VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQTestiranje ulja od kanabisa
LEGACY

Testiranje ulja od kanabisa

85 odgovora18,088 pregleda

okt 2014.

Pozdrav svima, Kupio sam za jednu teako bolesnu osobu bo icu ulja raenog po recepturi Ricka Simpsona. }elio sam obaviti test da provjerim da li u njemu ima THCa ili mi je podvaljeno neato drugo. Dao sam prijatelju (da ne uznemiravam gospou koja se bori za svoj ~ivot sa formalnostima) jedno zrno ri~e da konzumira, te smo nakon nekih 15ak sati napravili test mokrae na THC. Koristili smo test iz ljekarne za marihuanu/haaia kojeg smo platili 50ak kuna. Test nam je bio negativan. Obratio sam se ovjeku kod kojeg sam kupio ulje, i on mi je rekao da nije mogue putem obi nih testova iz ljekarne provjeriti mokrau na THC iz ulja od kanabisa, da je to samo za osobe koje puae marihuanu i da je mogue provjeriti samo putem krvi u bolnici. Zanima me Vaae mialjenje o tome, da li sam prevaren i mo~e li se ulje testirati na neki drugi na in?
Z&NZMAJ

okt 2014.

Pa brate mili, jel ga puklo? Gle, netko ko nije navikao na "visoke doze" da se tako izrazim, od kapljice veli ine zrna ri~e mora bit high satima.
thc u krviENTUZIJASTA

okt 2014.

jel ga radilo pitaj gaa,kako niste skontali

okt 2014.

A kako nisi znao za ovaj forum kad je trebalo napraviti ulje nego sad kad treba srati po nekom doaao si ovdje?

okt 2014.

Kao prvo, po nikome ne serem i ne optu~ujem nikoga, najnormalnije pitam. Drugo, meni bliska osoba je prakti ki umirala i nisam imao vremena za razmialjanje, tra~enje i analiziranje. Samo sam ata prije iaao pronai bilo kakvo rjeaenje jer je medicinska prognoza bila katastrofalna. Ako to ne razumijea, onda zamisli sebe u takvoj crnoj i kriznoj situaciji.
boss117POZNAVALAC

okt 2014.

Poato vidim da nikada nisi konzumirao kanabis zelim da ti dam par savjeta. Ulje ako vec kupujes moras probati pre kupovine. Kako probati??? e vrlo lako kupis cigarete namazes kap ulja preko cigarete i ispusis(inhalirati) dakle direktno u pluca. poslije 5-6 dimova bi se trebao biti stoniran. Znaci, ako poslije tih par dimova nista ne osjetis ne kupuj i bjezi dalje od prevaranata.

okt 2014.

Uzmi kap ulja i razvuci ga po bijelom papiru , malo razmuljaj . Tra~ia zlato .... https://www.youtube.com/watch?v=mgvQ-q_gZLU
fat_trollAMBASADOR

okt 2014.

Lol sorry, ali ako moraa pitat tu, nakon ato je uzeo onakgu dozu, bojim se da si namagar en Jedno je uvaljat slabi panj, drugo je sjebat nekoga tko boluje od raka

okt 2014.

na ~alost ja bi se slo~io sa trollom, definitivno te je taj netko prevario. Najgore je to ato ide varati bolesne ljude i sirotinju i joa ti ima obraza pri ati pri e da nemo~e pokazati se na testeru iz apoteke. Neznam ata rei, tu~no :sad2: . Molio bi bez savjeta istjerivanja pravde. MOD.
chelloISTRAŽIVAČ

okt 2014.

Ulje!previae je prevaranata koji ~ele zaraditi na tuoj nesre i.Simpsonov filmi o kvaliteti baa ne igra jer je sam radio onako tamno ulje. Najbolji je test da se proba kao ato je boss117 napisao ili prava analiza koja baa i nije mogua u naaim krajevima. Na svoje sam o i vidio ulje koje smrdi po nafti i jedno koje savraeno izgleda i miriai ali nema djelovanja. Najbolje je da ga sami napravite ili ako ve kupujete neka to bude iz provjerenih izvora. Prevaranti e uvijek iskoristiti svaku priliku za plja ku i nije ih briga ato ste bolesni. Ako njiste iskusni sa naaom dragom nam biljkom uvijek je netko u vaaoj blizini tko koristi (znamo tko ali se pravimo da neznamo),povedite tu osobu pa neka proba.

okt 2014.

Ja ti samo skre em pozornost da nije u redu prvi post napisati tako kako si napisao. Trebao si se bar predstaviti na forumu ili neato a ne odmah tako.

okt 2014.

Hvala svima na odgovorima... Konzumiranje ulja je izazvalo omamljenost i opijenost, ali ako je netko prevarant, smatram da mo~e lako ubacit kemije. Sumnja se pojavila tek nakon ato mi je rekao da ako je testiranje radjeno u kucnim uslovima, thc se ne mo~e pokazati putem mokrae, odnosno da je ovaj test iz ljekarne samo za puaenje trave a ne za isti prirodni thc. Nisam stru njak u tome, ali logi ki mi to nikako ne stoji. Taj test iz ljekarne pokazuje imaa li thc-a u mokrai, i pretpostavljam da nema veze da li si ga unio puaenjem ili putem ulja. Zato bih htio ovo raa istiti do kraja da budem siguran i imam nekakav dokaz da mogu upozoriti druge ljude, jer dosta njih kupuje kod navedene osobe. Da im ne krade dragocjeno vrijeme i nadu kod borbe za ~ivot.
Z&NZMAJ

okt 2014.

Jednog prevaranta smo ve raskrinkali ovdje na forumu, a i po novinama se po elo pisati o njemu http://www.jutarnji.hr/prica-prevarenog-zadranina-koji-je-preko-interneta-kupio-lijek--platio-sam-8250-kuna-za-ulje-konoplje--a-dobio--vazelin--/1225670/ A ta tvrdnja kako se samo puaenje otkriva testom se isto vrlo lako provjeri. Gore ti je boss117 rekao kako da isprobaa.

okt 2014.

Joa jednom hvala, puno ste mi razjasnili. Osoba koja je konzumirala ulje je prije puaila travu, i ulje ju je takodjer "puklo" pa nas je zbunjenost uhvatila tek nakon ata je test bio negativan. A bolesna gospodja koja ga je konzumirala je u po etku dosta spavala, bila omamljena, ak je jednom imala i lagane halucinacije pa nismo uope sumnjali da bi moglo biti neato drugo osim thc-a. Ali eto, ako tvrdite da test mokrae mora pokazati, to je na~alost ko zna kakva kemija.

okt 2014.

Ta osoba je 1000 puta puaila i nakon konzumacije je bila uvjerena da je ulje pravo. Ali kazem, nama nije dalo mira to ata se svaata pri a o toj osobi i ata je test bio negativan. Najviae me interesira mjerodavnost testa pa sam zbog toga i pokrenuo ovu temu.

okt 2014.

Za po etak kupite drugi test, postoji mogu nost i da je neispravan, mo~da.
kalel1892ISTRAŽIVAČ

apr 2016.

Ja sam naletio na netu da se sa ovim mo~e testirati, i kontaktirao sam ih i ka~u da im radi test samo je problem ato je test skup i treba 40ml ulja za test. http://www.alpha-cat.org/faq/ Ako netko zna gdje se mo~e nabaviti dobro ulje neka javi.

apr 2016.

*Iz pravilnika ...da bismo ovaj sajt odr~ali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tra~iti prodaju ili razmenu bilo ega ato je ilegalno u bar jednoj od dr~ava bivae Jugoslavije, po evai od semenki Marihuane pa do Marihuane ve spremne za konzumiranje. Skreemo vam pa~nju da je strogo zabranjeno obraati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uklju ujui i Marihuanu ili semenke) i ukoliko tako neato uradite mo~ete i najverovatnije ete biti trajno banovani.
bosccoAMBASADOR

maj 2017.

Ako bi koga interesovala analiza odnosno analitika kanabinoida u kanabis ulju mo~e me kontaktirati. Analiza se radi na HPLC maaini i dobije se rezultate za: THC, CBD, CBG, CBN, THC-a, CBD-a Do sada najbolje analizirano ulje imalo je 68% thc i 61% cbd...
bosccoAMBASADOR

maj 2017.

.
formZMAJ

maj 2017.

Mo~da znaa postoje li podaci koje je anlizirano ulje imalo najloaije rezultate?
bosccoAMBASADOR

maj 2017.

Mislim da je najlosije ulje imalo oko 35% ali moras znat da jedni ljudi eksperimentuju razlicitim tehnikama itd i onda salju na analizu, tako da takav podatak neznam sta bi ti koristio...
Fahro420POZNAVALAC

jul 2017.

Da li mi moze neko reci kako da provjerim CBD ulje jel falsh tj RSHO ulje.
TriptankLEGENDA

jul 2017.

Pogledaa je li originalno zapakiran i probaa.
TriptankLEGENDA

jul 2017.

Mislim da je RSHO firma ili brand koja proizvodi to ulje ( Real Scientific Hemp Oil), tako da bi trebalo biti u originalnom pakiranju. Ili nisam dobro shvatio ata je Frankenstein napisao
Fahro420POZNAVALAC

jul 2017.

Znam da nije kao THC da se mo~e odmah testirati jer je psihoaktivan pa me zanimalo u slu aju kada bi kupovao da ne bude kasnije kajanja.
LionKingISTRAŽIVAČ

jan 2018.

Cao @boscco, mene zanima analiza. Znam da je negde na forumu postojalo vise info kao i link laboratorije koja radi analize, ali ne mogu da nadjem sada.. Jos jedno pitanje: kako ja najbolje spakovati ulje za analizu? U spric ili neki drugi nacin? P.S. Resultati koje spominjes su od dva razlicita ulja zar ne? ako je od jednog, onda nesto ne stima u racunu jer suma je 129%. Ziveli! :respect:
bosccoAMBASADOR

jan 2018.

Da rezultat je za dva razli ita ulja...
Jeste eksterni link, ali tema je takvog karaktera, pa da probamo. Ako ste ozbiljno zainteresovani za kupovinu, posaljite upit putem sledece forme: https://thcoil.ml/ Vrlo ozbiljna ekipa isporucuje provereno THC (ne CBD, dakle sadrzi koncetrovani, psihoaktivni, THC!) ulje. Popusti na kolicinu su trenutno pozamasni. 10ml 499€ 20ml 900€ 30ml 1200€ 40ml 1480€ 50ml 1750€ 60ml 2040€ https://www.thcoil.ml/page/pricing

apr 2019.

Pozz svima! Zanima da li je netko testirao ulje sa kitom od holandske Mediccanne https://mediccanna.com/product/cannabinoid-testing-kit/
VRDCFEISTRAŽIVAČ

nov 2019.

Test se moze kupiti na internetu za 100 eura i moze se koristiti do 8 puta. Dovoljno je 0.1 g/ml da bi se testiralo.

nov 2021.

[bez sadržaja]
bosccoAMBASADOR

nov 2021.

http://www.researchnature.com/?fbclid=IwAR3HhCUnxM3tsPDy4XNAFyEBwLMDYKyYEQj85JG165Ns-ZxvCqHId6Ri6C4 https://spectralfingerprints.com/en

nov 2021.

Hvala, ak nije ni mnogo Euria, frka je ato im treba 10 ml...al no dobro
bosccoAMBASADOR

nov 2021.

Neznam gdje si pro itao da jim treba 10ml???? Za ulje je dovoljno da se poaalje 0,25ml

nov 2021.

Pisau da pitam al sajt veli https://spectralfingerprints.com/en/products/cannabis/QW5hbHlzaXNQcm9kdWN0VHlwZToyOQ==
bosccoAMBASADOR

nov 2021.

To jim treba za "Hemp oil" odnosno za ulje od sjemenke a ne za RSO ulje. Treba pa~ljivo itati...

nov 2021.

Odli no, hvala mislila sam da je RSO, isto ato i Help oil

sep 2022.

Mene interesuje. Pomoglo mi je u borbi sa kancerom, ostalo mi je joa malo. od zadnje ture, koja mi je baa prijala i pomogla. Voleo bih da saznam sastav i ja inu, kako bih znao ata da tra~im. Ovako je sve "lutrija". Veliki pozdrav svima iz Zaje ara. Moj mail : [email protected]

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se