VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQMarihuana i terapija
LEGACY

Marihuana i terapija

14 odgovora1,511 pregleda
420marePOZNAVALAC

jul 2020.

Pozdrav drugari, zanima me da li smem da duvam ukoliko uzimam neku terapiju, odnosno uz lekove zato sto trebam da pijem lekove 2 puta dnevno za dorucak i veceru pa sada ne znam da li smem da duvam ili je situacija ista kao i sa alkoholom? Hvala unapred :wave:

jul 2020.

sa nekim moze, sa nekim ne. tema je za med ili upotrebu, a mislim i da ima slicna tema negde.
420marePOZNAVALAC

jul 2020.

U pitanju su lekovi za regulisanje insulina dok ne dodjem do odredjene telesne tezine, a na internetu sam citao da marihuana takodje pomaze u ovom slucaju oko insulina, da se razumemo radio sam test sa glukozom i nemam dijabetes vec zbog gojaznosti sam dobio ovaj problem i malo mi je falilo do dijabetesa medjutim promenio sam ishranu i smrsao oko 17 kg za 2 meseca i ostalo mi je jos oko 8kg.
420marePOZNAVALAC

jul 2020.

Doktor odnosno endokrinolog mi je rekao da kada se spustim na oko 90kg bicu potpuno zdrav, trenutno sam na oko 98kg

jul 2020.

Ne znam jel vutra smeta sa tim lijekovima. Ali.. uspio si smrsati 17 kg za par mjeseci:clap::ostalo ti je jos malo do te carobne granice, i sto bi se sad zayebavao i rizikovao, i uopste razmisljao o tome¿ Iskuliraj i vutru i sve ostalo, fokus na cilj (90kg) i guraj do kraja. Imas se kad napusavati kralju, prvo zdravlje, pa onda uzitak;) Za to vrijeme taman proucis forum, i kad muke prodju zapalis svoje najsladje...
420marePOZNAVALAC

jul 2020.

Hvala puno, poslusacu tvoj savet tesko je ali sta cu:confused:
VasicaLEGENDA

jan 2025.

Drugari imam jedno pitanje. Drugarica mi ima neko autoimuno oboljenje, ne znam sad napamet tacan naziv, i dobila je preporuku da koristi ulje i znajuci mene da se ja borim sa Ms pomocu ulja pitala me za savet. Od zvanice terapije pije lek Epica koliko sam shvatio to je za depresiju i neuropatske bolove. Da li uz njega sme da koristi ulje?
Johnny666AMBASADOR

jan 2025.

Ako mislis na ovaj lijek https://mediately.co/rs/drugs/KTm13OBOQtHrhQCcu7kqsjpefh5/epica-50mg-kapsula-tvrda. Ne ni trebalo biti problema. To je pregabalin, ulje moze jedino da pogorsa nuspojave kao sto su vrtoglavica i pospanost ako ih ima.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se