LEGACY
Majica s kanabisom
15 odgovora2,832 pregleda
Punxer
ENTUZIJASTA574 REP94%
→ Poznavalac
PunxerENTUZIJASTA
mar 2010.
mar 2010.#1
Iskreno nisam siguran kamo da stavim ovu temu, pa u je nalijepiti ovdje.
Ja imam crnu majicu na kojoj je bijeli list marihuane, niata drugo nije nacrtano (ka~em jer mi frendica ima sliku 2-paca i list sa joa nekim glupostima) pa me zanima jel istina da mi murja mo~e srati zbog toga jer mi je to nekoliko ljudi ve reklo kao da se na majici ne smiju nositi nikakva obilje~ja tipa droga, komunizam i sli
ne gluposti.
Ja osobno smatram da je to glupost, jer svatko bi trebao smjeti nositi ono ato ~eli dokle god to ne vrijea ostale ljude na osnovi vjere, nacionalnosti i sl.
Iskreno ne znam kome smeta da nosim na majici sliku ne
eg ato raste iz zemlje kao i zelje npr.
Zanima me zna li itko iata o tome ili su me zajebavali
zwerovski
ENTUZIJASTA233 REP8%
→ Poznavalac
Svirač_Trube
ENTUZIJASTA570 REP93%
→ Poznavalac
Svirač_TrubeENTUZIJASTA
mar 2010.
mar 2010.#3
Nije istina, mogu ti napisat globu po pravilniku zakona ali sve zavisi kakav je drot ...ako je neki izuceni onda ce ti naplatit a vecina su glupi paaa nema straha..ali nerazumijem zasto zelis nosit takvu majcu i privlacit pozornost plavaca kad ti to nije potrebno,nije tesko povezat da onaj koji ima majcu na marihuanu takoder i ima nesto kod sebe ,pa te lijepo pretresu i eto ga:) tako ti savjetujem da ti to nije potrebno:) vazno je da pusis i da je tebi lijepo zaebi majce:)
aost100
ENTUZIJASTA287 REP22%
→ Poznavalac
Punxer
ENTUZIJASTA574 REP94%
→ Poznavalac
PunxerENTUZIJASTA
mar 2010.
mar 2010.#5
Ma znam to sam nekako i sam skonto pa ju ne nosim kada imam neato kod sebe ali ovako za po vani je ok..
Sviala mi se jbg pa sam je uzeo
BoRaiCho
AMBASADOR1.686 REP5%
→ Legenda
2 REP4%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#7
lol
imam 4 takve maice i nosim ih
nikad me nisu zaustavili drotovi a da jesu zaboli me, nikad nemam nista u sebe
2 REP4%