VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQKanabis kod Dr. House
LEGACY

Kanabis kod Dr. House

16 odgovora2,106 pregleda
BegaajENTUZIJASTA

jan 2018.

Cao ljudi, Upravo gledam seriju Dr.Haus i na 12-oj epizodi 1-ve sezone, igrac bejzbola se razboljeva u toliko da kad mase loptom da mu pucaju kosti na nekoliko delova tela. U redu, na kraju su nasli da to nije samo od kanabisa, nego jos i kadmijuma, gde kazu da biljka moze dobiti to za vreme rasta. ( Ipak slucaj je da je pio jos nekih lekova, da je uzimao koku itn..) Ali me malo buni, to sto na kraju kazu da to ustvari utice na kosti, na bubrege i da smanjuje testise i da neki izgube oset za miris. Malo sam u bunilu sad ovde. Da sad, kad znam da ustvari kanabis ima skoro nijednu manu (ne znam koji su to mane, mozda i nema), ali ovo me sad malo zbunjuje. Da ako vec pomaze kanabis, dali je ovo samo deo zapadne propagande da reklamiraju kanabis kao stetan, dali su jos bili neupuceni zato sto je ova sezona snimljena pre nekoliko godina, ili u cemu je fora? Jeste, ima mi nekih smisla da se mozda ta bolest izmesala sa tim hemikalijama kojih je uzimao, ali zasto spominje kanabis na kraju? Molim vas vase mislenje. Hvala vam

jan 2018.

mislenja sam da ne treba pusiti vutru i igrati bejzbol :)
Xanny AddictENTUZIJASTA

jan 2018.

da je tako itavom forumu bi se kosti lomile:joint2:

jan 2018.

Istina je da utice na kosti.. Ponekad me sve zivo boli, onda zapalim komad... I bude mi mnogo bolje..:thumb: Mada, ne bavim se bejzbolom pa mozda zato...:)

jan 2018.

Problem je bio u tome sto je kanabis uzgajan na tlu koje je bilo zagadjeno kadmijem.Znam da utjece na placa,jetru i bubrege za pucanje kostiju kao u seriji nisam siguran.Ali ipak je to samo serija pa ne treba vjerovati svemu sto prikazu.

mar 2018.

Doza ega? Pretpostavljam da mislis na ulje jer puaenjem nees nista izljecit,mozes eventualno ublazit bolove i druge neke simotome al ako namjeravas konzumirati kanabis u svrhu lje enja puaenje ti nece pomo. P.S. postavio si pitanje u neadvekatnoj temi ,imas teme o medicini,ulju,utjecaju kanabisa na razlicite bolesti..tu bi trebao postavit ovakva pitanja,a mozda vec sve piae ato te zanima;)

mar 2018.

Doza ulja.
unearth1984AMBASADOR

mar 2018.

Naravno da i vutra ima manu, kod mene je to sto polomim pola frizidera kad sam naduvan.::listomahanje::
hazeriZMAJ

mar 2018.

A i taj "Dr Haus":Dza 10000 eura bi rekao i da se kosti lome od mljeka...:D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se