LEGACY
Kako Pronaći Posao u Industriji kanabisa ?
64 odgovora8,709 pregleda
36 REP72%
→ Istraživač
maj 2018.
maj 2018.#1
Ej lijep pozdrav ljudi,imam jedno mozda ne toliko sokantno pitanje,dali postoji ikakav na
in za prona
i bilo kakav posao u nizozemskoj ili sli
no koji je vezan za kanabis,u smislu posao trimmera,growera od koje god se opcije moze kreniti i napredovat i u
it nadalje,i zanima me da li u tome iata poma~u Online akole poput Cannabis University i Thc University na kojima se prolaze ispiti i na kraju se dobivaju certifikati za polozeno iz viae kategorija vezane uz kanabis koji vjerovatno znatno pomaze u pronalasku posla u industriji.Hvala lijepa unaprijed bit u zahvalan na bilo kakvom savjetu ili ideji,pozdrav ljudi.
420Florist
ZMAJ34.960 REP
420FloristZMAJ
maj 2018.
maj 2018.#2
Imaa u avicarskoj sezonu za branje/trimanje, nzm jesu prijave otvorene
https://cannabisarbeitsagentur.de/jobs/ferienjob-kurzzeitige-beschaeftigung-als-trimmerbudtender-in-der-schweiz/
Viae o tome, artikl na doj
, desni klik na chrome i prevedite na svoj jezik
http://highway-magazin.de/news/international/traumjob-alarm-momentan-erntehelfer-auf-schweizer-cannabisplantage-gesucht
Kako to izgleda
bh3TTXFvZhI:25
hazeri
ZMAJ20.200 REP
hazeriZMAJ
maj 2018.
maj 2018.#3
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0ahUKEwjZlqnFrKrbAhVEVxQKHb7PDjoQFgguMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.vijesti.me%2Fvijesti%2Fsve-vise-ljudi-iz-cg-odlazi-u-sad-idu-da-rade-na-poljima-kanabisa-976651&usg=AOvVaw0ZQs35vU6swMxRPIX6PKwQ
36 REP72%
→ Istraživač
maj 2018.
maj 2018.#4
Dali postoji joa koja stranica mo~da gdje se mogu poslati zivotopis ,zamolbe i slicno,gdje mozda imaju aktualne prijave,ako iata nadjete bilo bih mi puno od pomoi,hvala vam
420Florist
ZMAJ34.960 REP
420FloristZMAJ
maj 2018.
maj 2018.#6
Eo zaposlio bi te grouchy, treba uskoro ici pasulj trimat i kukuruze, pa mu treba dobar trimmer.. :D
hazeri
ZMAJ20.200 REP
hazeriZMAJ
maj 2018.
maj 2018.#7
A kako mislis drug moj da cemo mi naci sto tebi treba:)Jel bi ti znao kakvu curu ja trebam...ja znam:DTi...sumnjam:D
Google...mila majka:):)
36 REP72%
→ Istraživač
maj 2018.
maj 2018.#8
haha slazem se brate,eto njuakam ve
par dana po googlu i niata nisam naaao na~alost,kao da je nemogue to me ubija : P
hazeri
ZMAJ20.200 REP
14 REP28%
→ Istraživač
maj 2018.
maj 2018.#12
Ljudi cuo sam od par ljudi,da se na legalnim farmama u Kaliforniji i Floride traze radnike za rad na farmama,da li neko mozda zna nesto o tome,ili barem gde bi mogao da se raspitam o tome ili da li neko nesto licno zna?Posto sam cuo da uglavnom idu da rade nasi i makedonci??Hvala sima koji bilo kako pomognu ili upute
LupusHerbivor
AMBASADOR3.650 REP61%
→ Legenda
LupusHerbivorAMBASADOR
maj 2018.
maj 2018.#13
Toliko ljudi se bavi kanabisom legalno i ilegalno da je veoma tesko, bez znanja jezika i nacionalnosti, se zaposliti kao uzgajivac kanabisa u recimo Spanjolskoj, Ceskoj itd. Radi se i o dozvolama. Moras imati stalno boraviste tamo, pozeljno je imati nacionalnost drzavljanstvo te drzave itd itd. Uglavnom, za nas Balkance nema puno prostora gore. Zao mi je al tak je.
Ali ako zaista zaista ima netko zelju baviti se profesionalnim uzgojem, tada treba zavrsiti fakultet poljoprivredne struke te otici stazirati u plastenike. Prvo u plastenike siroke potrosnje, tipa paradajza paprike a nakon nekoliko godina iskustva kao master holtikulter u zatvorenim prostorima, jer tamo zbog klime 90 posto se sadi ispod krova...
Otvoriti svoj seed bank ili greenhouse ili ljekarnu je moguce ali procedure su ubitacne.
420Florist
ZMAJ34.960 REP
420FloristZMAJ
maj 2018.
maj 2018.#16
ovjek sve objasnio :) Ni ovi ato u seedbankama rade nisu ljudi sa 8 razreda osnovne, to su sve neki diplomirani biolozi i holtikulteri, samo u green house radi njih 16 koji su po struci scena jaki, i to su labori ko u filmovima.. :)
grouchy
ZMAJ90.494 REP
14 REP28%
→ Istraživač
grouchy
ZMAJ90.494 REP
grouchyZMAJ
maj 2018.
maj 2018.#19
vidim, procitaj pravilnik :D
ubise me pravila, sto puta sam kaznjavan dok pokusavam da koristim rupe u njemu :lol:
hazeri
ZMAJ20.200 REP
hazeriZMAJ
maj 2018.
maj 2018.#20
..i opet im Trava ne bude jaca od nekih uzgojenih ovdje na forumu u "kutijama"ispod obicnih led zarulja..nije ni sve u tehnologiji..ljubav prije svega,sve ostalo su tehnikalije:thumb:
420Florist
ZMAJ34.960 REP
420FloristZMAJ
maj 2018.
maj 2018.#21
Ovi u "kutijama" tuku tamo neke vanzemaljske hibride od 27% xD, imaju i oni jake genetike hazeri, nije sve u ja
ini thc-a, ja msm da je do 20-22% dovoljno i za onog najveeg stonija mahonija..
hejzoni
AMBASADOR2.213 REP20%
→ Legenda
hejzoniAMBASADOR
maj 2018.
maj 2018.#22
Jako tesko je u Nizozemskoj naci posao u coffee shopu, ili negdje sto ima veze s growanjem itd.
LupusHerbivor
AMBASADOR3.650 REP61%
→ Legenda
LupusHerbivorAMBASADOR
maj 2018.
maj 2018.#23
Istina, nije! Radili su istrazivanje pa je ispalo ako nema dovoljno CBDa u proizvodu, onda je osjecaj "higha" daleko manji iako je THC visok. Kazu da mora biti sto veca kolicina CBDa jer se onda bolje kanabinoidi vezu za ljudske stanice. Ovako sa puno thca a malo cbda ces dobit prosjek travu, iako smrdi ko kuga. Dobro znate groweri o cemu pricam :)
Internet je dosta pod cenzurom pa se ne moze naci kvalitetne informacije bez znanja jezika ali nista vas ne kosta slati mailove seed bankama i plastenicima. Od 100 poruka jedan ce valjda odgovorit.
Ali kak je krenulo, slat cete zamolbe Makedoncima a ne Nizozemcima:
http://balkans.aljazeera.net/video/kanabis-bi-makedoniji-mogao-donijeti-visemilionsku-zaradu
hazeri
ZMAJ20.200 REP
hazeriZMAJ
maj 2018.
maj 2018.#24
Ja osobno pusim sorte jacine od 6-10 thc..isti postotak cbd-a..Jake Trave su meni ok za ulje..za pusenje 6-10%;):thumb:
Ako prevlada CBD nad THC-om u sorti hight je slabiji...sve jake sorte imaju manji postotak cbd u genetici..:)
Zapali jedan Critical kush,Chemdavg,NL,Afgani#1,Bubba kush...sve bombe sa 0.1 do 1.0%cbd-a:thumb:
LupusHerbivor
AMBASADOR3.650 REP61%
→ Legenda
LupusHerbivorAMBASADOR
maj 2018.
maj 2018.#25
Zato bi bilo dobro da imamo svoju industriju.. Za mene je high kad uem u petu dimenziju a sat dva kasnije spavam ko beba. Da imamo slu~beni rije
ki i zajedni
ki bazu podatak tko zna di bi nam bio kraj Imaa pravo ali i ja kaj se mog osobnog gusta tice. Jednog dana emo se natjecati
ija ima vise
ega samo da nas priroda pozivi!
hazeri
ZMAJ20.200 REP
hazeriZMAJ
jun 2018.
jun 2018.#26
Vidicemo kako ce buducnost disati..hocemo napokon ici naprijed,usvajati nove stvari,slusati savijete i ugledati se na sredene drustvene norme ili cemo ostati i dalje u "komuniznu","parizanima","anarhisticnoj demokraciji"..crno,bijelo..homo,streit i slicno..sve je na volji nas..koji placamo porez;)
A znanja ne fali..ko hoce nauci,ko nece,nece nikada:thumb::thumb:
Immortal Bitch
AMBASADOR3.832 REP67%
→ Legenda
Immortal BitchAMBASADOR
jun 2018.
jun 2018.#27
Ne znam kake veze sa temom al ajd,ako trava ima jako malo CBD onda je headHigh i ja sdvoju uvijek uberem malo ranije da me silji,ako ima vise CBD onda je stonjara.A biljkla imala malo ili ne CBD s vremenom THC degradira u CBD...Tebi u sustini CBD ni ne treba ako se oces samo prebit.Iako je bitan i CBD za prebijanje isto kao i THCV.Ali da bi trava jako siljila ne treba uopce CBD,stoga mi groweri eto ne razumijemo sta zelis rec Lupuse.::roor::
Pumpkinhead
ENTUZIJASTA351 REP38%
→ Poznavalac
PumpkinheadENTUZIJASTA
jun 2018.
jun 2018.#28
Raspitaj se po stranicama @ASgard031, koje god mo~ea nai vezano uz poslove i kultivizaciju, neko e odg neko nee, preporu
am strainhunters forum.
Nije ti ni bitno koliko iskustva imaa u growanju ili trimanju ili bilo kakvim sli
nim poslovima, makar je to + ako imaa.
Bitno ti je poznanstvo. ako ~elia npr. biti master grower.
Poznaa puno ljudi u industriji i to je to.
Kod nas je te~e se probit ali ata ea.
::roor::
zmiugaloma
POZNAVALAC724 REP14%
→ Ambasador
zmiugalomaPOZNAVALAC
feb 2019.
feb 2019.#29
Imam druga koji aljaka u Majamiju na planta~ama.Ka~e da su planta~e skroz legalne, ali da se aljaka 90% na crno, bez dozvole pa se deaavalo da mu ne plate jer je stranac pa mo~e da ga vesla ko hoe, i da zaradjujea onoliko koliko istrimujea, na lapo kile ide od 150 do 250 dolara.U po
etku je aiaao najviae soma i po, a sad kao singerica aljaka do 2,5, pa ra
unaj :)
adamgadam
ISTRAŽIVAČ87 REP25%
→ Entuzijasta
adamgadamISTRAŽIVAČ
feb 2020.
feb 2020.#30
Braco moja ja sisao dnevno u Australiji do 5 paunda ko od sale dajte neki kontakt da idem malo u Ameroiu!!!!
adamgadam
ISTRAŽIVAČ87 REP25%
→ Entuzijasta
adamgadamISTRAŽIVAČ
mar 2020.
mar 2020.#31
Dajte neki kontakt ja sam profi trimmer 3 godine uzgoja u Australiji!!!!
huana.meri
ZMAJ24.920 REP
huana.meriZMAJ
mar 2020.
mar 2020.#32
taj bolje zarauje od svih onda, growera, shopera, dilera.... :rofl: :rasta:
maj 2018.
1 / 34
maj 2018.
mar 2020.