VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQKako sam prevario test na THC
LEGACY

Kako sam prevario test na THC

277 odgovora152,084 pregleda

maj 2021.

To za masti mi jasno zato i vjerujem da ispod 50-60 dana pauze nema šanse da budem negativan na urinu. Hvala za info za CBD cvjetove, pretpostavljao sam da će i to davati pozitivan test ali sam se nadao da neće :) Deset dana do lječničkog, preostaje samo pauza par dana radi krvi i tuđi urin :D
nerpZMAJ

maj 2021.

imas moje iskustvo na ovoj stranici, nekoliko postova na gore... 50 dana od jednog (brojkama 1 (jes da je bio NL, ali nebitno...)) je tek pokazalo - Krv nece pokazati tako dugo dim, osim ako nisi uzimao i ulje,... meni je pokazalo i nakon 20 dana potpune apsitinencije od RSO/pogotovo dima u krvi THC....ali jbg, pre tog testiranja krvi, 2 godine unazad = samo RSO :)

maj 2021.

Ako sam dobro shvatio, i nakon recimo mjesec dana što nisam zapalio a pozitivan sam na testu, policija smatra da sam vozio pod utjecajem opojne droge? Neka tolerancija kao recimo kod alkohola ne postoji? Ono pozitivan ali postotak ili što već nizak i ne smatra se da si vozio pod utjecajem.
SozePOZNAVALAC

maj 2021.

Ne znam, realna je prica da ostaje thc u mokraci 30 dana max, ako se unosi na standard nacin (pusenje). To za ulje ne znam nisam nikad probao. Al sto se tice pusenja hedova, mjesec dana po mom iskustvu je bilo jednom u zivotu. Svaki ostali put nije prelazilo 15 dana. Pusac sam sa 10g iskustva, i kad pusim zgazim sto bi se reklo sve. Ono imam 15g, gruvam dok ne zaspem . Jednom sam se morao ekspresno ocistit se u 10 dana, i uspio sam pomocu unosa 6L vode dnevno(i tako 3 dana) ocistit se za 8 dana. Nemoj im davat prvi plaz mokrace, pij tecnosti i mokri . Srecno!
nerpZMAJ

maj 2021.

Hari sta god da se desi, znaj u sebi uvek ko si i sta si! A autoritete, ma ko je.. shisha, oni upravo sada citaju ovu poruku i cekaju neku vajdicu, obicni botovi! Obicne flasice za urin! smiley9934 Ako dodje do drzh-nedaj... pisaj im u usta! (izjasnis se kako samo organske bocice prihvatas...) Pa neka, kao Don Johnson kada u Majami Vajs, razmazuje kokanidzu po desnima...procene koliko ima thca... ali moraju dobro da razmazu :) Znam da ti ova moja poruka nece pomoci, ali bar ce nasmejati par nas.. u krajnjem slucaju, samo mene :D

jul 2021.

Pozdrav ekipa, Evo mog iskustva,prije 2 godine sam bio na testiranju urina,u nedilju zapalia zadnji put u utorak bio test,negativan,poceo sam sa "ciscenjem" u ponediljak oko 6 popodne,samo uvin caj i pisanje,razrjedis mokracu i nema beda..Danas nakon 2 godine opet,17 dana nisam zapalia,znaci 15 dana ne pusenja i normalnog zivljenja(treniram 3 put tjedno,lito je,i inace se znojim dosta).I dan prije testa popio vise tekucine nego inace ,da mokrik u kontinuitetu od popodne pa do kraja dana(popisas se ,popijes uvin caj ,popisas se i tako u krug).Jutro na dan testa popio po litre vode i dva uvina caja,negativan opet. Znaci samo ucestalo mokrenje prije testa da razrjedis mokracu i to bi bilo to. Inace redovito konzumiram vec par godina po 1,2 dnevno,a nekad i vise. Veseli pozdrav!

okt 2021.

Zdravo drugar. Potrebna mi je pomoc,varim vec neko duze vreme.Jel moze se izbaciti THC iz urina za kratko vreme?Treba da vadim lekarski pregled za 3 dana,kupio sam Aspirin Plus C,Aktivni ugalj,zeleni caj i neke vocne sokove.Dal bih uspeo da budem negativan za 3-4 dana?U velikom sam problemu.Stalno pijem sto vise tecnosti i idem u toalet svakih pola sata.Sta da radim?

okt 2021.

Nema šanse za tako kratko vreme :))

okt 2021.

Nek ti se djete popisa pa zamjeni dok si tamo vjerovatno n3ces imat kontrolu

okt 2021.

Trebao sam poceti da radim,u toj firmi nisam znao da gledaju THC kontrolu u urinu.Bio sam pozitivan,pa sam bio drugi put i zamenio mokracu i nisu prihvatili,sad hoce treci put.Doktor je dolazio u toalet i gleda.Drugi put me nije video,ali sad kad bih dao bio bih pored mene.Ne znam za kolko vremenski mogu da izbacim THC iz urina sa zelenim cajem,aktivnim ugalj,Aspirin plus C i vocnih sokova?Pa da sacekam bar 7 dana,ali da uzimam dan i noc ovo da popijem.Jel ujutru da popijem Aspirin plus C par komada pre kontrole urina.Bas sam najebao.

okt 2021.

Najbolja ti je šansa da taj dan, prije testa, popiješ 2-3l vode i da do testa pišaš 4-5 puta. S tim da će mokrača biti prozirna, pa možda šta posumnjaju.

okt 2021.

pa pise fino chill sta je uradio da dobije boju, procitaj citav post fino je sve napisao uradi probaj ako prode prode

dec 2021.

Cekajte koliko dana ostaje gandza u krvi???

dec 2021.

Koristi pretragu... :) Ima hrpa tema o tome: https://www.vutra.org/search/472699/?q=thc+u+krvi&o=relevance Evo ti jedna izdvojena, mogla bi te zanimati: https://www.vutra.org/threads/test-krvi.2179/

mar 2022.

Pitanje skroz hitno i molio bi vas za odgovor koji je isproban i siguran ili ti tocan a tocan je koji je provjeren :) Ovako, - uzeli su mi vozacku u njemackoj i sad moram ici na MPU a to vam je takozvani idiotntest kako bi rekli domaci,a da bi ga polozio moram priloziti 12 mj negativan test ili dati im kosu i ako je sad 6cm dugacka i posaljem u labaratori da vide da nema tragova koksa ili frule usparao sam 6 mj,pa me zanima mogucnost da s necim isperem kosu da nenadu nikakve tragove u njoj,dali je to moguce a da nije farbanje kose jel mi je to napisano ako je ofarbana da ju nece uzeti u obzir? Hvala na odgovoru
h0ndaZMAJ

mar 2022.

Sumnjam da ces nac ikog a da zna odg na to pitanje a mozd se i varam. Sad razmisljam na glas nakon:joint2: farbom nez da bi ista postigao ali mozda bi uspio hidrogenom njega koriste za izbjeljivanje kose ali opet bi se vidjelo da je nesto radeno tako da mozd bolje prestat dimit i odradit te testove.

mar 2022.

Kod MPU kosa ce ti biti najmanji problem. Doduse testiranje nije zanemarivo ali ipak vaznije ti je tko ce te docekat kao psiholog. To ti je puno bitnije za proci nego testiranja. Racunaj na minimalno 2-3 pada a dalje kako ti se sreca osmjehne. Ako budes dugo izbivao bez vozacke i dobijes mogucnost da je opet imas, morat ces u autoskolu upisati nekoliko sati da se uvjere da si u stanju i dalje voziti. Samo se nadam da nisi friski vozac jer onda si bas u sosu.
BizzzoZMAJ

mar 2022.

@Dekina Ajd da ti natipkam s obzirom da sam imao ukucanina svjeze s idoten testom. Ako stvarno zelis vozacku, prestati ces pusiti. Preporuka je da ides nositi te nachweise kako ih zovu odnosno da od trena kad dobijes obavijest od MPU stelle (cca 3-4 tjedna nakon sto su te zaustavili) krenes s tim njihovim testovima. Moras nazvati i dogovoriti termin svaki mjesec. AKo budes 12 puta negativan i relativno ok govoris njemacki te uzmes konzultacije kod firmi koje nude program za polaganje MPU, mozes se nadati da ce ti biti vozacka vracena odnosno da ces moci upravljati vozilom. Ako se odlucis da ces dati kosu 2 puta u godinu dana (znaci 6 mjeseci nakon pocinjenog prekrsaja i taman prije psiho testa) morati ces osim sto neces smjeti duvati, izbjegavati u sirokom luku i mjesta/prostorije gdje se puši. E sad da ti dam primjer. Znaci kolega nije imao pojma da mora nositi test jednom mjesecno. Platio je 750 eura MPU, otisao tamo, obavio usmeno s psihologom ( i otisao kuci. Nakon 2 tjedna obavijest da je pao jer nije imao test za 12 mjeseci. Dao je samo kosu tamo kad je bio. Da napomenem, nije pusio uopce. I tako. Pao prvi put, mora vratiti vozacku i javiti se na MPU dalje za proces. Odlucio se da ce promjeniti drzavu gdje zivi uslijed nekih drugih okolnosti, prijavio adresu i trazio vozacku druge drzave. I dobio, iako je nakon toga vratio njemacku vozacku. To mu je bila olakotna okolnost. Sta radi dalje. Zove odvjetnicki ured koji nudi MPU idoten test pripreme koje kostaju 2000 eura. Cirka 3 mjeseca s njima je prolazio satove i satove odgovora na ta IDIOTEN pitanja. I ok. Spreman. Znaci sad je vec 24 mjeseca nakon prekrsaja. Covjek ode tamo, da kosu. Nije pusio. Nadju mu 0.022 a dozvoljeno 0.02. :D Na moru kad je bio, kolega zapalio pljugu u sobi a ovaj nije odmah skuzio. Znaci 4 mjeseca kasnije i djaba. Sve super, PALI STE. Treci put 750 eura test + 2000 eura odvjetnik, i dalje ne moze voziti po DE... Savjet ako zelis voziti u njemackoj, okani se duvanja. Barem 12 mjeseci. Zovi odmah odvjetnika i pripreme s njima i kreni davati testove mjesecno. Imas sanse. Sve ostale kombinacije ce te kostati doslovno tisuce eura i cijelo to vrijeme neces imati vozacku. Jos ako si u Baden Wurtenberg ili Bayern, a ne prestanes duvati. Nagulio si :) Seli se u Francusku :D

mar 2022.

Zdravo svima!Varim svaki dan,da kazem.Ponekad su mi ogromni podocnjaci,jel treba smanjiti vutru ili ima nesto protiv ogromnih podocnjaka i bora?Pijem prolom vodu i nista.
gremoAMBASADOR

jul 2022.

Pozdrav. Može koji savjet u vezi zamjene urina? Uzeo bi čisti ujutro (prijatelj ne dimi) nakon 2 sata dajem. E sad da li održati temperaturu? Da li se gleda još šta tipa PH (koji se mjenja van tijela)? Neka vrećica posebna, bočica ...? Hvala
vinogradjaninAMBASADOR

nov 2022.

Evo mene kao jos jedan primer, 5 dana pred pisanje u drajzerovoj, svaki dan zeleni caj sa limunom bukvalno caj za cajem, pisanje po 20-30puta dnevno, ekipa cadila pored mene svaki dan i test mi je negativan bio, mislim da je vazno jutro pre pisanja da se ustane rano i popije par cajeva i limunada i urin je providan… Srecno svima koji imaju ovakav tip zajebancije zbog hapsenja
dubi1312LEGENDA

nov 2022.

Mi smo znali prije testiranja isti dan popiti samo 4 do 5 litre vode u 2 sata prije testiranja i pisalina je skroz prozirna te test je uvijek bio negarivan,ako kome pomogne sretno dalje :D
ĆyroZMAJ

nov 2022.

Ja sam nosio tudji urin kad idem na sistemacki pregled sto me firma salje. Drzim ga doslovno u maloj bocici u hlacama. Bude mlak, ne topao kao nakon piskenja hehe. Uvjek mi kaze da stavim bocicu tamo na stol, nikad je nije uzela u ruke. E sad, ovo je Hrv, i to Split, tu su inace jako aljkavi.. A sta se tice pijenja puno tekucine i da nakon puno odlazaka na wc budes negativan, to je tocno. Iako u biti negativan nisi. Jer toliko tekucine prolazi kroz tebe da se thc ne stigne lucit u mokracu jer nema vremena izmedju odlazaka na wc. Ali zato ujutro, prva mokraca je garant pozitivna. I svaka iduca osim ako opet ne krenes pit vodu kao deva i pisat svako 15 min. Provjereno i testirano. Meni osibno je trebalo mjesec i 20 dana da budem bas negativan s prvom mokracom ujutro.

jan 2023.

Zdravo svima, dugo vec ulazim ponekad ovde ali evo konacno sam i ja napravio account. Nesto sto sam uvek hteo ovde da okacim je moje iskustvo sa testom na vutru tj. THC. U trenutku kad su me moji uhvatili ja sam pre toga pusio redovno, sigurno vise od godinu dana, svaki dan. I taj dan kad su saznali a ja sam naravno sve poricao rekli su mi da ce da me vode na testiranje isti taj dan. Znaci to je bilo jutro, ja sam se testirao negde oko 5-6 popodne. Ja sam mislio da nema sanse da se bilo kako ocistim za tako kratko vreme ali sam hteo da probam barem nesto. Jedina stvar koju sam uradio je nalivao se vodom, konstantno... Isao sam da pisam kao lud, i samo sam nastavljao da pijem vodu na silu... Odem ja na test i ispisam se, pisacka je bila skroz providna bez boje i mirisa. Kupim ja posle rezultate kad ono negativan... Ako neko zna kako je ovo uopste moguce, jer ja sam mislio da je nemoguce neka napise.
ĆyroZMAJ

jan 2023.

A evo da si procitao samo post povise, pise kako je moguce. Thc se talozi tjelu i treba mu vremena da se izluci u mokracu. Ti u biti nisi bio cist id thc-a. Samo si toliko puno vode pio i svako malo mokrio da se thc iz tjela nebi stigao izlucit u mokracu u tolikoj mjeri da se na testu ocita kao pozitivno. Da su te testirali ujutro npr, dok nisi jos popio puno vode, bio bi pozitivan. Imao si srece.

jan 2023.

Pozdrav ekipa oprostite ako sam falio temu imam jedno pitanje. Danas sam napravio kucni test na THC i ispao je negativan iako je linija bila blijeda. Za tri dana imam izvanredni lijecnicki pregled. Koje su sanse da prodem? I jos jedno pitanje da li netko zna mjere li u HR temperaturu uzorka pa da probam podvaliti drugovu cistu. Unaprijed hvala!
ĆyroZMAJ

jan 2023.

Ako je sve isto kao i prije 15ak godina, u uputama testa ti pise da se pri ukazivanju jedva vidljive blijede linije test smatra negativnim. Znaci ona donja se pokaze fino, a gornja ako se samo blijedo pokaze, negativan. Edit: ako se testiras u Splitu u bolnici kraj starog Hajdukovog, iz prve ruke znam da nitko ne dira uzorak mokrace, teta kaze stavi tamo”.. ako si gdje drugo..nebih znao reci.. a kakve su sanse da prodjes..pa izgleda da si negativan. Kad si pusio zadnji put? Koliko pusis vremenski? Koliko truba dnevno? Puno je faktora jbga..al ako si cist na kucnom, biti ces i na njihovom. Ako nosis mokracu od druge osobe ok, samo pazi da nije od trudnice. Neznam iz prve ruke, ali CUO sam, trudnicka mokraca te moze zeznit. Da nebi bilo “cestitam momak, trudni ste” :p iako ponavljam, u to nisam siguran…

jan 2023.

A pusim puno hahahahah....tri dnevno skoro svaki dan i tako vec ko zna od kad a testirao sam se 7 dan od zadnjeg pusenja (zacudujuce brzo). Hahahahaahah hvala na upozorenju
ĆyroZMAJ

jan 2023.

Ok al isto pazi. 7 dana je malo. Ako pusis po par truba dnevno, nebi smio bit negativan..neznam pazi se bome. Ja iz osobnog iskustva znam, pusio sam po 3-4-5 truba dnevno i trebalo mi je doslovno al doslovno bez imalo preuvelicavanja mjesec i 20 dana da ujutro budem s prvom mokracom negativan. U svakom slucaju sretno :)

jan 2023.

Nista kupit cu jos jedan pa cemo vidit...ali najvjerovatnije cu probat podvalit. Hvala!

jan 2023.

zdravk svima imam jedno pitanje mene su panduri nahvatali sa travom i sad je tu bilo sudjeno i sve i na kraju sud mi kaze da idem na mentalno na pregled. ja sam se raspitao za to tamo ides na pregled i rade ti test na mokracu sada posto sam ja do juce pusio svaki dan kako i da li postoji nacin da se ja kroz mesec dana magicno ocistim Hvala svima na odgovoru nikome ne zelim da se nadje u situaciju kao ja nije mala stvar kad te sud salje na mentalno i jos ti tamo rade test na drogu svako ko ima ideju bilo kakvu znacilo bi mi previse hvala svima unapred
DvolicniLEGENDA

jan 2023.

Značilo bi i nama da čitaš postove u rikverc.

jan 2023.

citam ja ali konkretno ovo je kad te sud salje zato sto si pao a ne zbog dozvole cuo sam sa je drugacije zato se raspitujem
DjedMrazENTUZIJASTA

jan 2023.

ne razumijem...sud,mentalno,dozvola..zasto uopce ides na test? koja si drzava neznam ., u hrv nema testiranja,. padnes platis kaznu i bok.,prekrsaj., nista ides dalje kao da nije bilo nista., kazna za brzu voznju ili ovo ., who cares

jan 2023.

srbija pa pazi ja sam sa mng malo pao i sada kao sud nalaze da se podvrgenm odvikavanju od opojnih droga. ni ja to ne razumem iskreno drugar je bio i dobio papir da se javi na pregled i kao sa dostavi lekarevo misljenje da li se odviko u prevodu da li je negativan ili ako je pozitivan da li se pridrzava terapije

jan 2023.

@SnakeAhead to je tzv "načelo oportuniteta" - za manje količine tužilaštvo odustaje od krivičnog gonjenja, a ide ili društveno-korisni rad, ili uplaćivanje novca u humanitarne svrhe, ili (kao u tvom slučaju) odvikavanje. Zapravo, to je super. Naši uglavnom samo pune budžet, i pljušte novčane kazne, po mom mišljenju, odlično si prošao kako je moglo :D 464366 Mada ništa ti ne bi falilo ni da skupljaš lišće po parkovima par meseci, fizička aktivnost ovo-ono :D

jan 2023.

ma znam sve je to lepo al kako proci taj test hahahahah ja sam do juce svaki dan po gram gram ipo pusio znam sve to sto pise informisao sam se ali za test posto testiraju urin to ne znam

jan 2023.

Jedno je sigurno, nema teorije da se očistiš "preko noći". Treba vremena, a i mnogo faktora utiče na to.

jan 2023.

znam imam fore malo jace od mesec dana al kako sigurno da se ocistim

jan 2023.

Cudno je to sve,meni smrdi da si ti maloljetan ;)

jan 2023.

HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAA imam 20 oces da proveris

feb 2023.

Koje su metode da budem cist da testu????????? Molim vas
DjedMrazENTUZIJASTA

feb 2023.

prestani konzumirat kanabis, napomena : maloljetne osobe bit ce iskljucene sa foruma, ne dajemo savjete takve vrste ,mi smo strastveni ljubitelji istog stoga ne varamo niti ne idemo na testove nikakve,snadi se sam

feb 2023.

@srlezz Pa uglavnom unosenje sto vise tecnosti.. Procitaj zadnjih 4-5 stranica ove teme i naci ces odgovore.. :thumb:

mar 2023.

Pozdrav, Ovak, idem u petak na ljecnicki ali mj je napomenuto da ce me testirati da droge( zbog zaposlenja) , e sa, pusim vec godinama.. zadnje sam zapalio 01.03, od onda uzimam aktivni ugljen, pijem vise tekucine(saml voda vecinom), uvin caj, zeleni caj i tu i tamo pivu, dve.. ugl samo da pisam sto vise.. Ja se nadam da ce to u petak proc sa negativnim testom, jos uz to mi je sreca sto radim nocnu i drito iz nje picim na ljecnicki pa jos tokom noci stignem se nalijevat s tekucinom i pisat ugl javim u petak kako je proslo
StipeZMAJ

mar 2023.

sve je super osim ugljena. ugljen "cisti" zeludac, krv i mokracu ne.

mar 2023.

Ali ugl, ova metoda i sve to bi trebali upalit? Sad nevezano uz ugljen?
StipeZMAJ

mar 2023.

to je jedino sto mozes. hidrirat se i eventualno tjelovjezba i znojenje. ugljen nece niti moze pomoc... a i nije bas zdravo da ga jedes stalno... tj uopce osim ako nisi nesto krivo pojeo

mar 2023.

Ja zaista ne razumijem kako se taj mit o aktivnom ugljenu toliko rasprostranio po forumu. Znam samo da je to neko provalio prije 10-ak i više godina na forumu, i ljudi su to prihvatili zdravo za gotovo. :crazyd:
Manu DibangoENTUZIJASTA

mar 2023.

mogu vam reći kako sam prošao preko 60 testiranja bez da sam jednom pao a princip je jednostavan. Vutra se zadrzava u masnom tkivu tj. njezini metaboliti. ostaje u sistemu dugo ovisi koliko covjek dimi naravno :) u mojem slučaju predugo da bi se uživalo u pauzi zato. Piješ vodu ne da ti pozli ali blizu i polagano ,zatim pišaš dok ne pišaš prozirno i često te tjera , a dva sata prije pojedeš puno pekmeza (blizu polovice) koji sadrži pektin ovaj kupovni piše u sastojcima. Spreman si za pišat. Ovisi oce li te zezat za prozirnost al i onda da pisas odmah poslije toga bit ces ok. Kad pišaš prvi kratki mlaz usmjeriš u wc , pa ako imas dobru kontrolu da ne pošpricaš puniš čašu sa ostatkom. nisam siguran kako tocno funkcionira ali mene nijednom nije iznevjerilo ako se dobro napravi. paziti da ne popiješ previše vode može bit smrtno opasno , uzet si vremena i ako se osječaš omamljeno odma prestat jer si popio previše. bitno je pišat svježu prozirnu mokraću. može bit i sok od jabuke uz vodu il slično. s ovom metodom prošao sam test u vedrom stanju tako da se isplati probat. ne mogu garantirat da ce radit za vas ovo je samo za edukacijske svrhe. (mislim da pektin tjera metabolite ne preko urinalnog kanala vec probavnog na nekoliko sati i dobro ga je pojest na prazan želudac 1.5 - 2 sata prije testa)

mar 2023.

468260468260Update Znaci tesirao sam se jucer nakon sto nisam zapalio od 01.03 i zasad je to vec skoro pa dobro, do petka cu bit nadam se negativan, samo me zanima kako sad najbolje da dobijem boju u urinu posto vec danima je skroz prozirna?
StipeZMAJ

mar 2023.

bojaj vodu koju pijes sa bojilom za hranu/slastice. puno cedevite oce obojat urin. vitamini b2 i b12 isto znaju pozutit urin. https://www.konzum.hr/web/products/aromar-prehrambene-boje-4x10-ml ili dr.oetker npr i bilo bi ti pit neke iso napitke (tipa iso sport) sa elektrolitima posto si se flusho cijeli... to nije bas zdravo.
Boris BrejchaAMBASADOR

mar 2023.

Frend nam odradio flush sad jos 24/48h mraka i to je to spreman ćoek za test

sep 2023.

Ne prolazi ta fora.

sep 2023.

To da uvek imaš spreman čist urin u slučaju kontrole na poslu, od tog posla nema ništa ! Kao prvo, pre mokrenja te pretresu, sam sebi izvrćeš sve džepove koje imaš, skidaš suvišnu garderobu, jaknu, kaput, mantil, bundu... i onda krećeš do toaleta da mokriš. Ali, zajedno sa tobom ide i tehničar i nema zatvaranja vrata ! Ti mokriš, on ti stoji iza leđa diskretno i prati da nešto ne pokušaš u cilju varanja testa. Toliko od mene. A ovaj momak koji je uspeo da prevari test, već radi u firmi pa nam on može reći da li ovo što sam ja naveo rade i kod njega u firmi kad dođe kontrola i kad se radi test. Pozdrav svima i sve najbolje !
GazatAMBASADOR

sep 2023.

7 godina je star post na koj odgovaras. :)

sep 2023.

hahah,a vidi ovog tehnicara https://www.donaulife.com/sl/beliebte-marken/cleanu/clean-u-screeny-weeny-5-0-black-fake-penis/

sep 2023.

Ovo fake penis zvuci kao neki ladyboy sa tajlanda hahah

nov 2023.

pozdrav ekipa...dns pala test na ljecnickom za poso...nisam ni znala da ce me testirat...tek kad sam dosla su mi rekli...znaci haos...sta cu pisaj padni i jbg...rekla doktorici da sam jucer zapalila kao dim dva u drustvu...prodala pricu da nisam redovan pusac a ono svaki dan frulica...je malo al jbg redovno je...i dala mi je drugu sansu za 7 dna da opet dodem na provjeru...panika me vec sad hvata kaj da radim....kak da se ocistim za 7 dana....ni mi dobro al ajd nije mi zbog posla tolko neg ovdje odma zovu socijalu i muriju....a to mi bas i ne treba....pomagajte kako god znate...pliiiz

nov 2023.

-
RAOZA.ZMAJ

nov 2023.

@ivkica911 može li neko mjesto tebe dati urin? Prijateljica, mama....? Opet respekt za doktoricu dala ti je malo vremena ima ih koje znaju baš se ukakit u život...

nov 2023.

koliko znam ne... nema sanse...probala sam sad uvalit (ni sama ne kak mi je uspjelo) al odma je skuzila jer je bio hladan urin...a i gleda te dok to obavljas...sve stvari ostaju ispred wca a unutra ima prozorcic sa kojeg te posmatra...
RAOZA.ZMAJ

nov 2023.

@ivkica911 Ako si uspjela uvaliti nek taj neko proba doći s tobom pa prije nego ti dođeš na red nek urinira pa probaj uvaliti... Nez šta da kažem kod nas se znalo desiti da drug ode i predstavi se kao taj što treba da radi test sa njegovom knjižicom i sve nema nigdje fotke da znaju da nije to on... Šta da kažem sretno!

nov 2023.

daj otkaz :)

nov 2023.

nisam ni pocela radit...ahhahha..to mi ovisi oce li me primit il ne... nemre mora bit sa slikom..dns joj pokazala knjizicu kaze ladno zenska sa slikom...znamo mi te fore...reko super...u govnima sam do grla...a nista pit 10l vode na dan i kljukat se zelenim cajem pa sta bog da...dan prije kucni test ak je poz nazvat pa lagat da sam dobila kao da nemrem dat urin..ako uopce touvaze nez...sam da mi to upali jer druge mi nema

nov 2023.

-

nov 2023.

hvala ti na savjetu...probat cu nepreostaje mi nista drugo...i molit boga da upali...

nov 2023.

-

nov 2023.

hvala ti ❤ si...a i da hocu ovdje nemres dobit diuretike ovako neg sam prek recepta a ja nez nikok ko se tim kljuka...tak da...aktivnost, ugljen, mlijeko, voda, zeleni caj i sokovi mi neginu narednih 7 dana.... ‍♀️ a sto se srece tice trebat ce mi a za pamet je vec kasno....

nov 2023.

Postovana kolegice, moji savjeti i prijedlozi su bili sasvim dobronamjerni i zelio sam Vam pribliziti kako sam uspio prevariti stari test prije vise desetina godina. Moji komentari nisu naisli na odobrenje kolektiva te sam izbrisao svoje komentare. Zelim Vam svu srecu ovog svijeta i da ubuduce pametnije postupite u slucaju otvorenog konkursa za odredjenu poziciju gdje je testiranje na zabranjene supstance navedeno. Ne preporucujem Vam da ugrozite svoje zdravlje zarad dobivanja pozicije, pa da se kasnije vratite starim porocima. Radije preskocite ovaj konkurs ukoliko Vam nije bas potreban posao. Svako dobro zelim.
MildyENTUZIJASTA

nov 2023.

Možda bi ti mogao pomoći i aktivni ugljen, ja ga nisam probao, ali sjećam se davno da mi je frend govorio kako je on to pio kad je imao testiranja, iako neki tvrde da ništa od toga, a pričalo se i ovdje na forumu o tome pa malo pogledaj (stavio sam ti link dole) ...uglavnom mislim da se može pronaći u apoteci. https://www.vutra.org/threads/koliko-dugo-thc-ostaje-u-tijelu.12427/page-43#post-779060
DjedMrazENTUZIJASTA

nov 2023.

Postovani,. nesto mi je cudno u ovih zadnjih par postova, mislim da ne grijesim.. prvo @ivkica911 nigdje zbog potrebe posla nitko ne stoji nad tobom niti te gleda dok obavljas nuzdu, ti si bila ili bio uhvacen/a sa kanabisom te ides na prisilna testiranja.,drugo to se radi u slucajevima kad je osoba maloljetna ili mladi punoljetnik, sto ostavlja sumnju da si maloljetna osoba, nadalje, kolega @JohnnyJohnny se zaista potrudio da ti pomogne savjetom, i trece @Mildy ugljen niti enormne kolicine unosa tekucine u sebe nemaju nikakvog ucinka na navedeno pitanje.Pitanja se ucestalo ponavljaju samo skrolajte na pocetak ,vec sve pise,osim ukoliko imate provjerenu novu metodu to slobodno nadopunite. Ukoliko se jos necega sjetim nadopisat cu ,. uzivajte i pazite sta radite, vutra je hobi i ugodna zanimacija, medutim pamet u glavu. :thumb::respect:

nov 2023.

da je johnny se stvarno potrudio i hvala mu beskrajno na tome... kud srece da sam mlada punoljetnica...ahhahahah...i da nazalost ovdje gledaju dok lulas jer je u pitaju test na droge inace bi me bolio lulek kojeg nemam za ista od ovog...fino bi frendica otisla mjesto mene i mirna bosna sto bi se reklo al nazalost ovdje to tako ne ide...i da ovdje na zahtjev poslodavca pri zaposljavanju radis testove pa i na to a saznajes na dan ljecnickog....nije bas svima praksa ali eto nazalost mene zakacilo da traze...al nebitno sve to sad...ugl... samo sad imam jedno pitanje posto je veca populacija ovdje sa tintilinicima pa nema mjesecnih tegoba al mozda neko zna informaciju...ukoliko dode teta crvena a taman se i poklapa test dali ga odloze jos koji dan ili im to ne smeta...
jesamZMAJ

nov 2023.

gugl kaže za pretragu urina: ...Uzorak nije preporučeno prikupljati za vrijeme menstruacije, neposredno prije i nakon menstruacije. Navedeno nije potrebno ukoliko je uzorak hitni ili za urinokulturu... to je općenito, nevezano za test na droge, e sad, izgleda da može proći, ali možda i ne :D
Milic355AMBASADOR

nov 2023.

Vidim gore pišu da ugljen ne radi posao . Aktivno ugljen RADI posao ,koristio sam ga 4 dana prije testiranja Svakih 6 sati po 3-4 ampule te kao tablete ugljena i dosta vode ,djeluje ako se prestane pusit 4 dana prije testa ,možda 3 dana,manje ne .. Uglavnom bio sam cist,tako da dajem ruku i vatru da radi jer je to moje iskustvo ,pozz i netrebalo nikom … :rasta:
h0ndaZMAJ

nov 2023.

Bitnije od ugljena ti je kolicina popijene vode,ako par dana prije povecas kol vode da si svakih sat na vcu postoji velika sansa da se test prode jer ce bubrezi stalno izbacivat vodu i kolicina thcmetabolita u urinu se mozda ne uspije detektirati. Mislim da sam vec pisao o nacinu na koji vrhunske sportasice prolaze doping testove na urin pa bi se i ovdje dalo primjeniti samo treba malo upotrijebiti mastu ili google.
ĆyroZMAJ

nov 2023.

Sve ovisi koliko pusis dnevno i koliko dugo vremenski. Thc se talozi u masnim stanicama, u svemu. Ti mozes bit na testu negativan ako si popio litre i litre vode i ides na wc svako 20 minuta. Ali negativan nisi. Cim tu vodu izbacis i krenes normalno piti, opet si pozitivan. Jer treba vremena da se thc izluci iz tjela u mokracu. Ako stalno “flushas” taj dan si negativan, dok pijes kao deva. Meni je trebalo mjesec i pol dana da se ocistim da mi ujutro prva mokraca bude negativna. Ali tu pricamo o pet i jace grama dnevno svaki dan bez iznimke godinama. Ako ovako pusis nikakav ugljen te nece ocistit u tri dana. To su mitovi.

nov 2023.

Braćo novi sam treba mi hitno pomoć dns mi se omaklo jbg, ali ne pušim uopće često zadnji put zapalio u septembru imam sistematski pregled za sport koji treniram da li mi ista može pomoći? Dajem i urin i krv. Sistematski u ponedeljak
ĆyroZMAJ

nov 2023.

Kako ti se moglo omac ako znas da imas sistematski u ponedjeljak? Upala truba u usta a pluca refleksivno povukla par serija? Ccc Kazu da ako si stvarno zapalio samo jednog trebao bi bit cist nakon 3-4 dana..javi nam da znamo poslije sistematskog. I sretno.

nov 2023.

Da li pomaže aktivni ugalj danas sam ga kupio popio sam već 6 kapsula, također sam čuo da mlijeko moze da prevari test nez koliko je to tacno
Milic355AMBASADOR

nov 2023.

rokaj sto vise aktivnog ugljena , 5 komada svakih 6 Sati i vode sto vise to bolje ,javi kak si proso
ĆyroZMAJ

nov 2023.

Da, sansu definitivno imas dobru da to izbacis is sebe do ponedjeljka. Svakako javi.

nov 2023.

Kontam da ne odem u ponedjeljak satro bolestan pa da imam više vremena

dec 2023.

Pozdrav ljudi, Nisam do sad ista pisao, ali imam potrebu podeliti sa vama nesto sto je meni uspelo po licnom iskustvu Naime, uhvatili su me sa dzojusom, prosao kod javnog tuzioca sa kaznom itd, ali sad dolazi na red test Duvam svaki dan skoro 10 godina vec. Pomaze mi oko tikova i nesanice. Rok za test su mi dali 15 dana od sudjenja, gde sam se frapirao i krenuo guglati svuda kako sto pre da se ocistim U ovih 15 dana sam uzeo preko 60 kapsula aktivnog uglja, nakljukavao se vitaminom C i B, magnezijum i milgama, zeleni caj, sta sve ne sto nisam nasao ovde a i na drugim platformama. Zamolio sam nadlezne lekare, kako zbog posla tako i zbog samog testa, da se pomeri za 5 dana (cisto da stignem da se testiram sam kod kuce da budem siguran) Kad ono, pozitivan....Ne znam ni sta sam ocekivao posle toliko duge konzumacije. Nisam se ja sad otkidao razumete, ali sigurno jedan buf dnevno. Majka mi je sve vreme gurala ka tome da uzimam Zeolit prah jer to po njenim recima ''cisti kao infuzija'' Ja poludeo vec, reko jebote da me salju na LECENJE zbog dzojusa...Nemam dalje opcije, sve sam probao, pa reko ajde Popio sam po 3 case tog dana (jedna kafena kasika u casu vode i rokaj) i sledeci dan se testirao, ja ne znam sta da vam kazem, ali eto negativan sam. Nekom ludom logikom, ovaj zeolit me je iscistio ko lud. Pisem ovo kao savet svima koji su u slicnoj situaciji kao ja, zajebite aktivni ugalj i sve, samo Zeolit prah u apoteci i cisti ste kroz par dana...U neverici sam i dalje, ali eto uspelo je za mene. Naravno, podrazumeva se da ne duvate za to vreme sto se cistite. Znam da zavisi sve od kilaze i organizma itd, ali evo ovo je moje iskustvo bar. Generalno nisam nesto napucan lik, sedim za kompom i crtam, manje sam aktivan. Za svaki slucaj sam uzeo jos par testova da proverim je l sve ful, testirao se sad par minuta pre nego sto sam ovo napisao i dalje negativan. Sutra mi je testiranje i siguran sam da ce sve proci ok :) Pozdrav za sve, hvala vam na svim clancima sto pisete, nadam se da cemo nekome koristiti ovo. Da napomene, zeolit prah sam koristio konkretno. Ima u apoteci pakovanje od 200g za 500 kinti. Works like a charm!
ĆyroZMAJ

dec 2023.

Jesi testirao bas prvu mokracu ujutro? To je po meni jedini pravi pokazatelj.

dec 2023.

Da, ovo sto sam napisao da sam odradio sledeci dan je bilo ujutru

maj 2024.

Brate u istom sam bukvalno kurcu, isto sam 10 god sa povremenim pretsankom. Taman sam pre sudjenja otišao u Cg i iskulirao dve nedelje i kako sam došao bukv sam 2 i neš grama uzeo pre sudjenja i posle buks bukv, jbg baš sam debil ispao. Čist sam 7,8 dana. Bio sam kod lekara nekog i bio sam pozitivan. Naravno izašao mi je u susret i dao dodatnih 7 dana još. Trenirao sam kao ludak pio ludački vodu ali eto pozitivan. Zanima me jel postoji mogućnost i bez toga za 14 dana da se očistim. Ja kontam da ne, imam 72kg i nemam mnogo masnoće. Ali me zanima da l taj prah brate da uzimam pre testiranja ili da krenem svaki dan da ga cepam do testiranja.

maj 2024.

Brate u istom sam bukvalno kurcu, isto sam 10 god sa povremenim pretsankom. Taman sam pre sudjenja otišao u Cg i iskulirao dve nedelje i kako sam došao bukv sam 2 i neš grama uzeo pre sudjenja i posle buks bukv, jbg baš sam debil ispao. Čist sam 7,8 dana. Bio sam kod lekara nekog i bio sam pozitivan. Naravno izašao mi je u susret i dao dodatnih 7 dana još. Trenirao sam kao ludak pio ludački vodu ali eto pozitivan. Zanima me jel postoji mogućnost i bez toga za 14 dana da se očistim. Ja kontam da ne, imam 72kg i nemam mnogo masnoće. Ali me zanima da l taj prah brate da uzimam pre testiranja ili da krenem svaki dan da ga cepam do testiranja.

maj 2024.

Ja nisam uspeo a svaki dan sam pio i sokove i vodu bukvalno i postio i opet pozitivan.

nov 2024.

Pozdrav svima treba da se zaposlim i imam problem znam da na mesto koje treba da odem da radim ima test na psihoaktivne supstance to jest urin i krv... Nisam palio jedno 50 dana i sad sam posle toliko vremena uzeo ispusio u roku od dve nedelje sigurno 5-6 jointa zanima me sta da radim i gde mogu da nadjem TEST na THC da proverim sam sebi u kojim apotekama ??
h0ndaZMAJ

nov 2024.

U bolje opremljenim apotekama:D

nov 2024.

Sta da trazim ahhahah sta da im kazem test na thc
BizzzoZMAJ

nov 2024.

Pa nego sta, ne kontam sta je toliko smiješno? :D

nov 2024.

Uđeš i kažeš treba mi test za droge. Neće te pitati što će ti. Kod mene u BiH je 8€, 5 vrsta droga, test za urin. Koriste ga svi u testiranju.
BizzzoZMAJ

nov 2024.

Doslovno, + prodaje se u popriličnim količinama kontam. :rasta:

nov 2024.

vazi hvala momci
AragamiPOZNAVALAC

nov 2024.

Sjetio se sebe dok sam još pušio, redovito sam dolazio na kiosk i uredno tražio papiriće za motanje marihuane.
Mene zanima kako prevariti testiranje na kokain i takve vrste droge

pre 14d

Imam ja odlican i provjeren metod, a to je nekonzumiranje doticne supstance. Provjereno sto posto.
Šmrčem dop gutam tripice Rolam džok sa malo kokice Stavi čarapu na glavu moj batice Repetiraj 'giju - pokret, stigle su latice :))

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se