VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQSimptomi mogućeg upada murije
LEGACY

Simptomi mogućeg upada murije

84 odgovora9,715 pregleda
SequorisISTRAŽIVAČ

dec 2008.

Zanima me, dal su ikome ovdje uletjeli murjaci u kuu i ako da, dal je iata upuivalo na to da bi mogli uletjet, te kako je to sve skupa izgledalo tj. dal li se imalo vremena za reagirat (tipa bacit vutru u zahod)?
gloss_zelenkyAMBASADOR

dec 2008.

90% onih koji zavrae u novinama su imali 4x600 ili takve sli ne "laboratorije GMO marihuane" sa 10-30 biljaka, mo~da malo previae pri e naokolo ili su ih jednostavno susjedi vidjeli da utrpavaju 2m3 zemlje u kuu/stan :) Malo je onih koji su pali sa 4-5 biljaka ili o njima ne piau?? :icon_mrgreen: Nemaa dosje, uzoran si graanin, student ili uredno zaposlen,pristojan prema svima i nema problema ;) :maryjane:

dec 2008.

a ovima ato padaju zbog kamiona zemlje svakih dva mjeseca preporu ujem hydro:ludaci_lol: aalu na stranu ali dok sam gajio i ~ivio u cg,najapijunskiju zemlju u galaxiji frka me bilo i stalno nosit zemlju i za 1x400 a joa vea frka zavraavat od nekoga tako da se hydro vrh pokazao,ali je sunce ,sunce jedina mi je ~elja hydro na suncu da probam,to me ebe,ne znam kakvo bi bilo :bong7bp: ako ti niko ali bukvalno niko ne bude znao i ako nisi incidentan(ne mislim na cirkone u zubima) koliko god sposoban ili nesposoban bio nema aansi da padnea
rastaMAN^ISTRAŽIVAČ

dec 2008.

ppp...ne daj boze... =) ja jedino sto sam pogresio , je to sto sam stavio pravo ime i prezime na skype.. al sam ga ubrzo i promenio...radi sigurnosti... :))))) .. (tnx za savet Red_Weed, posto sam skype stavio na profil..) .... mozda je i bila paranoja... =P a za muriju...i tu raciju... jedino sto mogu da ti kazem..i da te posavetujem...da ne prodajes to...cuvaj to za sebe i cuti... :))) pozz..
DžidžadžojacPOZNAVALAC

dec 2008.

`ta mo~e da uputi na to ? Pa recimo [*]Gajenje na veliko [*]Gajenje radi valjanja [*]Prevelika usta
rastaMAN^ISTRAŽIVAČ

dec 2008.

tacno tako.. =)))

dec 2008.

ne treba ni nick na skype nije to baa sigurno lupi drugo ime ako niata,ja niata od toga ne volim baa:angry015:
rastaMAN^ISTRAŽIVAČ

dec 2008.

ja voim.. :) ....
TarkiPOZNAVALAC

dec 2008.

sve je 5 dok ne radis s time i dok uz ganju nemas 3 gana, 2 bombe, 4 puske, vagicu i 20g bijelog :D
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2008.

Simptomi upada policije u stan su slijedei: - Bol u koljenima - Prljav vea - Neuredna soba - aavi tabani Ukoliko vam se manifestiraju svi ovi simptomi budeti sigurni da vam je policija na tragu
DžidžadžojacPOZNAVALAC

dec 2008.

-smrad iz usta

dec 2008.

i cijeenje braon tekuine iz anusa tokom dzoginga e tu ti je kraj

dec 2008.

lol

dec 2008.

ali bol u koljenima brate nasmejao si me za medalju.
hirnISTRAŽIVAČ

dec 2008.

:pat:hhhhhhhhhhhhhh e brate menise svidja ova "cadjavi tabani" lolchina
DžidžadžojacPOZNAVALAC

dec 2008.

evo, nariaao sam se, i pogledao post opet, izvrnuo sam se

dec 2008.

post za medalje...hehehehhe
ROXPOZNAVALAC

dec 2008.

Mene zanima kako uspiju nac jednu-dve biljke ljudima, kao onome sto je donio 2 godine zatvora zbog toga.
3ananasa2ENTUZIJASTA

dec 2008.

brbljaju previae eto kako...
schISTRAŽIVAČ

dec 2008.

kad murija bane na vrata, ti im fino zatvoria vrata pred nosom, zaklju aa, bacia sve u akoljku, apsolutno sve, i onda ih pustia ak imaju nalog. ja se nisam snaaao u datome momentu i zato sam najebo
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2008.

Pa jel nebi bilo pametnije prvo pitati imaju li nalog jer ako imaju onda e razvalit vrata i onda e ko zna joa kakve optu~be si na vrat navu

dec 2008.

Izvadis bodljikavu kiturinu i poletis na mjesec sa njom.

dec 2008.

ako nije tajna po kom osnovu su ti uali u stan ?
SequorisISTRAŽIVAČ

dec 2008.

pa nemojte me zezat da ti murija zvoni na vrata kad ti idu u pretres stana? i ato se desi ako i imaju nalog a ti im ne otvaraa ve se pravia kao da nema nikog doma? zvone dok se netko ne pojavi? To bi bio te~i lol

dec 2008.

ih koliko puta im nisam otvorio ne jer sam doma sadio ve me mrzi da skrnavim mozak svoj sa njihovom pri om dva puta sam ih sreo ispred vrata i pitaju ~ivi li tu pero ma~i ma nema njega ove ve godinama u ju~noafri koj republici je :ninja:

dec 2008.

sch@, malo ko se tad snae.
schISTRAŽIVAČ

dec 2008.

imali su nalog i neko im je reko da e se kod mene uvijek neato na jer sam kao konstantni potroaa . nisam prodavo niata, al na osnovu ne ijeg iskaza su mi uletili sa spikom kao - mi smo za djecu - i hop -zna ka
DžidžadžojacPOZNAVALAC

dec 2008.

za djecu ata ? ove e masa ljudi ovde skroz nerazumno pri a.
SequorisISTRAŽIVAČ

dec 2008.

ek, dakle zaklju ak je da murija nikad ne ulee nasilno tj. provaljuje u stan, ak niti sa nalogom? Pa vi koji ste otvorili muriji ste onda stvarno poseban grow...
FlegyPOZNAVALAC

dec 2008.

murja jedino nasilno ulazi u stan ako imas jos puske i opasnog streljiva i jos kojeg kolegu uz to da drzi bombu :) a ovak jednostavno pokuca pokaze nalog i udu ko ljudi a ak ti razvale vrata onda moraju i stetu platiti mada je drzava u krizi onda sigurno to nece raditi :) i kada rade pretres napomenes im da oces sve kako je bilo da ne razbacuju i sam ides za njima da nesta ne ukradu i problem rijesen :maryjane:
pecko88ENTUZIJASTA

dec 2008.

[bez sadržaja]
schISTRAŽIVAČ

dec 2008.

ma ajde ako ukradu, al ako apdmetnu dok svjedoci ne gledaju to je ve problemos

dec 2008.

Zato svjedoke izaberea sam da pa~ljivo pratu sitvaciju.I naravno,nedaj bo~e nikomu da ga to snae,ateta ljudi a nikomu naudili.A patu i biljke:prof10:
vrtlarENTUZIJASTA

dec 2008.

da bi ti napravili pretres moraju ti sa sobom dovesti josh jednog tvog susjeda kao svjedoka... ako ga ne isfuraju nije legalan pretres... (kolko sam ja upucnen u ovu materiju, ali 95% sam siguran u ovo)

dec 2008.

Moraju biti najmanje 2...100%

jan 2009.

Ovo je najispravnije sto moze da se uradi i naravno ne odgovaras im na bilo kakva pitanja bez advokata. I upravu je covek ako se to desi malo ko ispravno postupi. Ja se zajebo ali naucio:watchplant:
LedoENTUZIJASTA

jan 2009.

Ovaj dio mozes komotno ma ku o rep okait. Nemoraju oni nista vratit kako je bilo, kolegi su auto na granici rastavili tapacirunge, pregledali ono nema nista. I ti onda brate ajde sla~i sam. Jdino bi morali platit steru da su, napravili neka fizi ka oate enja. Znai slomili nesta, razbili i slicne pi*darije. Isto tako nece nikad provaljivat vrata, jer se i to mora zatrazit od suca da stavi u nalog. To se radi kod okorljelih kriminalaca, il vec odavno poznatih dilera. Ako vec otvorite vrata, reko je gore Greenpower1, moraju bit 2svjedoka to je tocno. U pravilu vi zovete susjeda, prijatelja i sl. A kucu vam mogu pretres i ako vi niste kod kuce, nego ih recimo vasi roditelji puste naravno ako kuca glasi na njih.
FlegyPOZNAVALAC

jan 2009.

ej ljudi danas su mis usjeda pretresla murja (moji su bili ko svjedoci) i jos dosta ovih mojih iz kvarta je pretreseno danas i vec ih je dosta u pritvoru zbog toga...a ja sam next naj vjerovatnije... oce mi ko pomoc da popusim sve sta imam da ne bacam hehe :) :tovarenje_banana: p.s: neznam jeste vi ali meni danas stigla kapa djeda bozicnjaka iz nirvane :D

jan 2009.

e ljudi a zasto da se ne gaji radi valjanja?

jan 2009.

zato ato te banuju sa vutra orga:icon_eek:
dominoENTUZIJASTA

jan 2009.

po kratkom postupku! :respect:

feb 2009.

Uvjek veruj u svom instinktu za te stvari ako imas paranoju ondak skloni gandju na stranu i budi oprezan,nikad se nezna

feb 2009.

Najbolje je imat svog drota u kuci... I love my mum xD

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se