LEGACY
Konzerviranje marihuane
54 odgovora10,193 pregleda
Domar
POZNAVALAC947 REP39%
→ Ambasador
DomarPOZNAVALAC
jun 2013.
jun 2013.#1
Pozdrav ekipa, jedna me stvar mu
i ve du~e vrijeme, po
eo sam saditi ali sam puaa
koji joa stavlja daleko viae duhana nego marihuane, pa me uvjek zanimalo dali je mogue na neki na
in spremiti travu a da ona ne izgubi svoja svojstva.
Neznam dali se itko ovakve blentave ideje sjetio ali mora da netko jest, ima ljudi glupih kao ja hh. Ovako recimo nakon sadjenja meni ostane optimisti
nih 100g gandze, e sad da ja to popuaim trebao bih kontinuirao biti zmrvljen jedno dva mjeseca. Popuait u u roku ajmo re mjesec dana uvrh glave 20 do 30 grama, ostaje mi 70 grama, podijelit u recimo isto toliko, ostaje mi 40tak grama, ne~elim prodavat nedaj bo~e, ali brate ateta je i baciti.
Dali bi iata moglo upaliti za konzerviranje, tipa zamrzavanje, vakumiranje, i koji je maksimalan vremenski period prije nego kanabis po
ne gubit svoja svojstva.
Unaprijed hvala na pomoi ;)
Bosnafaria
POZNAVALAC1.315 REP79%
→ Ambasador
THC_power
LEGENDA7.762 REP28%
→ Zmaj
THC_powerLEGENDA
jun 2013.
jun 2013.#4
jack, jesu tebe slu~ile one vrece sto se usisivacem ispusu, to mi izgleda kao dobro rjeaenje ?
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#5
pa mo~e biti i u teglama na hladnom i mra
nom...povremeno prozra
ujea i to je to,od growa do growa mo~e se
uvati i tako
20 -30 g mjese
no,i to je koli
ina od koje normalan duva
bude 'zmrvljen totalno' cijeli mjesec :)
0 REP0%
→ Istraživač
jun 2013.
jun 2013.#6
E Venlo vidim da kazes da moze u teglama i na hladnom,pa bi me zanimalo koliko to hladno mislim otprilike koja temperatura..?? I sto bi bilo najbolje za napravit za one growere koji zive u stanovima gde greju kao ludi pa koliko god da je velik stan nema nigde da je ladno...Isprika ima a to je balkon a pak ne znam da tamo nije pa prehladno..:-)
THC_power
LEGENDA7.762 REP28%
→ Zmaj
THC_powerLEGENDA
jun 2013.
jun 2013.#7
vutra nije kao kisele paprike, pa ce se pokvariti, jednostavno uzmete obice vakuum tegle, osusite dim, drzite ga neko vrijeme u papirnatoj vrecici dok ne postanu na dodir chrispi, kad pocnu kao pucketati kad ih stisnes i onda ih stavis u tegle i svaki dan ih istreses, obrises teglu i vratis nazad i tako 7 dana i onda ih vratis unutra i otvaras ih svakih mozda tjedan dana po par minuta, sto ti duze budu stale miris i aroma bit ce intenzivniji, a dim bolji eto
ovako izgledaju tegle koje trebate, sigurno ste se susretali s njima
http://www.batania.de/out/pictures/1/550354_JF_090909_p1.jpg
samo stavite gumicu(ovo crveno ispod poklopac) koju dobijete uz njih na poklopac i to je to
0 REP0%
→ Istraživač
jun 2013.
jun 2013.#8
E vidi frend pa kiselim paprikama nesmeta hladno nis,pa mogu i na balkon...ha,ha :-)A nama dragoj biljci ne znam bas da pase...ha,ha :-) Ma znam kak se radi CURING metoda nisam to pitala ,vec o temperaturi koja bi bila najbolja..
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#9
pa nemora doslovce biti 'hladno'...neka apajza,u spavaoj u ormaru meu robom,...ovo ostalo ti je odgovorio THC Power
0 REP0%
→ Istraživač
jun 2013.
jun 2013.#10
Hvala Enlo,to me interesovalo...a to kaj je reka Thc Power sam i sama znala kako triba,ali u svakom slucaju , thanks..:-)
Domar
POZNAVALAC947 REP39%
→ Ambasador
DomarPOZNAVALAC
jun 2013.
jun 2013.#11
Sli
an imam problem kao i Maca, stvarno u malome stanu nema pogotovo po ljeti niti centimetar di je koliko toliko hladno, jedino ako netko ima spremiate ili aupu koju ne dijele sa ostalim stanarima, ali ja to nemam, ostaje mi samo jedno.
Poato imam veliku akrinju to mi se
ini najjednostavnije. Jack dali si ikada probao, kako si ih zapakirao ako jesi i dali znaa koliko je maksimalno vrijeme zamrzavanja prije nego led po
ne ubijat THC, pretpostavljam da proces zamrzavanja ubije neato THCa u otapanju, kako si ga otopio?
Hvala vam svima na dobrim savjetima ;)
No Joke
ZMAJ71.675 REP
No JokeZMAJ
jun 2013.
jun 2013.#12
Ma ne u zamrziva
, meni osobno nevalja kad se odmrzne jer izgubi podosta mirisa i okusa. Ja uzmem one vakumske vreice i s vreicom tutnem u taperver pa u fri~ider i pokazalo se savraeno.
0 REP0%
→ Istraživač
jun 2013.
jun 2013.#13
E Domar tebi je opet pa i malo lakse jer ti imas problem ljeti,a vidi ja non stop..Posto sam ja u spannjolskoj pa i sam znas kak je tamo ljeti,a i ako imam tamo poveci stan nista mi opet ne pomaze,a ni zimi jer tamo nisu zime nesto hladne a ovi greju stanove kao ludi..a koristiti zajednicki prostor kao veseraj,i ostave sa komsijama nije pametno tamo stavit,jer Spanjolci su uvek taki da vole da nesto njuskaju...:-)
Meskalito
LEGENDA8.982 REP40%
→ Zmaj
MeskalitoLEGENDA
jun 2013.
jun 2013.#14
Ima jedna osobina trave koja se zove shell life iliti kolko dugo moze da se cuva . Generalno posle godinu dana pocinje da gubi na jacini i kvalitetu ...
Aj sacuvajte je godinu dana pa proverite ;)
Otto Grunf
LEGENDA7.374 REP24%
→ Zmaj
Otto GrunfLEGENDA
jun 2013.
jun 2013.#15
Maco Cico, Nemoj si komplikovati zivot...
imas Frizider(ne zamrzivac), imas tegle i, valjda, imas malo maste...
hedove u tegle, tegle u frizider na najnizu policu i gotova stvar.
pa nije osiromaseni uranijum da glave toliko razbijate oko skladistenja.
Domar
POZNAVALAC947 REP39%
→ Ambasador
DomarPOZNAVALAC
jun 2013.
jun 2013.#16
Frenki nije da se nisam sjetio stavit u fri ali kad dodje do konzumiranja odmrznutih psihoaktiva i jedina ideja koju imas je bubni ju na najni~u policu bilo bi razumno da ea se prvo raspitat jel to najzdravije?
0 REP0%
→ Istraživač
jun 2013.
jun 2013.#17
Uf,uf..Imas maste..Pa vidi gixxx svi imamo maste ,nego za ovo kaj radimo za uzgoj nama drage biljcice mnogo vise triba od maste,a to je znanje i iskustvo..To kaj si reka za friz sam znala i sama,al reko da pitam mozda ima i bolja solucija,ak nema bolja onda moram tak ucinit..:-) gixxx ti nisi racunao da mozda neko ne zivi doma sam,pa sta ak taj nek pita sto je to u frizu, kakva je ovo trava i sl..hm,hm verovatno bi rekla da je to neki najbolji caj na svetu...ha,ha :-)
THC_power
LEGENDA7.762 REP28%
→ Zmaj
THC_powerLEGENDA
jun 2013.
jun 2013.#19
Jack mislim da cu ako sve krene kako treba u 10-om mjesecu imati problem sa skladistenjem jer se nadam da cu imati vecu kolicinu dima, pa bi mogao uzeti te vrece
sharp
LEGENDA12.842 REP78%
→ Zmaj
sharpLEGENDA
jun 2013.
jun 2013.#21
jesam, pocinje gubiti snagu vec poslije 6mjeseci, ili ti poraste prag tolerancije hehehe. jedno je.
SkyHighatrist
POZNAVALAC686 REP10%
→ Ambasador
SkyHighatristPOZNAVALAC
jun 2013.
jun 2013.#22
Meni tolerancija poraste posle par dana, zato gotovo uvek imam par razli
itih biljaka pri ruci, jedna light za preko dana, jedna za blejku sa ekipom, jedna za spavanje...
Retko puaim istu biljozu viae puta u toku dana (osim kad nema druge :lol: )...
margarin
ENTUZIJASTA209 REP2%
→ Poznavalac
margarinENTUZIJASTA
mar 2014.
mar 2014.#24
jel ko probo dobro osusit,pa zakopat u 2 vrecice za zamrzavanje I neka metalna kutijica,to bi moglo bit dobfo
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
mar 2014.
mar 2014.#25
Provaj. Samo kako kad se gringer isprazni, otkopavati? Ne vidim smisao.
margarin
ENTUZIJASTA209 REP2%
→ Poznavalac
margarinENTUZIJASTA
mar 2014.
mar 2014.#26
pa zakopa se mjesecna doza I svaki mjesec iskopam 1 kutiju ahahahah
a I nije u kuci,velike kolicine bolje zakopat za svaki slucaj da panduri ne nalete
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
mar 2014.
mar 2014.#27
Ne znam ata da ti pametno ka~em, ostao sam bez teksta odnosno ne zanima me previae.
toomzy
POZNAVALAC654 REP6%
→ Ambasador
toomzyPOZNAVALAC
mar 2014.
mar 2014.#28
Mo~da ima vec ovo na forumu al eto mo~da kome doe pravo.https://marlek.com/boveda_humidipak_62
Ovo stavis u staklenik il tamo gdje imate skladiatene budove i regulise vlagu taman 62% kazu da je najbolje za okus i puaenje 62%...ili ako su vam budovi presuaeni ovo postepeno vrati nazad vlagu na 62%..izgleda ovo ok a nije ni skupo...pozzzzzz
jun 2013.
1 / 28
jun 2013.
mar 2014.