LEGACY
Pitanje na temu: "Može li trava poboljšati život"
26 odgovora1,927 pregleda
24 REP48%
→ Istraživač
dec 2015.
dec 2015.#1
Pozdrav svima, imam jedno pitanje za neke od vas koji du~e vrijeme sade vlastite biljke i ne puae ovo danaanje smee sa ceste. Ja po netu dosta
itam o tome kako nekim ljudima trava poma~e u svemu, npr. donoaenju nekih va~nih odluka, poma~e sa anksioznoau, ili da jednostavno viae cijene sve u ~ivotu i osjeaju se ugodno u svom tijelu. E sad, ja puaim ve du~e vrijeme baa to smee sa ceste, zna
i nikad ne znam ato u dobit, i nemam pojma kako je to uzgojeno. Veinu puta kad zapalim, uope ne osjeam da mi to poma~e na bilo koji od gore navedenih na
ina. Jednostavno sam napljugan, malo viae u~ivam u nekim stvarima ali nije ni pribli~no ovome ato sam naveo. Takoer, ovdje na forumu sam ve negdje pro
itao da je netko napisao da prave sorte s viaim postotkom THC-a uzgojene kod kue daju totalno druk
iji high, i da se ni najmanje ne mo~e usporediti sa ovim ato se mo~e kupit na cesti. E sad mene zanima, je li to zato jer je puno ja
e i ja
e rokne, ili zato jer se mo~e koristit kao lijek, za gore navedene probleme? :)
banovan240
LEGENDA14.792 REP98%
→ Zmaj
banovan240LEGENDA
dec 2015.
dec 2015.#2
probaj malo nekad da razmisljas u sirinu i dubinu kad si naduvan i da odlazis na ekspedicije..angazuj malo um..ili pusti da te odvede sam negde.. :)
mislim da sam nekako mnogo brze sazreo i skontao neke stvari bas zahvaljujuci marihuani.
ne kazem da te stvari ne bi dosle same na mesto posle nekog vremena,ali vutra je definitivno ubrzala proces..
L0oD
ZMAJ85.106 REP
L0oDZMAJ
dec 2015.
dec 2015.#3
to sa ceste sto pusis... to je isto kao da jedes zivo meso... bog zna kako je to growano,a i kako suseno,a sigurno nije kjurano... to je sve komercijala,tako da je samo prodaj pa sta god... tako da sigurno ti nisi upoznat sa ganjom kao ni dosta ljudi koji kupuju sa ceste.... a idi u podforum Medicina... pa ces saznati puno sta... a normalno da se ne moze usporedit ono sto grower radi u odnosu na kupovinu sa ceste.... peace
nerp
ZMAJ29.234 REP
nerpZMAJ
dec 2015.
dec 2015.#4
Sa kupovnom travom nemam iskustva, jer je nikada nisam kupio.
Ali sam uveren da je paradajz mnogo ukusniji, zdraviji i jeftiniji kada ga sam uzgojis, nego onaj iz Maxija. ;)
savagestrain
AMBASADOR1.537 REP1%
→ Legenda
savagestrainAMBASADOR
dec 2015.
dec 2015.#5
Sto se tice zdravlja ne mogu reci da sam primjetio jer sam jos hvala bogu zdrav, ali recimo prije ispita si smotam jednu dobru frulicu, zezam se pola sata dok intenzivno djelovanje popusti i bacim se na ucenje :)
I evo za primjer, zadnja tri kolokvija:
- inzenjerska matematika 24/30
- elektricni strojevi 23/30
- elektronika 14/20
nije zlatno, ali hocu reci da dok nekima kombinacija rada koji zahtjeva koncentraciju i konzumacije predstavlja problem, mislim da se nakon nekog vremena mozes naviknuti/nauciti i iskoristiti to u svoju prednost :)
Samo kao da nema nicega oko tebe, koncentracija na 200% :P
Nadam se da ces i ti eto pronaci neko podrucje gdje ti pomaze, samo pomalo i baci se na posao i ostavi smeca s ulice :D
NoVaseline
POZNAVALAC1.145 REP61%
→ Ambasador
savagestrain
AMBASADOR1.537 REP1%
→ Legenda
Aurora Borealis
ISTRAŽIVAČ116 REP44%
→ Entuzijasta
Aurora BorealisISTRAŽIVAČ
dec 2015.
dec 2015.#8
Meni je promijenilo ~ivot na bolje tek kad sam zasadila svoje biljke i kad sam slobodno po
ela puaiti u vrijeme kad meni odgovara (a ne tek onda kada mogu - nave
er na prozoru ;). Pusenje ti se samo uklopi u dan i uljepsa ga. Samo opusteno :)
deraxor
LEGENDA9.460 REP45%
→ Zmaj
deraxorLEGENDA
feb 2016.
feb 2016.#9
Vjerujem da je sve to individualno, nekoga opuata neato i u~iva u tome nekog ne. Mog roaka marihuana kakva bila da bila puca u crnjake. I on to nevoli, bio je
ak zagri~eni neprijatelj marihuane. tek sada kada je sazrio i racionalnije razmialja shvata da je to "njegov slu
aj" i da je sitaucija kao kod i svega drugog nekom paae i gradi ga nekog ne. Dok sam ja recimo agresivan kada sam pijan i vrijeam ljude on nije, njega opuata zeza se zna granicu. Ja sam zato prestao piti, ni jedne ni u kakvim prilikama, jer poslije jedne ja bi i drugu,,treu....
nerp
ZMAJ29.234 REP
nerpZMAJ
feb 2016.
feb 2016.#10
A to je tako kod coveka, nema granicu ni u cemu.
Kada mu je najbolje, on hoce josss i posle mu to poslednje dodje glave.
Treba imati granicu u svemu, tj. svako od nas ima senzore koje mu govore da li ti nesto godi ili ne...
ali ih nekad zanemarujemo zarad sitnih i kratkih zadovoljstava.
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
feb 2016.
feb 2016.#11
Postoje 3 vrste marihuane ili'ti trave.
A to su; dobra,vrlo dobra i dobra u plja
kumaterijalnu.
Tako da okarakterizirati neato kao 'smee sa ceste' je malo pregrubo ;)
Osobno,ne volim kupovnu travu jer je bezobrazno skupa,kao prvo. Kao drugo,na
in na koji je 'doala do mene' ...e jel' ima ? Nema,bit e :D Pa ti
ekaa kao budala dok te neki sitni diler
i valja.
No,hajd'mo ovako.
Uzgojio sam zadnju turu piletine.Prste da poli~ea kad ju jedea.Znam da u tome piletu nema lijekova,antibiotika,nema niata ato bi mi unijelo i tra
ak sumnje da jedem neato
emu neznam porijeklo.
Samim time se osjeam bolje.
Kad sve ovo po~derem ato je u dubokom zamrziva
u,jest u ponovo piletinu iz trgovine.
Neu je popljuvati ... ali mi je slaa moja.
Uzmi naprimjer...krompir.
Znam !!!
Da sam krompirove zlatice kupio rukom,nisam apricao otrovom.
Znam da sam ga okopavao motikom a ne apricao otrovom korov.
Naravno da mi je taj krompir slai od onog kojeg kupim u trgovini kad pojedem svoj. (jer ne sadim puno)
Sada bi ti mogao joa nabrajati ...zaato je ono iz vlastitog uzgoja slae,bolje,itd,itd :D
Nema tu veze rokanje... ja
e ili slabije.
Domae je domae :D
Jednog dana kad to shvatia,mo~da ea i ti u~ivati u travi ;) ,mo~da e ti poboljaati ~ivot a mo~da su i u aumi :)
Nema tu puno filozofije :djede: Piletina domaa daje totalno druga
iji high.
Al' ga i ja sherem,hahahahahaha
Nisam puaio 7 dana.Posvetio sam se poslu i svakodnevnom ~ivotu.
Zato u se danas razvalit,onako ... poateno i opuateno.
Subota je a domae je ipak domae :D a i da se malo 'poboljaam'.
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
feb 2016.
feb 2016.#12
:spliff:
Ovaj osvrt na vrstu trava gor', sam napisao nenaduvan a sad u neato u 'poboljaanom stanju' ;)
1 joint svoje trave,nakon zavraenog teakog radnog tjedna ... neporocijenjivo.
`ta piletina,wtf ...:D
Ne treba pretjrivati previae i poboljaanje dolazi sigurno.Ali ipak da nebi zanemarili
injenicu jednu ...sve ipak ovisi o nama samima ;)
3GFte2KggkY
Iaaaaaaaaaaaa,crnjaci,hahahahahahahah ;)
dec 2015.
1 / 14
dec 2015.
feb 2016.