LEGACY
Skunk? Mala pomoc molim xD
60 odgovora38,987 pregleda
Slim_Shady
ISTRAŽIVAČ60 REP7%
→ Entuzijasta
Slim_ShadyISTRAŽIVAČ
sep 2007.
sep 2007.#1
Dakle moje pitanje slijedi ovako:
Evo, cuo sam za skunk i da je jaci od trave i skuplji i tako dalje. Ali zainteresiralo me to da (tako sam bar cuo), da skunk se dobiva od biljke Kanabisa!!!
Kolko sam nest procuo cuo sam da se to nest od cvijetova, ili oko cvijetova ili za vrijeme cvijetanja..... evo neznam ali cuo sam da se kad se dobija trava, i skunk se moze skupit....
Sad ovako bi volio da mi kazete!
1. Da li je to istina? xD
2. Ako jest, ja sam poceo uzgajat maricu pa mi recite ako se stvarno skunk dobije iz trave, recite mi koji dio trave je skunk i kada, kako se pobere...
3. Takodjer bi volio znat otprilike kada je vrijeme da se trava ubere i susi? Koliko biljka treba bit stara, visoka... I da, da li se oni lijepi listici (:maryjane:) takodjer puse ili?
evo par pitanjca posto sam teski pocetnik u tom dijelu :)
b r a i n c h i p
AMBASADOR3.453 REP56%
→ Legenda
b r a i n c h i pAMBASADOR
sep 2007.
sep 2007.#2
Da ti ja sad kazem 'Sunce ti tvoje, citaj forum imas vec na masu mjesta opisano..' ispao bi zla babaroga, ali evo danas sam dobre volje...
Strasne gluposti pitas za osobu koja vodi blog po toj temi. Dragi Emineme, samo si trebao procitati moj SIG koji vec svima pomalo ide na k***c pa i meni, ali ipak valjda barem ponekad pomogne izbjeci ovakvo pitanje, sto nazalost danas nije bio slucaj. Ali eto... Evo odgovora. Skunk nije nikakvo hokus pokus
udo... Nego jednostavno jedna od mnogobrojnih vrsta (sorti) trave. Sigurno si cuo za White Widow, Norteh Lights, Orange Bud, Haze... E pa Skunk #1 je samo jedna od njih.
Ne, listovi se ne puse. Nemaju dovoljno THC-a i neugodni su za grlo, jako iritiraju. Puse se samo cvijetovi zenske biljke (hedovi, budovi, vrhovi... neki to zovu i 'kifovi' sto je krivi naziv jer je 'kief' ime za smolu, kristale THCa koji se nalaze na cvijetovima i listovima od kojih se radi 'hasish')
Na ostatak pitanja si odgovori cistom logikom.
E da, zaboravih napisati: U masi neukih pusaca u zadnje vrijeme je svaka dobra trava skunk (makar to bila domacica neka prosjecna koja se prodaje po so
noj cijeni od 100kuna po gramu)... Znaci sve sto su samo cvijetovi, bez lisca, granja, sjemenja... konjske balege, stidnih dlaka, starih lijekova, stakla i ostalih prekrasnih stvarcica koje se nadju u ulicnom 'ketu' (pizu, panju) trave, danasnjoj mladezi je skunk.
12 REP24%
→ Istraživač
sep 2007.
sep 2007.#3
Dakle ti mislis sadit vuvu a neeznas da se listovi nepuse hmmm... Cudan si mi malo da se skunk tako dobiva svi bi sadili vuvu i imali brdo para kao sto je je barinchip reko skunk ti je sorta ko grozde nemozes od lose sorte napravit dobro vino:sick:
Slim_Shady
ISTRAŽIVAČ60 REP7%
→ Entuzijasta
Slim_ShadyISTRAŽIVAČ
sep 2007.
sep 2007.#4
ah evo, kazem da sam pocetnik, znam da se neki dijelovi puse al neznam sad za sve, pa zato sam i ovdje :D
0 REP0%
→ Istraživač
dec 2007.
dec 2007.#5
da li se skunk mo~e nekako uzeti na oralan na
in ????
trebam hitno odgovor!!!
b r a i n c h i p
AMBASADOR3.453 REP56%
→ Legenda
b r a i n c h i pAMBASADOR
dec 2007.
dec 2007.#6
Naravno da moze, imas na nasem forumu i sajtu materijala o 'kuhanju sa marihuanom'.
http://forums.vutra.org/upotreba/16-trava-u-kulinarstvu.html
http://forums.vutra.org/upotreba/23-marihuana-puter.html
http://forums.vutra.org/upotreba/2492-marihuana-s-mlijekom-savrseno.html
mr.skunk
AMBASADOR2.403 REP26%
→ Legenda
Bezze_Sa
AMBASADOR4.416 REP83%
→ Legenda
Bezze_SaAMBASADOR
jan 2008.
jan 2008.#8
`teta je raditi bilo ata sa skunk-om (pa bilo kojim hibridom....) !!! najbolje ga je pusiti :) hehehehe
4 REP8%
→ Istraživač
gloss_zelenky
AMBASADOR2.398 REP26%
→ Legenda
gloss_zelenkyAMBASADOR
sep 2008.
sep 2008.#10
Achtung achtung, zwei partizanen in kuruza!!!!!11:2flip:
ultra'90
ENTUZIJASTA281 REP20%
→ Poznavalac
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Casper
ENTUZIJASTA527 REP82%
→ Poznavalac
bongash
LEGENDA7.853 REP29%
→ Zmaj
fĿőШ∆S┬eЯ
AMBASADOR1.900 REP11%
→ Legenda
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
MNoKFounder aka 515dzux2
ISTRAŽIVAČ62 REP8%
→ Entuzijasta
MNoKFounder aka 515dzux2ISTRAŽIVAČ
sep 2008.
sep 2008.#18
zbog ovakvih ljudi je do fucking hebenog poskupljenja i doslo...
nebi dileri dizali cijenu da nema idiota koji ce im kupovat istu zizu po 5 puta vecoj cijeni.... samo ako kazu skunk umjesto trava... (a u zadnje vrijeme se pojavio i "supergrass"...)
manipulacija... trzista...
ps.
ovo sam vec toliko puta morao objasniti frendovima ni RL itd.... da mi vec stvarno ide pitanje na jetra... :icon_evil:
al nema veze...:nana:
10 REP20%
→ Istraživač
sep 2008.
sep 2008.#19
neznam kako i zbog
ega je kod vas doalo do poskupljenja.. ali pretpostavljam da nisu naivci u pitanju.. jer je njih uvijek bilo i bit e...
jbga znanje je mo.. :lock:
poskupljenje je doalo kod nas a najvjerovatnije i kod vas zbog postro~enja zakona..
vei rizik, vea lova...
ako je nekad bilo vrijeme da se krene u revoluciju i marcheve..
onda je to danas...
pozz
I'm eating popcorn...:popcorn:
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
sep 2008.
sep 2008.#20
Do poskupljenja je doalo jer u hr imamo blesave zakone tj. jer su donijeli nerealno stroge zakone a i bilo je jedno razdoblje kad je hrpa ljudi popadala s velikim koli
inama
ali primarno je zbog zakona bi ja reko
GreenMan
AMBASADOR4.602 REP89%
→ Legenda
2 REP4%
→ Istraživač
Laidback
POZNAVALAC1.404 REP89%
→ Ambasador
Stoner
LEGENDA5.558 REP6%
→ Zmaj
StonerLEGENDA
okt 2008.
okt 2008.#24
lol kao prvo nije skank nego skang :hehe: ahahaha
to je najnoviji naziv
neznam ato bi ti rekao prijatelju nego u neznanju je grijeh odi i educiraj se sam za takve da ka~em elementarne informacije ea se morati sam snai bome
Bezze_Sa
AMBASADOR4.416 REP83%
→ Legenda
Bezze_SaAMBASADOR
okt 2008.
okt 2008.#25
Ovo samo ato sam malo prije ispuaio pa zato.... :)
Ipak ovo je sajt upravo za takve ljude (jer naravno, niko se nije rodio nau
en...) i sl. kao ti. Ali zar ti ne radi "Pretraga"... i ukucaa "Skunk" i izbacie ti ili postove ili teme (zavisi ata tra~ia)... al' ev' poato sam "in mood" :) he he hhe ukratko
Skunk, je trava, zna
i vrsta trave (ganje, gand~e...jedna od 400-500 (stabilnih) i hiljadama hibridnim vrsta vutre). Skunk je 75% sativa i 25%indica ato se ti
e genetike, te je svrstava (ato se ti
e ja
ine THC-a) u sami vrh, tj. kao najpotentnija ("najja
a") od svih ostalih vrsta.
Odlikuje se jakim i oatrim mirisom (i u toku uzgoja) kao i kad je spremna za konzumiranje.
Evo na tvoju sreu, naaao sam sliku, pa pro
itaj!!! Nadam se da ti je engl. koliko - toliko dobar. Evo sad sam ti odgovorio na pitanje, koje je postavljeno xxxx puta...
Kad postavljaa bilo koje pitanje, prvo vidi imal' ve ta tema, i dal' se o tome pri
alo
Evo ti malo viae info o "istom Skunk-u" Pure Skunk i Skunk No1 (
ak i ovim malo iskusnijim od ovog, dobro bi im doalo da pro
itaju ovo:
cricket.
ISTRAŽIVAČ163 REP75%
→ Entuzijasta
cricket.ISTRAŽIVAČ
okt 2008.
okt 2008.#26
plus zakon.. kod nas u dbk rijetko gdje mozes sredit sebi za 100kn vise, 200 najmanje, jer nitko ne zeli past radi 100kn, a u tih 200kn koje ti on i sredi dobijes kao u 100kn ako ne i manje amo rec on 3 njegova piza od 200 proda da rijesio pravih 200kn, ali sva sreca pa se uvijek nade netko tko sebi uzme velike kolicine pa udjeli za stoju ljepa dva-tri grama. :))
Bezze_Sa
AMBASADOR4.416 REP83%
→ Legenda
Bezze_SaAMBASADOR
okt 2008.
okt 2008.#27
HEehhe vjeruj u SA, za 2,5€ dobiješ 2 fina joint-a, baš indoor uzgojene (domaja 100% al' fina, nema sjemena, baš ono cvijet) ali 2 max da smotaš i to normalna, doduše ja smotam jedan u rolnu :)
Opet zavisi od dilera do dilera.... npr: ovaj opet ne daje svakom za 2,5€ minimalno 5€ za nekih 3 joint-a (moja srednja u rolnu 2)...
Sad kako raja sadi, (a nije da se hvalim, ali dosta sam raji pomogao da počnu) i sad raja ta sadi i prodaje garant.... zato i je 3 000 - 3 500 km (1,500€ - 1,750€) 1kg dooobre vuve, znači samo cvjetovi...
cricket.
ISTRAŽIVAČ163 REP75%
→ Entuzijasta
cricket.ISTRAŽIVAČ
okt 2008.
okt 2008.#28
a ta ista se kod nas prodaje po enornim cijenama, imao sam priliku jendom pricat s likom koji to preko granice vozi, da vecina vutre koja se prodaju u dubrovniku, naravno i ostatku drzave ali govorim za moje podrucje, da vutra dolazi po jeftinim cijenama iz bih, scg, albanije itd i ovdje se prodava bezobrazno skupa, mislim cim se sredim malo da cu pocet sadit jer ovo nemoze vise ovako pre skupo je to, kad domacica postane supergrass zna se koje je vrijeme... :)
33 REP66%
→ Istraživač
nov 2008.
nov 2008.#29
istina da,ova "poskupljenja" su malo pretjerala, i taj super g je ***** a ne super g,obicna vuva sa malo vecim postotkom thc-a.. a istina,najveci problem je sto su svi popadali,i to samo zato sto su svi htjeli duvat i hitno neke pare skupit si..ali doro ovi pametniji su ostali,i "prestali" stim,ako kuzite...
Jadno je to sto se desava sa tim cjenama i nepreostaje nista drugo nego svoje sadit i imat,i lijepo te libo za sve okolne gramcice takozvanog skunk-a...
a to sto kazes da izvana su jeftiniji, to je,u BiH neka petarda obicna briem da je po 20,30kn..barem je tak bilo zadnji put kad sam bio a to je bilo prije godinu dana..
za ostale drzave neznam jer nisam bio bas tak nedavno...
Bezze_Sa
AMBASADOR4.416 REP83%
→ Legenda
Bezze_SaAMBASADOR
nov 2008.
nov 2008.#30
Kod nas u SA, se može naći za 2,5€ cvjetova za 2 srednja jointa.... :) et' ono što se tiče cijene, mada sam malo ot al' nadam se da moder neće zamjeriti, ipak vezano je uz predhodnu :)
A naravno, nikad se nije ni trebalo prestajati uzgajati... Ali džaba, evo ja prvi sam bio "primoran" da napravim pauzu, pa se oslonio samo na outdoor... al' džaba lampa je lampa, nekad mi se čini da bolje budu biljke pod lampama, nego pod suncem, fol Majka Priroda najbolje ovo-ono...
sep 2007.
1 / 31
sep 2007.
nov 2008.