LEGACY
Odvikavanje od droge?!
26 odgovora1,645 pregleda
8 REP16%
→ Istraživač
apr 2024.
apr 2024.#1
Pre nekoliko meseci su mi pronasli oko 1g vutre u kolima i nebitno sad je proslo to sve kod tuzioca, dobio sam oportunitet samo novcana kazna ali sam dobio i papir kako moram da idem u dom zdravlja na odvikavanje od droge?! O cemu se ovde radi meni je ovo presmesno da ovako ide postupak. Inace ako ne odem na to ide krivicna prijava a kazna je vec placena.
Ako je neko isao na ovo neka napise iskustva. Hvala
Wendigo
ZMAJ59.626 REP
WendigoZMAJ
apr 2024.
apr 2024.#2
Prvo, koja dr~ava?
Zakon nije baa isti, a ovde ima Balkanaca sa svih strana.
Drugo, zaato nova tema ni pet ni aest. Pro
itaj pravilnik. Tra~i po forumu. Nisi prvi koji se javio, pa ja mislim sa identi
nom pri
om
ak.
Recimo ovde:
https://www.vutra.org/threads/ocekivana-kazna-u-srbiji.17642/
I joa sli
nih tema, stvarno nema potrebe ni smisla otvarati nove teme.
Zaato je to bitno?
Ovaj forum nije chat. Informativnog je karaktera. Treba sve da bude pregledno i lako dostupno, ato je jako teako izvesti kad svako malo neko doe i sa svaku sitnicu o kojoj ve piae - otvori novu temu.
Na to dodaa odr~avanje servera i foruma, i sli
nih papazjanija kojima se neki ljudi tamo bave za d~abe, i iz
istog entuzijazma da bi se ovo mesto odr~alo.
Pomozimo im malo, to je sve :)
Dobro nam doaao, i sreu naaao!
Groff
AMBASADOR1.632 REP4%
→ Legenda
GroffAMBASADOR
apr 2024.
apr 2024.#3
@cone132, koli
ina naene tvari je minorna, za osobnu upotrebu. To odvikavanje sastoji se od kontrole urina kroz neki period i razgovor s psihologom. Uglavnom ne brini.
Ubudue budi oprezniji.
siemprepositivo
POZNAVALAC1.171 REP63%
→ Ambasador
siemprepositivoPOZNAVALAC
apr 2024.
apr 2024.#4
Mislim da je u svakoj zemlji zakon isti sto se ti
e vanbolni
kog lije
enja. Otidi koji put, barem jednom budi
ist ili ukoliko radia, iskoristi posao kao opravdanje za neodlazak na testiranja. Tvoje ljudsko pravo bar danas u 21. Stoljecu je da s njim mo~ea
initi ato hoea sve dok ne atetia drugima oko sebe.
Igorče
ZMAJ34.744 REP
IgorčeZMAJ
jun 2024.
jun 2024.#5
Lecenje od "droze" je u stvari umesto zatvorske kazne + novcana deci bez roditelja,ili hum organ. Lezao sam za sruge stvari vise puta na psihikatriji i najvise sam se druzio sa djnkerima,bio sam i ja,elem bkeja po veo dan. Primaces mozda infuziju oar dana kao detoxikacija organizma,a THC iz mokrace nestaje tek posle 20 dana. Vidi dal mizes da uneses fon,ovde su sad zabranili i sluske,neku knjigu i cekaj da ti doktod da otpusnu listu. Nemas vremena da se tetoviras,ako si to hteo ::listomahanje::,nema tamo toga samo igle za inskcije i 10000 vrsta lekova za smirenje i to dele svima 3X dnevno,svako lopije svoje. Yebi verovatno nece nista da daju jer znaju da nisi mavucen,ispali ih bar za smiric neki da lakse izdrzis,mnogo je dosadno i svasta ces da vidis. Trebalo bi da mozes da pusis,barem je kod nas tako,ne smeju psihicki bolesnici da budu dugo bez cigara.
Kad idea?
Igorče
ZMAJ34.744 REP
IgorčeZMAJ
nov 2024.
nov 2024.#6
Evo resih da se skinem sa buprinofina uz pomoc THCa i nadgledanje DRa. Imam lekice,smanjujem buprenofin popola doze nedeljno,brzo sam se spustio sa 16mg na 2mg,zahvaljujuci vecim kolicinama THCa kroz hranu,5g dnevno i taman. Za sad sve ide odlicno bez osecaja krize,ostalo mi ke jos dva dana na 2 mg,pa prelazim 7 dana na 1,pa 7 dana svaki drugi po 1/4 i kraj...... poz
Igorče
ZMAJ34.744 REP
IgorčeZMAJ
nov 2024.
nov 2024.#8
Vise puta sam se skidao,pa pocinjao,ali od pre 5-6 god je pocelo sve vezano za bup,pre njega met,pre nejega,hors,ali eto bar hors ne uzimam 20 godina.
Himalaya
ZMAJ145.729 REP
HimalayaZMAJ
nov 2024.
nov 2024.#9
Tvoji postovi idu u pravcu necega sto mi se nikako ne svidja,pocinjem biti sve vise nervozniji svakim tvojim novim postom!! Mislim da se na forumu dosta stvari tolerira ali ovo o cemu ti pises jednostavno nije za ovaj forum...
Igorče
ZMAJ34.744 REP
IgorčeZMAJ
nov 2024.
nov 2024.#10
Kolega @Bizzzo je imao pitanje na koje sam iskreno odgovorio. Gkedam da ne pominjem nista drugo sem trave,ali kad te moderator pita,onda to ne smatram problemom. Moji postivi su takvi kakvi su. Imam specificno ponasanje koje nije primerno mojim godinama,ali se na trenutke gubim. Ubuduce cu voditi tacuna o svemu,a ne samo o postovima. Cak se razmisljam da i nevodim vise dnevnik jer cu na kraju da izbacim ulicu i broj gde sam :rofl:
Ako i kad prekrsim pravilnik , kaznite me propisanom kaznom,a ja cu se potruditi da ne spamujem.
Hvala :respect::rasta::let:
Poceo sam zemljoradnju,ozbiljnije da shvatam i radim,a i na zivot odjednom gledam drugacije,i razmisljam drugacije. Ne radim pa po ceo dan razmisljam,odvaljen. Ne valja mi sve sto radim i moram da drzim kasicicu za kafu u ustima,da ne mogu da givorim :))
Bizzzo
ZMAJ166.557 REP
BizzzoZMAJ
nov 2024.
nov 2024.#11
Niata ja druga
ije ne mislim od Himalaje. I bez svega ovog se ponasas malo druga
ije i neprimjereno, opasno i za sebe i okolinu. Samim time sto ti i dalje otvaraa teme i piaea u raznim temama se vidi da se niata promjenilo nije osim sto su se sad svi suo
ili to
no s
im imaju posla. Savjet je da se ostavia i vutre za puaenje i foruma i svega sto si radio na neki period. Pa pokuaaa da se sastanes sam sa sobom. U protivnom cemo ti morati ograni
iti na silu pristup forumu (jer ne podr~avamo navedeno) sto ti je valjda sad o
ito da ne ~eli nitko, medjutim ne ostavljaa nam puno prostora.
Igorče
ZMAJ34.744 REP
IgorčeZMAJ
nov 2024.
nov 2024.#12
Nije vise bitan samo forum,moram ja da se promenim zbog radi sebe. Da ostavim vutru ne mogu i necu,ali da smanjim moram i hocu. Da se obrocum na 1g dnevno da mi bude maximum,ali ako vozim onda nema nista pre voznje.....
Pozdrav iz Shumadije
Ako neko zna nekog da mu treba radnik i da je dobra plata,bilo gde u EU,nek me obavesti raspolozen sam da zapalim van kuce i drustva na 2-3 meseca da me zaborave,a i ja njih....otom,potom...
Jao pa nisam se pohvalio imam crno na belo od DRa da mi je on prporucio ulje marihuane za neuropatske bolove. Kao i sve ostalo na sta sam bio PAS pozitivan. Bup i regularna terapija sa xalolom i jos 4 lekica raznih boja mi je sad prepisao,inace sam imao samo lekice,ovo :poop: sam kupovao na ulici. Sad sam pokriven....
Monster_Seed
ZMAJ21.998 REP
Monster_SeedZMAJ
nov 2024.
nov 2024.#14
Koliko zapravo fali ovom forumu Power Seed i ta neka ekipa, danas se svaata toleriae, ipak ovaj forum ima istoriju i prvo to treba poatovati, ja ga volim i poatujem kao i sve koji su ulo~ili vreme i trud da nam omogue informacije, vremenom se to dosta tema pogubilo ali veina i obnovila, sve to treba ceniti, te ljude koji su vreme ulagali u ovaj forum i sve ovo.. Ali znam i dobro se seam kada sam kao klinac ovde po
eo dolaziti pa posle se i reg, u
io sam i nije se toliko tolerisalo ovako ponaaanje, ja sam za sitnice dobijao opomene ali sam u
io i nije mi teako palo, danas mogu rei da imam neko znanje zahvaljujui forumu i ljudima koji su nam to omoguili, ovde smo zbog svete biljke a ne zbog tih govana kojima ni ime neu da spomenem, takve teme treba zaobilaziti i na forumu i van foruma kao i te supstance. Igor
e, nekada je bolje utati nego pri
ati, evo tvoji postovi od one nesree i detalja koje si pru~io pa sve do sad govori mnogo bez i da te poznajem, dr~i se ti sebe i stabilizuj se sa sobom, nemoj nam pri
ati bajke, napravi promene, takve ljude kao ti poznajem, hou rei sa takvim problemom i imate svi indenti
ne pri
e, ako si i u tom stilu ~ivota, onda to dr~i van foruma, baa zbog svih ljudi kao i samog foruma, sportski pozdrav od Monster Seeds..
apr 2024.
1 / 14
apr 2024.
nov 2024.