VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQKako sam prevario test na THC
LEGACY

Kako sam prevario test na THC

542 odgovora152,084 pregleda

okt 2016.

Bilo je ve milion pitanja i tema na forumu u vezi testa na THC,kako ga prevariti,kako se o istiti za kratko vreme itd itd itd....pa u da podelim sa vama jedno svoje iskustvo kako sam se "o istio" ili prevario test,viae ne znam ni sam ali je upalilo. Radim na specifi nom mestu gde esto imamo kontrole na psihoaktivne supstance preko urina,test se radi preko AbuGnost THC test plo ica. Ovaj put sam imao dojavu da e za 10 dana biti testiranje a naravno poslednjih mesec dana puaim po 4-5 jointa dnevno :D :rasta: Naravno uhvatila me panika jer znam da se thc kod hroni nih puaa a u organizmu mo~e zadr~ati i do 3 meseca pa sam se bacio na istra~ivanje kako se o istiti,kako prevariti test....koliko sam ja skontao o istiti se NE MO}ETE za tako kratko vreme (mo~da neko i mo~e,slobodno probajte) ali barem meni je ova metoda upalila da test bude negativan. Potrebni su vam sledei sastojci: Postupak: 1. 3 kapsule aktivnog uglja tri puta na dan (posle jela) 2. 3 puta dnevno piti zeleni aj 3. Svako jutro na prazan ~eludac pojesti supenu kaaiku livadskog meda 4. 3-4 sata pred test popiti 3 aspirina (negde sam pro itao da aspirin maskira metabolite thc-a u mokrai) 5. Dan pred test i na dan testa se nalivajte vodom KAO LUDI,zna i ispiaaa se i opet popijea pola litre vode i tako u krug,bitno je da bude u kontinuitetu. Ja nisam ni spavao :D Ceo dan i no i ponovo ujutru pre testiranja sam pio vodu :D 6. Problem kod takvog nalivanja vodom je ato vam na dan testiranja mokraa bude skroz providna a nivo kreatinina u mokrai bude jako nizak ato im u laboratoriji ukazuje da ste pokuaali da prevarite test. E tu uska u vitamin B i kreatin. Ujutru na dan testiranja u tu vodu koju masovno pijete dodajte vitamin B i kreatin. Vitamin B e obojiti mokrau u prirodno ~uto a kreatin e regulisati nivo kreatinina u mokrai. I naravno najbitnije od svega NEMOJTE DUVATI za to vreme iaenja. Rezultat:
ChanZMAJ

okt 2016.

A toliko prica o 'aktivnom uglju', kako ne valja i ostalo:D Elem, vrlo znacajno stivo:thumb: Chill je stari konzument, ali znajte, novi konzumenti da dosta toga zavisi i od organizma, ne reaguju svi na taj nacin Sve je ovo individualno Svaka cast bro :banana_rasta::thumb::razvaljen::

okt 2016.

Hvala drug,skratio sam sebi ~ivot za godinu dana tih 10 dana vala :D Naravno sve zavisi od oveka do oveka,svako ima razli it metabolizam,procenat telesne masti itd... Ali ako je neko u frci a ne zna ata e ova metoda je barem meni pomogla :)
StipeZMAJ

okt 2016.

Sve mogu shvatit osim ugljena i meda. Jel ima neko objasnjenje zasto med? Ugljen mi se ne uklapa u pricu jer bi mozda mogao vezati na sebe neke tvari od ovih ostalih navedenih za koje zelis da odu u krvotok i ostatak tijela, umjesto odma u guzicu :D Ako i ne moze odmoci, sumnjam da moze pomoci..... al ok. Nije los za ocistit zeludac i crijeva, samo da se netko nebi zakacio samo na ugljen i koristio samo njega....posto su svi culi da aktivni ugljen lijeci sve :D hahha kako god.... bitno da si prosao ;)

okt 2016.

A jebem li ga,trpao sam u sebe ata sam stigao samo da se o istim :D Moji su se davno bavili p elarstvom,znam da je kaaika livadskog meda ujutru na gladan stomak odli na za detoksikaciju organizma.
ChanZMAJ

okt 2016.

Dobro je kad je samo godinu. Ima stresova koji nose vise :thumb::D:D:D
basloLEGENDA

okt 2016.

a soda-bikarbona bez marinije(aluminijuma)? ...odgovoran dzob :thumb:
TudumTrassISTRAŽIVAČ

okt 2016.

Spremis urin za hitne slucajeve Hvala na savijetu :thumb:
lukasAMBASADOR

okt 2016.

svaka cast za trud i metodu,bem li ga,nebi volio radit na takvin mjestima gdje se ispituju takve stvari,podsjeca me na svemirski program,mism,nesmijes ovo nesmijes ono,tripujes da bi zbog dima mogao ostati bez posla itd.pa kad cemo se rijesit tih govana i konacno pocet zivjeti kao slobodoumni ljudi.mene ovo podsjeca na diskriminaciju.
D&MAMBASADOR

okt 2016.

Ja san davno bija na testiranjima i isproba san skoro sve od navedenog, i kasnije san se ulinija i par dana prije testa bi pija dosta pive, a uru dvi prije testa bi nataste popija 2-3 pive, popisa se u kaficu 2 puta i onda na test. Nikada nisan ima problema na taj nacin. Edit: jedini problem je sta si 5 dana pijan svaki dan haha

okt 2016.

ja stvarno ne znam ata vi ljudi radite ??? ja sam se testirao samo pred vojsku , i puaio sam predhodni dan pred taj sistematski , i niata mi nisu naali niti su mi rekli ... tako da jeedino tada sam imao taj test i nikad viae ... davnne 1998 me :)

okt 2016.

Na obi nom sistematskom pregledu se ne radi testiranje na psihoaktivne supstance. Ima poslova kao ato je moj gde su te nenajavljene kontrole sasvim normalna pojava...tu~no je ato THC stavljaju u isti koa sa heroinom,kokainom,amfetaminima itd ali na ~alost tako je.

okt 2016.

menjaj posao :cool23::joint::D
hazeriZMAJ

okt 2016.

Nisi ako pijes bezalkoholno:DInace se slazem sa tobom.:)
IhtusENTUZIJASTA

okt 2016.

zanimljiva metoda, definitivno. najva~nije da je bila uspjeana...na netu se ionako mo~e nai gomila savjeta, recepata i mogunosti, neke viae a druge manje djelotvorne...ovisi o mnogo faktora, svaki organizam druk ije funkcionira, ima druk iji metabolizam, a naravno ovisi i o tome ato i koliko esto...problem je eventualno u tome, ato se koliko znam, od svih supstanci THC najdulje zadr~ava u organizmu, ato zna i da ga ne mo~ea izbaciti, ali mo~ea prikriti njegove tragove....a ako baa niata ne upali, jedino preostaje pri a, da si se par puta naaao u druatvu koje je puailo, ali baa ti nisi :puuuh::....pa si na neki na in kolateralna ~rtva "pasivnog" puaenja:bocni::.... zanimljive stvari se mogu pronai na: http://www.passanydrugtest.net/
/retardISTRAŽIVAČ

nov 2016.

ja sam video u tim Smart Shopovima za 10e napitak neki, u o.5l. to popijes pola sata pre testiranja i na sve moguce budes negativan! a takodje puno lubenice pre testa za ne poverovati mi je pokazalo negativan test ..

jan 2017.

Evo napravih acc na sajtu posle dugog citanja svega i svacega ovde. Ja imam problem trenutno, imam 19 godina varim od 15-te i moji su me tek pre mesec dana provalili preko nekog prijatelja koji me video nemam ni ja pojma. Uglavnom vec 10-tak puta sam bio testiran (urin) i samo jednom sam bio negativan. Evo ovo su cinjenice iz mog licnog iskustva (vazi samo za one koji puse maksimum dnevno otprilike 2g posto ne mogu da tvrdim za vise jer dnevno toliko popusim otprilike: -iz urina cete se iscistiti za 5-7 dana -ne pomaze nista od onih fora sampon,sapun u mokracu, dolivanje vode obicne do kraja casice za pisanje -samo ne treba pusiti nedelju dana i piti dosta tecnosti, jesti malo vise slane hrane kako biste bili zedni ( da ne biste morali na silu kao debili da se nalivate) -IMATI BILO KAKVU FIZICKU AKTIVNOST (hodanje, brzo hodanje, trcanje, plivanje........) zato sto vam se tokom ukupne dnevne fizicke aktivnosti izbacuje negde oko 7% toksina

jan 2017.

Meni ugljen nikad nije pomagao, niti ima kakav medicinski temelj da ve~e kanabinoide na sebe. Ve~e toksine, a kanabinoidi nisu toksi ni. Ja sam ga znao u prahu razmuivat po 3-4 puta dnevno i opet pozitivan. Majka brzog iaenja je u diuretskim napitcima i poveana konzumacija tekuine, nikakvim antioksidansima i pripravcima za detoksikaciju, jer ponavljam kanabinoidi nisu toksini. Od gore navedenog zeleni aj spada u skupinu diuretika i vjerujem da je on i jednini razlog negativnog testa, neznam za med i aspirin, al znam da je aspirin broj jedan ubojica u svijetu farmacije, jbg. Zna i diuretski napitci tipa Zeleni aj, Crni aj, Uvin-H i sl. Ili prirodni sokovi sa ato veim udijelom Brusnice. Brusnica mene o istila za 3 dana :thumb:. 4 litre soka u tetrapaku dnevno sa 40% udjelom brusnice (ima u kauflandu, bagatela). I ata se dogaa, dolazi do poticanja mokrenja kao i kod svakog diuretika, ra unajte da ete piaati bar od 8 do 20 puta dnevno, u tri dana 12 litara i da vidia, ista negativa, a uz to sve izbio i par kamenja iz bubrega, dvije muhe, jednim udarcem :). U tih 3 dana potrebno je i poveati fizi ku aktivnost, hodanje, d~ogiranje, bicikliranje, teretana, uskanje i sli no, samo pazite da vam se ne pripiaa. Bilo ata za izmokravanje i problem rijeaen, ali ne zaboravite ukoliko uzimate neke tablete ili ajeve za izmokravanje da onda morate i unos tekuine podii na minimalno 4 litre dnevno, da nebi bubrezi ostali na suho. Meni sama brusnica zakon, prije sam derao Uvin-H i vodurinu, isto pomagalo. Sad mi u firmi uveli testiranje na opijate na godianjoj bazi, haha, brusnica bejbe :rolleyes:.

jan 2017.

Korisna informacija,budem probao :) Hahaha dobro je dok znaa kad e biti testiranje :D
blaskeLEGENDA

jan 2017.

Hm,slazem se da sve zavisi od organizma,ali tri aspirina popiti od jednom mislim da nije pametno,jer on izaziva alergijske reakcije,a takodje mladji od 16 godina ga ne smeju piti.
changadmtLEGENDA

maj 2017.

Evo jedna dobra "stvar" :D :lol:
MojizborPOZNAVALAC

jun 2017.

Znaci nemam pojma sta me ceka ali 09.07 ove godine idem na kako se rekli droge test ovdje u njemackoj pocinjem radit na jednom ekstra radnom mjestu Ali mislim da je to u sklopu vozacke za viljuskar znaci rekli su mi oi, uai, i droge test Imam srece pa nisam bas duvo ovih dana jer nemam a moje bogu hvala nije gotovo (sudbina) Svi govorite o urinskoj pretragi a sta ako mi budu krv vadili?
hazeriZMAJ

jun 2017.

Postoji mogucnost da ti u krvi rade pretragu u Njemackoj medutim kod nas toga nema.E sad,treba doci netko tko je radio u "Minken,Nemacka":D

jun 2017.

prika, u krvi se zadrzava krace nego u urinu, a kazes da nisi skoro duvao. onda nema brige
MojizborPOZNAVALAC

jun 2017.

Hvala na odgovoru
IhtusENTUZIJASTA

jun 2017.

...mo~da sam u krivome, ali nisam siguran da se u krvi zadr~ava krae nego u urinu...u vlasti kose se, npr. zadr~ava cijeli ~ivot (joa se nisu dosjetili da bi i to mogli testirati :murija:)....u svakom slu aju, kao zadnju alternativu imaj neku dobro osmialjenu pri u (bajku, poput:> iz prigovora savjesti ili tako neato, ne dozvoljavaa vaenje krvi)....djeluje neozbiljno, ali svi znate kakve udesne rezultate daje ponekada maata. uglavnom, sretno...

jun 2017.

pa ja sam siguran, ne bih pisao da nisam :) a kao sto vidis, u kosi se ne zadrzava ceo zivot ali ima tragova mesecima
IhtusENTUZIJASTA

jun 2017.

...drago mi je da si me demantirao. sada znam viae negoli do maloprije....zato i slu~e forumi...ovo u svezi kose mi je malo diskutabilno, mo~da nismo mislili na istu metodu...nekakva eventualna trenutna testiranja vjerojajatno daju takve rezultate, ali prava DNA analiza kose ti mo~e pouzdano potvrditi da je netko koristio kanabis prije 50 godina....na taj na in, su npr. ustanovili pomalo misterioznu injenicu da su u starom Egiptu koristili kokain....zvu i nevjerojatno, ali je istinito; na temelju DNA analize ostataka kose balzamiranih faraona... uglavnom, sigurno emo se slo~iti da informiranost nema alternative.....

jun 2017.

thc test nema veze sa dnk, ako imas duzu kosu, i krenu da te trkeljaju, a kako znamo prosecan rast kose, moze se skoro u dan odrediti kad si duvao, u slucaju da si prosecan korisnik. slikovito da objasnim, to dodje kao godovi na drvetu, one linije kad ga preseces, ne nalazi se thc u celoj vlasi nego ti konzumiras, thc se veze za kosu, onda ne duvas, nema thc u tom delu, pa onda iz pocetka.
IhtusENTUZIJASTA

jul 2017.

...sla~em se, nisam ni mislio usporeivati test na thc ili bilo ato drugo sa DNA analizom, jer je neprakti no i nema smisla....samo sam apostrofirao da je DNA analiza vrlo detaljna i precizna, i da kad bi se nekim slu ajem primjenjivala (a vjerojatno nee, barem ne u skorijoj budunosti), mo~e se znati kada si prvi puta zapalio, i da li si prije npr. 30 godina, vukao crte bijelog, ~utog etc,etc...
hazeriZMAJ

jul 2017.

Misli da grijesis.Pomocu DNA analize se moze utvrditi tvoje porijeklo,obiteljsko stablo po mogucnosti da imaju usporedbu.Toksine koje unosis u tijelo udaraju po zivcanom sustavu,ostecuju pojedina polja ali sumnjam da bas mogu provaliti vrijeme,kolicinu.Jer bi inace svi Ruski olimpijci bili suspendirani,ovi iz 70,80 godina.Oni sto su tada rokali u sebe,,kukuleleee..poletis,sletis,poletis i nikada ne sletis:D:thumb:
IhtusENTUZIJASTA

jul 2017.

sorry, ali mislim da ne grijeaim....vjerojatno mislimo na razli ite stvari odnosno razli ite modele....DNA struktura i njezino deaifriranje je jedna od najveih dostignua u ljudskoj povijesti, koja nam je dala na uvid bezbroj stvari koje do tada nismo znali ili nismo pravilno shvaali....postoji opa DNA genska aifra koju svi dijelimo, ali postoji i osobna, zna i unikatna za svakog od nas...a u toj genetskoj aifri je zabilje~eno apsolutno sve ato si mo~ea zamisliti i ega se mo~ea sjetiti, kao i velika veina onoga na ato niti ne pomialjaa...ako se pravilno interpretira i/ili deaifrira - ovisi koja definicija ti viae odgovara - mo~e se znati apsolutno sve o tebi....ka~em apsolutno sve, jer to zna i i ono ato sam malo prije napisao....a u vezi primjera koje si naveo iz 70-ih ili 80-ih godina, uzmi u obzir dvije presudne injenice: prva je da tada navedena DNA analiza nije bila kompletirana niti usavraena kao ato je to danas, i drugo, zar mislia da navedenim rusima, na raznoraznim natjecanjima, je sustav zabranjivao tako neato, ili je sistematski stimulirano upravo suprotno - masovno dopingiranje (a znali su, kao ato i danas znaju kako mnoge stvari izbjei, odnosno prikriti!), upravo iz vrlo jednostavnog razloga da time doka~u koliko su (u ovom slu aju) sportski superiorniji od zapadnih "imperijalista" (mo~e sa i bez navodnika, ovisno o percepciji stvari)...dakle, upravo suprotno, usavraavali su takve metode do besvjesti (a ini mi se da ni danas nije druk ije!)...zna i, moja poanta bi bila, kada bi stvarno odlu ili primjenjivati pravu DNA analizu na svaku osobu koja je u poziciji da mora dokazivati da li preferira "zdrav ~ivot" ili ne (ato je gotovo nemogue, jer je poprili no skupo i podosta traje), vjeruj mi, nema tog podatka koji bi mogao biti skriven...a to opet zna i i stvari koje sam naveo u zadnjem postu....
hazeriZMAJ

jul 2017.

Moze..trenutno moram ici trimati ali...nastavljamo raspravu:):thumb::thumb::thumb::thumb:
IhtusENTUZIJASTA

jul 2017.

vrijedi, i ja se moram odlogirati, dosta je kompa za danas.....:spliff::respect::respect:

jul 2017.

to je fizicko-hemijska analiza, ne dna. naprimer, imamo nepoznatu osobu (preminulu) sta nam vredi dna kad ne znamo ko je i odakle je? e sad, kako nauka napreduje, razni su uslovi odrastanja i uticaj zivotne okoline... tako da se sad, bar u jednom delu razvijenog sveta, a i sire, skoro sa 90% sigurnoscu moze odrediti gde je ko ziveo i odrastao, samo na osnovu procenata raznih hemijskih elemenata u organizmu, evo ja nor, kod mene ce naci razne benzene, azote i jos trista svasta jer zivim relativno blizu tih fabrika, neko ko je kod rudnika olova, bice puniji olovom nego neko ko zivi pored mora ali ce imati jod vise od onog na planini, bla bla bla...
hazeriZMAJ

jul 2017.

Po postu prije sam zakljucio kako nije ni bitno dali je tada tehnologija bila na vrhuncu kao sada jer sadasnja otkriva toksine koje si tada unosio u tijelo. Da..u Rusiji.Ali da su Ameri to tada znali brzo bi to propalo. Slazem se ali zar zato bas taj DNA ne razotkriva njihove prevare posto se mogu naci toksini od prije 50 godina. Frend vjerujem ja da oni imaju tehnologiju gdje spare covijeka i slona i dobiju....To su Ameri.Medutim sumnjam da javno to prikazuju. Kada se radi test na doping(radio sam ga)ti se jednostavno popisas i oni to zamrznu,znaci imaju uzorakMogu i nemoraju ga ici provjeravati ali ga imaju spremljeno.Moze proci i 50 godina,tada ce znati ali bez uzorka..neznam,ne kazem da si u krivu.Sve je moguce ali jedno je sigurno..nas pljugere nece nitko DNA-irati:Dkad sam stalno pun THC-a i CBD-a:D Frend :respect:drago mi da ima netko za "raspraviti":thumb: Edit;Stipe..nemoj nas sada "poklopiti"sa znastvenim cinjenicama:D:D:D:thumb:
StipeZMAJ

jul 2017.

..a sta ja imam poklapat :D znamo kolko znamo o dnk i za sada nema sanse da se otkrije sto unosimo u tijelo prema dnk analizi. bili to kanabinoidi, vitamini, alkaloidi ili nesto trece. ostavljaju li neke supstance tragova na dnk ili da rade neke promjene, da... al to je tema za sebe. kolko bi to samo moralo bit informacija zapisano u dnk strukturi kada bi pamtila apsolutno svaku unesenu molekulu i vrijeme :)
hazeriZMAJ

jul 2017.

To je bio samo poziv "upomoc" da ne moram po goglu svrljati.Hvala dotore:respect::thumb::thumb::thumb: Tvoje informacije su za mene najkompententnije.:respect:
StipeZMAJ

jul 2017.

Nemojte vi mene slusat :D ja sam samo naduvani lik koji cita i slusa sve i svasta pa onda filozofira hahahhah
IhtusENTUZIJASTA

jul 2017.

....a nemam viae ato za nadodati....svi mi ovdje pomalo aaljivo diskutiramo o odreenoj temi, ato je u osnovi pozitivno, jer takav je smisao ovog foruma...i svi smo manje ili viae fokusirani da li nas netko mo~e "provaliti" jer koristimo kanabis, a velika veina (nas) sasvim sigurno i ostale supstance, i to je sasvim razumljivo i sasvim u redu...i bez brige, nee nitko sprovoditi DNA analizu nad nama zbog takvih stvari...postoje druge metode, ali svaka metoda se mo~e "prevariti", ato vjerojatno svi mi znamo i manje-viae bili u situaciji da nam maata i inspiracija daju svakojake ideje.... Ali, moja zavrana poanta; o kojoj viae ne moramo, ali i mo~emo diskutirati, je da tema DNA analize prelazi okvire ovog foruma, jer je duboko znanstveno i injeni no implicirana, tako da sa stajaliata lanova ovog foruma, jednostavno ne mo~e biti pravilno i znanstveno interpretirana...stojim iza svega ato sam napisao, jer me zanimaju svakojake teme, ato zna i da ~elim biti informiran o ato je mogue viae stvari....ve sam to napisao, ali u ponoviti, jer mi se ini kao najeklatantniji primjer ovoga o emu smo dijalogizirali: egipatska civilizacija, koja je bila u svoje vrijeme nevjerojatno razvijena, a postojala je prije nekih 8000-6000 godina pr. n.e, nam je ostavila ogromnu baatinu znanja i injenica, ali nam je isto tako ostavila i gomilu, pitanja na koje ni danas nemamo odgovore, npr. kako su izgraene piramide? tada, bez tehnologije, bez kompjutora i sli nog, ali one su tu, i joa nije pronaen odgovor: kako? vezano uz time, naveo sam da su na temelju DNA analize nedvojbeno ustanovili da su (na temelju balzamiranih tijela faraona), tada koristili kokain, a pronaeni su i tragovi kanabisa.i to na na in da su navedenom metodom, analizirali ostatke vlasiata i kose koji su preostali nakon toliko tisua godina balzamiranog stanja....i joa nema odgovora kako? u to vrijeme nisu znali da je zemlja okrugla (sve do Kopernika), pa samim time nisu znali niti za "ostatak" svijeta, a biljka koka (od koje se dobiva kokainska pasta, a od nje kokain), raste jedino na drugom kraju svijeta, u Andama (podru je danaanje Kolumbije, Perua i Bolivije)...zna i, od kud im kokain? manje va~no, ali je injenica da je to znanstveno potvreno i nije stvar spekulacija....zna i, i dalje tvrdim da navedena DNA analiza mo~e dati apsolutno svaki podatak o odreenoj osobi, a time i, u slu aju o tematici o kojoj diskutiramo, ato je sve unosila u organizam, jer je to zauvijek pohranjeno...a to zauvijek mo~e zna iti, toliko dugo dok se mo~e pronai bilo koji posmrtni ostatak neke osobe, a to su naj eae kosti.....tako da je to, vrlo kompleksna stvar, koja, ponavljam prelazi okvire ovog foruma...neki se nee slo~iti s time, neki vjerojatno hoe, ali sasvim je svejedno....mislim da ne trebamo viae troaiti vrijeme na tu temu.... nadam se da vam svima grow ide po planu, i da e jesen biti veselo razdoblje ubiranja plodova, za dugu i sivu zimu... piece & love
hazeriZMAJ

jul 2017.

E to...imati cemo sta pricati,ima tema,ti imas kulturu razgovora..zasto ne.Postujem i drago mi je da nisi od onih koji skacu na prvu kao klokan. Od mene :respect::thumb: Idemo dalje..a DNA,DEA...hebes..:D:thumb: Idemo tamo u "sve i svasta";)
IhtusENTUZIJASTA

jul 2017.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- sla~em se s tobom, drago mi je da cijenia erudiciju....vjerujem da niti ti nisi od onakvih kakve si naveo, da si spreman uti i prihvatiti druk iji stav i druk ije mialjenje, a to su vrednote koje treba unapreivati.....zato, slobodno mo~emo razmjenjivati mialjenja o svemu i sva emu, jer cilj dijaloga i/ili razmjenje mialjenja nije da bi netko dokazivao da je ekskuzivno u pravu, ve da se injenice sagledaju sa viae strana, jer istina je uvijek polivalentna.... zato, slobodno, mo~emo diskutirati o bilo emu drugome, kada god se pru~i prilika...vjerujem da i ja od tebe mogu mnogo toga saznati.... :spliff::thumb::thumb::clap::
IhtusENTUZIJASTA

jul 2017.

postavio sam odreeno pitanje, ali o ito su administratori ove stranice to maknuli, jer se ne uklapa u eti ki sadr~aj ovog foruma, premda objektivno gledajui nije bitno druk ije od pitanja vezana uz tematiku kanabisa....zanima me da li netko ima korisne savjete kako "u kunoj radinosti" napraviti sped (namjerno piaem neto no, mo~da zaobie izvjesne filtere!).....trenutno mi je to aktualno, pa je svaki savjet ili informacija je dobrodoala...mo~e i na p.m.

avg 2017.

Bok ekipa, evo samo da kazem svoju pricu kako sam ja prosao tj, zaobiao test na thc. Uglavnom, da skratim pricu, copili su me za volanom dok sam bio naduvan prije 9 mj, op, stize mi prekraaj, 2500 kn i sutkinja mi odredi oduzimanje dozvole na mj dana. Ok, nakon 9 mj sti~e mi plava kuverta, sa obavjesti da mi je oduzeta voza ka na mj dana i obavezni izvanredni lje ni ki pregled unutar 15 dana. Ja ono, WTF, lje ni ki?!! Inace iburim ve du~e vrijeme , jedno min 5 godina ali u periodima sam prekidao i ponovno nastavljao. U zadnje vrijeme sam pljugao 2-3 pljuge na dan kad bih imao tako da nema aanse da se o istim za 15 dana. I tako ja prestanemi po nem re~im iaenja, tr anje, velike koli ine vode i 3x na dan uvin h aj , da bi za 10 dana obavio kuni test, gdje sam bio pozitivan (bez velike koli ine vode), ali nakon jedno 2-3 litre vode negativan. :) E sad odlu io sam da probam da pristupim lje ni kom s tom opcijom veliki unos tekuine i odem ja na u medicinu rada tako. Znaci postoji veliki propust sto se tice birokracije a to je da medicina rada ne vidi podatke mupa osim ato mi piae na rijeaenju da su me kaznili zbog opojnih sredstava ILI alkohola. I tako ja njima rekao da su me zaustavili zbog alkohola gdje me nisu slali na nikakve pretrage urina niti krvi niti iceg, vec samo vid i psihotest i mjerenje tlaka. Bez problema sam dobio potvrdu da sam sposoban za vo~nju i s tim oao do mupa. Ja sam mislio da ce me pitati nesto vezano za taj prekraaj ili barem rpovjeriti rezultate medicine rada, jer u rijeaenju se navodi da se imaa pravo izjasniti vezano za prekraaj. Na kraju, doaao u policijsku upravu da bi mi rekli da odem na aalter za voza ke dozvole, tamo sam predao uvjerenje o sposobnosti i teta za aalterom mi nije ni a rekla. I t o bi bilo to. Naravno da su iali provjeravati za ato sam ka~njen vidjeli bi da je bilo rije i o thc-u, ali niko se nije ni udostoji pogledati o em se radi i sve je proalo glatko bez problema. I btw valjda sam izbio par kila kamenja od naljevanja vodom i tekiinama. :D Sretno ako se netko nae ko ja u ovakvoj situaciji. ;)
trubabubaLEGENDA

avg 2017.

ovo mi nije jasno uopce: "I tako ja njima rekao da su me zaustavili zbog alkohola gdje me nisu slali na nikakve pretrage urina niti krvi niti iceg, vec samo vid i psihotest i mjerenje tlaka." sta to znaci da te policija zaustavila i skuzila da si uduvan, a nisu te nigdje slali na pregled da to dokazu? po mom nekom laickom razumjevanju to onda nema nikakvog slucaja jer nema nikakvih dokaza medicinskih ili ja to ne shvatam bas...

avg 2017.

Ne znam za vas, ali ja sam se istio pomou soka od kiselog kupusa, "RASOL", i samo sportiva, tr anje.. ispuaea sve ~ivo iz sebe :D

avg 2017.

Znaci kad su me zaustavili napravili su test na licu mjesta, ono sranje sto ti uzmu slinu i uz pomoc toga dokazu da si pozitican na thc. Ja sam odbio daljnje testiranje krvi zbog kojeg bi morao otici u policijsku postaju s njima plus to ato bi mi se nov ana kazna poveala za iznos testa. I zbog toga ato si odbio testiranje oni te aalju na izvanredni medicnski pregled, jer to stoji u rijeaenju prekraaja. E sad poato zakon o sigurnosti cesta obuhvaa opijate, kao ato su ljekovi i droge ZAJEDNO sa alkoholom, u rijeaenju prekraaja ti stoji da si za neato od toga kriv i da te aalju na izvanredni medicinski pregled. Jel ku~is da oni iz rijeaenje na kojem piae da si napravio prekraaj nestoji izri ito da si bio zausavljen radi thc u krvi nego bilo kakvih opijata. I kada s tim dodjea na lije niki pregled u medicinu rada, oni nevide tamo zaato su te poslali kod njih, nego vide samo opijate ili akohol. Tu mo~ea re i onda bilo ata jer uzrok prekraaja nevide a time nevide ni da moraa obaviti pregled urina.
dexorAMBASADOR

nov 2017.

Imam sli an slu aj sa :murija:. Samo meni radi toga ato nisam htio potpisati zapisnik. Danas mi donesoae "Zaklju ak" u kojem mi se odreuje da moram za 15 dana donjeti lje ni ki taj nalaz. ili 1.000 kn kazne i nema voza ke dok ne donesem lje ni ki. Mislim a baa sam na terapiji "Biomix" kapsula a i dimim. :puuuh::. Nemam pojma oul' tako lako proi kao pokreta teme. Pa u morati napraviti pauzu odmah. :( .....Nalazim na netu svaata. A i bez veze je da ne daju da to odgodia i kazna joa. Mislim :mad: Da je dok ne donesea lje ni ki nema voza ke pa ajde. Ko da svi imamo para

nov 2017.

Ja trebam vaditi ljekarski za posao u ponedeljak. Gradjevinska firma, rad na masinama. Nije mi receno jel testiraju na droge. Procitao sam par tema ovdje, jedni vele da je to obicni ljekarski, a opet u drugoj temi kazu da testiraju i na droge. Ajd budi pametan. Nisam palio dzok od kako saznah za ljekarski, ali slaba vajda, kratak je period za ocistiti se. Doduse, nisam mnogo nesto ni duvao. Jucer par dimova, i nakon toga sam dobio info za taj ljekarski. Pih... Sta bude, bice.
StipeZMAJ

nov 2017.

lijecnicki pregled i test na narkotike nemaju veze jedan sa drugim :) ako nigdje ne pise i test na droge, onda se nemas sto brinuti i mos zapalit. A i da imas narkotest, nemos se ocistit u par dana

nov 2017.

Da, znam, kao sto rekoh, kratak rok za ciscenje. Nista meni nije receno u firmi, osim: Izvadi to i to, taj i taj dokument i ljekarski u poliklinici. Doslovno. Neko je rekao negdje u temama oko ovih testova, da bi trebali da kazu ako te testiraju na droge. Malo si me umirio sad. :thumb:
StipeZMAJ

nov 2017.

ma jok. :D zamotaj i uzivaj

nov 2017.

Nema sta... Sad na motanje, citav dan sam ko na iglama. :D :spliff:
hazeriZMAJ

nov 2017.

Samo nemoj ugljen piti:DSamo ces puno vremena provesti na wc-u:poop: ..a thc u mokraci:thumb:

nov 2017.

Ma nista ugljen, dovoljno dugo citam ovaj forum tako da znam za jadac. :thumb: :spliff: EDIT: A dzoksa sam vec ispusio po preporuci stipeta tako da... Ako nadju sta, jbg, ne bih se stigao ocistiti svakako.
hazeriZMAJ

nov 2017.

Ma samo popi dvije pol litre pive,moze bezalkoholne...popisaj se dobro 5,6 puta i 7 put u casicu...
dexorAMBASADOR

nov 2017.

A ata ja da radim? :fuck: puaim i taman krenuo na terapiju "Biomix" kaspulama. Koja po ela davati rezultate. Dal da ostavim.?! Neu kvragu, probau svaata. Od ovoliko informacija zamuti se ovjeku u glavi pogotovo kad je ovako :puuuh:: ko ja. Joa sam tek ostavio tablete i (alkohol nisam skoro ni pio 3-4 puta godianje) Zna i nastavljamo a i kolega @CilI je za to. Jedino ato kad mi nau (ako) mogu rei da je to od ulja kanabisa kupljen u apoteci. To je malo tra ~alba ovo, ono, ali opet ionako mi auto nije reg. nemam para sad u i u dug upast za to platiti otii u drugi grad na lje ni ki uhhh.
dandinAMBASADOR

nov 2017.

ja sam se davne 2012 bilo mi 18 god toga rijesio jednostavno da sam otisao u apoteku kupio flasicu za urin te poslije toga se odvezao autom do teretane kako bi dao prijatelju koji je bio na treningu thc negativan da se popisa.....lijepo otisao u bolnicu i oni me sa plasticnom casom poslali u wc i ja samo iz flase koja je bila u dzepu od jakne prelio u tu plasticnu casu....sve bilo gotovo za 10 min, srecom nije ova sto je to radila skontala da je urin bio hladan imala je rukavice i drzala za vrh case....toga me bilo najvise strah....testiranje mi je bilo za pomorsku iskaznicukad sam se 2012 zaposlio se na kruzeru....

nov 2017.

Kod nas ulazi doktor u wc, prije toga te pregledaju na sve, dal imas nesto kod sebe.. tako da doktor ili sestrica nadzor drze.. na moju srecu.. uvijek neka stara baba sestrica.. ne bi je ni poslije 4 gajbe pive i 3 litre rakije.. :D
IhtusENTUZIJASTA

nov 2017.

.....prije skoro godinu dana sam zapo eo s tom temom, jer sam kao i veina nas ovdje prisutnih involviran u tu tematiku, i vidim da mnogi brinu o istim "problemati nim situacijama"....mnogo toga je ve napisano, dosta korisnih stvari, ali informiranosti nikad kraja, jer je to jedino rjeaenje koje mo~e biti spasonosno u takvim situacijama...prije negoli napiaem nekoliko stvari vezano uz kontekst teme, moram spomenuti, zanimljivu koincidenciju (ako je to koincidencija, a ja sam pomalo skepti an u vezi toga!), koja se dogodila u meuvremenu dok se ovdje razvijala rasprava o toj problematici i/ili temi.... im sam zapo eo temu, i nakon toga je nekoliko osoba dalo svoje sugestije vezano uz isto, saznao sam da su se "slu~beni organi" raspitivali kod doktora, u mjestu u kojem ~ivim, koji su donekle upueni u tu problematiku, kakve sve metode postoje za testiranje, jer je testiranje sline - citat: "nepouzdan"....iz toga mogu, skoro nedvojbeno zaklju iti, da i "oni" itaju ove tekstove, pa nastoje biti u odreenoj prednosti....vjerojatno ete se slo~iti samnom, da tematika je prili no zanimljiva, i svi mi tra~imo neku vrstu arobne formule, koja bi nas oslobodila neizvjesnosti....vezano uz to, ~elim vam svima napomenuti, da e propisi, zakoni, norme i sl. vezane uz to biti sve rigorozniji i temeljitiji, zato savjetujem svima da se na vrijeme dobro informiraju, da uvijek budu pripravni i dobro informirani, jer u protivnom e se prije ili kasnije susresti s ne~eljenom situacijom....tra~ite informacije na Netu, od poznanika koji imaju takvo iskustvo ili bilo koga tko vam mo~e dati bilo kakav smislen savjet, prije negoli ato upadnete u probleme, a realno gledajui, ti problemi i nisu baa bezazleni; osobito ljudima koji su navikli biti voza i i kojima se ne plaaju ne baa male kazne za takve prekraaje....ato se ti e testiranja na slinu, listerin je vjerojatno djelotvoran, i dok ne otkrijete neato bolje, imajte ga uvijek pri ruci....na temelju iskustva poznanika, recimo "iz druge ruke", on je proaao testiranje urina, jer je uspio ubaciti malu koli inu takoer listerina (bezbojnog) u urin, pa je ispao "negativan"....smislite na in kako, ako do toga doe, prilikom davanja uzorka urina, ubaciti unutra ili navedeni listerin, ili bilo koju toksi nu tvar (u neprimjetnim koli inama), koja je dovoljno sna~na, da uzorak urina bude neobradljiv...npr. medicinski alkohol...par kapi je dovoljno...testeri su osmialjeni da prepoznaju samo urin, i kada naiu na neku toksi nu tvar, poput navedenih, jednostavno se "zbune", jer nisu predvieni reagirati na takve supstance, pa ne mogu o itati pravo stanje stvari, pa pokazuju ili skroz negativno, ili pokazuju kao da su neispravni (a nakon toga, nema ponavljanja, ne mo~ete viae p**** i gotovo)....to je iskustvo nekoliko mojih poznanika...a ato se ti e, vaenja krvi, uvijek se mo~ete pozvati na prigovor savjesti - ne dajete i ne primate krv - i nitko vas ne mo~e prisiliti na isto.... na kraju, ono ato sam ve naveo, tra~ite rjeaenje tako dugo dok ga ne naete, budite inventivni, koristite maatu, sve dok ne pronaete odgovarajue rjeaenje....a za sve postoji rjeaenje, tako i za to!!! osim toga, mo~ete i sami kupiti takav tester u ljekarni, pa esperimentirajte dok ne naete modus, uz misao da je uvijek biti dobro korak ispred.....sve dok se ne naete u takvoj situaciji.... sretno svima.....
ChillNiggaISTRAŽIVAČ

dec 2017.

POZDRAV LJUDI! Zelim da podelim pricu s vama jer smatram da ce mozda nekom biti korisna ovako KAKO PREVARITI TEST NA DROGU govorim iskljucivo o onom iz apoteke...ukratko da kazem pusim vrlo cesto od 2 do 7 puta nedeljno ...pre 2 dana znaci nedelja pusio sam skankcinu neku bolesnu danas su me moji bacili na test negativan znaci poenta je pijte nenormalno vode i ispisajte se vise puta dok pisacka ne bude sto svetlija moguca kad treba da pisate uzmite kapi za oci sipajte malo u casu pisajte u solju i u sredini pisanja ispisajte se malo u casu sipajto malo vode promesajte i pomolite se bogu to sam ja uradio...a ako imate vremena i znate da ce te vas baciti na test uzmite pisacku od nekog str8 nek se ispisa u kondom i to je to... to sam prosli put uradio i manje cete se nervirati i 100% sigurno ...nemam baterije gasi mi se fon mozda ovo vec sve znate ili je pisano ali eto iz prve ruke vam kazem ...NE DAJTE SE BRACO ZIVELA BILJKA

dec 2017.

mislim da je ovo presudno!

dec 2017.

Majke mi, sad sam mislio citirati... grouchy uzeo si mi rije iz tastature... :lol:
ChillNiggaISTRAŽIVAČ

dec 2017.

Samo se vi sprdajte jedan drugar sve isto uradio ali se nije pomolio bogu evo ga sad mitrovica 2 godine...:rasta:;)

dec 2017.

koliko sam upuen THC se talo~i u masnim naslagama i pravo testiranje je problemati no , ali preko urina , najlogi nije je ne puaiti i piti 4 l vode , ali hteo bi pitati koliko dana je potrebno ne puaiti vuvu , i koliko je potrebno da se sam organizam o isti od THC a ??? imam zdravstveni pregled i to rigorozan , pa bi hteo da sam 100% siguran .... hvala ako neko ima info :vozdra:
ChillNiggaISTRAŽIVAČ

dec 2017.

Sve zavisi koliko cesto pusis, kakav ti je metabolizam koliko si tezak, da li vezbas itd..ispod nedelju dana neverujem pij sto vise vode i piva

dec 2017.

ja mogu da ne zapalim 30 dana , mislim da za 30 dana trebalo bi da budem ist :) hvala na pivu :clap:::wave:
hazeriZMAJ

dec 2017.

To je to...pa nije to droga da neko vrijeme ne mozes bez nje...:):thumb:Sve je super dok znas kad ti je pregled.Na jednom kruzeru prije nekih 20-ak dana sam citao da su iskrcali preko 30 clanova posade zbog pozitivnih testova na droge..upali im preko noci..carina,testeri,pisanja i caosssss..

dec 2017.

ma da nema zaebancije :thumb:
NogudAMBASADOR

dec 2017.

thc se moze u organizmu zadrzati i do 3 meseca al u mokraci od 4 do 7 dana, zavisi od coveka do coveka..

dec 2017.

Sve zavisi od coveka do coveka, organizam, imunitet..bla.bla... al ako znate kad vam je test, malo sporta dosta tecnosti, borovnice, brusnice, kozijeg meka, sira...moze se kako oces, samo biraj :)
sweatMJPOZNAVALAC

jan 2018.

Evo cijelo jutro sam po ovim temama,apliciro sam za poso u afgh,onda sam nerado cuo da se radi test prije polaska,tj 2.3 dana nakon razgovora.Kad stignes tamo ceka te test u dubai-u :( ,i zicaju s vremena na vrijeme sa testovima na urin. Zao mi sto se nece pusit vutrica duze vremena al sve se da nadoknaditi,ne? :D Sta me samo brine tj. zadnji dzo mi je bio za ng,tj. tad se ispusilo nekih 20 g.(super lemon haze-a) ,prije toga aktivan pusac bio,mislim da ce minimun 1.mj trebati do negativnog testa,molim Boga da me ne pozovu barem jos 2 sedmice hehe :)
Fahro420POZNAVALAC

mar 2018.

POMO Narko test preko pljuva ke za voza e mo~el mi neko stru an pojasniti sta,kako i koliko,HVALA

mar 2018.

https://www.vutra.org/threads/lizalice-one-policijske.6384/#post-575773 a ima jos negde

mar 2018.

Evo da i ja podijelim jednu pricu s vama... Bilo je to negdje 2009. kad smo se ja i jos dva frenda zaputili negdje pored mora u okolici grada zapalit jednu tada nama finu kako je mi zovemo balkanicu s mojim autom. Naduvali smo se fino malo spicirali i krenuli doma. Ja sam te godine tek polozio i imao sam 18,mladi vozac. U gradu nas je zaustavila murja. Bio sam naduvan a to se na meni uvijek vidi, radili su mi test lizalicom na licu mjesta. Da skratim,sve ukupno je trajalo 45min dok su frendovi cekali u autu,ja sam lizalicu drzao cijelo vrijeme izmedju jezika i supljine,nisam uopce dirao slinu dok sam se pravio cijelo vrijeme da je cuclam itd. Nakon ca. 5min je izvukao lizalicu iz mojih usta e tu sam tek malo stisnuo usnama da ne bude sumnjivo dok sam si svo to vrijeme govorio i uvjeravao se ma neces pasti,ne mogu ti nista i slicno. Testirali su me na 8 razlicitih supstanci,medju njima naravno i thc koji jedino i konzumiram i naravno bio sam negativan!! Oprezno vozite,dovidjenja,laka vam noc!
BegaajENTUZIJASTA

jun 2018.

Cao ljudi, evo naso sam topic pa da spodelim moje iskustvo. U pitanji toga, nije da sam prevario test thc nego jednostavno se desilo ajde da me moji testiraju i sve to u casici urin itd, ali ja bio siguran da cu biti pozitivan pa sad jebes ga, i to sam im i reko. Ali kad lepo vidim posle nekoliko minuta vidim da je test negativan i sam se bas zacudio, sta kako? Epa nisam uopste ni siguran u cemu je bilo sve to i zasto je pokazalo negativno, a pusio sam nedelju dana pre testa, celu nedelju svako vece po 3-4 jointa. I bio siguran, bem ga bicu pozitivan. Kad sad bolje razmislim, zasto sam ispao negativan? Bili smo s caletom do jedne banje kod nas, izvorska voda i tamo idu ljudi pune vodu, sto i jeste bas izvorska prirodna voda koja sadrzi jod u njenom sustavu i pomaze pri raznih bolesti (ne sad kao rak i neke teze bolesti), leci reumu, isto pomaze pri nervoze i drugih negativnih stanja ili tegoba. Napunili mi 2 gajbe i dosli kuci, i ja tako svaki dan pijem samo tu vodu, tu tamo pijem i iz cesme (dosta odvratnija voda), i mislim ajde sve u redu. Ali kad sad bolje razmislim, mozda je i to neki faktor da uradi tako nesto, sto i stvarno mislim tako, da mi je pomogla da nekako se manem ove situacije i da sve napokon bude u redu. A sad jeste, dosta sam jeo paradajza, pravio jednom dvaput vocni smuti, uobicajenih salata itd, sto i to isto mislim da je pomoglo. Ali glavna je ta voda mislim koja sadrzi prirodan jod i da ona cisti telo. Tako da ako negde u vasoj blizini ima toga, mislim da bi stvarno bilo od pomoci, i da to pijete. To je to uglavnom. Nadam se da sam pomogao ovim. Pozz

jun 2018.

aha, dobro je, ja pijem minaqvu svaki drugi dan po dve litre.
BegaajENTUZIJASTA

jun 2018.

Sve kul tebre, ostani ti meni ziv i zdrav
IhtusENTUZIJASTA

jun 2018.

nije me bilo neko vrijeme na ovom forumu, ali s vremena na vrijeme sam ga pomalo pregledavao....ve sam u nekoliko svojih postova spomenuo jednu metodu, pa budui da su mi dva frenda bila u sli noj situaciji nedugo, i primjenili je, i sve je ispalo ok, onda u je ponovno navesti, jer ini se da je djelotvorna, i nadam se da e nekome pomoi. dakle, ako se naete u situaciji da morate obaviti testiranje urina, bez obzira iz kojih razloga i na ato je testiranje vezano, budite maatoviti i kreativni i smislite na in, kako u urin staviti malo medicinskog alkohola, ne previae da se ne osjeti miris, ali dovoljno da se promijeaa s vaaim urinom...mo~e biti 70% alkohol, a 90% je naravno joa bolji....to e kompletno "zbuniti" taj tester jer e naii na supstancu koja je jaka, a za koju nije predvien, pa e/trebao bi pokazati kompletnu negativnost na bilo koju supstancu... sretno svima, nadam se da e nekome to pomoi! piece & love,

jun 2018.

Ihtus ne znam kako je to dole po balkanu, ali npr ja kada sam radio test (mpu) za vozacku dozvolu ponovo u de, teta udje u wc sa mnom zajedno i gleda mi u cunu dok ja pisham.. nema sanse da izmixas sta unutra..
IhtusENTUZIJASTA

jun 2018.

znam, esto puta je to za*ebana stvar, ali uvijek postoji neko rjeaenje...biti provokativo kreativan....:zvezda::...npr. u slu aju koji si naveo, okrenuti se direktno prema njoj, i prije pishanja, malo se npr. izmasirati...ako je baa toliko zadrta, neka promatra, ali prije ili kasnije e malo odmaknuti pogled, tebi dovoljno da stisnea neku vreinu sa alkoholom, koju prije toga zaljepia ispod....zvu i kao neka anegdota, ali ponekada nema druge, nego se sjetit ato bizarnijeg rjeaenja...

jun 2018.

kako to mislis da ce jaka supstanca zbuniti tester koji za to nije predvidjen. ako vec nije napravljen da registruje alkohol nece ga ni primetiti. tester registruje samo ono za sta je napravljen da registruje, moz ti sipati i benzina i crne kafe al to ga ne zanima, za to nema "receptore" ili ti "prijemnike", to jednostavno ne vidi, na to ne bi trebao da reaguje. bar neki moj laicki pogled na celu pricu, a da ne pricamo o vezi izmedju thc-a i alkohola kao najcesceg otapala kad skidas smolu i pravis ulje. vidim da si napisao da je pomoglo tvojim drugarima, al ako nisu pusili neku krdzu sa malo thc-a ne kontam kako to pomaze, nekako mi nema puno logike
IhtusENTUZIJASTA

jun 2018.

a, gledaj, ne mogu analizirati cijeli farmakoloaki proces, jer ne znam...njima je pomoglo, a jesu prije toga "skunk-irali"...po nekoj mojoj logici, poanta je upravo u tome da se medicinski alkohol pomijeaa sa urinom, i dobijea udnovatu kompilaciju, koju tester onda mora deaifrirati...tako nekako...mo~da sam u krivome, ne znam...
hazeriZMAJ

jun 2018.

Jedina sema koja je uspjesno na taj nacin funkcionirala je mjesanje sa soli,a i ta sema mora da otopi svu sol...inace...ako ti pisaka nije bistra padas...govorim kod si obavezan ici na testiranje..ovo sa alkoholom prvi put cujem sto ne znaci da nije istina.Najjednostavnija sema..mogu svi provijeriti kuci..test je 4 eura Popi prije pisanja 3,4 bezalkoholne pive,popisaj se 5,6 puta i 7 u casu...garantiram dvije crvene crte(cist)...a sve ove druge seme...ma pisi kuci propalo:)A prije toga se slobodno upusi;)

sep 2018.

Haaaaj :D Nova ovde,pa se ne znam ponasat...Forum mi je bas pomogao sto se tice dosta stvari,pa da pokusam i ja nekome da pomognem. U ponedeljak su me uvalili na testiranje urinom,hronicni pusac,rijetko koji dan da preskocim,a kad pusim po 3-4 bude. Subotu sam pusila,u ponedeljak bio test. Ponedeljak ujutru prvo u wc otisla,popila skoro litru mlijeka i oko pola litre vode,otisla u laboratoriju,tamo se popiskila i dosli su negativni rezultati. Kako sam uspjela ne znam,ali upalilo je.

sep 2018.

Oce i to nekad tako :D usput se i setih kad se drugar najeo makovnjace i uradi mu cale test, bude pozitivan na hors i otkine ga cale kao konja :) mslm da mu i dan danas neveruje da nije bio hors upitanju :) morao sam napisem sve ovo :D
hazeriZMAJ

sep 2018.

To je jako dobra informacija jer je potpuno istinita:) Ljudi koji imaju ozbiljnije poslove bi trebali da pogledaju koje supstance i hrana moze test pokazati pozitivnim.jer ipak je posao u pitanju i ozbiljna je stvar:thumb:A to imate...google majka;)

sep 2018.

Eto vidis, da i ja budem nekad nekom od koristi :D

sep 2018.

Moj ujak je jedan dan na poslu pio sok od borovnice skoro dva ona tetrapaka od jednog litra. Covjek inace ne cuga alkohol. I bilo testiranje u firmi, i pokaze mu 0,03 promila alkohola. Taman u zakonskom okviru po tadasnjem zakonu, a ujak mi se kune da nije cugao. A znam njega, lik ne voli alkohol sekunde. Valjda fermentacija tog voca, ili sta vec... Ludilo.

sep 2018.

Bas to, fermentacija, uskislo... isto tako ortak prosao sa Bananama gnjilim :) inace to je zatvorska rakija :D

sep 2018.

Ja znam i za pricu kako su stari alkosi pravili rakiju od kora mandarine i limuna. :crazyd:

sep 2018.

Cura imala najavljeno testiranje na thc. Poslodavac zahtjeva na ljecnickom. Pusimo inace svaki dan predvecer, navecer.. Samo ciste. Radili smo nekakvu svoju metodu iaenja. Pila je dnevno oko 3 l destilirane vode ( iz deatilatora), pojacali voce. I trcanje na traci navecer da se znoj izbaci. Nakon 2tj smo napravili test i bili smo oboje negatativni. S tim da je njena kontrolna crtica bila izrazenija od moje. A pila i vise destilirane vode. Ja sam iz solidarnosti isto postio :D I. Ondah sam ja jedan dan radi probe isao povuci 2 dima fina istoga. I iduce jutro naravno pozitivan.. I nakon 5 dana probam test i opet negativan. Mislim da je destilirana voda dosta djelotvorna. Ona kupi u sebe dosta toga i ispire te puno bolje od obicnih pica zasicenih. A pogotovo od ovih kemijskih voda s kojim nas napijaju xD
trubabubaLEGENDA

sep 2018.

destilirana ti bas i nije zdrava. pogotov u vecim kolicinama jer ispire/uzima minerale iz tela. zato se u onim RO masinama za prociscavanje vode treba dodati nakon svih filtera onaj dodatni koji ponovo obogacuje vodu sa mineralima. mislim da mg i ca ako se dobro secam

sep 2018.

Da znam. Vitamine smo nadoknadjivali sjemenkama, vocem i ponekad tabletica prirodna

sep 2018.

Pusio sam vutru od juna ali ne svakog dana, pusio 6dana pa odmarao 3, pusio 10 pa odmarao 8 ali od 12Avgusta do 16 septemvra svakog dana sam pusio po 4,5 jointa u prosek. vec 4 dana ne pusim. Trenjiram u teratani, jedem voce i od danas sam poceo da pijem po 4 litra vode. Hocu da vas pitam da li cu uspeti da se iscistim za jedan mesec raditi sve to sto sam nabrojao zato sto ce stari da mi radi test i necu opet pozitivan. Mislim da kupim taj ugljen sto ga svi pricate.
h0ndaZMAJ

sep 2018.

radi tako kako i radis, tjedan prije uzmi u ljekarni test pa provjeri dal si jos pozitivan!

sep 2018.

i zayebi ugalj, on te ne spasava.

sep 2018.

Ja iman pitanje tj triba mi neki savjet. Evo ja nisan bas neki pusas sta se tice trave al volin zapalit koji put ono kad neko ima isto mi je gust,al evo vec zadnjih 30 puta me uvati neko tupilo buden u bedu.Daj sta da radin oko toga :/

sep 2018.

Ugalj ne uzimaj djaba.. Nastavi ovako i cist si.. Voda i kardio vjezbe u teretani. Uzmes test kao sto kolega kaze i provjeris nakon 20 dana.. U ljekarnoj gradskoj oko 30kn..
h0ndaZMAJ

sep 2018.

@Cura5 fulala si temu al totalno :)
TaxiISTRAŽIVAČ

okt 2018.

pozdrav svima, evo za par dana idem na piaanje zbog posla u inozemstvu, shvatio sam da nema sanse da se ocistim u tako kratkom vremenu pa sam rekao j*biga ufurat cu urin od frenda hah, jel zna netko koliko ml su casice u koje se treba piaat?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se