LEGACY
Prvo pusenje trave
14 odgovora3,129 pregleda
11 REP22%
→ Istraživač
feb 2019.
feb 2019.#1
Pozdrav, izrazila sam zelju da probam vu i zanima me samo da li me roditelji mogu provaliti, da li ostaje miris u odei i ko~i,kosi (kao kod cigareta) ili ne? Na ata da obratim pa~nju da me ne provale? Koliko vremenski cu otprilike biti 'high' i koliko je dovoljno da ispuaim u slu
aju da probam prvi put?
Odgovarajte ato pre mo~ete, bitno je i hitno
Krmelj
ENTUZIJASTA507 REP77%
→ Poznavalac
KrmeljENTUZIJASTA
feb 2019.
feb 2019.#2
Roditelji te verovatno poznaju toliko dobro ko svoje dete.
Ne kao kod cigareta ali da neko kratko vreme ispusi negde na otvorenom, orbit i kul.
Da li su ti odvezane pertle. :)
Od 13 min pa sve do 3-4 sata. :) To ti ne moze niko sa sigurnoscu reci jer ima dosta faktora koji uticu dva od njih je kvalitet i kolicina. Probaj koji dim pa sacekaj jedno 20ak min da vidis reakciju ako miksas sa duvanom sto ne preporucujem ne preteruj... Pri ruci nesto slatko i vode. Uzivaj i javi kako je proslo ;-)
https://www.vutra.org/threads/pravilnik.10131/
bigeskalibur
ZMAJ24.708 REP
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
Papa RomeoZMAJ
feb 2019.
feb 2019.#4
Polako Irina, nema zurbe. Prvo malo citaj, prije nego zapalis. Za prvi put moras imati kondicije, znaci sklekovi, trbusnjaci, zgibovi i dosta tecnosti i sto je najbitnije sacekati pun mjesec
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
feb 2019.
feb 2019.#5
obzirom da je post od juce a bitno i hitno, bas me zanima da li si postala vutrolina
Saul Goodman
AMBASADOR2.836 REP38%
→ Legenda
Saul GoodmanAMBASADOR
feb 2019.
feb 2019.#6
Uff nadam se da je cura dobro proala, vjerovatno je zaboravila password.:razvaljen::
Buxara420
ISTRAŽIVAČ160 REP73%
→ Entuzijasta
Buxara420ISTRAŽIVAČ
feb 2019.
feb 2019.#7
Kada sam ja prvi put probao, frula je bila ogromna, oseao sam blago grebanje u grlu, kaaljao sam po malo, s obzirom da sam bio u klubu nekom te ve
eri, baaa sam bio raspolo~en, ali sam li
io na zombija sa poluzatvorenim crvenim o
ima, mada to ne mora da zna
i, evo nakon godinu i neato kako u~ivam u tome, mo~da mi se desilo par puta da su mi pucale o
i, na to treba da obratia pa~nju kod roditelja, zavisi od osobe do osobe koliko, ata i kako...
Naravno ukoliko se neato desi da roditelji namiriau, tra~i opravdanja, budi kreativna...
Sreno i samo opuateno
feb 2019.
1 / 8
feb 2019.
jul 2019.