LEGACY
Vrlo neobičan osjećaj
38 odgovora4,767 pregleda
seeders
AMBASADOR2.723 REP35%
→ Legenda
seedersAMBASADOR
apr 2010.
apr 2010.#1
Pred par dana, par frendova i ja smo iali puait na bong. Stavili smo 1g vutre na vrlo malo cigare (oko
etvrtinu). Sad, svaki dim sam dr~ao oko 15-30 sekundi. Efekt je bio takav da sam sve vidio u slikama te nisam potpuno kop
ao o
emu ovi pri
aju. Kad sam ustao, bilo mi je kao da u izgubit ravnote~u. Iali smo baciti jedan nogomet na plejki, ali sam sve to vrijeme osjeao kako mi srce jako udara, abnormalno jako. Iaao sam se raskomotiti na kau
i zatvoriti o
i te sporo disati da mi se uspore otkucaji srca, ali nikako... To je trajalo jedno 15-20 min te se onda uspjelo nekako usporiti. Sad, pitanje je zaato je meni srce tako lupalo? To mi se nikada nije desilo. Nisam se ni zajebavao s ekipom ni nia jer sam mislio da u se sruaiti ili dobiti infarkt koliko mi lupa. Pokvarilo mi je cijeli osjeaj. Od onda nisam zapalio jer me malo strah ato ako mi ponovno po
ne jako lupat, ali ovaj put s bolnim posljedicama.
seeders
AMBASADOR2.723 REP35%
→ Legenda
seedersAMBASADOR
apr 2010.
apr 2010.#2
Pred par dana, par frendova i ja smo iali puait na bong. Stavili smo 1g vutre na vrlo malo cigare (oko
etvrtinu). Sad, svaki dim sam dr~ao oko 15-30 sekundi. Efekt je bio takav da sam sve vidio u slikama te nisam potpuno kop
ao o
emu ovi pri
aju. Kad sam ustao, bilo mi je kao da u izgubit ravnote~u. Iali smo baciti jedan nogomet na plejki, ali sam sve to vrijeme osjeao kako mi srce jako udara, abnormalno jako. Iaao sam se raskomotiti na kau
i zatvoriti o
i te sporo disati da mi se uspore otkucaji srca, ali nikako... To je trajalo jedno 15-20 min te se onda uspjelo nekako usporiti. Sad, pitanje je zaato je meni srce tako lupalo? To mi se nikada nije desilo. Nisam se ni zajebavao s ekipom ni nia jer sam mislio da u se sruaiti ili dobiti infarkt koliko mi lupa. Pokvarilo mi je cijeli osjeaj. Od onda nisam zapalio jer me malo strah ato ako mi ponovno po
ne jako lupat, ali ovaj put s bolnim posljedicama.
...GoGo
ISTRAŽIVAČ114 REP43%
→ Entuzijasta
...GoGoISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#3
Ma nemaa brige, nije to niata neobi
no. Ubrzan puls, usporenost i vrtoglavica su
este posljedice konzumiranja. Ne boj se, nee ti se niata dogoditi samo nemoj se prepast kada ti se to dogodi, onda ti se joa viae ubrza puls.
...GoGo
ISTRAŽIVAČ114 REP43%
→ Entuzijasta
...GoGoISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#4
Ma nemaa brige, nije to niata neobi
no. Ubrzan puls, usporenost i vrtoglavica su
este posljedice konzumiranja. Ne boj se, nee ti se niata dogoditi samo nemoj se prepast kada ti se to dogodi, onda ti se joa viae ubrza puls.
Krejzy
POZNAVALAC1.139 REP60%
→ Ambasador
KrejzyPOZNAVALAC
apr 2010.
apr 2010.#5
ako pusite na bong ne treba vam duhan, to ti steti plucima :P
a thc-u treba svega par sekundi da se absorbira u organizam tako da drzanje dima dugo samo uskracuje mozgu kisik
i vjerojatno ste pusili losu travu ( kao sto to obicno biva posto dileri vecinom prodaju jako lose susenu i nimalo konzerviranu travu koja i da je dobro uzgojena postaje jako los dim :/ )
Krejzy
POZNAVALAC1.139 REP60%
→ Ambasador
KrejzyPOZNAVALAC
apr 2010.
apr 2010.#6
ako pusite na bong ne treba vam duhan, to ti steti plucima :P
a thc-u treba svega par sekundi da se absorbira u organizam tako da drzanje dima dugo samo uskracuje mozgu kisik
i vjerojatno ste pusili losu travu ( kao sto to obicno biva posto dileri vecinom prodaju jako lose susenu i nimalo konzerviranu travu koja i da je dobro uzgojena postaje jako los dim :/ )
seeders
AMBASADOR2.723 REP35%
→ Legenda
seedersAMBASADOR
apr 2010.
apr 2010.#7
Hvala vam na odgovorima :)
btw. @krejzy znam da ateti pluima, ja sam ina
e potpuno protiv cigara, ali je to bio home made bong i ovi su natezali da mora ii bar malo cigare...
seeders
AMBASADOR2.723 REP35%
→ Legenda
seedersAMBASADOR
apr 2010.
apr 2010.#8
Hvala vam na odgovorima :)
btw. @krejzy znam da ateti pluima, ja sam ina
e potpuno protiv cigara, ali je to bio home made bong i ovi su natezali da mora ii bar malo cigare...
BoRaiCho
AMBASADOR1.686 REP5%
→ Legenda
BoRaiChoAMBASADOR
apr 2010.
apr 2010.#9
Mnogo je to druze......ne treba vise od 5- 6 sekundi ( i to je mozda puno).....
BoRaiCho
AMBASADOR1.686 REP5%
→ Legenda
BoRaiChoAMBASADOR
apr 2010.
apr 2010.#10
Mnogo je to druze......ne treba vise od 5- 6 sekundi ( i to je mozda puno).....
Yoda
ISTRAŽIVAČ129 REP53%
→ Entuzijasta
YodaISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#11
to ti je stvarno pre dugo sve preko 5 je forsa od koje se sjebes mentalno i fizicki kako kolega buddha kaze,ali ti simptomi nakon konzumacije su dosta cesti i nije nista za bojat,samo pravilno doziraj po malo i lagano puvaj i bit ce ti super,prozivio sam sve od iskakanja srca do nekotroliranog riganja,a sve mi bilo vecinom potaknuto forsiranjem,nema nista ljepse od dobro smotane djoje.....D
Yoda
ISTRAŽIVAČ129 REP53%
→ Entuzijasta
YodaISTRAŽIVAČ
apr 2010.
apr 2010.#12
to ti je stvarno pre dugo sve preko 5 je forsa od koje se sjebes mentalno i fizicki kako kolega buddha kaze,ali ti simptomi nakon konzumacije su dosta cesti i nije nista za bojat,samo pravilno doziraj po malo i lagano puvaj i bit ce ti super,prozivio sam sve od iskakanja srca do nekotroliranog riganja,a sve mi bilo vecinom potaknuto forsiranjem,nema nista ljepse od dobro smotane djoje.....D
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
apr 2010.
apr 2010.#13
Sve preko 3 sec je forsanje, vutra se kroz pluca apsorbira cak brze nego duhanski dim, tako da drzanjem duze od 3-5 sec
necete dobiti nista drugo nego vrtoglavicu od nedostatka kisika.
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
apr 2010.
apr 2010.#14
Sve preko 3 sec je forsanje, vutra se kroz pluca apsorbira cak brze nego duhanski dim, tako da drzanjem duze od 3-5 sec
necete dobiti nista drugo nego vrtoglavicu od nedostatka kisika.
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
doors_of_perceptionAMBASADOR
apr 2010.
apr 2010.#15
ne znam amico kolko imas godina i iskustva...ali ljudski je um
udan i emocionalan...a pogledi na svijet i osjeaji mogu biti veoma varijabilni :D Ili loaa vu (ato je malo te~e jer domaja je isto ok kad se dovoljno posoli) ili nedovoljno vu (jer 0,25g na bocu aj mo~e pro al li-la)... `to se ti
e tih fizi
kih efekata, jbg, srce se ina
e pod vu ubrza, a valjda sad tolko jer je bong u pitanju pa vea koli
ina i du~e dr~anje to izazvalo...osto si bez kisika nakon tih pol minute :D jao pa kud 30sec, tolko ni
ist zrak ne dr~at :P
...tko zna, mo~da imaa br~e otkucaje srca pa vu viae djeluje...nia posebno sve u svemu, bit e joa toga :P sljedei put fino mumica, pa opuateno negdje sjest pod sunce i
ilat (bolje nego da ti se 4 zida vrte pod utjecajem) :P
doors_of_perception
AMBASADOR2.457 REP27%
→ Legenda
doors_of_perceptionAMBASADOR
apr 2010.
apr 2010.#16
ne znam amico kolko imas godina i iskustva...ali ljudski je um
udan i emocionalan...a pogledi na svijet i osjeaji mogu biti veoma varijabilni :D Ili loaa vu (ato je malo te~e jer domaja je isto ok kad se dovoljno posoli) ili nedovoljno vu (jer 0,25g na bocu aj mo~e pro al li-la)... `to se ti
e tih fizi
kih efekata, jbg, srce se ina
e pod vu ubrza, a valjda sad tolko jer je bong u pitanju pa vea koli
ina i du~e dr~anje to izazvalo...osto si bez kisika nakon tih pol minute :D jao pa kud 30sec, tolko ni
ist zrak ne dr~at :P
...tko zna, mo~da imaa br~e otkucaje srca pa vu viae djeluje...nia posebno sve u svemu, bit e joa toga :P sljedei put fino mumica, pa opuateno negdje sjest pod sunce i
ilat (bolje nego da ti se 4 zida vrte pod utjecajem) :P
Big L
LEGENDA10.622 REP56%
→ Zmaj
Big L
LEGENDA10.622 REP56%
→ Zmaj
0 REP0%
→ Istraživač
apr 2010.
apr 2010.#19
To ti je druze tahikardija i pri takvim uslovima kojima si ti isprichao, moze lako da se rikne. . . (ozbiljan sam)
Ako ti se to ponovo desi, sedi (nemoj nikako da lezish), duboki udisaji i lagano, bitno je u glavi da sve to smirish.
apr 2010.
1 / 20
apr 2010.
apr 2010.