VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQKako da se iscistim za brzo vreme
LEGACY

Kako da se iscistim za brzo vreme

114 odgovora142,853 pregleda

jul 2007.

Zdravo swima.Ovako stoje stvari.Ja za nekih 7-8 dana palim na more sa ortacima,a nosimo nekih 5 paketa.Problem je u tome sto ce mi keva i cale raditi test cim dodjem.Kako da se izvucem,a da ipak "Uzivam"? odg pls P.S Radice mi test iz mokrace
GreenManAMBASADOR

jul 2007.

Nemoj da pusis.To ti je najbolje i najsigurnije resenje.

jul 2007.

neki kazu da mlijeko pomaze jako dobro ali tko zna, ono sto ti ude u organizam nemos bas brzo iscistit...ja bi poslusao green mana i nebih pusio da sam na tvom mjestu to je najsigurnije,..pa kad starci naprave test pusi koliko hoces, toliko se valjda mozes strpiti..

jul 2007.

Ma cuo sam da neki Aktivni medicinski ugalj,moze da te iscisti za 1 dan,tj. 24 casa..Npr ako ti matorci rade test svakih nedelju dana,6 dana pushis,a sdmi dan popijes to i sutra si cist.Ima u apotekam a pogledao sam,pa sam mislio ako neko vishe zna o tome,i dali to stvarno deluje neka kaze :D Ma nema sanse da budem strejt...Tamo ce svi biti High,slushace se Marley ceo dan,a ja treba da to gledam..I ja sam cuo to za mleko,ali neznam koliko je to tacno,posto postoji 5000 raznih prica o tome..

jul 2007.

aktivni ugljen provjereno funkcionira,plus punooo tekuine u kombinaciji s njim i nema teorije da te uhvate al nemoj riskirat pa samo jedan dan prije testa uzet to.bolje dva dana za svaki slucaj.a i posto ides sa starcima mpozes uzet od frenda mokracu pa test u to namo it jer barem kod nas nema pratnje dok ides piaat.
delboyLEGENDA

jul 2007.

Navodno kako ljudi ka~u, poveano znojenje (zna i i poveani unos tekuine) isti organizam od THC-a. Joa ak kombiniraa sa ugljenom ,nebi smjeo bit pozitivan. Ovaj frend jedan iz moje ekipe je uzeo urin od nekog odlikaaa iz razreda i uatedio se mu enja s tim ...(samo napomena jedini problem ato te mo~e izdati kod te metode je temperatura urina,ako znaa na ata mislim...) Al sam svakakvih pri a uo ,kakvih staraca sve ima... Ja sreom sa svojima nisam imao takve probleme... Eto ovom prilikom zahvaljujem se svojim starcima ! :D :D :D :D
psycho.ludjakISTRAŽIVAČ

jul 2007.

ovako,THC se veze sa masna tkiva u tijelu stoga da ih procistimo iz organizma trebamo se viae znojiti.. odi napravio 2 km svaki dan i to ti je to.jedi puno povra (mrkva,celer,salata) i voa... pij jaaaako puno vode.. prije sam mislio da ce med. ugljen pomoc al nakon "istrazivanja" i u praksi on bu ti pomogo sam se posrat kad nemres i ak te boli trbuh pa ga popijes.. ne ubrzava nestanak THC iz tijela jer se thc veze (jos jednom) za masna tkiva.. vode,vjezbanja,povrca... nema drugog brate

jul 2007.

E sad si me sjebao skroz..veceras palim na more,ortak zavrsio wuju,sve ok,a ti mi kazes da nece funkcionisati..Bas me izbedaci :) Onda cu morati da pijem velike kolicine vode,i da jedem povrce,al za svaki slucaj cu i piti Med. ugalj posto sam ga vec kupio,u torbi mi je.A cuo sam likove koji se kunu u to,ne znas kome verovati....
psycho.ludjakISTRAŽIVAČ

jul 2007.

ajde onda priupitaj te svoje da ti objasne jel znaju kako med.ugljen radi tj. sta on radi nasem tijelu i kako se apsorbira? dajem desnu ruku da nece znat rec... uostalom vec je SLO_ERA piso o tom mali milijun puta

jul 2007.

U decembru jedne godine sam prestao da duvam. Matori mi je u martu (dakle, posle viae od 3 meseca) uradio test u apoteci Beladona u Zemunu (prepoznavanje THCa zavisi i od kvaliteta testa) i pogodi - bio sam pozitivan. A da sve bude po Marfijevom zakonu, u to vreme sam trenirao koaarku svakodnevno, a u februaru smo baa radili kondicione treninge podosta (tj. - bilo je znojenja, te nosti, zdrave hrane u izobilju). Kasnije sam od jednog stru nog lica saznao da je sasvim mogue da se THC zadr~i u organizmu i do 4-5 meseci. Zaklju ak: Za duvanje nikad nije kasno, osim ako mo~ea da ~ivia u vriatanju i maltretiranju od strane roditelja. `ta god da radia, bukvalno ti je lutrija. Uteha ti mo~e biti ato veina testova prepoznaje THC do najviae 72h od momenta unoaenja. Nekad se is istia i za 48h, a nekad za 5 meseci. Preko 3 meseca sam na svojoj ko~i osetio.
Jim MorrisonISTRAŽIVAČ

jul 2007.

Jel zna neko kolko od prilike kosta taj aktivni ugalj, i sta konkretno da trazim od apotekarke....
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2007.

Joj ve je o ugljenu pisano na veliko i ja sam ga kupovo i svaata potra~ite po forumu ja sam negdje napiso to no koliko koata i sve

jul 2007.

pa batice nadji nekog str8 da ti se ishora u kondom....shora prozivljava u tome 24h(provereno) Ako ti se shora zamuti pomesaj je sa vodom..... 100%provereno... ja sam stalno davao vodu sa mic shore.... jooj meni danas testiranje...
psycho.ludjakISTRAŽIVAČ

jul 2007.

oko 23 kn ,sad vi to preracunajte u svoje valute..
Narawno . Kod nekih deluje a kod nekih ne . Iz jedinog razloga zato sho swaka osoba ima drugachiji organizam .. eto na pr mene vishe ebe grlo kad motam sa duvanom nego bez .. :/ Znachi kod nekog deluje med. ugalj a kod nekog ne :)
Jim MorrisonISTRAŽIVAČ

jul 2007.

Evo ja sam pito apotekarku otvoreno dali pomaze taj uglja u otklanjanju thc iz organizma... I kako deluje i evo citiram odgovor... "Ovo ti ljudi kupuju kad idu na more, znas tamo je drugacija voda i hrana pa vecina ljudi imaju problem sa prolivom ili nesto slicno... On ti pomaze u otklanjanju svih nepozeljnih toksina i hemikalija iz organizma..." Kupio sam ga (233,50 din 30 ampula) u cetvrtak oko 4 posle podne odmah sam proguto 5 i posle dva sata jos 4 i posle sam pio svaka dva sata po tri... taj dan do deset sati popio njih 15... Sledeci dan usto oko deset sati popio5 onda oko11 tri oko12 dve i oko 14 jos tih pet sto mi je ostalo(taj dan nisam nista jeo, te ampule smanjuju apetit)... I petak oko pola pet bio negativa... Stim da sam se cetvrtak oko 2 po podne odvalio od nekog preteranog skanka...seja mi javila da mi spremaju test i odma trco do apoteke po ugalj... Stoga toplo preporucuje taj aktivni ugalj....PROVERENO FUNKCIONISE:bis: I kad ga budete uzimali nemojte ni piti mleka ni uopste konzumirati mlecne proizvode...smanjuju mu delovanje i @eres svakih 15 min.!!! Pijte puuuuuno vode... jedite jako puno voca i povrca i obavezno se kupajte svaki dan ako ne i po dva puta na dan, jer povecava znojenje i aktivnost testosterona samim tim i izbacivanje bobuljica jos ako ste u pubertetu za 2 dana bez kupanja bicete ko jedna ogromna bobuljica... :)) A meni se cak desilo da su pe poslili sa testom u wc da ga popisam(budale)... slobodno umocite test u wc solja(ima tu dovoljno pisackih bakterija da se test aktivira) nikako nemogu saznat da pisacka nije vasa... Meni se desilo da su jednom kupili neki test skljm marke pa nisam bio pozitivan ni kad sam duvo dva sata pre toga(jos ako su ti stapici nema sanse da budes pozitivan).... Aj nek vam je sa srecom svima jer nemojte ni pomisljat na posledice,ako kojim slucajem budete pozitivni... Mog su druga terali od kuce, nisu mu davali da jede, spavo je na podu itd strasno... Nemos budalama dokazat da je vutra manje stetnija od duvana(moji obojica puse ko turcini po dve kutije dnevno)!!!
Ma samo sho vishe pishki i pi dosta technosti i cje da se ischistish
Lud-MladISTRAŽIVAČ

avg 2007.

e ja cu ti dan jedan savjet koji znam da pali,pi sto vise toplog caja,i malo se rekreiraj,trci,igraj nogomet,kosarku sta god,ali PUNO caja pij!!!!

sep 2007.

evo ja si danas kupio taj aktivni ugljen. kupio sam u tabletama... i nije bas nigdje opisano kako da to uzmem... da smrvim pa popijem s vodom ili mogu samo progutat?
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2007.

kako god oa moa u jednom danu cijelu kutiju popit

dec 2007.

E, ljudi, taj "AKTIVNI UGLJEN" jel ima neki tachan medicinski naziw??
Kurblaj KanAMBASADOR

dec 2007.

da aktivni ugljen i to nije pod navodnicima da je to neki pu ki naziv nego se zove aktivni ugljen odea u ljekarnu i tra~ia i dobijea Evo ti obrazuj se http://en.wikipedia.org/wiki/Active_carbon

dec 2007.

Jedan dobar savet za brzo chishcenje......... 1. Morate piti MNOOOGO vode...(3 litra dnevno MINIMUM) 2. Pored vode, morate piti dosta mleka, sa shto vishe mlechnih masti (zato shto se mlechne masti lepe za THC) 3. Ako vec dajete urin...Nikako ne mojte dawati onaj chim ustanete, izbegawajte taj...Jel se THC natalozhi... Juche u mi roditelji rekli da cu pi*ati u chashicu...Newerica...Chist sam za 1 dan!:maryjane:

jan 2008.

ma samo nemoj pusit dva dana prije testiranja i na dan kad ides na testiranje jedno 3-4 ranije pocni piti vode barem 3 litre i kad pocnes pisat bijelo pisalo to ti ne moze biti poz. na testu jer pisas vodu. meni je svaki put uspijelo

jan 2012.

Pozdrav svima koliko vas ima :D Vec sam do sada X puta radio testove par puta su me provalili i onda je bio show u kuci,bas tezak banal,ali posle sam poceo da podvaljujem tudju mokracu,tako sto bih uzeo od nekog ko je str8 mokracu u kondom i za vreme davanja ``moje`` mokrace samo pocepao kondom i nasuo negativnu mokracu i bio naravno negativan,ali problem je u tome sto su me par puta posmatrali dok sam davao mokracu i nisam mogao to da izvedem sa kondomom pa sam mokracu sipao u spric koji se kupi u apoteci i tako da ako vas neko posmatra sa ledja najopustenije mozete mokracu iz spirca ubrizgati u posudu za mokrenje. Sada u subotu ponovo radim test posle 5 meseci,bio sam cist 4 meseca i onda sam pusio par puta po paket nas 2,3. a zadnji put sam pusio sam u ponedeljak jedan djojus i u utorak danje sa drugarom,uzeo sam odma 2 kutije po 10 tableta med. ugalj tj aktivni ugalj cena je oko 90 din po jednoj kutiji i popio kutiju tokom ljucerasnjeg dana sto isto planiram i danas sa ovom drugom kutijom,takodje sam u apoteci uzeo taj isti test koji treba da radim,na 5 droga medju kojima spada i marihuana,takodje postoje i testovi samo na thc ali njih nije bilo,od utorka pijem mnogo caja,vode,soka,mnogo se krecem,i gutam taj ugalj,danas planiram opaliti i drugu kutiju,pijem tabletu na svaka 2 sata i onda cu sutra odraditi test cisto da vidim kakvo je stanje pa vam svima javljam sta je i kako je!! Pozdrav svim ljubiteljima MARY JEJN!!

jan 2012.

ajd pa javi, tragovi u mokraci se mogu naci nakon nedelju dana, pa i vise
derataurPOZNAVALAC

jan 2012.

pocinu mi pisanja za 2tjedna...redoviti sam konzument cca 6 godina,nisam imao duzu pauzu od 2 tjedna u tom vremenu. evo 4 dan je skoro gotov a ja nisam srk povuko...sad me zanima dal se ja stignem ocistit u ta 2 tjedna s obzirom na dugacki :joint:staz?pijem puno tekucina,cak sam poceo malo vjezbat,ugljen zelim izbjec ako je moguce?! ...znam da sve ovisi od metabolizma do metabolizma al nekako se sigurno mogu postaviti okvirne vremenske granice,i molio bi doticne da se suzdrze od komentara tipa piji tekucine dok ti pisalina nebude prozirna.hvala

jan 2012.

da, dve nedelje bi trebalo biti dosta da metabolizam to odradi, to je i neki plafon u kom se moze registrovati u mokraci

jan 2012.

derataur zaato izbjegavaa ugljen? znaa li da aktivni ugljen isti tijelo od svih moguih toksina, ne samo od THC-a. isti ak i od nekih bakterija i virusa koji mogu naatetiti zdravlju... neki ak preporu aju redovito uzimanje aktivnog ugljena, svakih nekoliko tjedana, kako bi se tijelo bolje istilo...
derataurPOZNAVALAC

jan 2012.

ne mislim da je nista lose nego jednostavno nisam pri lovi...radje te novce dam za sjemenke nego za ugljen ako postoji opcija da budem negativan na testu i bez ugljena :icon_confused: a sta je sa pasivnim pusnjem'kad sam u drustvu koje pusi a ja ne dal se moze ocitat thc u mokraci?hvala
Rijamu DuvaAMBASADOR

jan 2012.

Pasivnim pusenjem isto unosiš THC u pluća pa u krvotok, samo u manjoj količini (zavisi koliko ti ortaci vare jedan za drugim ili ? ) E sad ja sam sebi kupio Sintetički Urin, mala kesica kao za Ketchup, koji ima sve osobine urina ali je čist od bilo kakvih TEHACEOVA! ;) Cijena 15€ Iako ga do sad nisam nikako upotrijebio, ostavio sam ga za nedaj boze ako zatreba. Cijena 10€ Uz tu kesicu urina imaju se kupit kao "GAĆE" boxerice koje imaju jedan pregradak uz KOBAJU gdje se ta kesica stavlja kako bi se postigla temperatura tijela a i manja ofiraža ukoliko te neko gleda odzada, samo otvoris tu kesicu i istreses u test zdjelu. A ovo mi je definitivno najjaca stvar koja me je natjerala da maximum smijeha! Fake Kobaja, gdje možete pred nekim se ispišati a da ne skontaju nista, jos da se zapitaju uh vidi momka kako je obdaren!!! Cijena 115€
derataurPOZNAVALAC

jan 2012.

dosta duvaju,s tim da je to redovito po stanovima i sl.pa sam u tom zadimljenom prostoru...znaci trebam ih izbjegavat?bas cu pitat kad dodjem pisat sta sa pasivnim pusenjem,jednostavno nema smisla..smradovi politicarski:punch2:
SpongeBongENTUZIJASTA

jan 2012.

ma samo u aaicu ubaci malo vode kad se ispiaaa,test bi ti trebao doc negativan,samo nemoj previse vode jer ce ti ponistit test.nikad nisam probao ali sam cuo od vise ljudi da valja.
derataurPOZNAVALAC

jan 2012.

kad bih i bio budala i to isao radit otkuda mi voda?

jan 2012.

a snai se dru~e, imaj apricu pitke vode u gaama (ne iz vodovoda jer je klorirana nego neku iz boce) i kad piaaa napunia malo i samo ubacia joa iz aprice...
H2O888LEGENDA

jan 2012.

pod prvo gleda te di pisas...ako ti doma cine test dec vode u usta i pljuni u casu..cista ne,inace lokat sto vise vode i sto vise puti mokrit to je to...provjereno
derataurPOZNAVALAC

jan 2012.

...i onda mi ponistavaju test dok ne pogodim dozu vode ili? ljudi,sve to lijepo zvuci al druga prica je tamo stat i pisat a druga stvar je tu tipkat tudje dogodopstine EDIT:@cvjetno drustvo,imam previse godina da bi me roditelji kontrolirali,uostalom nebi tu postavljao pitanja da se ne radi o ozbiljniijm stvarima...pa tako bi molio malo ozbiljnije odg.
H2O888LEGENDA

jan 2012.

e nisam cita sve kako ne,u dva tjedna bez problema pij vodu,nesmis bit pasivni pusac isto ti je pogotovo u malim prostorima...meni je prijatelj hodi pisat,fuma 2 dana prin i pi puno vode i bi negativan..ozbiljno ti govorim,al isto nemoj ti to radit...

dec 2012.

Pomozite mi treba ici analizirati krv posto moji sumnjaju da duvam! Pomozite kako da sto pre izbacim thc iz sebe! Napred hvala
loopAMBASADOR

dec 2012.

prestani da duvas,pij mleka i generalno tecnosti,jedi voce i sve kul
Sasha.ENTUZIJASTA

dec 2012.

brzo uskoi u vea-maainu,prvo na 30 stupnjeva pranje,ako ne i na 60 stupnjeva i gledaj da je centrifuga na 1000 rpm i ist si ko suza.....a kak ti se da surfat po google-u a neda po forumu?!!!
ja sam uo od prijatelja da crni aj poma~e, ali bez aeera treba piti!!! on je to kombinirao s prije nabrojanim stavkama: znojenje, fizi ka aktivnost i te sheme :)

apr 2013.

ee ljudi, pomozite sto pre!!! ako ja uzmem urin od nekog ko nikad nije probao, koliko dana pre testa mogu da ga drzim kod sebe, tj jel nece da se provali da nije moj ako ga uzmem 2-3 dana pre testa? neka mi neko odgovori hitno
LakoManENTUZIJASTA

apr 2013.

ma 25 dana... prvo na testiranju primaju casicu (znaci osijeti dali je toplo ili hladno) a i izmedu ostalog nisam gledo nikad mokracu nakon par dana! kad to napravis napisi jel ima promjena u izgledu!
DJFlyHighLEGENDA

maj 2013.

nakon 24h ti nevalja vise urin... mjenja boju i miris i kuzi se... tako da iznad toga nista... peace out :)

avg 2013.

Pozz drugari, imam jedno pitanje. Kolko bi mi vremena trebalo da se iscistim od ovoga. Evo cela moja istorija koriscenja. U februaru sam povukao jedan cim samo. U Junu sam 2-3 cima. U Juli opet 1 cim. I konacno sad u avgustu 2 dana sa drugarom 5 grama smo popusili. Roditelji su mi rekli da ce da me posalju na test taj. Ovo nije nista puno, ne zelim vise to da koristim jer su mi mnogo strogi roditelji, ali sto pre moram da izbacim ovo iz sebe, ili sam ga ugasio xD Procitao sam svaki post ovde, ali me interesuje koliko vremena bi mi trebalo da izbacim ovo. Hvala

avg 2013.

i, sta pise u tim postovima, za koliko vremena

avg 2013.

Rekli su da zavisi od dosta faktora, vrsta gandze, telesne tezine itd itd itd.. Znam da ovo sto sam gore napisao nije uopste puno toga, ali moji ako mi nadju i najmanji delic sto moze da bude ja sam ga naj*bo... Evo usput jos informacija tezak sam 84 kg, pusili smo neki skank, ali je uvek bilo mix sa duvanom.. Nzm sta vise da vam kazem xD

avg 2013.

ono ranije se ne racuna, a za ovo u avgustu bravo... ja retko dnevno maknem gram, a vas dvojica za dva dana 5 grama... il je to neko sranje od vutre pa mozes zaboraviti ili racunaj da ti se posle te kolicine moze naci u urinu naredne 3 sedmice sigurno, e sad da li ce te voditi na testiranje ili ne, i koji tip testiranja, pojma nemam... i koji j tebi, za 7 meseci uzmes 5x cim, a sad stuces za dva dana 2.5 grama... ako i naj*bes sam si kriv

avg 2013.

Pa bio je drugar taj sam kuci par dana, pa smo bili kod njega uz pivce, muziku, pusili i jbg.. Nisam razmisljao o posledicama... Sad primenjujem sve ovo sto ste rekli i videcemo. Hvala vam

avg 2013.

vu ko legendo ... :respect: 5grama je stvarno puno a za iaenje smisli neat.. :ohno: :notnice: :nana: :dada mada mi se ini da :lml_spam: .....

avg 2013.

Imam frenda, dan prije je popio u 1-2 sata oko 10 litara vode i tr ao na mjestu pa oao piaat pa se opet vratio i tro na mjestu dok nije sve ispiao, ka~u da je proao na lije nikom ja mislim da je bio, ili pak na testu neam pojma, ini se da me drzi malo od sinoc hahaha :smoke18: :smoke18:
E ljudi ovako...imao sam testiranje proslog meseca,i miksovao sam malo urina sa puno vode..i opet sam pozitivan,sad 20og imam opet testiranje to je za 13 dana kako sto pre da se...:)

avg 2014.

pozz svima i molio bih vas da mi odgovorite sto kracem roku i sto efikasnije jako mi je bitno sekiram se... ako nisam potrefio temu izvinite ne snalazim se baa najbolje po forumima.. Ovako puaio sam svaki dan neki period 5-6 mjeseci znaci radi posla sa presto danas tacno 7 dana kako nikako al nikako ne puaim niti vise ikad namjeravam(radi gluposti i kratkog uzitka da sjebem zivotni posao) znaci u perijodu ovih 7 dana apstinencije od marihuane pijo sam dosta tekucine cak sam i kutiju aktivnog ugljena popio bavio se fizickim aktivnostima(dosta se znojio) uroloaki caj ,sokovi prirodni i td... zanimaju me 2 stvari???... PS:mraav sam i imam relativno brz metabolizam 1 zanima me za koliko jos otprilike vremena bi mogao biti cist od THC i tih supstanci marihuanne to ?? 2 radim ljekarski pregled nigdje nije navedeno da ce raditi test na drogu (znaci obicni ljekarski pregled) urin , krv ,psihijataro i ostalo.. dali na tako obicnom pregledu mogu ustanoviti prisustvo THC-a u krvi mokraci da bi mi pravilo problem ?? ja se izvinjavam sto pitam mozda pitano 100% al nisam nigdje naaao tacno da je neko ovako pitao sto mene zanima...HVALA SVIMA UNAPRJED.
HookerLEGENDA

avg 2014.

" danas tacno 7 dana kako nikako al nikako ne puaim niti vise ikad namjeravam " , " radi gluposti i kratkog u~itka ... " Ovo nisu gluposti i ne znam ata tra~ia na ovom forumu sa takvim razmialjanjem o vutri. Lepo ti je Cill rekao, opusti se ...
Bok ljudi! Evo upravo sam se ulogiro po prvi put jer mi je prvi put potrebno pitat nesto. Citao jesam vase prijedloge i savjete,al eto ja sam danas dobio poziv za sud za sutra ujutro donosenje odluke. Rekli su mi murjaci zbog prvog puta nece bit kazna. Poziv mi je doso manje od mjesec dana. Ja sam prije dva dana bio u depu i konzumiro pola vona i pola dasa te par fruli. Rekli su mi frendovi da 14 dana tak negdje treba prirodno za sve droge da izadu iz tijela,jel to istina? S tim da cu ja ubrzat to. I da,maloljetan sam. Uskoro cu 18 to me isto spasilo.

okt 2015.

tamo te spasilo ali ovde... inace ovo nije forum za "droge" nego samo za kanabis

🔒 Ova tema je zaključana