LEGACY
Tahikardija
17 odgovora1,003 pregleda
Purpleehaze
ISTRAŽIVAČ68 REP12%
→ Entuzijasta
PurpleehazeISTRAŽIVAČ
okt 2023.
okt 2023.#1
Pozzz bracoo
Ovako uvek kad duvam imam malko jacu tahikardiju...i juce napusen odlucih da merim otkucaje srca u minuti i bilo je negde oko 120-130(koliko se secam) e sad,da li je to normalno na vutri i da li je "opasno" ili sta god
Hvala na odgovoru!
Purpleehaze
ISTRAŽIVAČ68 REP12%
→ Entuzijasta
RAOZA.
ZMAJ19.127 REP
RAOZA.ZMAJ
okt 2023.
okt 2023.#4
Ako imaa mogunost da sadia i puaia svoju gand~icu toplo ti predla~em.
Jer kad svoje uzgojia, na vrijeme oberea lijepo osuaia i kad u tegli malo odle~i te~e doe do br~eg otkucaja srca.
I meni je prije od domaje znalo da saaije ubrzan rad srca. To mo~e biti i uzrok jer je rano obrana.
Od kako sadim svoje joa nikad mi se nije desilo da imam ubrzan rad srca.
Ali sve je i do psihe. `to viae razmialjaa o tome doe ti. Jel to je jedna vrsta straha da ne doe do toga i nakon konzumacije doe. Probaj da ne mislia o tome da govoria sam sebi da nikad niko nije umro od vutre (ja sam znao govoriti sebi mo~ea ja
e :D) ispuai pa odma kreni jest neato npr. jabuke skreni misli... Takoer i dozu napravi sebi... :thumb:
Purpleehaze
ISTRAŽIVAČ68 REP12%
→ Entuzijasta
PurpleehazeISTRAŽIVAČ
okt 2023.
okt 2023.#5
Uvek sam se tripovao da je opasno da imas puls veci od 100...ali koliko vidim bitno je samo da ne razmisljas o tome.Jer kad razmisljas dolazi do napada panike...a tu tek krene da kuca srce...
DjedMraz
ENTUZIJASTA210 REP3%
→ Poznavalac
DjedMrazENTUZIJASTA
okt 2023.
okt 2023.#6
sta napisati,. od kuda poceti,. vutra org nije zdravstvena institucija te na mnoga ovakva pitanja kako da netko da odgovore, moze odgovoriti jedino osobnim iskustvom koje je iskljucivo njegovo te takvo ne znaci da vrijedi i za nekog drugog. Naglasavam da ukoliko netko ima bilo kakve vrste zdravstvenih tegoba a posebno sa srcem,plucima,glavom ili trbuhom neka ide k lijecniku, specijalistu itd..po nalaz odnosno misljenje lijecnika sto je sa zdravljem. Normalno da srce moze ubrzano kucati te se kod konzumenta moze stvoriti utisak nelagode,bilo panika, strah, izgubljenost , celestijalno stanje koje mislis da gubis svijest ili da ne dises a ustvari si samo dobro napusen i probaj se opustiti nekako., znas da si napusen i nista ti se ne moze dogoditi ako si zdrav mislim jel. Dok ujedno i da nisi zdrav vutra ne pogorsava stanja samo ovisno u kojem obliku se konzumira...i jos bih mogao,. imas i teme krvi tlak , pogledaj i tamo malo.,ima hrpa tema vec, neces valjda sljedece pitanje imati tipa : vutra i njen utjecaj na proljev ..;) ...iako nije mozda cak niti blesavo pitanje...imas li problem i sa time mozda?
0 REP0%
→ Istraživač
okt 2023.
okt 2023.#7
Dosta savjeta si dobio i na temama i na chatu. Mislim da nema smisla vise, nemoj se ljutiti molim te.
Dosta kvalitetnih savjeta, i dosta kvalitetnog vremena su clanovi foruma potrosili da se objasni, ukljucujuci i mene... koji muci muku sa slicnim stvarima... a i nekim gorim.
Ako ne zelis da citas vec, i selektivno vadis iz konteksta sta ti odgovara evo boldiracu ti otidji na sistematski i uradi EKG.
Nek si ziv i zdrav.
Digimoon
LEGENDA13.481 REP85%
→ Zmaj
PsiloCann
POZNAVALAC1.410 REP90%
→ Ambasador
PsiloCannPOZNAVALAC
okt 2023.
okt 2023.#9
ima puno u prerano obranoj, prebrzo suaenoj, dilerskoj aprijanoj i neznam kakoj travi....no indiku kad imaa pravu svoju, ne da nema kucanja, nego eto danas ja 3 puta pao u komu....netreba puaiti ni svaata ni sa svakim....
okt 2023.
1 / 10
okt 2023.
okt 2023.