znance, koji nisu na forumu a znamo da vole pripaliti fini domai joint.. ja sam takoer bio pesimist do nedavno, ali kad se bolje razmisli, bez truda i pokuaaja nemamo niata... mogu se plakat do smrti, al ovako sam bar dao neato malo ( skoro pa niata ) za neato ato kasnije mo~da preraste u neato veliko.. ne vjerujemo da emo biti jedini!.. u~ivaj!

okt 2011.

Ja sam znaci za :) u svakom slucaju :) ima nas bilo bi dobro da se nesto izrodi iz ovoga :) thx
DJFlyHighLEGENDA

okt 2011.

ovo je cak dobra ideja, da svi malo prosirimo istinu medju poznanicima ( obitelji itd) , ja sam vec rekao starcima i noni didi svima kako je prije bilo i pravu istinu u konoplji pa nemoraju potpisat svi ali ako damo malo od sebe moglo bi nesto bit... podrzavam :D samo naprijed idemo :)

okt 2011.

Adresa ustavnog suda RH je; USTAVNI SUD REPUBLIKE HRVATSKE Trg svetog Marka 4 10000 Zagreb E sad neznam dali Uredniatvo Vutra Organizacije misli neato organizirat sa Udrugom Zeleni Svjet koji je i autor ovog teksta. Al kako bilo moje je mialjenje da e Ustavni Sud RH uzeti u obzr koli inu zahtjeva.Tako da bi ja ovako to odradio!Mi vutraai to ljepo isprintamo potpiaemo i damo drugima na potpis.Uz sve to i dalje airimo informaciju i dajemo tekst na potpis istomialjenika.Sve to ljepo aaljemo na navedenu adresu.A ova tema nek slu~i kao dnevnik obavljenog.Kako ko poaalje neku koli inu zahtjeva tako to dokumentira u ovoj temi. Neznam,jednog dana mo~da dobro doe injenica da znamo da se poslalo tolko tisu a zahjeva a da se niata nije poduzelo na primjer. O u re i,dobro e do i jedan okvirni statisti ki podatak o odraenom poslu!
SekachAMBASADOR

okt 2011.

Skinuo, potpisao, poslao...nemam razloga brinuti...
SiDAMBASADOR

okt 2011.

e baa iz tog razloga sam ja ovu temu stavio ovdje.. samo sam zaboravio napisati da bi se trebala voditi evidencija o potpisanim materijalima.. napravit u anketu, ali malo kasnije, kad vidim kako e se ovdje situacija odvijati... edit: ovo je odgovor na smokov post, ali me sekach zeznuo :icon_wink:

okt 2011.

Pika li se potpis iz komsiluka?! :)
SiDAMBASADOR

okt 2011.

za sad ovo vrijedi samo za RH... neznam komaija.. mo~ea probat, ali neznam stvarno ..

okt 2011.

svaka cast momci...procitao sam dokument...dosta fino napisano...da sam iz hr potpisao bi sigurno...ali...koliko je realno da iskoriste te podatke da krenu u akciju?ja sam paranoik a i savet je prichuvajte se...kad postanu ochajni iskoristice sve shto imaju... :/ zelim vam srecu, a ako jah da da dodjemo i do komsiluka da pripalimo lulu mira u nekom parku :) svako dobro! :)

okt 2011.

Bilo bi dobro uz prijedlog ubacit i ova dva dodatka; Dodatak I. Dodatak II. Ajmo de ki da vidimo ko e viae prijedloga poslat,ko e viae ljudi upoznat sa injenicom ;)
SiDAMBASADOR

okt 2011.

dodana anketa molim vas da se zabilje~ite ako ste potpisali!
Sensi*JanaAMBASADOR

okt 2011.

posto se moj potpis iz komsiluka verovatno ne bi racunao (ali pokusam) ,potpisuje moj suprug kao drzavljan iz dijaspore :) i svakako prosledim inf. drugima ciji potpis bi se uvazio.
DEDEPOZNAVALAC

okt 2011.

Pozz Jako dobra ideja. Samo se plasim da nebude mac sa dve ostrice kao sto je neko napisao da ce iskoristiti. Sa druge strane sediti i plakati nepomaze. Tako da ko hoce promene mora nesto i da uradi. Sad potpisi iz komsiluka koliko vrede pa radi se o jednoj drzavi ( nazalos nismo vise zajedno ). A i komsijski odnosi nisu jos na nikakvom nivou ( politika ). Tako da je moje misljenje da nebi trebalo mesati ( mozda i nisam upravu ) ili organizovati na BALKANSKOM nivou da se pokaze da nije svima stalo do toga ko je sta po nacionalnosti i da ima jos jugoslovena ( kao ja ). Po meni bi se stvorila veca buka kad bi se udruzili ljudi iz bivse Juge. A gde ima dima ima i vatre. Sad to je mnogo veci poduhvat i mnogo je veca odgovornost, dali bi uspelo neznam, dalibi nas razapeli na krst?? Ali neide mi ta slika iz glave dok se politicari svadjaju mi pruzamo ljubav i pokazujemo da mozemo jedni sa drugima ( a sta bi tek svet rekao "" pre par godina rat bio a sad grupa istomisljenika dokazuje da se moze dobro ziveti jedno pored drugog ). E to bi bio samar svim mocnicima koji bi boleo do kraja zivota. Statistika ce sigurno dobro doci sto vise ljudi potpise mogucnost uspeha veca. A ujedno upoznaje se i druga strana biljke a ne ona losa koja je servirana od strane mocnika. Dobro vreme ste izabrali svaka cast ( jos malo pa izbori ), mozda ce se neko zakaciti mislim na partije, i spomenuti u javnosti da je toliko i toliko peticija stiglo uvezi te stvari ( skupljanje poena svi su upoznati sa sistemom pred izbornih kampanja ). Dali bi uspelo moje misljenje NE ali ako bise nastavilo sa praksom skupljanja potpisa kad tad bi USPELO i u to sam ubedjenj. Pa ni RIM nije nastao za jedan dan. Treba skupiti sto vise potpisa nekih vaznijih osoba ( ne da mi nismo vazni ) doktora, advokata, poznatih licnosti, politicara. A tek novinare kad biste dobili sa vasom akcijom pobeda nebi izostala. Ima dosta njih koji su vec pisali uvezi toga i iz datih tekstova se moze zakljuciti da su upoznati sa biljkom ( nisu sereotipni sto se tice klasifikacija droga ), e posaljete jedan e-mail doticnom da sta misli o tome. Mozda i neko od njih napise neki clanak uvezi akcije. Koliki bi onda bio uspeh pa makar i neko lose pisao o akciji ali ce gro ljudi raspravljati toga dana o tome "" si cuo bagati klinci potpisuju peticiju o marihuani"" i drugi komentari. Informacija ce se brzo siriti ako je interesantna. Zelim vam srecu u daljnjem pokusaju.

okt 2011.

Kao ato Sekach ka~e - nema razloga za brigu, to je i moje mialjenje. Potpisat u skoro sigurno, no volio bih detaljno pro itati ato piae im uhvatim neato viae vremena - dosad sam samo letimi no pogledao ( idui tjedan). Mislim da je to sjajna stvar, ne vjerujem da e neato zna ajnije promijeniti ali znate ato ka~u cigla po cigla - i eto gradski WC :) Svaki pomak ma kako mali bio je ipak napredak u odnosu na prijaanje stanje
DEDEPOZNAVALAC

okt 2011.

Sad matori nebih bio siguran u to sto kazes. Ako dodju po tebe nacice i ovo https://forums.vutra.org/dnevnik-uzgoja/9245-caramelicious-pod-150-ticom.html?highlight=#post178140 A to znaci robija. Nedaj boze ali ti si stavio paragraf na nesto sto nije njima po volji i ako krenu da vas nedaj boze kupe evo nevolje a samo ce se radovati jer su nasli DOKAZE. Neplasim nikoga niti hocu. Svako radi sebi. Ali biti ubedjen da nema razloga za brigu nebih rekao. Pa na demostracije izadje 100000 ljudi pa vlada posalje oklopna vozila i razbije ih ( svudan u svetu amerika, Tunis, Srbija, Hrvatska itd...ucestvovao sam u mojoj zemlji paa znam o cemu pisem) a sta ce sa onima koji bi DROGU da legalizuju ( mara po zakonu spada u droge zvanicno ). Nisam plasljivko ali sam mnogo promenio misljenje ( rat, selidba, porodica ) i zbog drugih stvari. Tesko se boriti protiv sistema jako dugotrajna i iscrpljujuca borba. Moras biti spreman da se odreknes svega. E kad si spreman da se odreknes dosadasnjeg zivota, dece, zene, standarda, itd.. onda "" NEMA RAZLOGA ZA BRIGU". Pogledaj borbu za prava homoseksualaca koliko dugo traje i sta su postigli do sada. Koliko je razbijenih glava bilo sto se zna a gde je sto se nezna. A oni se ( po njihome ) bore za JEDNAKOST i ista prava ljudi. Sto se razlikuje mnogo od ove borbe. Tako da dobro razmisliti.

okt 2011.

@Dede....opreza nikad dosta,sla~em se.Ali, ata bi oni trebali tra~iti naloge i dolaziti u pretrese po svakom odaslanom i potpisanom prijedlogu,hehe To bi bio aou:thumb:.Npr,ja dam baki da potpiae kad pro ita i ako se sla~e....a oni kad dou u pretres otkriju staricu od 90 i kusur godina kako skulirana sjedi pokraj pei i eka da ode sa ovog svijeta. A pogotovo kad bi to bilo masovnijeg karaktera.Ne sad da se poaalje 10-15 prijedloga nego tisua,2,3...5. A ato se ti e ovoga teksta,potpisujem... Zato sam pobornik ideje o, ne pojedina nom slanju, nego malo masovnijem,odjednom..... `teta ato do ovoga nije doalo ranije jer bi se moglo mo~da ubaciti u ovo predizborno...nemam rije i da to opiaem...nadmetanje,pa neka se pri a opet malo o tome:),barem....
DEDEPOZNAVALAC

okt 2011.

Neznam sta da ti pisem na ovo, ja sam mislio na one koji imaju kuci neki box. Nije mi ni na pamet palo da tvoja baka obozava ovu vrstu biljke ;)))). Al kao sto sam napisao od sedenja kuci i plakanja nema nista, samo moras sam sa sobom da rascistis hoces ili neces i da budes spreman na posledice. Mozda da se organizovano preko vutra.org nesto posalje ko bi bio pametan. Da znam sta bi bilo najbolje sutra zaokruzio bi tacne brojeve na tiketu za euromilionen ;)))) A sta su u stanju da urade mocnici niko nezna, niti dokle ce da idu. I sam znas i citas kakvim nam lazima zavaravaju i farbaju oci a istina je tamo negde daleko. Dali ce slati il ne patrole kod svakoga ko potpise neznam. Ali toliko znam da u jednoj drzvi koja ima desetak miliona ljudi mora da izadje na uluce barem sto hiljada da bi se nesto promenilo. Kad ce se skupiti desetina oko ove stvari. Onda ostaje nekog novinara i da napise nesto uvezi toga jer preko sistema informisanja se pokrecu mase. Mozda naci nekog programera da posalje nesto kao virus ne pravi nego onaj sto salje e-mailove na sve adrese so imas u kompu i nepravi nikakvu stetu ( ja sam prije par godina pokupio takav virus nikakva steta samo mi se ljudi javili da sta sam im to poslao) ali opet to nije po zakonu. Stvarno ti nebih znao reci koja je ideja bolja koja losija. Ima ideja svudan samo dali su dovoljno dobre to je pitanje.

okt 2011.

Ja tek sad vidim ovaj topic. Mozemo i nagradnu igru da napravimo ko ima najvise potpisa. Samo ne znam kako cete to prati :( Bilo bi fina da ova udruga napravi u maju onaj marijuana mars u zg ili barem neki skup....ajde iskontajte se mi cemo podrzat u potpunosti

okt 2011.

A uj svatko ima svoje mialjenje, nemam vremena ulaziti sad u neke dubokuumne rasprave. Uostalom ovo ide Ustavnom sudu a ne policiji ili uskoku, nije baa ista stvar zar ne Ako ~ele nai dnevnik i mene s biljkama nai e i bez tog papira. Ako im je cilj mene strpati u buksu koji nikad ali baa nikad nisam doaao u sukob sa zakonom zato ato uzgajam 2-3 biljke, neka ih. Odgulit u te 2-3 godine i nema me viae u hrvatskoj niti igdje u blizini, ionako me sve manje ve~e ovdje, to e biti samo kap koji e preliti aau. Uvijek sam ~ivio tako da ~ivim i pustim druge da ~ive, zato i nakon 15 godina puaa kog sta~a nisam nikad imao problema s zakonom. Jasno mi je da se veina boji, ili da su bar skepti ni.Treba biti oprezan - da nisam oprezan nebih ovih 15 godina pre~ivio bez mrlje u dosjeu, no svatko stoji iza sebe i svojih djela. Oprez je jedno, paranoja drugo, a realnost neato tree. Koliko je realno da Ustavni sud tih naaih 10, 100, ili 1000 potpisa proslijedi dr~avnom odvjetniatvu, policiji ili uskoku? Zar se to ne kosi sa samim Ustavom? Zar nije Ustavni sud najviae tijelo u dr~avi koji baa postoji iz tog razloga da se atite prava ovjeka i pojedinca ( volio bih da neki pravnik ovdje usko i, jer ja sam laik u ovom podru ju)? Ako oni useru stvar onda ionako viae niata nije bitno jer e se sve pretvoriti u anarhiju u kojoj vladaju korupcija, lobiji i bogate korporacije i raznorazne lopine, marijana e onda biti najmanji problem. Tko hoe nek potpiae, tko zaklju i da je prerizi no slobodna mu volja, isto kao pisanje na ovom forumu. znaa kako se ka~e 100 ljudi - 100 udi. Mo~da jesam glup ili naivan ato se ne brigam oko tih stvari, ali tako sam pre~ivio dosadaanjih 36 godina i planiram joa toliko, ako bude zdravlja. Nemam vremena viae, nadove~em se joa za par dana ....

okt 2011.

Postoji jedan mnogo bitan razlog zashto to na nashem podruchju ne moze da uspe...ceo balkan je jedna velika koshnica povezanih narko dilera chiji se krajevi naravno zavrshavaju u politichkim krugovima...a to znachi vishe kinte za njih sa crnog trzishta...a takav novac je najlakshe oprati(u stvari opran je u startu)... zamislite da svako ko voli dzidzu gaji za sebe...pa shta bi onda drzava dobila od silnih dilova i kanala gde se tone gandze "ilegalnim" putem prenosi od drzave do drzave... koliko li toga samo tone dodje iz azije preko kosova ili chega vec... nazalost danas se sve vrti oko kinte i zbog toga se danas gube glave...ili te celog pojede mrak...od glave do pete...hehe Voleo bih...stvarno bih voleo da je drugacije...ali nije...moze da bude...jedino kad malo sazremo kao drushtvo...(kad postanemo neko i neshto i onda sami utichemo na sva ta sranja...) njima je sad bitnije da shire mrznju i da dele ljude na svim mogucim nivoima...lakshe je manipulisati ljudima tako...nazalost ovo je jedan od tih nivoa... ali "keep the fire burnin' "...ako se ugasi i mi se gasimo...vazno je decu vaspitavati na pravi nachin, a vremenom ce to vaspitanje da preovlada... bitna stvar u zivotu...uvek kreni od sebe... volim vas ljudi...i volim ovaj forum...chuvajte se! OTVORENO PISMO MARKA JOVANOVICA MIROSLAVU MISKOVICU.wmv - YouTube

okt 2011.

Ajde ljudi ko ho e da potpiae nek potpiae! Ko ne e netreba! Pa nije ovdje otvorena tema da se debatira dal je dobro ili dal nije i dali e uspjet akcija ili ne e! Ova tema je otvorena da ljudi prime na znanje da je krenula akcija i da se ovdje dokumentira kolko je ko prjedloga poslao. A najmanje je otvorena da ljudi koji niti ne ~ive u RH spuataju moral drugima.Ve ako i imamo neko zajedniatvo.Onda bi postovi u ovoj temi trebali bit motiviraju i a ne obrnuto.`ta imate ljudi od toga ata ~elite ubit motivaciju ljudi koji ~ele bolje sutra za sebe i ostale generacije koje dolaze.Vi koji niste iz RH umjesto da piaete kako to nije pametno kako treba pazit...trebali bi pisat bravo bra o dr~im vam pal eve i dao bog da uspjete.Mo~da e prije i kod nas da doe bolja klima pod tom pitanju.Ajde ljudi malo optimizma u ~ivote unesite!!

okt 2011.

Sve napravljeno,sutra saljem :)) yea!!

okt 2011.

Evo i Udruga Zeleni Svjet poziva na akciju! Nesvjesno smo meu prvima koji smo krenuli sa akcijom! ;) POZIV NA AKCIJU, darujemo vam tekst Prijedloga za pokretanje postupka ocjene ustavnosti Kaznenog zakona! Ajmo sad da pokrenemo stvar sa mrtve to ke!
DEDEPOZNAVALAC

okt 2011.

Drizim vam palceve, bravo samo tako.

okt 2011.

Ja sam danas poslo :) ugl brijem utorak je dan kad ce im stic :) pa eto ja sam cak zamolio odgovor :) hahaha
MonkENTUZIJASTA

okt 2011.

Jedno pitanje vezano za ovaj prijedlog. Dali bi je ili netko drugi recimo mogo napravit neki mali stand i spucat ga na Trg Bana. J. te dijelit ove prijedloge i informacije vezane za vutru i da ne na***** od murje?? Vidim pisete prijedlog poslan i to..pa da se i ja prokjurcim, ja ga potpiso, stari potpiso i buraz potpiso jos prije 5-6 dana..yep, we all smoke weed and we all fight for our freeeeeeeeeeeedom!! :D

okt 2011.

vidimo se na konferenciji :)
kengueAMBASADOR

feb 2012.

Kad moze i gay parada, zaato nebi mogli i vutra paradu :)
pav1337oENTUZIJASTA

mar 2012.

Zahtjev je uvraten u redovnu proceduru Ustavnog suda RH, javlja udruga Zeleni Svijet.

mar 2012.

Ja poslao blizu 40ak zahtjeva potpisanih!
BizzzoZMAJ

mar 2012.

Potpisano, polizana koverta evo stoji tu pokraj mene...Danas sam imao laksu prometnu sa motorom pa me omela kirurgija i kojekakve babe tamo da stignem do poste na vrijeme...sutra ide u sandu e :)

mar 2012.

pa ako nista od potpisa iz komsiluka(sto je i realno gledajuci iz pravne perspektive) mozemo samo drzat fige da prodje i da se fino moze cesto navracat u komsiluk...
raydenISTRAŽIVAČ

maj 2013.

Svaka vam dala na pokusaju... drago mi je da ima aktivnih clanova koji zele omoguciti bolje sutra za marijanu ..jer puno ima onih koji pricaju o tome ali nista ne rade a vi ipak radite .. sad bi zamolio da mi netko napise neki savjet kako isto to da ja pokrene m samo u bosni..jer nisam mbas upucen u te zakonodavne vlasti i ta njasra jer me neinteresuje..lijep pozdrav :D

mar 2015.

e biljke kanabis.. Pro itajte sve, na vama je dali biste potpisali ili ne, stoga preporu am prvo da se dobro pro ita, jer nemora zna iti da svima odgovara ono ato se ovdje spominje.. Ovo je Vaaa odluka, nitko Vas na to ne tjera, odlu ite, razmislite, potpiaite.. mo~da se jednom i uspijemo izboriti za lakae disanje barem nas nekolicina koji volimo uzgojiti svoje i u~i Pass4sure ccnp tshoot
nightriderENTUZIJASTA

avg 2015.

Evo index pokrenuo peticiju: http://www.index.hr/vijesti/clanak/potpisite-peticiju-trazimo-potpunu-legalizaciju-marihuane/837875.aspx
CannaPlanetISTRAŽIVAČ

dec 2016.

Posto je kanabis legalizovan u Hrvatskoj, da li je moguce da se otvore prodavnice (eng. dispensary) gde bi se prodavao kanabis u medicinske svrhe? Znam da je to uobicajeno vec u Americi i Kanadi. Ima li nekih novih informacija? :)
hazeriZMAJ

dec 2016.

Kanabis u Hrvatskoj nije legaliziran.Pomak koji se desio je to povijerenstvo koje je odobrilo uporabu kanabisa kao lijeka za odredene bolesti ali to je jos samo na papiru..nema prakse kao vani.Tako da Colorado,Amerika je ispred nas nekih 1000 godina.Ali imam osjecaj da ide na bolje i da bi moglo doci do promjena na bolje.Do tada...vlastiti uzgoj;)

jun 2017.

Pozdrav svima! kao ato znate naai zadnji napori su bili usmjereni na to da objavimo Tvrdnju o injeni nom stanju u Narodnim novinama. Nakon obavljene komunikacije s NN i s Uredom za zakonodavstvo vlade RH dobili smo dojam da e biti mogue putem tog ureda oglasiti objavu u narodnim novinama. Danas kad sam ponovno razgovarao s uredom za zakonodavstvo vlade RH, rekli su mi da oni objavljuju samo akte koje je donijela vlada i razni odbori, dakle prevara i troaenje naaeg vremena. `to na stavlja u zahtjevnu situaciju. Napravit emo objavu u Narodnim novinama sami, kao oglas. Znam da to mnoge od vas obeshrabruje ali pravo je na naaoj strani, a to emo dokazati kroz sud. Stoga vas molim da svi lanovi koji joa nisu uplatili lanarinu (oko 30-ak lanova) da to naprave ato prije, oglas ovog tipa dokumenta u Narodnim novinama iznosi oko 5000 kuna. Mi taj novac nemamo jer nisu stigle sve uplate. Molim vas da obavite uplatu ve ovaj tjedan tako da mo~emo platiti objavu u Narodnim novinama. Takoer imamo joa jednu molbu, ako znate nekoga tko je upravo u sudskom procesu zbog konoplje (svejedno da li se radi o konzumaciji, uzgoju ili prodaji) neka nam da kontakte tih ljudi, idemo ih obraniti i u praksi dokazati da dokument radi. Vjerujemo da emo napokon dovraiti ovu fazu projekta i krenuti u treu fazu projekta Hrvatska - zemlja zdravlja. S poatovanjem, Vjeran Skurjeni P.S. Ako znate nekoga tko bi donirao novac za ovaj projekt, molim vas potrudite se, u ovom trenutku samo nas financije sprje avaju da dovraimo drugu fazu projekta. http://rjesenje.org/donacije/ ja hrmonja uplatio 200kn dosad, ko nije magarac je bio

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se