VUTRA
ForumMarihuanaMarihuana FAQSubjektivan osećaj za vremenski tok
LEGACY

Subjektivan osećaj za vremenski tok

38 odgovora1,518 pregleda
Deda65ENTUZIJASTA

dec 2018.

Tra~io sam na pretrazi ali nisam uspeo da naem. Ako postoji ista ili sli na tema, uz izvinjenje, zamolio bih da neko od urednika obriae ovu temu. Duvam jako dugo, naravno sa prekidima. Dok sam bio mlai ovo mi se nije deaavalo, ili mo~da i jeste ali na to izgleda da nisam obratio pa~nju. Re je o sporom prolasku vremena kada sam haj. Dakle, pogledam u sat i ne mogu nikako da verujem kako vreme prolazi jakoooo sporo. Da li je neko pokuaavao, i ako jeste kako, da ovo nekako kontroliae, tj. da po potrebi ubrza ili uspori subjektivan oseaj za vreme. Mo~da, ovo samo naglas razmialjam, taj subjektivan oseaj sporog proticanja vremena ima veze sa gubitkom kratkoro nog pamenja na travi. Gotovo sam siguran da za tako neato postoji neka fora, jer sve ide iz glave.
pannonianLEGENDA

dec 2018.

Sjecam se da u vojsci ona dva sata straze nikako ne bi prolazila. Vukla bi se i dok sam normalan, a pogotovo kad bi previse izdimio. a jedva bi cekao da prodju. Danas, na poslu, onih par sati poslje marende najbrze mi prodju ako laganog zapalim, a posao je takav da se trebam angazirati malo jace. Mozda je to trik. Raditi nesto sto nije preko k... , a ne cekati da vrijeme prodje

dec 2018.

Sjecam se jedne scene, kad sam tek pocinjao sa duvkom... Moj prvi ulazak u lift napuaen. Ja sam mislio da zgrada realno ima bar 40 spratova. :D Nikad da se zaustavi.

dec 2018.

Fora je u vremenskoj dimenziji, kad se zakrivi, pa imas mnogo da obilazis, ono, ides naokolo umjesto da hvatas pravac. Salu nastranu, ali, zaista postoje dvije dimenzije vremena. Jedna se zove "high" a druga "stoned" Kod high dimenzije mozak izvrti milion razlicitih misli, razlicitih dogadjaja za kratko vrijeme, za koje bi realno trebalo koja godina da se odigraju, a mozak izvrtio za 5 minuta. Tako "nahighisan" pogledas na sat i kontas da je stao, a sekundara pici. Vrijeme se oteglooooo E, kod "stoned" dimenzije je totalno suprotno. To ti je ono, kada se zapiljis u jednu tacku, mrlju na zidu, mozak pogasi sva moguca cula, pa i ono sesto, a na kraju utrne i sam sebe. Drzi te to tako neko vrijeme ili dok zena ne zagalami "Alooooo, jesi l' ziv? Cucis tu sat vremena i ne trepces" pogledas je blijedo, ocima bez trunke zivota i jedva prozboris - koji ti je krivi, tek sto sjedoh da zapalim!

dec 2018.

Ne prolazi vreme, prolazimo mi.. :)
L0oDZMAJ

dec 2018.

`to bi ja voleo da meni tako sporo pi i... Ja spuaim par buksni i nznm koje je vreme uopate i dal ima vremena... Sam probaj sa necim da se zanimaa i najbitnija stvar,opusti se i prepusti chilanju... a misli,misli ce se same slo~iti kad se ti slo~ia... a vreme ce teci i dalje,ne staje niti usporava ni za koga,na~alost :) Stej haj

dec 2018.

Uvali se u nekakav kredit haha Salim se ..ok je to kada vrijeme uspori.Ja bi ga zaustavio da mogu :)

dec 2018.

ma ne gubis ti pamcenje, nego ga za trenutak storniras na spoljni hard :D sve je ok dok ne pocnes da pravis nekoliko kafa, pa jedna kod kompa, druga na stolu u dnevnoj sobi, treca na stepenistu... ali to se resava lako, uzmes neku fensi pa samo iz nje pijes :lol:

dec 2018.

ili se ozenis i prepustis kontrolu .....
Deda65ENTUZIJASTA

dec 2018.

Zahvaljujem na odgovoru!

dec 2018.

Ili joa lakae, polupaa sve aolje i samo ostavia jednu. :D

dec 2018.

Vrijeme je mnogo zanimljiva petlja. Naae poimanje vremna je po meni skroz krivo, a i mi tamo izmislili i zadali da se vrijeme mjeri u nekim sekundama minutama satima.. Zaato bi mjerilo vremena bila sekunda? :) Vrijeme je ak podlo~no manipulaciji.. Itd itd.. A kad se naduvam bome esto lunjam po vremenskoj petlji heheh. Veinom prolazi sporo, pogledam na sat a ono prodje 5min a izdesavalo mi se 40min akcije xD. A nekad leti..

dec 2018.

Probaj dva puta,pa imas jednom mesecno alimentacuju,dodje mu ko kredit, obe zene gledaju u kalendar i precrtavaju ga ,ko da me iz armije cekaju :svadja::rofl: Verujem da ima veze sa gubitkom pamcenja,ono kratkorocno i te fore,pa pogledas na sat 18:50 , posle i-ha-haj vremena i smora 18:54 :watch: . Doduse onih 20 minuta sto imam pauzu na poslu,mi proleti ko raketa ::banjahanje::,a uvek je ista indica :gled: Ima slucajeva kad grune posao,ja se dodatno (neplanirano) dodam,stavim slusalice,brzu muziku i bijem prekovremeno. Mislim da bi moj odgovor na ovo pitanje bio da trenutni nemam pojma i da ovo pisem 30 minuta ,ali najbolje je kad se ono kvalitetno provede ::listomahanje:::mario::

dec 2018.

ako ne zelis da ti vrijeme ide sporo, ima jedan trik koji je ucinkovit 100% - nemoj da gledas na sat. pusti ga, razmisljaj o necem drugom. ako ti je zurba negdje, stavi alarm pa neces zakasnit. ali nikako ne provjeravaj vrijeme.
NetkotamoLEGENDA

dec 2018.

Meni kad dode ekipa okrenem sat naopacke na zidu, svi se izlome da vide kolko ima sati i naposlijetku odustanu :D i uzivaju kak spada jel ~urbe ne-ma.
sumkeeeENTUZIJASTA

dec 2018.

Hahahah kako izgleda biti high u vojsci? Sviaju mi se metodicki odgovori, ali mislim da je poenta to ato se fokusiras na to, pa biljcica krene da pravi neki trip u mozgu na tu temu.
pannonianLEGENDA

dec 2018.

A i nije lose Kad se zapovjednik na tebe dere jer si malo visi nego sto on misli da bi smio biti, jer te boli k sto ga nisu dovoljno mazili dok je bio mali... O penisu i seksualnim mu sklonostima necu jer nisam siguran, ali neku mutnu sliku imam. Zapalis doku promatras i smjeskas se
Deda65ENTUZIJASTA

dec 2018.

Imam i jedno i drugo, i alimentaciju ali i kredit. Upravo na ovo citirano sam mislio da ima veze sa kratkoro nim pamenjem, da jednostavno zaboravim trenutke pre, pa kao da mi ovog trenutka po inje novi dan, a ono posle podne. :) Ipak, pored svega u pravi je i @Papa Romeo, samo ato meni kada sam stond vreme prolazi normalno, ali kada sam haj onda postoji ta vremenska diskrepanca.

dec 2018.

meni, od berbe, sporo ide vreme kad nisam pod uticajem, ahahahahahahaha
NogudAMBASADOR

dec 2018.

opsti utisak je da se kosmicka sekunda ubrzala, zbog toga nam vreme proleti, kao i godine..

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se