VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQŠatovi
LEGACY

Šatovi

56 odgovora3,468 pregleda

jan 2021.

Zanima me u cemu je fora sa tim "aatovima" Svaki put kad puaim s nekom novom ekipom primam aatove, meni to nije niata posebno no njima neato zna i im toliko ~ele pa ako netko zna razlog neka napiae

jan 2021.

Ako si ~ensko, to je fora da se ostvari prvi poljubac. :ljubav:
BadiZMAJ

jan 2021.

Baa tako, niata posebno...po etni ko pre...avanje:D
COM5LEGENDA

jan 2021.

Ljudi jesam ja mo~da za mirovinu?? `ta su aatovi?? :| Nisam toliko star... Ma nisam uope star...

jan 2021.

Hahaha, sto implicira da si mlad i ne znas :D iako kazes imas preko 3 banke.:) To ti je kad u drustvu povuces buksnu oa onaj dim iz sebe vratis onome sto je vukao prije tebe i tako u krug, nije nuzno njemu al eto, glupost :D sve to da bi se kao vise napusio, pogotovo kad je buksna mala a ekipa velika

jan 2021.

Nisam
BadiZMAJ

jan 2021.

COM5
truareZMAJ

jan 2021.

Djecja posla. Prerast ea to. Ja sam svoj prvi joint zapalio tek nakon ato sam na suho masakriro plua sa stotinama plasti nih boca, a ni pivske staklene nisu smetale. Zadnji aat sam primio u proalom tisuljeu, osvijestia se da ipak moraa uvat plua ak planiraa dimit do 100-e kao ja :D
COM5LEGENDA

jan 2021.

@Badi thanks na slici objaanjenja :) Mislim da bi malo trebali pauzirati sa tim trendom za vrijeme korone :))

jan 2021.

Djecaci...aat je bio onaj zadnji dim koji pe e i nacin da se izvuce sve iz pljuge..znaci do zadnjeg dima !! Nekada davno nije bilo lako doci do Vutre,pa se stedilo..kasnije se to zloupotrebljavalo hahah `at su davali oni koji su bili zadnji na pljugi,a vukao ga je sljedeci na redu

jan 2021.

Da cika opa, okrene se taj patrljak od buksne naopako, ono sto gori je u ustima a flop je prema kolegi ili koleginici duvacu, ona ili on primaknu usta a ti duvas na ista, dim izlazi pravo u usta onoga ko prima aat i dzokavac se ispusi do kartona :D
truareZMAJ

jan 2021.

Zadnji obi no nahebe kad naleti rafal ~ara u usta jer se naravno pljuga morala iscijedit do zadnje kapi.
flop87ZMAJ

jan 2021.

ima izreka ko karton nije pusio taj ni travu nije pusio :D ekipa sve objasnila za shatove, sto se mene tice nista posebno osim ako je neka fina cura u blizini :D

jan 2021.

Ja sam to zvao aaht, jer uz ono malo dima povu ea oralne zadahe aatodavca.

jan 2021.

meni je to isto kao kad ti cura poslje bj ide dati so nu pusu...
KönneRLEGENDA

jan 2021.

`ati, ni to tak loae :D ja sam uvijek bila za ubit djoku, aat ubica ni samo za klince, dobar je za foricu i promjenicu
TrulyoZMAJ

feb 2021.

I ja prvi put ujem za ovo. Ma nema boljeg nego kad zapalia na wc-u kad kenjaa, em ne smrdi drekec, em ti je bajno, joa kad je wc 2x2 metra - mo~es komotno prelistati mobitel 100 puta, i usput pasivno puaiti ustajali dim. Jedini problem je ako zaboravia na wc papir, pa se sjetia kad su gae spremne za recikliranje.

feb 2021.

nikad na defekaciju naduvan, opuste se misici, nema kontrakcija... kao da sam danima na klonji, uzas :lol:

feb 2021.

@Trulyo moja svakodnevnica, kad sam u kui, duvam u wc-u:D. Mogu ti rei da je po elo ii na ~ivce nakon viae godina, sad mi je malo problemati no da se rijeaim te navikesmiley9934 Edit: upravo ti ovo piaem dok sjedim na aolji:))
changadmtLEGENDA

feb 2021.

mi smo ko klinci radili i "turski shat"...isto sve kao sto je opa cupa objasnio, samo sto se krece iz cuceceg polozaja, i u toku procesa ispustanja/uvlacenja dima oba duvarosa se polako pridizu i usprave, da bi ih kao pritisak jace pukao u glavu. xD glupost teska :D

feb 2021.

nije bas glupost, mislim jeste glupost, ali ima caka. cucnes, par brzih dubokih uzdaha, pa ustanes i tras dole, neki kao blek aut :D a ne, mora se izvrsiti i pritisak u podrucju dijafragme, to smo se kao klinci igrali uspavljivanja, bilo nam interesantno :crazyd: samo u tvom slucaju osim pritiskanja uzmes par dimova, nekako similar :D prosle nedelje bila neka vest iz italije, nesto slicno, "izazov" se zove black out. klinka umrla u toku izvodjena mislim?
BadiZMAJ

feb 2021.

Uff ne podsjeaj me, tako smo se i mi uspavljivali u osnovnoj...pa kad bi netko krenuo padat ovi okolo bi ga hvatali...sve dok nije doaao na red jedan osjetljiviji...pao u nesvjest, ovi ga nisu uspjeli uhvatit, lupio je glavom u pod i niata zovi hitnu:crazyd: Nije to za zezanciju, desi se njesra samo tako.:)

feb 2021.

A ata ti je to na avataru, kolega? :rofl:
truareZMAJ

feb 2021.

Hahaha baa sam htjeo napisat da bi se ja sruaio i bez aata. Joa se sjeam razbijenih koljena od tog uspavljivanja. Samo ato smo mi to radili malo druga ije, u nuli bi, ja mislim da bi se tad zatvorenih o iju 10 puta duboko udahnuli i izdahnuli i zadnje samo udahnuli, i dr~anjem daha naglo ustali i u tom trenutku, onaj koji te pridr~ava, ti jako pritisne glavne arterije na vratu i padaa ko pokoaen.

feb 2021.

Getting high on your own supply... :D Ja mogu rei da kad puaim u u nju pomogne da me ja e opali. Promena pritiska kad se ustanem bude ko da sam sko io kilomatar. :D Takoe je dobra fora puaenje napolju na hladnom, pa ulazak u ugrejanu kuu. U roku od minut se istopim. :D
TrulyoZMAJ

feb 2021.

E sad ima smisla moj avatar hahaha. ::listomahanje::
changadmtLEGENDA

feb 2021.

ma ne kazem da nema efekat, desavalo se da samo neko sedne da dupe posle toga...ali je svakako glupost raditi tako nesto. :)

mar 2021.

Pro ital Truarou slu aj, ispaljivanje vazduha, aat od pete,pa do ustanka, resorection ka~u... Ljudi moji, NEMOJTE NIKAD IKO TO DA POKU`AVA DA NAPRAVI!!Niko,Ikad.!!! barem ne bez da te netko dr~i,pa ni to ,...imam tu~nu pri u iza ovog,19.god. se krije...izgubili smo Frenda, tad 1.vi put,invalid90%,zbog udarca 125kg 186cm,u vuglu na as... pokuaivanjem "aatovat"-mo~e sam sebi to svako, ALI NIKO,DA JE POKU`AO TO DA RADI NA ULICU, ASFALT je.. boga milog..Izvinite ... U glavnom, mladi, stari, najstariji, nikad, al Stvarmo vas ko boga molim. NE IZVODITE Izduvanjem vazduha iz pocepa, da si aatujeje vuju,ili samo se onesves ujete.., naglo ustajanje,pa Da vas dr~i netko ili ne,dovodi do nestanka kiseonika u mozak, pa kad tlak se izmjeni iz sekunde... ja to ne u oprostit za ~ivota mi, emu sam svijedo io, ideiji blesavog mladog,neznalicom tada..i danas nije puno druga iji..!!!! Nikad!IKO BOGA VAS MOLIM,DA KO IZVODI `ATOVANJE, NAGLO USTAJANJE, RESEREK`EN..OVO JE U PAKAO neka si to ponese ko izjavio to glupu, heb..u,IGRU.izmislio Jeste uli..?? Ovaj Post posve ujem svom bratu, kolegi, spoatujemo te znaa i sam,Big Matej,rip.. ..ova je rna aala, da se razvedrim, akk uspijem Watsap sis ?wana aat?jes, indeed, on the soft safe ground...R.I.P. M.H. Love
truareZMAJ

mar 2021.

Sla~em se s tobom u potpunosti. Kad si klinac od 10 i neato sitno godina ne razmialjaa o posljedicama. Koliko je samo bilo situacija u ~ivotu gdje nave er legnea u krevet i zahvalia se Onom gore ato je sve proalo da bolje nije moglo jer te ina e viae ne bi bilo. Da je barem svakome pameti u glavi kad je najpotrebnije. }ao mi je za takvu sudbinu tvog kolege.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se